2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün güneşten çağlanın omuzları yandı kızarmış:26:güneş kremini aceleyle almayı unutmuşum
bugün banyo yaparken agladı acaba acıdımı:26:
normalde banyoyu çok sever..bide orda duş aldırırken soguk suyla yıkamak zorunda kaldım kıyametleri kopardı
çok üşüdü..
sudan mı korktu yada omuzlarımı yandı bilemedim..ne sürsem iyi gelir bilen varmı acaba

bizimde makarnayla bi aktarma çalışmamaız vardı aynı defne gibi benimkide kuru makarnaları yedi.bizde onları haşlayıp yedik.etkinliğimizde burda bitti.musab bilalde basit komutları yerine getirebiliyo.lulu benimde hoşuma gitmişti.
[
QUOTE=Koseminderi;31580117]Yenı aktıf olan ve benım de dediğim ara ara kactığım grup bu
http://www.kadinlarkulubu.com/cocugum-buyurken/639313-montessori-anneleri-minikleri-4.html
sekersız lulu nun tum serısını sıparıs verme bırını sec getırt begenırsenız dewamını al sahsen ben begenmedım.onun yerını aşıcak cok daha guzel kıtaplar var bence.hatta yırttık bıle bız 3 boyuttakı cıkıntıları[/QUOTE]
sık kullanılanlara aldım.bundan sonra paylaşımlarda bulunabiliriz.

super modern bı koca.
daa yalnız sana mı almış bu terapiyı kendı de gıtcek dımı
konuya açıklık getireyim.bizde 8. yılımıza girdik.birbirimizi hala çok seviyoruz ama bazen tıkandığımız konular var.bende eşimden rica ettim önce bizde bişey yok diyerek konuyu geçiştirdi.sonra ben biraz dırdır yaptım ve birlikte eş terapisine gitmeye ikna ettim.biz safranboludayız ankaraya gidicez inş.daha sağlıklı bi ilişkimiz olsun aynı zamanda çocuğumuz için yararlı olur inş.

teşekkürler. iyi ki söyledin. sağol

aferin minnoşuma.. olmaz merak etme.. gayet iyi yapıyosun

selammm herkeseee

nasılsınız sevgili anne arkadaşlarımm, ben yine yoğunlardayımmm pazartesileri sevmiyorummm ya hiçç sevmiyorummmmm neysee cumaya ne kaldıı dimii amaa

haftasonu doktora götürdük zeynomu 100 gr cık almışş, boyuda çok güzel uzamış boya gitmiş yedikleri dedi doktorumuzz ama yine çok ağladı birde uyku basmıştı iyice huysuz oldu doktorda tabii babası kan aldırmaya kıyamadı o halde haftaya tekrar gidip kan vericez bakalım ne durumda değerleri malum bizde hiçç kan ilacı kullanmadık

geriye gidebildiğim ve alıntılardan anladığım çıkarım yapabildiğim kadarıylaaa;

NAGİŞİMM canımm çok geçmiş olsun hem kv ne hem güzel kızına canımm allah tez zamanda şifa versin inşş

BABYCEREN ve CHİHİRO kızlar evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, allah daha nice seneler biryastıkta mutlu mesut olmak nasip etsin inşşş

TALAYCIMM canım eşinin hediyesi süper bence çok büyük sorunlar olmasa da büyümeden çözmek gerek

MUTLUCANN cicim zeynonun taaa baharda isilik olduğunu söylemiştim ya o hala geçmedi canım ya denize soktukk kaçkerelerr tuzlu suyla yıkıyorum arada ama biraz fazla terlesin yine coşuyor kıpkırmızı ya öyle sinirlerimi bozuyorkii anlatamam cilt doktoruna bile götürdük kış gelince düzelir bol bol yıkayın diyor sadece ki sürekli banyoda zaten ama dedim ya sabaha kadar terlesin yada çok koşup azıtıp terlesin falan hopp yine çıkıyorrr off napalımm inşş geçer giderrr ya kuzularımızdan bu illet isilik

AZRAECE cicim büyük bir barışma olmuş çok sevindim senin adına galiba büyükte bir küslük vardı ama geçmiş gitmişşş olsun yeniden gelmesinn canımcımmm

kaçırdığımm atladığımm varsa kusura bakmayın şekerlerrr, hepiniziii kocamann öperimmmmm

nedenini söylememiş doktor sadece iyi değil kullanma demiş. ben de bilmiyorum o sebebple sordum canım

ben kızıma hiç mama vermedim. anne sütü aldı ama az emen bi bebek ve az da yiyo yarım ufak kaseyle yani 3 çorba kaşıgı bile değil hemen doyuyo ekmek yemeyi seviyo ama eline devamlı kuru ekmek versem onunla karnını doyurup yemeksiz gezecek ben de fazla vermiyorum ekmegi kilo da almayınca şaşırıyorum 4 aydır aynı kiloda 1 gr bile almadı kaburgaları sayılıyo bacaksızın. canım sıkılıyo açıkçası ne yapsam da hem sağlılkı hem orta kilolu olsa ooooooooyyyy oooooooyyyyy :26:

Saka gibisin valla ..oku oku gul yani :)) sayin Esiniz doctor bey size surpriz yapmaz belki saka yapabilir kimbilir...

Masallah Caglama bende evde ev kizi yetistiriyorum aynen Mahir de ben ne yapsam aynisini yapiyor bugun hatta evin tozunu beraber aldik..oglum cok hamarat olcak galiba onu alan kiz yasadi eheueheueh..
Bizimkinin tek sorunu cok amlansiz kelimeler soyleniyor ahh birde bir anlasak ne iyi olurdu...bizim konusmalarimiz acaba ona geveleme gibi geliyor anlamadim valla :))

Bak bak yaktin demek gizcenin omuzlarini simdi sana ne diyim en iyisi birsey demiyim malum oluyor bazen sikma canini gecer ins.. guzelim bebek teni kizardi demek..off kiyamam ..
Yogurt ve dis macunu iyi geliyor diye biliyorum dene istersen

Cok sevimdim cnm ins bu son kusluk olur,enistemiz demek anladi hatasini ne mutlu ona ..
Darisi benim basima bile diyesim yok ayni evde iki kizgin boga gibiyiz heran boynuzlari cikartip dalacak sekilde :))

6 pound burasi icin ucuz sayilir cnm sen simdi onu Tr ye cevirip oyle dusunmussundur ..
Iyi bir ayakkabi 20 pounds dan baslar 70 e kadar cikar ama ben ev ici dusundugum icin bunu aliverdim normalde bende hep indirimleri bekliyorum cogu zaman 35 pound ayakkabilari 13 ve 15 pounds a aldigim oluyor...

Erkek cocuklar icin gercekten cok sey yok bu duruma bende deli oluyorum...

Bu arada evlilik yildonumuzmus , daha nice yillar dileriz ...hep mutlu olun ins..

Gecmis olsun cnm beyaz tenli olanlarda daha cok oluyor galiba Minam da kar gibi beyaz umarim hemencecik atlatir ..
Tuzlu su konusunda bende ayni fikirdeyim hatta deniz suyunun cok iyi geldigini duydum ....havalar sicaksa size Adalari oneririm hem suyu cok guzel hemde cok harika bir yer...benim asik oldugum yerlerden oluyor...

meleğim mahirin pabuçlarına bayıldım. minik farem benim....

Sagol teyzesi ins en guzelleri sizlerin olur..

Baby sekerim catladim inan meraktan bekledim gelmeni ama bu gece siz romantic takilirsiniz malum evlilik yildonumu gecesi , kaza olmasinda :)) keyifler iyi oluyordur ins..

Surprizi yarina biraktim herhalde.. acaba ne ki ne ki :18:bu merak adami oldurur yaw

Tatil bitti, kürkçü dükkanındayız geçmişe bakamadım herkes iyidir umarım.

Ben bunu nasıl atlamışım. Kaan da banyoyu çok severdi ama dün su tenine değer değmez ağlamaya başladı hemde nasıl ağlama, gecenin 11'inde

Ama ben güneş kremi sürmüştüm hemde kaç kere :26:

günaydınnn günaydınn günaydınnnnnnnnnhepimiz için güzel bir gün, iyilik, sağlık ve huzur diliyorummmm

dün akşam eve gittiğimde yine gözlerimm gördüğü güzelliğe inanamadıı ananesi zeynonun saçlarını örmüştüü önden arkaya doğru iki tane okadar harika olmuştukii öyle örgülü saçlarla görünce minnoşumuu fecii halde duygulandımm nede çabukk büyüdüler yaaa resmini çekseydim keşke dedimm ama akşama çekip yarın eklerimm örgülü kuzumuuu

sizin memlekette, temmuz ve aralık ayında "gerçek indirim"ler olduğu doğru mu? gerçekten aşırı indirim varsa, ararlık ayında kongre münasebetiyle lndra'ya gidelim bari

bizim oğlan da ekmek kemirmeyi çok seviyor ve kaburgaları sayılıyor. artık radikal bir karar alarak yemekten önce eline ekmek vermiyorum hani bıraksanız, akşama kadar o kuru ekmeği en güzel bir yemekmiş gibi (Allah yokluğunu göstermesin) yiyecek bizimki, ayrıyetten bahçede çok gezdiği ve çok koşturduğu için yemeği de unutuyor. oynarken eline armut dilimi erik filan vermek suretiyle ara öğün yemesini sağlıyorum.

günaydın minnoşlarım ve güzel anneleri...

bu sabah bomba gibi bi yazıyla karşınızdayım. geçen gun bahsettiğim kitaptan uyku ile ilgili (özellikle de emzirme ve uyku ilişkisini konu alan) alıntılar yaptım. mutlu beybi ve daha nice emzirerek uyutan ve artık düzenli uyumak isteyen her anneye armağanım olsun.. umarım başarabilirsiniz...

all about aylin: Aletha Solter der ki;

Saka gibisin valla ..oku oku gul yani :)) sayin Esiniz doctor bey size surpriz yapmaz belki saka yapabilir kimbilir...

sabah saç tokamın lastiğinin çok esnediğini ve kullanılamaz hale geldiğini gördüm. eşime dedim ki, "yaw bey, hani öyle tektaş pırlanta neyim istemem. evlilik yıldönümümüzde şu lastik tokanın yenisini alsan nasıl mutlu olurdum nasıl "cest" olurdu bir bilsen ammaaaaa nerde sende o düşünce" "elimden gelmiyor ne yapabilirim ki" der gibi baktı

"yetti gaariiiiii, uleyn dünyanın parasını alıyorsun. üniv. yetmedi danışmanlık kuruluydu, proje teşvikiydi derken maaşını katlandın. Allah için hiçbirşey istedim miiiiiiii???? bundan sonra olacaklardan ben sorumlu değilim. kendimi ve oğluşumu "zıbarovski" taşlan gaplatmassam bana da chihiro demesinleeerr " diyemedim ya yaw öyle dermiş gibi baktım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…