günaydın minnoşlarım ve güzel anneleri...
bu sabah bomba gibi bi yazıyla karşınızdayım. geçen gun bahsettiğim kitaptan uyku ile ilgili (özellikle de emzirme ve uyku ilişkisini konu alan) alıntılar yaptım. mutlu beybi ve daha nice emzirerek uyutan ve artık düzenli uyumak isteyen her anneye armağanım olsun.. umarım başarabilirsiniz...
all about aylin: Aletha Solter der ki;
çok yararlı bir yazı olmuş canım okudum ellerine sağlıkkbugün yine hiçççç çalışmak istemiyor canımmm ama çok işimde var sen ne durumdasın cicim valla ben kurban bayramı tatilinii iplee çekiyorummmm anladımkii çok tatil yaptığım yazlarda işe adapte olamıyorum birtürlüüüü
beğenmene sevindim canım. bizim şef izinde olduğundan işler de aman aman yoğun olmadığından bu hafta sakin geçecek gibi görünüyor. ben de bu fırsattan istifade okuyorum yazıyorum çiziyorum işte...
bu arada zeynomun saclarının örgusunu hayal ettim de ne sevimli olmuştur yahu. zaten bi de masalın iki yandan topladığı saclarına bitiyorum. bizim kızın saclar uzuyor ama yavaş yavaş... henüz toplama aşamasına gelmedi. sadece bant ve toka tutturuyorum yandan. onu da fark eder etmez çıkarıp atıyo cadı
günaydın bende baybnin süprizini merakla bekleyenlerdenim.planner zeynebin açları ne güzel uzamış ayrı bi havası olmuş bebeklikten çıkmış artık.
bugün musab bilalin kanı alındı yine kilo almamışız bakıcaz.yine moralim bozuldu.
zeyno'nun saçlarının uzadığını profil resminizden farketmiştik zatengünaydınnn günaydınn günaydınnnnnnnnnhepimiz için güzel bir gün, iyilik, sağlık ve huzur diliyorummmm
dün akşam eve gittiğimde yine gözlerimm gördüğü güzelliğe inanamadıı ananesi zeynonun saçlarını örmüştüü önden arkaya doğru iki taneokadar harika olmuştukii öyle örgülü saçlarla görünce minnoşumuu fecii halde duygulandımm nede çabukk büyüdüler yaaa resmini çekseydim keşke dedimm ama akşama çekip yarın eklerimm örgülü kuzumuuu
zeyno'nun saçlarının uzadığını profil resminizden farketmiştik zatenhatta önceki aylardaki profil resmimlerinizi hatırlayanlar, Zeyno'nun saçlarındaki uzamayı daha bir farkedeceklerdir maşallah, nazar değmesin, çok güzel olmuş saçları (ve tabiki kendisi de)
CANLARIM İSTANBUL’DA OTURAN ARKADAŞLARIM BEBİŞLERİNİZİ GÖTÜRDÜĞÜNÜZ ÇOK MEMNUN OLANLARINIZ VARSA DR. İSİMLERİ HASTANELERİ BİLGİLERİ BANA YAZAR MISINIZ?
BUGÜN CANIM ÇOK SIKILDI. HASTANEYE BEN GİDEMEDİM. KIZIMIN AKCİĞER FİLMİNİ ÇEKTİRMİŞ GICIK DR. OYSA Kİ DÜN HIRILTISI YOKTU KIZIMIN.ÇOK ÜZÜLDÜM.O KADAR HASTALANDI BİR KERE DAHİ ÇEKİLMEMİŞTİ. KV.DE DE SAĞOLSUN BANA SORMAMIŞ. KV. ZATÜRRE DİYE FİLMİ CEKMİŞ EMİN OLMAK İSTEMİŞ. TEMİZ ÇIKMIŞ. AMA KV.’YE DE 1 HAFTA ÇOCUKTAN UZAK DURUN DEMİŞ. CNM SIKILDI. KARIŞIK BİRAZ…
ACİL BİLGİ İSTİYORUM ARKADAŞLAR!!!!
yettim gariBaby sekerim catladim inan meraktan bekledim gelmeni ama bu gece siz romantic takilirsiniz malum evlilik yildonumu gecesi , kaza olmasinda :)) keyifler iyi oluyordur ins..
Surprizi yarina biraktim herhalde.. acaba ne ki ne ki :18:bu merak adami oldurur yaw
sizinkide belki acımıştır:44:çağla 2 saat civarı güne altında kaldı ama çok yakıcı bir güneş yoktu..yinede beya ztenli oldugu için omuzları kızardı ve sanırım o yüzden banyoda agladı..Tatil bitti, kürkçü dükkanındayız geçmişe bakamadım herkes iyidir umarım.
Ben bunu nasıl atlamışım. Kaan da banyoyu çok severdi ama dün su tenine değer değmez ağlamaya başladı hemde nasıl ağlama, gecenin 11'inde
Ama ben güneş kremi sürmüştüm hemde kaç kere :26:
tünaydınn tünaydınnn tünaydınnnnnnnnnnnnnn:)günaydınnn günaydınn günaydınnnnnnnnnhepimiz için güzel bir gün, iyilik, sağlık ve huzur diliyorummmm
dün akşam eve gittiğimde yine gözlerimm gördüğü güzelliğe inanamadıı ananesi zeynonun saçlarını örmüştüü önden arkaya doğru iki taneokadar harika olmuştukii öyle örgülü saçlarla görünce minnoşumuu fecii halde duygulandımm nede çabukk büyüdüler yaaa resmini çekseydim keşke dedimm ama akşama çekip yarın eklerimm örgülü kuzumuuu
günaydıngünaydın minnoşlarım ve güzel anneleri...
bu sabah bomba gibi bi yazıyla karşınızdayım. geçen gun bahsettiğim kitaptan uyku ile ilgili (özellikle de emzirme ve uyku ilişkisini konu alan) alıntılar yaptım. mutlu beybi ve daha nice emzirerek uyutan ve artık düzenli uyumak isteyen her anneye armağanım olsun.. umarım başarabilirsiniz...
all about aylin: Aletha Solter der ki;
günaydın bende baybnin süprizini merakla bekleyenlerdenim.planner zeynebin açları ne güzel uzamış ayrı bi havası olmuş bebeklikten çıkmış artık.
bugün musab bilalin kanı alındı yine kilo almamışız bakıcaz.yine moralim bozuldu.
gelelim dün geceye
eşim aradı yemege gidecez dedineyse giyindik çıktık
çok lüküs bir otelin restaurantına gittikbi baktım garson bizi kapıdan karşıladı özel bir masaya aldı
masada 2 tane mummezelerrrrr çok utandım
eşime dedim söyleseydin daha güzel giyinirdimkot pantolonla gittim
sonra ceren mumu södürdüçağlada diğer mumu çiğ köftenin içine yitti
neyimize bizim ormantik yemek :)kızları biraz doyurdum hemen oranın oyun oarkına yolladım..oyun parkında bakıcı bile var
dedim kızlarıma bak bende yemek yiyecem:))döndüm eşimin yanına hızlıca yemeklere daldım
neyse o ara ben çocuklara baktım geldim tam oturdum garson geldi elinde şampanya
şampanya patladı havam batsın:)herkes dönüp bize baktı:111:
2 buçuk yıl sonra ilk defa agzıma içki degdimecburrr içtim:)
işte bu kadar eşimin süprizi buymuşaslında böyle şeyleri hiç sevmem ama yinede hoşuma gitti:)
çağlada cerende çok eglendi..güzel bir geceydi..hatta kazı kazan bile oynadım 20 tl kazandım
baktım adam bana yine kazı kazan veriyo dedim yok sen bana paramı ver oynamıycam ben
attım parayı cebe
vuuuuuuuuuuuu beybiii süper bi gece olmuş. cok sevindim senin adına. gelsin şampanyalar
BABYCERENN canımcımm ne güzel bir gece geçirmişsiniz aferin enişteyeeehep güzel geçsin her yeni seneniz canımm öpüyorum
aaa buarada chihiro'nun eşi sürpriz yapıp toka aldımı acaba yaa burdaysann cevap bekliyoruz chihiroo
tünaydınn tünaydınnn tünaydınnnnnnnnnnnnnn:)
bende çok merak ettim eminim çok yakışmıştır zeynoyabende zamanında cerenin ilk sacını topladıgımda cok heycanlanmıştım hemen vidio çekmiştim:)seni çok iyi anlıyabiliyorum ama çağlanın saçlarını toplamak için baya bir beklemem gerekecek hem kısa hemde arkalar acayip kıvırcık:)
evet canım zeynoyla çağlanın saçları aynı ama sizinki daha uzunayy sorma cicim ya şaka gibi ama öyle duygulandımkii anlatamam, ilk saçlarını topladığımdada ağlamıştımmmçağla ve zeynonun bu kıvırcık saçlarını napıcaz bilmiyorum bizimkinin arkadaki saçlar lüle şeklinde tepesinde duruyorlar dahada uzayınca aşağıya inmeye başlarlar inşş ama zeynonun saçlarının önleri daha düz yani uçları sadece dalgalanıp kıvırcık oluyor ama rakası kadar kıvıcık lüle değil niye acaba ya çok komik inş yakın zamanda aynı ayara gelirler, çağlanında öyleydi sanırı dimi önler düz arkalar lüle
beklediğimize deymiş o zaman çok güzel bi süpriz.Allah arttırsın bizede sıçrasın inş.ayrıca çocuk bakıcısının olmasına da ayriyeten sevindim.biz bi bebekle değil romantik yemek çorba bile içemiyoruz.
Enişteme bak beeeegelelim dün geceye
eşim aradı yemege gidecez dedineyse giyindik çıktık
çok lüküs bir otelin restaurantına gittikbi baktım garson bizi kapıdan karşıladı özel bir masaya aldı
masada 2 tane mummezelerrrrr çok utandım
eşime dedim söyleseydin daha güzel giyinirdimkot pantolonla gittim
sonra ceren mumu södürdüçağlada diğer mumu çiğ köftenin içine yitti
neyimize bizim ormantik yemek :)kızları biraz doyurdum hemen oranın oyun oarkına yolladım..oyun parkında bakıcı bile var
dedim kızlarıma bak bende yemek yiyecem:))döndüm eşimin yanına hızlıca yemeklere daldım
neyse o ara ben çocuklara baktım geldim tam oturdum garson geldi elinde şampanya
şampanya patladı havam batsın:)herkes dönüp bize baktı:111:
2 buçuk yıl sonra ilk defa agzıma içki degdimecburrr içtim:)
işte bu kadar eşimin süprizi buymuşaslında böyle şeyleri hiç sevmem ama yinede hoşuma gitti:)
çağlada cerende çok eglendi..güzel bir geceydi..hatta kazı kazan bile oynadım 20 tl kazandım
baktım adam bana yine kazı kazan veriyo dedim yok sen bana paramı ver oynamıycam ben
attım parayı cebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?