2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

beykozcum enese masallah.. biz 900 öduyoruz krese :/

çağlama da maaşallah... yerim ben onu

ya kızlar koluma komple dövme yaptırcam ama hala arayışlardayım çok da içime sinen bi model bulamadım. uyuz oldum. ne zamandır bakıyorum bakıyorum yok...

canım sen ciddimisin:18:ya şöyle küçük birşey yaptır yani neden bütün koluna anlamadım..
defnoşun bide eşinin ismini yazdır bide boşluk bırak diger bebişlerininkinde yazdırırsın..
ben şahsen bizzat kendim dövmeyi pek sevmiyorum..
''şekersizin aklından geçenler:ayy sanki sana seviyomusun diye soran oldufikrin varsa ver yoksa sus''
gerçekten böylemi düşünüyosun çok üzüldüm
bi daha sana yazmıycam
ben kaçarrrr byeeeeee

:) minik bi tane var zaten bileğimde..
bi tane de saağ arka omzuda var. ama bu ara koluma takmıs vaziyetteyim.

dövme sevmiyosan sevmezsin zaten. ama bi kere yaptırınca bi hastalık halini alıyo

defnoşu ve eşimi baska bi yere düşünüyorum

Cnm masallahEnes in degerleri gercekten iyi umarim devam eder...Enes in resimlerini gormek isteriz ozledik usagimizi annesi..

sekersizim 900 zaten bana maas diye verirler 2yasına gelince verir calısırım dicektim ama diyemiyorum nese ben sormamıs siz cevaplamamıs olun cevabın için saol canım vazcaydım
babycerencim biz sizi 2ay geriden takip ediyoruz ozaman benim olum ufak tefek degerleri normalmiş çaglacık ileri demekki

eykozcum zaten ben senin yerinde olsam 3 yasına kadar kendim bakmaya çalışırdım. o zamana kadar da oyun grubu falan oluştururdum çevremde, haftada 1-2 gun gotururdum cunku bi süre sonra evde kalmak istemeyecek, sıkılacak...

Canım geçmiş olsun Tarık BuğrayaBiran önce iyileşir inşallah yakışıklımSende bize güzel haberler ver inşallah annesi
Maşallah daha ne olsunHepsinin gelişimi ayrı işte canım,kesin bıcır bıcır konuştuklarında da buraya çok konuşuyorlar diye yazarızBir anda konuşacak Çağlamda inşallahZaten konuşuyorda sen ister istemez Cerenle kıyaslıyosun tabi boncuğumu
ya kızlar koluma komple dövme yaptırcam ama hala arayışlardayım çok da içime sinen bi model bulamadım. uyuz oldum. ne zamandır bakıyorum bakıyorum yok...
Dövme de bi çeşit hastalık walla,her yaptıran arkadaşım daha çok yaptırmak ister2koluna da mı komple yaptırıcan canım:18:
canın acımaz mı:18:
Canım 900 ödüyo ama 5 tam gün bırakıyo şekersizim Defneyi.Sen ufak ufak oyun grubuna falan götürürsün önce sarı şekeri
Haftada 1-2 yarım gün olarak başlarsın hem fiyatlar daha uygun olur hem sosyalliği artar paşamızın.Bende yaz sonu araştırıp haftada 1 yarım gün istiyorum bakalım:44: Belki sende kafana göre part time iş bakabilirsin çalışmayı düşünüyorsan

Herkese mutlu sabahlarDün gece yine parktaydık,kızım eğlensin diye götürüyorum ama bol tuzlu çekirdeğinde dibine vuruyorumSonra tuzlu geldi diye gofret,sonra tatlı geldi diye atıştırmalıklar derken...ece erken
Obez olucam galiba kızlar#Kahrolsun içimdeki abur cubur sevdası

günaydınnnnn

inş herkesler iyidir, güzel ve mutlu bir gün olsun inşş

buarada cuma günü tatil olsa süper olacak yaa offf bu özel sektör böyle işte çok kurumsal değilseniz resmi tatiller bile belirsiz

TATLICADI
canım çok üzüldüm ya allah şifa versin kuzuma çok çok geçmiş olsun canım, annesi miss gibi bakar çabucak iyileşir yakışıklımız inşş

bizim evde tv bazen açık kalıyo özellikle akşam haberlerinde ama ben özellikle pepe ve caiuo gibi çizgifilmleri hiç izletmeyi düşünmüyorum çünkü çocuklar onlar gibi küsüyor,ağlıyor,seviniyor vb kolon çocuklar gibi ama tv ye çok katı bi tutumum yok bizimki dans etmeyi öğrendiğinden beri tv deki seslere karşı daha dikkatli.hoşuna giden bi müzikte hemen başlıyor dans etmeye.hayvanlara tepki veriyor bende pekişmesi için hayvanlı şeyleri bilerek gösteriyorum

mutlucan valla bu abur cubur sevdası benimde başımda bizde akşamları zeynoyu uyutup hopp terasa yerleşliyoruz ve çay çekirdek, sonra aynen tatlı sonra tuzlu şeklinde giden ve gece sonunda pişmanlık yaratıp ertesi akşam yine tekrarlanan seriler halinde takılıyoruz bakalımm ramazandan beri havuzuda terkettik öyle en azından akşam abur cubur yemeden geçiriyorduk bugün itibariyle havuz akşamlarını başlatıyorum bende

tatlıcadı tağrık buğraya geçmiş olsun bu hastalığı duymuştum inş. çabuk atlatır ve toparlanırsınız.
iklim81 dünde şu kırmızı biberli patlıcanlı kahvaltılık sostan yaptım çok seviyorum böyle şeyleri ama musab bilalle çok zor oluyor dün akşam mutfağı bile toparlayamadım sabah erken kalktım ama dediğin gibi zor oluyo ama bi şeye kafayı takınca onu yapmam gerekiyo.bi iki gün ara verip evimi torlayıp oğlumla vakit geçiricem yoksa bizim evde her akşam baba oğul birbirlerini yiyecekler.bu arada oğlum babasına anne diyo eşimde bana görüyormusun o kadar oğlumla ilgileniyorum ki çocuk aramızdaki farkı ayırt edemiyor bu yüzden bana anne diyor dedi.tabiki bende boş durmadım ve karşı atağa geçerek; oğlum bana olan aşkından etrafındaki herkeze anne diyor sadece sana değil diyerek noktayı koydum.bu arada herkeze özlellikle eşime ANNE demesi çok hoşuma gidiyo.en büyük hayalim oğlumun büyüyerek: annecim çok güzelsin,dünyadaki en güzel anne sensin demesi.

ay her seferinde bişey unutuyorum sizin gibi mesaj düzenleme yapamıyorum.nedeni alışık değilim.şekersiz defnenin diş fırçalaması ve süt içmesine bayıldım.arada yaramazlıkda yapıyormuş

Evde tv nin açık olması değil çocuğun takılıp izlemesine karşıyım ben canım.Dolayısıyla tv. açmayarak bu sorunu ortadan kaldırdım.Bizde neredeyse tüm gün ses sistemi açık zaten,minik radyosu da vardı ama kırıldıTv tek yölü iletişim aracı ve
özellikle 6 yaşından önce bilinçsizce izletilmesi çocuklarda otizm,duygu yoksunluğu..vb birsürü sebeple gelişimi etkiliyormuş.
Tabi benim bahsettiğim çocuk oynasın otursun diye tv.yi açıp karşısına saatlerce oturtulan durumlar için geçerli.
Ben demiş olabilirim çünkü kızım gerçekten çok karıştırıyor bildiğiniz gibi değilTemizliğe gelen abla bile "20 yıldır çok ev gezdim sayısız bebek gördüm Mira kadar karıştıranını görmedim" dediÖyle böyle değil,her yolu denedim ama önüne geçemiyorum benSabah gitmiş mutfağa ısı geçirmeyen eldiveni bulmuş kukla gibi oynatıyordu bana
Dün akşam yemeğini yedirdim parka gidicez diyorum wcdeyim kaşla göz arası dolabımı açmış bana hırkamı getirmiş
parka diyoBulaşık kabını ters çevirip üstüne çıktı ve sokak kapısına ulaşıp açmaya çalışıyo,,gerçekten çok dağınık, nasıl karıştırdığını size kelimelerle anlamam kızlarAyşe ve zeynep diye bebeği var,eşimin çoraplarını bebeklerinde ayağında buldum dün sabah...Sabırla geçmesini bekliyorum bu merakının
Başlat şekerim walla imkanın varken önlemini al

tek koluma yaptırcam (şimdilik :) )
valla acır herhalde biraz.. bilmiyorum ki. omzum hiç acımamıştı. bileğimdeki minik daha çok acımıştı..
belli olmuyo. ince yerler daha cok acıyo bence.
kız o kadar çekirdek yenir mi her gece her gece...

canım keşke bunu ilk olarak iri fasulyelerle deneseydin. ben de hata edip pirinçle denemiştim. 3-4 kaşık aktardıktan sonra pirinçler uçuştu her yerde.. ben de kitabı okuyunca öğrendim büyükten küçüğe doğru gitmek gerekiyormuş. pirinç en son

ay her seferinde bişey unutuyorum sizin gibi mesaj düzenleme yapamıyorum.nedeni alışık değilim.şekersiz defnenin diş fırçalaması ve süt içmesine bayıldım.arada yaramazlıkda yapıyormuş

teşekkürler teyzesi.. arada mıııı ayy cok yaramaz benim pıtırcığım çoookkk...

mutlucum inan seni çok iyi anlıyorum çünkü benim zeynomda öyle inanılmaz derecede meraklı ve heryeri amaa heryerii karıştırmaya bayılıyor, çorap olayına çok güldüm zeynoda kendi çoraplarını bebeklerine giydırıyor özellikle mutfakta her dolaba ve çekmeceye güvenlik kiliti taktık çünkü yakında bişeyleri ayağına düşürüp canını yakacak yada biryerini kesecek yani karıştır karıştır gitmiyor bu merak arkadaşımm, giysi dolabımız en gözdesi babasının olanları gösterip baba baba, benimkileri gösterip anne diye sarılıyor kıyafetlerimize, çekmeceleri falan hiç saymayım napcaz cicim biz böyle ya akşam eve gidince annemi aynen böyle buluyoruz ve annemin Zeyno için yorumuda şu erkek çocuklarından bile şımarık bir kızın var ben böyle çocuk görmedim diyor poposunun üstüne hiç oturmuyorrmuşş

bende küçük bir dövmem olsun isterdim ama acımasıdan çok korkuyorum ya birde ben çabuk sıkılırım modelini beğenmezsem daha sonra diye tırsıyorum, inş içine sinen güzel birşeyler bulursun

ayyy, kıyamam Hajar hanımın dediği gibi ilk bırakmalar hep çok zordur. anneme ilk bırakmam, anneden ayrılma alıştırması adına, 5 dakikalığına gazete bayiine gitmekle olmuştu. doğumundan sonra ilk defa sokağa oğlumsuz çıkmıştım ve gidip gelene kadar aralıksız hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. annem de benimle ağlamıştı

ama Beste artık bebek değil, kendi gibi çocukların varlığı onu mutlu edecek ve alışmasını kolaylaştıracaktır. size de kolay gelsin diyorum. yavaş yavaş alıştırmakla iyi etmişsiniz

Maşallah Zeynoma da aynı Mira gibiymişAnnene üzüldüm walla bizimde bakıcı teyzemizin canına yetiyo walla
Bizde de kilit var ama prizlerde sadece,,tv ünitesinin altı bağlı,,bildiğin mad house gibi evimizher yeri bağlamadım ben
hem görsün öğrensin istiyorum hemde alışmadığım bu dağınıklık beni deli ediyorFarkındalığının olması hoşuma gidiyor aslında
bi şekilde elleye elleye öğrenecekler tabiBize sabır lazım bolcaBu sürecimiz de böyle geçecek sanırım:44:
Aynı hareketler walla babasının elbiselerine sarılıp "babamm" diyo boncuğumdaRabbim bebişlerimize sağlık bize de sabır wersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…