tatlıcadı tağrık buğraya geçmiş olsun bu hastalığı duymuştum inş. çabuk atlatır ve toparlanırsınız.
iklim81 dünde şu kırmızı biberli patlıcanlı kahvaltılık sostan yaptım çok seviyorum böyle şeyleri ama musab bilalle çok zor oluyor dün akşam mutfağı bile toparlayamadım sabah erken kalktım ama dediğin gibi zor oluyo ama bi şeye kafayı takınca onu yapmam gerekiyo.bi iki gün ara verip evimi torlayıp oğlumla vakit geçiricem yoksa bizim evde her akşam baba oğul birbirlerini yiyecekler.bu arada oğlum babasına anne diyo eşimde bana görüyormusun o kadar oğlumla ilgileniyorum ki çocuk aramızdaki farkı ayırt edemiyor bu yüzden bana anne diyor dedi.tabiki bende boş durmadım ve karşı atağa geçerek; oğlum bana olan aşkından etrafındaki herkeze anne diyor sadece sana değil diyerek noktayı koydum.bu arada herkeze özlellikle eşime ANNE demesi çok hoşuma gidiyo.en büyük hayalim oğlumun büyüyerek: annecim çok güzelsin,dünyadaki en güzel anne sensin demesi.
Benim güzel kalpli anneligin tum kusalligini yasayan ve evlatlari icin herseyin en iyisini yapmaya calisip her mutlulugu hak eden arkadaslarim.
Oncelikle tum gecmis olsun dileklerinize verdiginiz destege sonsuz tesekkurler ediyorum.
Icimin en daraldigi anda kendimi attigim bir liman olmus megerse burasi.
Yine ayni konumda olunca daha bir farkttim.
Gorustuklerim gorusemediklerim hepiniz evimden bir kisi oldunuz. Yavrulariniz yavrum sizler kardeslerim gibisiniz. Ayni seylere gogus geriyor olmak ayni şeyler i yasiyor olmak her seyden once anne olmak bizim gonul birligimizi costuran.
Hepinizi ayrı ayrı cok seviyorum. ALLAH hepimize saglik afiyet mutluluk huzur nasip etsin bebislerimize hayırlı bir omur nasip etsin.AMINN...
Tatlicadi Cnm yqvrumuza gecmis oolsun.Allahin izni ile duzelecek yakisiklim. Uzulme olur mu. Sen onu sevginle ilginle daha cabuk iyilestireceksin.
Azraece cnm sana da cok gwcmis olsun. Kizlarin tavsiyelerine uy ve dikkat et cnm
Mira defne zeyno sizi gidi cadilar. Bir tane findik kurdu da bende var.aynilarini yasiyorum. Bizim de meshur bir aysemiz var. Eee soyleyip ayaginda
kucaginda besiginde salliyor. Iki tane aysemiz var aycee diyor ikisine de. Kaka soylemeye baslayinca bugün lazimlik aldik. Bakalim denemelere gececez.kizim balgamli öksürük harici gunde 5 kere falan oksuruyor.antibiyotik de bitti. Dra goturecem yeni birine.
Gelelim arap saci olan durumlarima. Iki gecedir sabaha karsi uykuya dalıyor um. Dusun dusun deliriceem. Kv ile yollarimiz ayriliyor. Hala hasta iyilesemedi. Halsiz bitkin duruyor ve anladigim demese de gidip geldigi yol ona agir gelmeye basladi. Bu sene okula başlayacak olan kaynimi bizim taraftayazdiracaktik ama ikametinin en az 6 ay onceden alinmasi grrekiyormus. Malesef olmadi. Karsida okula baslayacak ve annesinin yaninda olmali.
Kv arabayla bana getirin diyor ki ramazanda mecburen 1 qy kaldik ve kizimin huyu suyu degisti sokakci huysuz uykusu z oldu. Malum yasayan birey ve kucuklu buyuklu cocuk fazla. Gidip gelen e kadar yipranacak yollarda kizim. Uyku duzeni yine kaçacak vs vs...kisacasi ayda da 500 tl benzin paradi nerden baksan. Babasi gec gelirse isten bende kalir diyor kv. Katlanamam buna. Kucuklerin elinde kalmasini da istemiyorum. Once manen sonra madden bunlara ghazir değilim.
Karsiya goturrecegime bakici yada kreş diyorum ama demekle kalmayip bin tane soruyla beynimi yiyorum. Iki gundur kreslerle gorusme yapiyorum. Fiyatlar cok pahali. Bizim yas grubu nu kabul eden iki okulla karsilastim suanda is yerime yakin. Mecburum sanirim. Biri isime bes dk mesafede. Ama ben hic hazir degilim. Vurgun yemis gibiyim. Keske calismak zorunda olnasaydim da ben baksaydim kuzuma.
Nasil alistiracam. Annemlerde resmen depresyona girmisti hatirlarsiniz belki. Nasil dayanacam
Ayrica ust kat komsum iki cocugu var tam gun okula gidiyorlar. Cocuk bakmak istiyor sanirim. Cok sevdiğim ev sahibim anlasirsani z gozun kapali emanet et diyor. Yeterince ilgilenip onu her turlu doyurabilir mi bilmiyorum. Uykularim kacti. Kreste aktivite olur diyorum ama benim evde gösterdiği m yada gosterttigim teferruati gosterebilirler mi. Komsumla oyle samimi degiliz bu arada da.
Ayrica ehliyet ve araba olupta kullanamayan ben varim. Cocugu sabah akşam nasıl birakip alacam. Ah kizlar ah kapana kisilmis gibiyim.
Manen cok kotu durumlarda yim. 24 aylikken diyorduk daha erken oldu. Kv canim benim o da uzuluyor ama gonderemem oraya..en azından kreste daha iyi eğitim alir diye düşünüyorum. Yazi var kisi var her turlu. Kafayi bozmus durumdayım ben.
Hicbir ikon şuanki duygularimi tarif edemez.
Kv hala iyilesemedi.
Kizlar darda kalan bizim icin dua edin olur mu?
Kisacasi sekersiz ve bu durumu cok taze yasayan ilkimim yazdiklariniz beni hep etkilemisti.
Hele ki ilkimim son paylasimlarini okuyunca agladim ve icim yandi.
Ilkim beste ins en kisa zamanda adapte olur cnm arkadasim.yipranmadan gecsin bu donem.seni cok iyi anliyorum. Telle arayip halimizi hastaligimizi sordugun icin de cok sagol cnm.gercekten cok tatli ve cok ince bir insansin. Beste cok sansli.
Sanirim ayni kaderi paylasmak zorunda kalacagim.
Allah hepimizin yardimcisi olsun
Yorumlar iniz cok kiymetli. O yuzden esirgemeyin. Endiselerimi en iyi siz anlarsiniz.kafa duman bende.
Hepinizi ve kuzularinizi cok opuyorum canlarim...
Dun oglum cok fenaydi okudum gecmisi ama yazamadim ...
Ilkimcim hayirli olsun ins minik sirinemiz krese baslamis ins cok mutlu olur kuzum ...
Mutlucum senin esinin aynisindan bende de var bazen cok hassas bazende acaip rahat anlamiyorum ben bu beyleri bir turlu..fitratlari oyle galiba.
BabyCeren senin kiza kocaman masallah akilli bidik valla cok bilmis olcak demedi deme :))Cagla ins hep boyle devam eder..bizim oglan onun yaptiklarinin yarisini yapmiyor yaw bu esek nerde gereksiz sey varsa onu yapar...
Planner cnm Zeynonun menusuna bayildim sut icmesi cok guzel istahi yerinde demek masallah bende ogluna yedirirken inanin terden su icinde kaliyorum oyle cok zorluyor beni citoz...
Benim güzel kalpli anneligin tum kusalligini yasayan ve evlatlari icin herseyin en iyisini yapmaya calisip her mutlulugu hak eden arkadaslarim.
Oncelikle tum gecmis olsun dileklerinize verdiginiz destege sonsuz tesekkurler ediyorum.
Icimin en daraldigi anda kendimi attigim bir liman olmus megerse burasi.
Yine ayni konumda olunca daha bir farkttim.
Gorustuklerim gorusemediklerim hepiniz evimden bir kisi oldunuz. Yavrulariniz yavrum sizler kardeslerim gibisiniz. Ayni seylere gogus geriyor olmak ayni şeyler i yasiyor olmak her seyden once anne olmak bizim gonul birligimizi costuran.
Hepinizi ayrı ayrı cok seviyorum. ALLAH hepimize saglik afiyet mutluluk huzur nasip etsin bebislerimize hayırlı bir omur nasip etsin.AMINN...
Tatlicadi Cnm yqvrumuza gecmis oolsun.Allahin izni ile duzelecek yakisiklim. Uzulme olur mu. Sen onu sevginle ilginle daha cabuk iyilestireceksin.
Azraece cnm sana da cok gwcmis olsun. Kizlarin tavsiyelerine uy ve dikkat et cnm
Mira defne zeyno sizi gidi cadilar. Bir tane findik kurdu da bende var.aynilarini yasiyorum. Bizim de meshur bir aysemiz var. Eee soyleyip ayaginda
kucaginda besiginde salliyor. Iki tane aysemiz var aycee diyor ikisine de. Kaka soylemeye baslayinca bugün lazimlik aldik. Bakalim denemelere gececez.kizim balgamli öksürük harici gunde 5 kere falan oksuruyor.antibiyotik de bitti. Dra goturecem yeni birine.
Gelelim arap saci olan durumlarima. Iki gecedir sabaha karsi uykuya dalıyor um. Dusun dusun deliriceem. Kv ile yollarimiz ayriliyor. Hala hasta iyilesemedi. Halsiz bitkin duruyor ve anladigim demese de gidip geldigi yol ona agir gelmeye basladi. Bu sene okula başlayacak olan kaynimi bizim taraftayazdiracaktik ama ikametinin en az 6 ay onceden alinmasi grrekiyormus. Malesef olmadi. Karsida okula baslayacak ve annesinin yaninda olmali.
Kv arabayla bana getirin diyor ki ramazanda mecburen 1 qy kaldik ve kizimin huyu suyu degisti sokakci huysuz uykusu z oldu. Malum yasayan birey ve kucuklu buyuklu cocuk fazla. Gidip gelen e kadar yipranacak yollarda kizim. Uyku duzeni yine kaçacak vs vs...kisacasi ayda da 500 tl benzin paradi nerden baksan. Babasi gec gelirse isten bende kalir diyor kv. Katlanamam buna. Kucuklerin elinde kalmasini da istemiyorum. Once manen sonra madden bunlara ghazir değilim.
Karsiya goturrecegime bakici yada kreş diyorum ama demekle kalmayip bin tane soruyla beynimi yiyorum. Iki gundur kreslerle gorusme yapiyorum. Fiyatlar cok pahali. Bizim yas grubu nu kabul eden iki okulla karsilastim suanda is yerime yakin. Mecburum sanirim. Biri isime bes dk mesafede. Ama ben hic hazir degilim. Vurgun yemis gibiyim. Keske calismak zorunda olnasaydim da ben baksaydim kuzuma.
Nasil alistiracam. Annemlerde resmen depresyona girmisti hatirlarsiniz belki. Nasil dayanacam
Ayrica ust kat komsum iki cocugu var tam gun okula gidiyorlar. Cocuk bakmak istiyor sanirim. Cok sevdiğim ev sahibim anlasirsani z gozun kapali emanet et diyor. Yeterince ilgilenip onu her turlu doyurabilir mi bilmiyorum. Uykularim kacti. Kreste aktivite olur diyorum ama benim evde gösterdiği m yada gosterttigim teferruati gosterebilirler mi. Komsumla oyle samimi degiliz bu arada da.
Ayrica ehliyet ve araba olupta kullanamayan ben varim. Cocugu sabah akşam nasıl birakip alacam. Ah kizlar ah kapana kisilmis gibiyim.
Manen cok kotu durumlarda yim. 24 aylikken diyorduk daha erken oldu. Kv canim benim o da uzuluyor ama gonderemem oraya..en azından kreste daha iyi eğitim alir diye düşünüyorum. Yazi var kisi var her turlu. Kafayi bozmus durumdayım ben.
Hicbir ikon şuanki duygularimi tarif edemez.
Kv hala iyilesemedi.
Kizlar darda kalan bizim icin dua edin olur mu?
Kisacasi sekersiz ve bu durumu cok taze yasayan ilkimim yazdiklariniz beni hep etkilemisti.
Hele ki ilkimim son paylasimlarini okuyunca agladim ve icim yandi.
Ilkim beste ins en kisa zamanda adapte olur cnm arkadasim.yipranmadan gecsin bu donem.seni cok iyi anliyorum. Telle arayip halimizi hastaligimizi sordugun icin de cok sagol cnm.gercekten cok tatli ve cok ince bir insansin. Beste cok sansli.
Sanirim ayni kaderi paylasmak zorunda kalacagim.
Yorumlar iniz cok kiymetli. O yuzden esirgemeyin. Endiselerimi en iyi siz anlarsiniz.kafa duman bende.
ayy benim boncuğum da Zeyno ve mira gibi.. yatak odası çekmeceleri favorilerinden.. gecen gun siyah atleti sallaya sallaya geliyor baktım.. misafir de var. içimden dedim "kızım iyi ki sütyenlerimi falan sallaya sallaya gelmedin"
mutfak çekmecelerini çekip mutfak bezlerini tek tek sallıyo yere atıyo. kurabiye kalıplarını çıkarıyo. alt çekmecelerde onlar olduğu için kırılacak-kesici seyle bulundurmuyoruz tabii ama toplaması dert valla..
ayy bi de fırınların düğmelerini çeviriyo basıyo kaşla goz arasında. sinir olduğumu bildiği için inadına yapıyo.
sineklikleri elleriyle ittirip rayından çıkarıyo ve özellikle yapıyo valla...
bizim evde biblo vs kalktı hep, ama babaannesindeki her sey tehlike altında.. hatta 3 lü kuğu takımının ikisini kırdı. üçüncüyü bekliyoruzşaka şaka artık orda da ortadan kaldırıyorum gittiğimizde ...
günaydın canlarım...
ben cok yorgunum..
her yerim ağrıyo valla...
akşam çıkmak yaramadı mı dicem ama, yooo gayet de güzeldi
duş alıp yatınca tutuldu herhalde her yanım
hepinize musmutlu bir gün diliyor, bıdıklarınızı öpüyorum
Herkese mutlu sabahlar annekuşlar
Bana gelip evde bulamazsanız parka gelin olur muDün akşam yine parka gittik çekirdek yedim
O kadar çok parka gidiyoruz ki Mira'da gözle görülür olumlu gelişmeler oluyor ve ben çok mutlu oluyorum
Kendine göre olan kaydırak ve salıncaktan başarılı bir şekilde inip binebiliyor artık,minik tırmanma yerine çıkıyor ve bize el sallıyor oradanKuzeninin patenlerine çok özeniyor seneye rollerblade alıcam kızıma inşallah Ve dışarda yorulup uykusu geldiği için sütünü biberonla içiyor sonra biraz sallıyorum bebek arabasında uykuya dalıyor Eve dönerken arabada 1defa emziriyorum ve evde yatağına bırakıyorum Sanki işe yarıyor gibi bu yöntem kızlar çok iyi geldi bana ve kızıma
canım valla aynen bizdeki durumda bu tek fark çekirdeği eve gelince yiyoruz bizzakşama kadar terata oynuyorlar zaten bol bol güneş alsın diye, akşamda parktayız ve çocuklara bayılıyor Zeyno bedavadan doğal bir oyun grubu oluşturduk valla işten eve gelirken parkataki çocuklar soruyor Zeynep ada gelicekmii ... teyzee gelicek gelicekk durun bi eve gireyim yahuuu oluyorum okadar parkçıyız bizde yani ve bende hem sosyal hem fiziksel bir gelişim sağladığına inanıyorum ve zeynodada gözlemliyorum, kış gelene kadar parka ve çekirdeğe devam yani cicimm
kışa yani eylül ekim gibi sitenin kreşine oyun grunuma götüreyim zeynoyu diyorum ama eşim bu sene erken kışın hep hastalık kapacak seneye düşünürüz diyor ne dersiniz kızlar ya siz oyun grubu konusunda ne düşünüyorsunuz bu kış içinn???????
Bende araştırıyorum içime sinen bir oyun grubu buldum canım,eylül ayında başlıyormuş oradaki psikologla da görüştüm,
haftaiçi hergün 10-12 arasıymış,yarım günlük de varmış ama o grubu önermedi,tabi ben 5 gün düşünmediğimi de söyledim,1yada 2 gün istiyorum kısmet...Eşimde pek istemiyor bu sene için ama ben düşünüyorum. Zaten 1 saati oyun 1 saati aktiviteymiş,kızıma bir değişiklik,sosyallik olur diye düşünüyorumBenim çalışma saatlerim uzun olduğu ve ilerde zaten tüm gününü okulda geçireceği için şimdilik haftada 1-2 gün yeter bize burdaki fiyatlar ortalama söyle:5 gün 2şer saatlik aktiviteler ortalama 500-600TL arası(anne&bebek yada yalnızca bebekli oyun grupları var)Gün sayısı azaldıkça fiyat da azalıyor.
Hayırlısı olsun,bizde babadan izin çıkmazsa başlayamıcaz ama eşimi ikna etmek istiyorum haftada 1 bile olsa.canım bende haftada 1-2 gün 2 saat düşünüyorum çokta yararlı olacağını düşünüyorum ama kış ve hastalıklar konusunda eşimin ısrarcı tavrıyla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorumfiyatlar yaklaşık aynı ideal yani, bakalımm biraz daha düşüneceğiz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?