Benim güzel kalpli anneligin tum kusalligini yasayan ve evlatlari icin herseyin en iyisini yapmaya calisip her mutlulugu hak eden arkadaslarim.
Oncelikle tum gecmis olsun dileklerinize verdiginiz destege sonsuz tesekkurler ediyorum.
Icimin en daraldigi anda kendimi attigim bir liman olmus megerse burasi.
Yine ayni konumda olunca daha bir farkttim.
Gorustuklerim gorusemediklerim hepiniz evimden bir kisi oldunuz. Yavrulariniz yavrum sizler kardeslerim gibisiniz. Ayni seylere gogus geriyor olmak ayni şeyler i yasiyor olmak her seyden once anne olmak bizim gonul birligimizi costuran.
Hepinizi ayrı ayrı cok seviyorum. ALLAH hepimize saglik afiyet mutluluk huzur nasip etsin bebislerimize hayırlı bir omur nasip etsin.AMINN...
Tatlicadi Cnm yqvrumuza gecmis oolsun.Allahin izni ile duzelecek yakisiklim. Uzulme olur mu. Sen onu sevginle ilginle daha cabuk iyilestireceksin.
Azraece cnm sana da cok gwcmis olsun. Kizlarin tavsiyelerine uy ve dikkat et cnm
Mira defne zeyno sizi gidi cadilar. Bir tane findik kurdu da bende var.aynilarini yasiyorum. Bizim de meshur bir aysemiz var. Eee soyleyip ayaginda
kucaginda besiginde salliyor. Iki tane aysemiz var aycee diyor ikisine de. Kaka soylemeye baslayinca bugün lazimlik aldik. Bakalim denemelere gececez.kizim balgamli öksürük harici gunde 5 kere falan oksuruyor.antibiyotik de bitti. Dra goturecem yeni birine.
Gelelim arap saci olan durumlarima. Iki gecedir sabaha karsi uykuya dalıyor um. Dusun dusun deliriceem. Kv ile yollarimiz ayriliyor. Hala hasta iyilesemedi. Halsiz bitkin duruyor ve anladigim demese de gidip geldigi yol ona agir gelmeye basladi. Bu sene okula başlayacak olan kaynimi bizim taraftayazdiracaktik ama ikametinin en az 6 ay onceden alinmasi grrekiyormus. Malesef olmadi. Karsida okula baslayacak ve annesinin yaninda olmali.
Kv arabayla bana getirin diyor ki ramazanda mecburen 1 qy kaldik ve kizimin huyu suyu degisti sokakci huysuz uykusu z oldu. Malum yasayan birey ve kucuklu buyuklu cocuk fazla. Gidip gelen e kadar yipranacak yollarda kizim. Uyku duzeni yine kaçacak vs vs...kisacasi ayda da 500 tl benzin paradi nerden baksan. Babasi gec gelirse isten bende kalir diyor kv. Katlanamam buna. Kucuklerin elinde kalmasini da istemiyorum. Once manen sonra madden bunlara ghazir değilim.
Karsiya goturrecegime bakici yada kreş diyorum ama demekle kalmayip bin tane soruyla beynimi yiyorum. Iki gundur kreslerle gorusme yapiyorum. Fiyatlar cok pahali. Bizim yas grubu nu kabul eden iki okulla karsilastim suanda is yerime yakin. Mecburum sanirim. Biri isime bes dk mesafede. Ama ben hic hazir degilim. Vurgun yemis gibiyim. Keske calismak zorunda olnasaydim da ben baksaydim kuzuma.
Nasil alistiracam. Annemlerde resmen depresyona girmisti hatirlarsiniz belki. Nasil dayanacam
Ayrica ust kat komsum iki cocugu var tam gun okula gidiyorlar. Cocuk bakmak istiyor sanirim. Cok sevdiğim ev sahibim anlasirsani z gozun kapali emanet et diyor. Yeterince ilgilenip onu her turlu doyurabilir mi bilmiyorum. Uykularim kacti. Kreste aktivite olur diyorum ama benim evde gösterdiği m yada gosterttigim teferruati gosterebilirler mi. Komsumla oyle samimi degiliz bu arada da.
Ayrica ehliyet ve araba olupta kullanamayan ben varim. Cocugu sabah akşam nasıl birakip alacam. Ah kizlar ah kapana kisilmis gibiyim.
Manen cok kotu durumlarda yim. 24 aylikken diyorduk daha erken oldu. Kv canim benim o da uzuluyor ama gonderemem oraya..en azından kreste daha iyi eğitim alir diye düşünüyorum. Yazi var kisi var her turlu. Kafayi bozmus durumdayım ben.
Hicbir ikon şuanki duygularimi tarif edemez.
Kv hala iyilesemedi.
Kizlar darda kalan bizim icin dua edin olur mu?
Kisacasi sekersiz ve bu durumu cok taze yasayan ilkimim yazdiklariniz beni hep etkilemisti.
Hele ki ilkimim son paylasimlarini okuyunca agladim ve icim yandi.
Ilkim beste ins en kisa zamanda adapte olur cnm arkadasim.yipranmadan gecsin bu donem.seni cok iyi anliyorum. Telle arayip halimizi hastaligimizi sordugun icin de cok sagol cnm.gercekten cok tatli ve cok ince bir insansin. Beste cok sansli.
Sanirim ayni kaderi paylasmak zorunda kalacagim.
Allah hepimizin yardimcisi olsun
Yorumlar iniz cok kiymetli. O yuzden esirgemeyin. Endiselerimi en iyi siz anlarsiniz.kafa duman bende.
Hepinizi ve kuzularinizi cok opuyorum canlarim...
nagihan okurken ne güzel bi selamlama içim açıldı hep böyle selamla diye geçirirken gözüm aşağılara doğru ilerledikçe senin için üzüldüm.alıştığın bi düzeni terketme ve en önemlisi seçenekler arasında sıkışıp kalma insanı ne kadar çok yorar.küçük bi yerde oturduğum için şanslıyım galiba ama komşunlada bi görüş derim ben.inş.sizin için en hayırlısı olur senin için dua ediyorum.
Ayy deme cnm benimde en buyuk kabusum oglumun birileri varken cekmecemden hic olmadik birseyi alip getirmesi..
O gun babasinin ayakkabilarini giyip gezinmeye calisiyordu , bazende kendi ayakkabilarini benim ayaklarima giydirmeye cabaliyor :))
Corap ayaginda hic tutamiyorum, ayakkabisinida cikariyor ne yapcam ben bu oglanla mutfakta yerler tas hali var ama her yeri kaplamiyor kenarlari acik ve bzimki hep o mekanlarda takiliyor nedense..
Bir gun camasir makinesinin ayari ile oynadi, makine kilitidine bastim saniyordum demek basmamisim...60 derece ile yikayacagina 90 da yikadi artik dusunun camasirlarin ne hasat hale geldigini...birde kizdigimi anliyinca hemen sivisiyor kacmasinida biliyor deli fisek :))
aynı musab bilali anlatmışsın.herkeze çorap ve terlik giydirmeye çalışıyor yapamayıncada sinirleniyor.çamaşır makinemi 40 ayarlıyorum bi bakıyorum 90 oluvermiş. çok şükür zamanında farkediyorum.