2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

nagihan okurken ne güzel bi selamlama içim açıldı hep böyle selamla diye geçirirken gözüm aşağılara doğru ilerledikçe senin için üzüldüm.alıştığın bi düzeni terketme ve en önemlisi seçenekler arasında sıkışıp kalma insanı ne kadar çok yorar.küçük bi yerde oturduğum için şanslıyım galiba ama komşunlada bi görüş derim ben.inş.sizin için en hayırlısı olur senin için dua ediyorum.

aynı musab bilali anlatmışsın.herkeze çorap ve terlik giydirmeye çalışıyor yapamayıncada sinirleniyor.çamaşır makinemi 40 ayarlıyorum bi bakıyorum 90 oluvermiş. çok şükür zamanında farkediyorum.

oh maaşallah.. Inşallah böyle devam eder canım. çok sevindim. Gece uyanmaları nasıl peki?

eee gezmeninde bi bedeli var tabiii Tatlı yorgunluklar diyelim cicimm

Aynen öyle sekerim

valla yaz kış farketmiyor mikrop kapınca cocuk hastalanıyor. üstelik bağısıklık sistemi ne kadar erken gelişirse o kadar iyi bence...

valla yaz kış farketmiyor mikrop kapınca cocuk hastalanıyor. üstelik bağısıklık sistemi ne kadar erken gelişirse o kadar iyi bence...

eveeettt eşimi vuracağım nokta bu iştee yeri gelecek hastada olacakki bağışıklık sistemi gelişsinnn durr akşama bu yönetmi bir deneyeyimmm, MUTLUCAN sende burdan vur cicimm, inşş işe yarar şekerim sagol

Yazdiklarinizi kaccamk okudum. Hepiniz sagolun.

Kres olayi agir basıyor bende de.

Sekersizim mutlum melegim plannerim talayim sagolun

Dusuncede ve arastirmadayim.

Sonra yazarim

Simdilik opuldunuz.

oh maaşallah.. Inşallah böyle devam eder canım. çok sevindim. Gece uyanmaları nasıl peki?

ilk gece 1 kez uyandı çünkü emzirmeden yatırmıştım eve geldiğimizde,sonraki akşamlarda uyanmadı
Programımız tam olarak şöyle:mutlu işten çıkıp eve gider kızını emzirir&biraz oyun..sonra sofra kurulur yemek yenir 8sularında
parka çıkılır,1,5 saat kadar parkta oynanır,Mira iyice yorulur.El yüz yıkanır alt değiştirilir ve sütü eline verilir.Bebek arabasıyla birkaç tur ve yorulan bebiş uyur,,anne kendini çekirdeğe verir.Dönüşte arabada emzirme&eve gelince yatağa konan bebiş ve sebest zamanTabi parka bebekle tek gidilemediğinden sürekli dırdır yapan kocanın lafları da cabası
Sanırım benim kızım sıcaktan uyuyamıyormuş,tabi enerjisini atmak için park süper oldu bize:124: Şekersizim sen bilirsin belki burayı çukurbostan parkıBelki annene geldiğinde beraber de gideriz:13:

ohhhhhhhhhhhh misss

bilmem mi kızımmmm
benim çocukluğumun geçtiği yerler oralar. annemler de oraya cok yakın oturuyolar.. hatta istanbula geldiğimde bi gun çıkmıştık :)
yaşasın parka gidiyoruz

Eşim diyoki oyuna da mı para vericezO kadar arkadaşı var Miranın kulüpten diyosun (sizden bahsediyor) buluşun oyun hamuru oynatıp kağıt kesin dedi Bağışlık sistemi konusunda sorunumuz yok yani,bizim sistem maddi

ay cok komik bişey oldu :) montessori topiğine bir izleyici arkadaş gelmiş. cikirokoyu onu sınav yaparken yakaladım. ama çikiroko kendini bu topikte sanıyo :) montessori topiğinde olduğundan haberi yok

söyledim gelir birazdan ben de nerde bu çikiroko diyorum kaç gündür ...
gel azizim gelll
bu kırdığın kaçıncı pot oldu. senin tatile ihtiyacın var sanırım. geçen gün de sırf profil fotoları aynı diye baby ceren yerine başkasına usulca uzanıp çemkirmiştin...
pek iyi görmüyorum seni

ooo sizin park süpermiş cicim bizdemi gelsek biz bildiğin sitenin çocuk parkında takılıyoruz ama haklısın uyuması konusunda çok etkilidir çünkü yoruluyorlar ve açık havada etkili sonra bir güzel uyuyorlar enişteye de aferinn yalnız bırakmasın sizi tabiykiii dırdırda lazım şekerimm bizimki ya terastan bize el sallar ya bizimle gelir yada bazen zeynoyu o çıkarıyor parka, dırıdıra maruz kalmıyoruz pek

ohhhhhhhhhhhh misss

bilmem mi kızımmmm
benim çocukluğumun geçtiği yerler oralar. annemler de oraya cok yakın oturuyolar.. hatta istanbula geldiğimde bi gun çıkmıştık :)
yaşasın parka gidiyoruz

Süper olur walla güvenlik bile tanıyo artık Miraya meraba diyo görüncePiknik masa örtüsü bile yaptım kendime
4 gözle bekliyorum gelmenizi o zaman:13:

yazın bir yolu bulunuyor ama kışın bebekler gerçekten evde hapis oluyor. ben de kışı kara kara düşünüyorum, yapılabilecekler adına:18: apartmandaki çocukları bizim evde toplayıp, küçük bir oyun grubu kurmayı düşünüyorum. diğer çocukların yaşları 3-7 arasında ve Orhan Cemal'i çok seviyorlar. belki kışın günde 1-2 saat beraber oynarlar. anneleri de anneme misafir olur. böylelikle kimsenin canı sıkılmamış olur diye düşünüyorum :44:

ayyy koptum ya kulüpten okadar arkadaşı var diyorsun diyor hee süper ya ee haksız sayılmaz şekerim oyun hamuru kağıt kesmece falan fıstık işlere nekaaa paralar döküyoruz işte aslında sen yine şanslısın miranın kuzenleri var bize hiç gelen giden yok parka çıkmasak insan yüzü görmez benim zeynocukk yabani olmasından korktuğum için parkı mesken tuttuk bari oyun grubuyla sistematikleştirelim diyorum ama eşim herşeyin doğal olanından yana sal parka bahçeye oynasın ya oyun grubuda neymiş o neymişşş modunda, yokk yokk hastalık kaparmışş mışş mışş işte napalımm cicimm çekecezz mecburrr

ayyy bunada koptumm ya şimdii damlar çikoooo nasıl yakaladınn durr gidip bakayım nasıl çemkirmiş yine misafireee

CHİHİROOOO valla süpersin ya gülmekten öldüm yahuu ne sorular sormuşsun valla maşallah nasıl aklında tutuyorsun bütün bunları azizim arkadaş korkmuştur sanırım istesede gelemeyecek foruma daha ne sorular gelir acaba diyeee

Oyun grubunda önemli olan bebeğin kendi yaş grubuyla oynaması dedi psikologBende ona yooo bizim kız dedesiyle bile çok güzel oynuyor walla dedimKış zor oluyor evet şimdiden düşünmek hazırlıkları yapmak iyi olur bebişlerimiz için
Bu arada sen bu topiği sık kullanılanlara falan kaydet istersenDiğer topiklerde çemkirdiklerin sana geri dönerse biz bile kurtaramayız haberin olsun

Bu arada sen bu topiği sık kullanılanlara falan kaydet istersenDiğer topiklerde çemkirdiklerin sana geri dönerse biz bile kurtaramayız haberin olsun

o konuya hiç girmeyelim mutlu_anne hanımcığım
beni utancımlan başbaşa bırakınız
bir Türkan Şoray kederiylen, koşarak kendimi yatağa atmak suretiylen ağlamak istiyorum

not: sık kullanılanlara kaydetmek iyi fikir :44:elim yanlış topiklere tıklamaz böyleliklen

merhaba mayıs anneleri..benim 2 mayıs 20012 doğumlu eliz rana adında bir kızım var.beni de aranıza alır mısınız?

çok teşekkür ederim şekersizyeşilçay hanım
yani paylaşımcı arkadaşlıkta son nokta
zaten yaptığımın utancı bana yetiyor, bir de burda günün konusu oluyorum

yaşasın bağzı paylaşımcı arkadaşlarım

merhaba mayıs anneleri..benim 2 mayıs 20012 doğumlu eliz rana adında bir kızım var.beni de aranıza alır mısınız?

bu aralar, yazdığım cevaplar ve topik başlığı uyumsuzluğu şeklinde çok pot kırdım. bu defa oltaya gelmeyeceğim
doğru topiğe yazdığımı kontrol eder etmez cevap yazacağımdır. bekleyiniz anacığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…