2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çok sağol canım...ee iki kız olunca çok ihtiyaçtı bizim için...rabbim çok daha güzellerini de sizlere nasip etsin...valla herşey ateş pahası ya kaliteden ya da paradan ödün vermek gerekiyor sanırım bizde ikisini dengelemeye çalıştık canım...

Sağol canım,bizimde çikomuz vardı muhabbet kuşu,annemle komşuya bile giderdi omuzunda rahmetli oldu bizde törenle gömmüştük annem babam ben,çok üzülmüştükBizim boncuk konuşanlardanmış şimdilik ötüyo tek, eşime göre küçücük bana göre büyük bir kuşçukcennet papağanı diyo ama değil bence kuşçuya götürüp sorucam bigünResmi olsa belki forumdan bi bilen çıkardı,yarın çeker eklerim salatalık uzatmış yavrumun elini ısırmış yabani şeyben yemiim de eller mi yesin onu
Benim yavrumu gagalamak ta neymiş

yaa kızlar bu montessori ne iyi oldu..
benim gibi evde olup çocuğuyla kaliteli vakit geçirmek isteyen anneler için süper bi olay.
ben malesef tvde açıyordum zaman zaman... hatta çoğu zaman
ama bu montessoriye daldım dalalı çok şükür tv denen illetten de kurtuldum..
çokta zevkliymiş gerçekten :)

chihiro dostum azizim; altta online görüyorum seni ama hiç sesin çıkmıyor pardon yazın...epeydir yazışamadık karpuz da kesemedik...naptın orhan cemali hastaneye görüyordun konrollere falan kilo ile alakalı sanki yanlış hatırlamıyorsam...varmı bi gelişme...ha bide Orhan cemal in cicilerini gördüm güle güle giyinsin kuzucuk...hah işte böle arada bir kıy paraya azizim yahu...

evet canım aeynen katılıyorum sana..ben de kopiş çeke çeke evde uygulaya çalışıyorum vakit buldukça çok ta hoşuna gidiyor feyzanurumun...valla ŞEKERSİZİMİZE burdan bende çoookkkk TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM...

ayrıca CHİHİRO cuğumun ANADOLU PEDAGOJİSİ tavsiye ettiği siteye de baktım çok çok güzel ÇOOOKKK TEŞEKKÜRLER arkadaşlar paylaşımlarınız için...

aynen canım dengelemek lazım zaten ya yoksa sonu yok gerçekten, benimde eski evim çok küçüktü ona göre eşyalar almıştık uzun süre otururuz nasılsa diye ama zeynocuk gelipte evimizi değiştirince eşyalarda uymadı işte yavaş yavaş değiştiriyorum bende şimdilik salon tamam sıra yatak odamı değiştirmeye geldii zeynoya sıra en son gelecek galiba ama zevkli işler allah huzurla mutlulukla yaşamak nasip etsinde içinde bizimle yaşayacak değil ya eşyalar allah güç versin yine değişir

heee muhabbet kuşu değil yani sizinkii çek bakalımm boncukların fotosunuda görelimm boncuklarınıııı gagaladığına göree pek küçük değil heraldee, neyse yakında alışıp arkadaş olurlar boncuklarrr

evet cicimm çok haklısınn yeni faaliyet ekledinmi gidip bakiimmmm

sorma dostum 15 ay kontrolünde kilosu, olması gereken aralığın en altında çıkınca doktor biraz işkillendi. yeme içmesi iyi, enfeksiyon vs olmamasına rağmen kilo almaması garipmiş. 10 gün sonra tartılacak. 1 ayda yine kilo almazsa başka şeylere bakacaklarımış

cicilere para harcama konusuna gelince o konuya hiç girmeyelim dostum 8 parçaya 77 lira verdim ama canımdan can gitti :18: ki bunlar %50 indirimli outlet şeylerken ben yine çareyi pazarda arayacağım

feyzanur da yürüyormuş. tebrik edememiştim bir de " yaşasın Anadolu pedagojisi "

Selam kızlarr
Bu gün biraz daha iyiym galiba wc sayım azaldı çok şükür:)aksilik bu günde boynum tutulmuş gece yamulmuşta uyumuşum:)eşim uyandırdı yastığına yat diye ne mümkün oturdum zırladım adamcağızda uyku sersemi şaşırdı karnınmı ağrıyo kalk wcye gidelim diyo sanki ben gidemiyorumgece krem sürdük birazda masaj yaptı eşim masaj esnasında ben uymuşum..sabahta 8de kuşum uyandı kuzuma kahvaltı hazırlıycam mide bulantısından ayakta duramıyorum..sabahta tarık buğraya kahvaltı hazırlayamadığım için ağladım
Şimdi iyiyim ve ağlamalarıma gülüyorum dengem bozuldu galibasırayla bi yavrum bi ben hastalanıp duruyoruz

Baby;çağlaya kocaman maşallah akıllı bıdığım artık kaka ve çişi geldiği zaman sinyaller vermeye başlamış kuzucuk bravo boncuğuma

Mutlum;sanada kocaman maşallah hamarat hatun kışlıkların yavaş yavaş hazırlanıyo afiyetle yersiniz inş.
Miracıkta ilk şekerini yemiş:)geçen gün bi mağazada tarık buğraya şeker verdiler topitop çantamda duruyo aklıma getirdin ben yiyim barii
Kuşuuzda hayırlı olsun canım miraya arkadaş olur..tarık buğrada teyzesinin kuşunu çok seviyodu 1 kere parmağını ıssırdı artık hiç elini uzatmıyo:) parmağını uzat öpsün oğlum diyorum ellerini yumruk yapıp çekiyo..bakalım mira tekrar elini uzatıcakmı:)

Alyel;mobilyalarınız alınmış hayırlı olsun güle güle kullansın fıstıklar

Meleğim;tarık buğra yürümüyo taşıyamıyorumbelim ağrıyo diye çok dert yanıyodum hatırlıyosun:)2 yaşını bekliyodum yürümesi için..ellerinden tutup bastırdığım zaman basmıyodu bile ayaklarını yukarı topluyodu bizimki birden bi kaç adım atmaya başladı mahirimde yürümeye başlıycaktır annesi..
Geçen tarık buğra rahatsızlığında bende dr a sormuştum yürümüyo,basmıyo diye..dr hiç acele etme demek ki daha zamnı var 2 yaşında yürüyen bebeklerimiz var daha tarık buğra 15 aylık minik bi bebek dedi:) bi kaç gün sonrasında adım atmaya başladı darısı mahirin başına..
Kulağında da inş olumsuz bi şey yoktur.. Test ne zamnyapılıcak canım?

Bambucan;azrama maşallah ne güzel oynuyosunuz beraber benim danam konsantre olamıyo:) en uzun oyunumuz 1-2 dk sürüyo:)bizde dağıtma oyunu oynuyoruz herşeyi dağıtıp havaya fırlatılıcakları havaya fırlatıyoruz o zaman mutlu oluyo

selam milletfazla vaktim yok libye ayıklayacambi bakıp kaçayım dedim..
alyelcim oda takımını almışsınız güle güle kullansın cimcimeler..aldıgın takım çok hoş sadece dolabı küçük geldi gözüme:)
umarım saglam ve kullanışlı çıkar şansınızahayırlı olsun..
mutlucum kele cigerim sizinde boncukunuz hayırlı olsun:)ayy ben hiç sevmem evimde öyle tüylü hayvanları:))annem yıllarca kedi besledi
hala kıcıgım var kedilerebu arada dün sosyal medyada paylaştıgın videoyu izledim hatta eşime de gösterdim bana ne dedi biliyomusun''niye çocuga şeker vermişsin hıı ben alsam kızarsın ama:))hem sen nereye gittin neresi burası''
mirayı çağla zannettisonra dedim bu çağla degil kankası mira:))ne kadar benziyo o sandım dedi:))izlediginde gece yarısını geçmişti tam görememiş olabilir
tatlıcadım canım sana neler oluyo böyle hay Allah ya:26:kesin üstünde nazar var..şimdi nasılsın boynun düzeldimi canım..
kujum seni uyanık gacıdemek topragı gazeteye döktünakşam anahtarı wc ye atıyımda gör senbakıyım nasıl çıkaracan
cikocum sıkma canını ne var yani kilo almamışsa maşallah çok hareketliler kilo almadı diye hemende bir sorun vardır diye bakmak yalnış degilmi:26:çağlada 4 aydır kilo almıyoabimin kızı 1 yıldır aynı kiloda:44:umarım bu ay kilo alır orhan cemal sizinde içiniz rahat eder canım..

az önce çağlayı yatıracam yatmıyo yatakta zıplayıp duruyo:))işaret parmagımla tet tet tet yaptım
baktım çağlada beni taklit ediyo tet teeett teeett diye bagırıyo ama yalnış parmaklaorta parmagıyla
çok güldüm
ayıp kızım yapma dedikçe yaptı:))
neyse işim var beni lafa tutmayınnnnn
akşam yemeksizmi kalalımmmmmmm
hoşçakalın

Sağol canım gerçi kuşun neresi hayırlı olacaksa olsun bakalımBende köpek beslemiştim ama sadece 1 gece evde kaldı Efem
O da gizli sokmuştum,sonra da annemin dediğine göre çalınmışBirde tavşan beslemiştim,mobilyamızı yemişti annem de beniBirde balık beslemiştim genelde hep turuncuydular japondularUniv.deyken ev arkadaşım da ördek beslemişti odası kümes gibi kokuyorduEvde olmuyor hayvan kokuyor ama besleyene saygım var kedi hariç severim tüm hayvanları
Evet ya kızlarımız benziyor,sende 1-2 foto eklesende bende bi görsem melekleri özledimmmm özletmeeeEniştede karıştırmış olabilir o saatte,gerçekten benziyorlarPideciye gittik karadeniz pidecisiGeldiğinde seni de götürücem

Tatlıcadım iyi ol inşallah biran önce

şuan elim ayağım titriyor açlıktan ve yiyecek bulabileceğim en yakın mekan çoook uzaklarda (Amazon ormanlarında yaşayıp yemek için avlanmaya çıksam daha çabuk dönerim sanırım :26:)

lab. içinde kırıntı süprüntü aramaya çıkıyorum. "dönücem"

dün kızıma ev ayakkabısı baktım lcw den,
şu modelleri beğendim ama aslında en çok kalpliyi beğendim,sanırım onunda ufak
numarası yoktavşanlı olan 14.90TL,diğerleri 19.90TLydi kızlar
almadım sonra karar veremedim,gittim hırka aldım

mutlu_anne hanım, "aday" ev ayakkabısıları çok güzel görünüyor. kızım olsaydı en sağdakini alırdım gerçi oğlum olsa da alırım

alyel hanım, mobilyalarınız hayırlı olsun. çocuklar böyle zamanlarda odalarından çıkmak bilmezler. çok sevinirler ayrı bir odaları ve mobilyaları olduğu için güle güle eskitsinler demek isterdim ama eskitmesinler ya bir daha para vermek zorunda kalmayın hayır, cimri değilim

tatlıcadı hanım ve biangel_kujum hanımın "davşanu" geçmiş olsun diyorum. tez zamanda geçsin de, tarık buğranın peşinden rahat koşabiliniz

başka, başka? hah, evet... açlıktan kafam iyi çalışmaya başladı. Orhan Cemal sabah kalkar kalkmaz beni bir şey yerken görürse "anneaaa, mammaaa" deyip ağzımdan almaya çalışıyor. kahvaltı hazırlasam, uzun süreceği için anneanneye geç kalacaklar. hazırlamasam, babasını yolda durdurup doğru bakkala gidip, ekmek dolabından ekmek alıp dolmuşta kemiriyor (aşırı ciddiyim) bari şöyle yulafl, sütlü, cevizli filan kurabiye yapayım da anneannesine gidene kadar idare etsin dedim ve birkaç tarif buldum. yok hayır, önceden birşeyler yemesi, anneannesinde kahvaltıda yemesine engel olmuyor.

tuzlu kurabiye tarifi de buldum. tereyağlı, mahlepli filan. uzun süre dayananlardan. bakalım, deneyerek göreceğiz

bir de örgü battaniye modeli bakıyorum ama yerli sitelerde, sanki bu bataniyeler sadece seyirlikmiş de kimse örmeyecekmiş gibi sadece foto koyuyorlar. tarif yok ecnebi sitelerinde açıklamalı modeller var ama onlar da tembel işi. kocaman şiş veya tığlarla langır lungur örülen cinsinden. bakacağız artıkın model bulan varsa beri gelsin diyorum

kaderdaşım inş.orhan cemal kilo alır.musab bilalde bu ay değişiklik olmazsa bende soluğu ankarada alıcam.yoksa oğlumun ilerideki mesleğini şimdiden belirledim.jokey olsun bari küçücük.
biraz bizi gülümsetsin inş.

Kars'in Selim ilcesinden hepinize kocaman kocaman opucukler Tasinmaydi yerlesmeydi internet baglanmaydi derken ancak yazabiliyorum.Sonunda Masalim,esim ve ben kendi evimizde kendi duzenimizdeyiz,cok ozlemisim. Insallah buraya alisir huzurlu mutlu gunler geciririz,gecen kis isil isil gunesin esliginde kahve pasta park keyif fotolarinin yerini bembeyaz kar esliginde evin camindan disari bakarken cekilmis fotolar alacak zannediyorumki:18: Sekersizim,kizma tamam burada da cikmak icin soz vedim ki elimden geldigince yapacagim ama bizden once gelenler diyorki istesen 40 kat giyin kemiklerin sizliyor soguktan,iki uc metre uzunlugunda agaclar var vahcede kardan buzdan yok oluyormus kisin Neyseki ev de isi sorunu yokmus gayet iyi isiniyormus bakalim yasyip gorecegiz Burasi bitince batinin en sicak yerlerini yazdircam esime,anca cozulur bizim kemikler

sağol canımcım...dolap evet biraz küçük gibi görünüyor resimden ama içi sanki 2 kişiye dizayn edilmiş gibi feyzanurun biçok şeyini şifonyere koyarım dolabı da sığdığı kadar kullanırım diye düşündüm..bi de feyzanur şeymanur kadar olunca zaten ablası inş üniversiteli olur evde olmaz yettirirm diye düşündüm canım...
aynen azizim aynen midem kazınıyor şuan...
hım evet sanırım bende kalpli olanı alırdım ...

ooo mşllh...hadi bakalım güle güle oturun herşey iyi olur inş...o günleri ben de geçirdim canım hatta tercihlerim arasında Kars-Selim de vardı ama Bitlis çıkmıştı ilk atamam...hey gidi ne günlerdi...kışın arabayı bile çıkaramazdık bahçeden insan boyunu aşan kar yağardı yollar kapanırdı ömrümde orda gördüğüm kar kışı görmedim ben...ama şimdi düşünüyorum da iyiki de o günleri yaşamışım tadını çıkarın canım orda olduğunuz müddetçe herşeyin...hiçbişeyi ertelemeyin...biz doğu görevini yaparken o dolaylarda neresi varsa gezilip görülecek gezmiştik ve çok güzel hatıralarla memleketimize geri döndük tabiii çok zor zahmetli isyan ettiğimiz günler de vardı ama olsun iyikide gidip yaşamışım o hayatı pişman değilim...Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin canım...

selam...

bugun dışardaydım iş icabı yine bi yıkıma gittim... günaydın diyemedim ama iyi akşamlar dileyeyim bari...

bambucan.. çok sevindim aktiviteleri eğlenceli bulmanıza. biz de öyleyiz.. bu akşam çorap eşleştirme var ayrıca rica ederim. hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz..

çiçek... güle güle oturun, tadını çıkarın... ohh miss gibi... öpüyorum minnoşumu ve seni

beybim... çağlama maaşallah.. yarın anne çişşşş der bu kız ahanda şuraya yazdım

mutlu... kuşunuz hayırlı olsun..

alyel.. mobilyaları güle güle kullansın kızlar..

cikiroko... kilosuna takılma bence... defne de 3-4 ay kilo almamıştı doğru düzgün..

meleğim... üzülme ve panik olma lütfen... olumlu düşün olumlu olsun...

tatlı cadı.. geçmiş olsun tekrar...

hepinizi öptüm

Selamin aleykum bacilar son 10sayfaya geridonus yaptim baktim paydos saati geldi iki satir da ben yazayim dedim

30agustis tatilini uzatip butun sene cok surunduk diyerek villa kiraladik annem kardeslerim hep beraber gittik oyle guzel gecti ki donunce hepimiz toplu depresyona girdik
Omer tatil boyuncaavuc avuc kum yedi ve kendini kuma gomdurdu hepimizden cok o eglendisanirim hala simitini alip icinde dikiliyor evin icinde cip cip cip yapiyor:)

Alyelcim odaniz simdiden hayirli olsun kizlar begensin kullanisli olsun tmmdir

Babyceren tankinini gormek isteriz olmayan gobegine zum gir mumkunse biyerlerimiz siser belki azicik malum iyiceporsuduler
Hakikaten ne zaman duzelcek bunlar yaa sut varken tas sut yokken tirt
Uzman kisi babycerenbizibilgilendirsin en cok onun memeleri kullanildi bugune dek:)

Mutlucum kusunuz hayirli olsun bizde de cennet papagani vardi ahh nasil akilli nasil tatli birseydi ama hamile kalinca vermek zorinda kaldik cunku heryer tuy oluyordu sonra da verdigimiz kisiden caldilar caanim kusumuzu

Melegim Mahirimin sonuclari insallah iyi cikar ayrica yurumemesini hic takma bizim isyerinde dagci bir cocuk var ilk disi 19aylikken cikmis ve 20.ayda yurumeye baslamis dusunsene annesi catlamis nerde bu disler diye herhalde yurumicek hasta fln demisler cocuk simdi miolli dagci:)

Kizlar oglumun pasaportiu vizesi geldi 2hafta sonra esimin isi icin italyaya ucuyoruz insallah hava guzel olur da rahat rahat gezeriz oglusumla dinimizamin

Bu arada asil bomba su ki reglim tami tamina 3hafta gecikti
Son zamanlarda zaten duzensizdi o yuzden hala test yapmadim ama kasiklarimda bir agirlik var sormayin
Olursa Omerime hic kiyamam dogurana kadar her animda onunla ilgilenmem lazim muhtemelen ise uzun bir ara veririm
esime soylemedim eger pozitif olursa miuhtemelen attan dusmuse doner ama eminim o da sevinecektir

Ahanda arabaya geldim elimde telefonla dusmeden duvara capmadan bin sukur:)

Hepinizi opuyor yarin ayni yerde ayni saatte gorusmek uzere diyorummm

Kiskanma konusunda benim esim modern gorunumlu macodur bir kere hic unutmuyorum sevgiliyiz ama sirkette duyurmuyoruz yemekte ayni masamizdaki biri bana bu kadar gozalici giyinmeyelim dikkati dagilanlar olabilir dedi benim este tik yok bana da bisi demiyor meger o diyeni kara listeye almis hala slm vermez bana da o elbiseyi yasaklamisti 2. Giyisimde bilerek mi yapiyosun diye kudurmustu

Uzun zamandir kiskandiracak bi halim yoktu yogunluktan pek bakamiyordum kendime
tatilde pek iyi oldu cocukla gorenler sasirdi kilo da vermistim azicik kiymete bindim oteldeki garson her sabah iltifat ediyordu simdi benim macom devraldi gorevi bakalim ne kdr dayanabilck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…