yine çok işim varrrr
alyelcim yeni odanız hayırlı olsun güle güle kullansın fıstıkların, çok özendimmm ya zeynonun odasını nezaman değiştirsem acabaaa
mutlucan sizinde kuşunu hayırlı olsun cicim boncukuu diyen o boncuğuu yerimm ben ya demek elini ısırmış kuzumun, birara moda zamnaları vardı bu kuş olayının bizimde mavi bir kuşumuz vardı adıda "ipek"tiöyle çok seviyordukki tam 10 yıl yaşadı ölüncede evin bahçesine gömmüştük, rahmetliii bak hatırladım şimdii özledimm
yine çok işim varrrr
mutlucan sizinde kuşunu hayırlı olsun cicim boncukuu diyen o boncuğuu yerimm ben ya demek elini ısırmış kuzumun, birara moda zamnaları vardı bu kuş olayının bizimde mavi bir kuşumuz vardı adıda "ipek"tiöyle çok seviyordukki tam 10 yıl yaşadı ölüncede evin bahçesine gömmüştük, rahmetliii bak hatırladım şimdii özledimm
yaa kızlar bu montessori ne iyi oldu..
benim gibi evde olup çocuğuyla kaliteli vakit geçirmek isteyen anneler için süper bi olay.
ben malesef tvde açıyordum zaman zaman... hatta çoğu zaman
ama bu montessoriye daldım dalalı çok şükür tv denen illetten de kurtuldum..
çokta zevkliymiş gerçekten :)
çok sağol canım...ee iki kız olunca çok ihtiyaçtı bizim için...rabbim çok daha güzellerini de sizlere nasip etsin...valla herşey ateş pahası ya kaliteden ya da paradan ödün vermek gerekiyor sanırım bizde ikisini dengelemeye çalıştık canım...
Sağol canım,bizimde çikomuz vardı muhabbet kuşu,annemle komşuya bile giderdi omuzunda rahmetli oldu bizde törenle gömmüştük annem babam ben,çok üzülmüştükBizim boncuk konuşanlardanmış şimdilik ötüyo tek, eşime göre küçücük bana göre büyük bir kuşçuk cennet papağanı diyo ama değil bence kuşçuya götürüp sorucam bigün Resmi olsa belki forumdan bi bilen çıkardı,yarın çeker eklerim salatalık uzatmış yavrumun elini ısırmış yabani şey ben yemiim de eller mi yesin onu
Benim yavrumu gagalamak ta neymiş
yaa kızlar bu montessori ne iyi oldu..
benim gibi evde olup çocuğuyla kaliteli vakit geçirmek isteyen anneler için süper bi olay.
ben malesef tvde açıyordum zaman zaman... hatta çoğu zaman
ama bu montessoriye daldım dalalı çok şükür tv denen illetten de kurtuldum..
çokta zevkliymiş gerçekten :)
chihiro dostum azizim; altta online görüyorum seni ama hiç sesin çıkmıyor pardon yazın...epeydir yazışamadık karpuz da kesemedik...naptın orhan cemali hastaneye görüyordun konrollere falan kilo ile alakalı sanki yanlış hatırlamıyorsam...varmı bi gelişme...ha bide Orhan cemal in cicilerini gördüm güle güle giyinsin kuzucuk...hah işte böle arada bir kıy paraya azizim yahu...
Sağol canım gerçi kuşun neresi hayırlı olacaksa olsun bakalımmutlucum kele cigerim sizinde boncukunuz hayırlı olsun:)ayy ben hiç sevmem evimde öyle tüylü hayvanları:))annem yıllarca kedi besledi
hala kıcıgım var kedilerebu arada dün sosyal medyada paylaştıgın videoyu izledim hatta eşime de gösterdim bana ne dedi biliyomusun''niye çocuga şeker vermişsin hıı ben alsam kızarsın ama:))hem sen nereye gittin neresi burası''
mirayı çağla zannettisonra dedim bu çağla degil kankası mira:))ne kadar benziyo o sandım dedi:))izlediginde gece yarısını geçmişti tam görememiş olabilir
sorma dostum15 ay kontrolünde kilosu, olması gereken aralığın en altında çıkınca doktor biraz işkillendi. yeme içmesi iyi, enfeksiyon vs olmamasına rağmen kilo almaması garipmiş. 10 gün sonra tartılacak. 1 ayda yine kilo almazsa başka şeylere bakacaklarımış
:"
sağol canımcım...dolap evet biraz küçük gibi görünüyor resimden ama içi sanki 2 kişiye dizayn edilmiş gibi feyzanurun biçok şeyini şifonyere koyarım dolabı da sığdığı kadar kullanırım diye düşündüm..bi de feyzanur şeymanur kadar olunca zaten ablası inş üniversiteli olur evde olmaz yettirirm diye düşündüm canım...selam milletfazla vaktim yok libye ayıklayacam bi bakıp kaçayım dedim..
alyelcim oda takımını almışsınız güle güle kullansın cimcimeler..aldıgın takım çok hoş sadece dolabı küçük geldi gözüme:)
umarım saglam ve kullanışlı çıkar şansınızahayırlı olsun..
mutlucum kele cigerim sizinde boncukunuz hayırlı olsun:)ayy ben hiç sevmem evimde öyle tüylü hayvanları:))annem yıllarca kedi besledi
hala kıcıgım var kedilerebu arada dün sosyal medyada paylaştıgın videoyu izledim hatta eşime de gösterdim bana ne dedi biliyomusun''niye çocuga şeker vermişsin hıı ben alsam kızarsın ama:))hem sen nereye gittin neresi burası''
mirayı çağla zannettisonra dedim bu çağla degil kankası mira:))ne kadar benziyo o sandım dedi:))izlediginde gece yarısını geçmişti tam görememiş olabilir
tatlıcadım canım sana neler oluyo böyle hay Allah ya:26:kesin üstünde nazar var..şimdi nasılsın boynun düzeldimi canım..
kujum seni uyanık gacıdemek topragı gazeteye döktün akşam anahtarı wc ye atıyımda gör sen bakıyım nasıl çıkaracan
cikocum sıkma canını ne var yani kilo almamışsa maşallah çok hareketliler kilo almadı diye hemende bir sorun vardır diye bakmak yalnış degilmi:26:çağlada 4 aydır kilo almıyoabimin kızı 1 yıldır aynı kiloda:44:umarım bu ay kilo alır orhan cemal sizinde içiniz rahat eder canım..
aynen azizim aynen midem kazınıyor şuan...şuan elim ayağım titriyor açlıktan ve yiyecek bulabileceğim en yakın mekan çoook uzaklarda (Amazon ormanlarında yaşayıp yemek için avlanmaya çıksam daha çabuk dönerim sanırım :26:)
lab. içinde kırıntı süprüntü aramaya çıkıyorum. "dönücem"
hım evet sanırım bende kalpli olanı alırdım ...dün kızıma ev ayakkabısı baktım lcw den,
şu modelleri beğendim ama aslında en çok kalpliyi beğendim,sanırım onunda ufak
numarası yoktavşanlı olan 14.90TL,diğerleri 19.90TLydi kızlar
almadım sonra karar veremedim,gittim hırka aldım
Eki Görüntüle 794483 Eki Görüntüle 794484 Eki Görüntüle 794485
Kars'in Selim ilcesinden hepinize kocaman kocaman opucuklerTasinmaydi yerlesmeydi internet baglanmaydi derken ancak yazabiliyorum.Sonunda Masalim,esim ve ben kendi evimizde kendi duzenimizdeyiz,cok ozlemisim. Insallah buraya alisir huzurlu mutlu gunler geciririz,gecen kis isil isil gunesin esliginde kahve pasta park keyif fotolarinin yerini bembeyaz kar esliginde evin camindan disari bakarken cekilmis fotolar alacak zannediyorumki:18: Sekersizim,kizma tamam burada da cikmak icin soz vedim ki elimden geldigince yapacagim ama bizden once gelenler diyorki istesen 40 kat giyin kemiklerin sizliyor soguktan,iki uc metre uzunlugunda agaclar var vahcede kardan buzdan yok oluyormus kisin Neyseki ev de isi sorunu yokmus gayet iyi isiniyormus bakalim yasyip gorecegiz Burasi bitince batinin en sicak yerlerini yazdircam esime,anca cozulur bizim kemikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?