2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

eyvah yakalandım galiba:18:aslında bi çok yerde dolaşıyorum .sizin sayfanızada uğruyorum şekerim.ama benim oğlan da monteserio pek yaramıyo.ne yaptıysam hemen sıkıldı.şimdilik sadece gözlemliyorum.:80: demin unnadodan bul tak oyuncak aldım inş.dikkatini çeker.

:) hadi bakalım...
Inşallah

Kizlar gunaydin dun cok kotu birsey oldu
Omerin yuzune cay dokuldu o sesi hatirlamak bile istemiyorum rabbim korudu yavrumu
Ocakta kaynayan caydan yeni doldurmustum masanin ilerisine koydum
Babamiz bir an dalinca ortuyu cekip bardagi kendine yakinlastirmis sonra da karistiricam derken devirmis
Esim sesi duyunca bardagi uzaklastirmak icin tam duserken cakmis bi tane bardak bir tarafa firlamis akan sular da omerimin yuzune

Nasil yaygara koptu anlatamam hemen doguk dusun altina girdik AMAN AKLINIZD OLSUN Allah gostermesin ama yanma durumunda ilk is suya tutmak lazimmis
Kiyafet yapismissa asla kaldirmamak etrafini kesip doktora gitmek gerekirmis
Biz uzun sure soguga yakin ama buz gibi olmayan suyun altinda dikildik
anne ogul sarildik birbirimize titreye titreye hickira hickira agladik

EsimYetisemeseydi kaynar cay dogrudan yuzune dokulecekti ve haslanacakti
Sukur ki masadan dokulenler cok tahribat vermedi ama korkusu yetti

Evde bir de silverdin turevi krem bulundurmak lazimmis tecrubeyle sabitledik

Neyse kapatayim bu konuyu gogdum daraliyor ha bu arada ben aglarken esim o aksam dinledigi bir haberi anlatip sukret dedi. Itfaiyeci bir adam acil durum icin yola cikiyor meger gittigi ev kendi eviymis ve 2cocugunu kurtaramiyor yanarak can veriyorlar insanlar neler yasiyor her gunumuze bin kere sukurler olsun !!

Tmm simdi kesin kapatiyorum ve ILKIMcimin MASALimcimin ve TURUNCUcumun yeni evini kutluyorum
Agiz tadiyla iyi gunlerde oturun insallah!!

DILBERcim ben de her firsatta izin alip tatil yaptim bu donemde Omere cok iyi geldi ailecek evde olmamiz ve memeye asiri sekilde duskun oldu
Hele denizde oynarken gozune takildigim an tabana kuvvet kosup saldiriyordu
Biraz daha dinlen bence basladin mi kacis yok ev iyidir ev:)

KIZLAR MENEGOKOK asisi vurdurdunuz muuu?????

takma şekerim yaaa...bazen bizimde nefes almaya kendimize zaman ayırmaya ihtiyacımız oluyor...unutma biz ne kadar relaks ve keyfimiz yerinde olursa o kadar çocuklarımız için verimli olabiliyoruz yoksa hep iş hep iş hep ev hep çocuk bizi yıpratıyor ve bebelerimize karşı sabrımızda ilgimizde azalıyor gibi geliyor yani arada kaçamaklar şarj olmak gibi bence hiiiççç vicdan yapma canım...bence herşeye yetiyorsun sen fazlasıyla....
Su aralar en buyuk ruyam desem cnm...Mahir yurusun pesimden kossun hatta onla saklacmaz oynayalim..ama yurusun yaaa birde su kulak olayi yurumesinden daha cok baskin geldi..Ins dualarinizi bekliyorum kizlar..bizide unutmayin olurmu..
ahhhh canım benim yaaa dularım seninle inş Mahir koştur koştur annesinin peşinden koşacak yakalamaca aynayacaksınız ve kulağındaki sorun da gidecek içimden öle geçiyor....iyi düşünelim herşey iyi olsun...meleğime moral bozmak can sıkıntısı yakışmaz...düzelecek hepsi meleğimm...ben inanıyorum...sadece zaman arkadaşım...
5468656 tane foto ekledimbakmak isteyenler baksın
arkadaşım olmayıp ama yinede merak edenler ''merak''yazıp bir boşluk bırakıp 455315512 e mesaj atsın
hemen cevabını verecegimden emin olablirsiniz:))
kız sen var yaaa ömürsün valla....güzelliğin bir yana aynı zamanda da çok zeki olduğunu düşünüyorum çok hazır cevap ve kıvrak zekalısın....sen yaşlanmazsın valla hepimize taş çıkarırsın...
dediğim gibi iyi düşünelim iyi olsun bütün mayıs anneleri yanında herşey iyi olcak inanıyorum meleğim....
canımsın..darılmak kırılmak olmaz ..zaman zaman hepimizin başına geliyor benim de başıma çok geldi..ama inan burdaki herkesin kalbi o kadar güzel ki hiiiççç aklından kötü bişe geçmesin...kimi ev işleri çocuklarla yoruluyor, kimimiz iş yerinde tam ileti yazacak hop önüne bir iş konuyor burası ihmal ediliyor, kimi sağlık sorunları, kimi taşınma yerleşme zorlukları, kimi tatil vs vs derken hepimiz zamanla aynı duruma düşebiliyoruz sakın kırılma ve bilki burdaki herkes biribirini çoookkkkk seviyor ve herkes birbirini önemsiyor..
GÜ-NAY-DIN :)

sabah defnoşa günaydın dedirttim.. butun soyleyemiyo da heceleyerek cok tatlı söyledi yaa...

sizlere de onun deyiminle U-NAY-DİNNNN
onun ü nay dıııın diyen demeye çalışan dillerini yerim ben annesi...

kız nerelerdesin özletiyorsun kendini...bak havalar iyice soğumadan Yaşar Pastanesinden o duvarlardaki resimler varya onları inceleye inceleye dondurmanın tadını ala ala benim yerime de dondurma yiyorsun...sonra benim yerime Maraş ın cips tarhanasından yiyorsun sonra cevizli sucuğundan. sonra hımmm ağzım sulandı canım çekti sonrası yok sonra da barı maraş kalesine çıkıp benim yerime şööleee bi manzara izle emii...hey gidi ne günlerdi...yıllar öncesinden kalan...

Bu arada bugun de regli olmadim ve kasiklarim hala agriyor
Omerde de boyle olmustu psikolojik mi bilmiyorum ama oglusum hastanedeki testte cikmayip reglimden sonraki 50.gunde fln cikmisti o yuzden beklicem

Hejar Bambucan Chihiro Koseminderi ve hizlica yazarken aklima gelmeyen bir suru arkadasi son sayfalarda gormedim azicik daha derinlere dalmaya gidiyorum bogulmazsam gorusuruuuzz

mutlu_anne........canım 11 temmuz :) sende tüm özelliklerini taşırmısın burcunun
talay;cım sağol canım çok şükkür hiç bişyimiz yok artık.allah kimseyi evladıyla sınamasın amin
SekersizYesilCay günaydınnn canım doğru diyon ama yazıyon yazıyon sonra bakıyon kimseden ses yok neyse alındım işte
bu arada Montessori Uygulamaları çok iyi düşünmüşsün arkadaşlarda sana katılmış umarım dahada çoğalır bende yazıcam deneme yaptık aklımdasın .
beykoz nee güzel haber bu büyüdü sıpalar ya .ama benim oğlum niyese çok hassas kaç kere ıkınma başlangıcı gel dedim ka ka kamı yapıyon köşe bucak şırpınıp kaçıcıyor yakalarsam ağlıyor niye bilmiyom halbuki zorlama deneme vb bi geçmişimiz yok ama :)babasıda utanıyo diyodur :) buyur burdan yak.kaka bitince yaptınmı ka ka ka diyom.oda ka ka ka diye bezi tutuyor sanırm hazır değil.ama siz başladıysanız zorlamadan peşini bırakma canım.

babyceren valla beykoz ve senin kuzuya maşallah diyorum ne güzel erkenden çözücek gibisininz wc olayını.facebook bessiz bebek grubunu okuyorum ama sanırım bende hazır değilim ama 24 ay üstü zorlananlar fazla hayırlısı artık
bide bide bi arkadaş'ta yeni ev allmış hayırlı olsun amma çok arkadaş ev aldı bu yaz ne çok taşınan oldu kim sürüdü ayağınını merak ettim sanırım ilk babyceren ev alıp taşınsam mı acaba diyodu ben yeni gelmiştim o dönem aklımda o var sanırım fitili o ateşledi ama ağırdan aldı hala ev beyenemedi bacım eee düğün düğün gezerse .boş ver evin var otur oturduğun yerde.allah isteyen herkese versin.alan arkadaşlarda güle güle ağız tadıyla otursun inşallah .babyceren sende gönlüne göre bi ev bulursun tez vakitte hayırlısı.

of canım yaa. çok geçmiş olsun. Nazar değdi tontişime... Neyse ki bişeyi kalmamış..

çok öp benim için olur mu...

Biz vurdurmadık aşıyı.. Ne doktorumuz bişey dedi ne de ben araştırdım

evet işte öyle de ne biliyim. Neyse

Gece yie canıma okudu.. Sürekli meme ağzında uyudu. Dişi çıkıyor Sabah da uyanamadık tabii .. Zor alktık ikimiz de

Büyük geçmiş olsun canımAllah beterinden korusun küçük prensini

Biz olduk Meningokok Aşısını(Menactra) canım.2 yaşa kadar olduğumuz için 2 doz uygulandı sanırım:44:

böyle olacağını biliyordum tam giderayak ecenin keyfi yok diştenmi yoksa üşütüyormu bilemedim. bu kız asla ama asla üstüne bişey örttürmüyo en derin uykusunda bile bacaklarını örtsem hemen iktiriyor ne yapıcam bilmiyorum.

gündemimiz bayağı yoğun. ama en önceliğimiz mübarek cuma vakti mahirimin herşeyi normal çıkar inşallah.

ilkimicim evinizde bir ömür sağlıcakla güle güle oturun.

dilberege hoşgeldin ve şimdiden iyi tatiller.

turuncu geçmiş olsun sonbahar sezonuyla malesef hastalık sezonuda geldi. sende evinde güle güle otur.

çiçeğim nihayet çekirdek ailenle başbaşasın. ayrı kaldığınız günlerin acısını çıkarın inşallah çok iyi günler geçireceksiniz orada.

bebeğim çağlama maşallah tuvalet eğitimi konusunda artık ece de eğini lazımlığa yapıyor arada kz kaçamak olsada bunada şükür 2 yaşında kurtuluruz inşallah şu bezlerden.

zeynebim Rabbim korumuş yakışıklımı çok geçmiş olsun. italya yolculuğunuzda çok güzel geçer inşallah.

ben daha bavulumu açmadım hazırlamak için bile olsa gitmeden evi temizlemeyim gelince halıları yıkamaya vereyim dip temel temizlik yaparım demiştim ama dün liseden arkadaşım aradı her sene gelir bana hatta geçen sene nişanlısıyla burada açılmışlardı birbirlerine marmarise gelicez dediler apar topar temizlik yaptım gecede mesaj atmışlar iptal edebiliriz senin dönüşüne yer bulursak o zaman geliriz diye:)) off çok işim var daha ütüye gidiyorumm

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun okumaya başlarken çok korktum sonra rahatladım..rabbim yaşatmasın bi daha benzer olayı benim büyük kız 2-3 yaşlarındayken yaşamıştık...neler yaşadığını nasıl korktuğunu çok iyi tahmin edebiliyorum...o olayı yaşayan itfaiyeciğe rabbim sabırlar versin ne kadar zor bi durum yaa....tüylerim diken diken oldu....fırınlardan çaylardan demliklerden sıcak bilimum şeylerden çok iyi korunmak gerekiyor evlatlarımızın başına vermesin Rabbim...aminn...

bu arada ne kadar harika bir tatil geçirmişsiniz resmen kıskandım sizi....darısı başka tatillerin başına...ve bize de tabi....biz de acık kumlaya kaçalım dedik annemlerin orda yazlığı var 2-3 kaldık sonra deprem oldu korkudan gerisin geri bursa ya döndük ya işte böle...bişe anlamadım ben bu sene hiçç tatilden falan....

canım çok geçmiş olsun allah betrinden saklasın çok şükür hafifmiş ah ah bunlar okadar seriki hiç anlamadan sessizce yapıyorlar yapacaklarını allah korumuş canım.ben 6-7 yaşındayken yer sofrası 5 çayı içiliyor nasıl oldu hatırlamıyorum tek hatırladığım annemin beni alıp banyoya koşması üst demlik dökül çay tortusu benim baldıra yapış sonra koca bi baloncuk kabardı içi sulu 2 3 gün öle durdu sonra doktor patlatın demiş dikiş iğne ucunu yakın pat tabi o bolon patladı indi bacağa yapıştı dolayısıla aynı büyüklükte iz hala durur bacağımda meyer patlatınca doktorrun onu temizleyip alması gerekiyormuş tabi sonrdan duyduk.doktor ergenlik dönemi kendine sorun ederse kalçadan alınan et parçasıyla estetik yaparız kapanır dedi hiçç sorun etmemedim valla halada var .sen diyince aklıma geldi çok şükür allah korumuş ama benim başıma geldiğinden hep aklımda ocak üstü sıcak bişey bırakmamaya çalşıyorum akşam çayı o yatınca içioz misafirlik idare ediyoz ama hala cızdan anlamıyor bu arada allah korusun kimsenin başına gelmesin ama yanık izlerini ne tür olursa olsun domuz yağı geçiriyor teni yeniliyor zor ve nadir bulunuyor genelde avlanan domuzdan bilen yapar pet şişiede saklar ve kuş tüyü hani şim o tarz kalemler varya tüyle ince tabaka sürülür hiç iz kalmaz .naçizane bilgi kimsenin başına gelmesin yinede

mutlu_anne........canım 11 temmuz :) sende tüm özelliklerini taşırmısın burcunun

İviiiitsapına kadar yengeç,yükseleni akrep olan su grubunun dibiyim cicim
Yalnız yıllar önce tanıştığım ve benden yaşça çok büyük olan biri bir tavsiyede bulunmuştu:
"Yengeç burcu, yapısındaki kırılganlığı ve alınganlığı aştığı vakit çok başarılı olur" demişti.
Söyleyen kadın çok iyi bir yerdeydi o zaman, çocuk aklı işte bende o zaman inanmış ve bunu yaşam tarzıma yansıtmıştım.
Çok başarılı olduğum söylenemez ama aşırı kırılgan olmadığım söylenebilir
Ama anaçlık,mutfak sevdalısı olma durumu,merhamet,kararsızlık,duygularıyla hareket etme,evine bağlılık...vs. diğer özellikler full bende de Yöneticimiz ay,tabiatımız su bizimBiraz hayalperestlik de normal yani

ilahi mutlum kitap gibi kadınsan valla...bilgili güzel ve hamarat daha nolsun....

ben de bebekken aynı yer sofrasında çay içilirken (o zamanlar emekliyormuşum) çaydanlık devrilmiş ben de sol elimi dökülen suyun üstüne basmışım.. hala durur izleri parmaklarımda... ama geçmişte bi anı bana o izler.. hiç rahatsızlık duymuyorum.. aklıma geldi yazdım

Eceme de maşallah lazımlığa yapmaya başlamış
Mira da aynı canım,koca yaz tek çıtçıtlı badi ile uyudu ama sıcaktı,dün ilk kez yarım kollu badi ve şortla yatırdım,üzerine incecik pikeyi uykusunda bile örtsem atıyo zilli.Bu akşamdan itibaren havaların durumuna göre ince eşofmana geçiş yapmayı düşünüyorum
öbür türlü baş edemiyorum örtüyle.Havalar soğudukça daha kalın şeyler giydirip yatırıcam artık,sende öyle yap istersen

kızlarr selamm herkeseee

akşama misafirim olduğu için öğleden sonra izin aldım ve işlerimi toparlamaya çalışıyorum çıkmadan önce bir tafartanda sizi okumayı ihmal etmiyorum amaaa

annezeynep canım öncelikle çokk çokk geçmiş olsun ya allah korumuş ömerciği nazar değiyor o kuzuya kesin bol bol oku annesi, italyaaaa ooww çok gezin eğlenin inşş bol bol da foto çekinnn

ilkimm canım evinizz hayırlı olsun huzurla, mutlulukla bereketle oturun inş istemiştin o evi allah gönlüne göre verdi bak çok sevindim

turuncu canım sizinde yeni eviniz hayırlı olsun inşş huzurla oturun

dilberege canım evde olmanın sonuna kadar tadınıı çıkarr özendimm sanaa cicimm valla öp kokla minnoşunu bol bolll

meleğimmm güzel haberlerinii bekliyoruzzzzz canımmm dualarımız sizinleee

mutlucumm ne güzel bir dua yazmışşsın inşş herkes faydalanır canımm harikasınn

çiçeğimm canım yeni şehrinizde ve evinizde mutlu olun inş çekirdek ailenle kavuştun çok şükürrrr

unuttuğum atladığım varsa affola, benim içinde dua edin yoğun misafirli bir akşam olacak ama haftasonu kuzumlaaa doluuu iki gün geldi çok şükürrr

son olarak herkeseee hayırlı cumalar olsun inşş, dualarımız kabul olsun , yavrularımız sağlık, yuvalarımız huzur ve bereket dolsunnnn

bende küçükken bizim odun sobasını çırayla karıştırmışım ve üzerimde naylon karışımı bi giyecek varmış ve koluma yapışmış sağ kolumda 2. dereceden izi kaldı.bende yumurta yağının yanıklara iyi geldiğini biliyorum.
annezeynep çok geçmiş olsun.ömerle birlikte duşun altına girmişsin annelik ne güzel ve cefakar bi şey.

ne güzel bende nirdeeeeee.bide inatçığım azıcık .birde en kızdığım huyum ki kurusun inşallah alındım yada kırıldım ya anında yüzüme yansır yüzüm düşer karşımdki hemen anlar hemen belli etmesem ama işte.bide benim eşimde yengeç bi evde iki yengeç düşünün gari ama o maşallah hiç alınmaz ne güzel.

Büyük geçmiş olsun canımAllah beterinden korusun küçük prensini

Biz olduk Meningokok Aşısını(Menactra) canım.2 yaşa kadar olduğumuz için 2 doz uygulandı sanırım:44:

canım iki doz arası nekadar ? 2 ay felanmı bende sordum daha doğrusu doktor şiddetle tavsiye etti.ama rota gibi çok gelişmedği için bunun ilgili yazılar okudum.yurt dışında etkiliymiş ama ülkedemde o virüse etki etmiyomuş gibi gibi aklımda ama bende yaptırcam .aşı sonuçta zararı olmaz aklımda kalacağına içim rahat etmez yoksa

Benim de aynıdır,hatta eltim yengeç o da aynı,içinde ne varsa yüzündedir yengeçlerin.Çok kötü bir huy olarak görme bence,içim dışım bir diye düşünErkeği ve bayanı çok farklıdır amaZaten hiç burcu olmasa bile erkek sonuçta alınmaz onlar hatta anlamazlar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…