eyvah yakalandım galiba:18:aslında bi çok yerde dolaşıyorum .sizin sayfanızada uğruyorum şekerim.ama benim oğlan da monteserio pek yaramıyo.ne yaptıysam hemen sıkıldı.şimdilik sadece gözlemliyorum.:80: Demin unnadodan bul tak oyuncak aldım inş.dikkatini çeker.
takma şekerim yaaa...bazen bizimde nefes almaya kendimize zaman ayırmaya ihtiyacımız oluyor...unutma biz ne kadar relaks ve keyfimiz yerinde olursa o kadar çocuklarımız için verimli olabiliyoruz yoksa hep iş hep iş hep ev hep çocuk bizi yıpratıyor ve bebelerimize karşı sabrımızda ilgimizde azalıyor gibi geliyor yani arada kaçamaklar şarj olmak gibi bence hiiiççç vicdan yapma canım...bence herşeye yetiyorsun sen fazlasıyla....Canımsınn moral oldun valla.
Yıkıyoruz işte hasarlı binaları sırayla. Daha devam ediyo yarın da gidebilirim belli değil.
Tamam sekerim bi loc ekliyorum listeye hemen. Kargo senden ama :)
Ya ne biliyim gecen haftasonu dövmecide gecti. Pazar birlikteydik sadece. Dün akşam da pub a gittik. Falan. E pilatese baslayınca 7.30 ta cıkıcam 1 saat falan gorcem (ama sadece 2 gun) böyle avutuyorum kendimi. Ekimde de fotoğrafcılık kursu acılırsa haftasonu sabahtan öğlene dersler var. O yuzden vicdan yapıyorum. Ama bunların hepsi bana iyi gelcek diye dusunuyorum bi yandan da aklım onda kalıyo. :/ ya işte böyle haller içindeyim
ahhhh canım benim yaaa dularım seninle inş Mahir koştur koştur annesinin peşinden koşacak yakalamaca aynayacaksınız ve kulağındaki sorun da gidecek içimden öle geçiyor....iyi düşünelim herşey iyi olsun...meleğime moral bozmak can sıkıntısı yakışmaz...düzelecek hepsi meleğimm...ben inanıyorum...sadece zaman arkadaşım...Su aralar en buyuk ruyam desem cnm...Mahir yurusun pesimden kossun hatta onla saklacmaz oynayalim..ama yurusun yaaa birde su kulak olayi yurumesinden daha cok baskin geldi..Ins dualarinizi bekliyorum kizlar..bizide unutmayin olurmu..
kız sen var yaaa ömürsün valla....güzelliğin bir yana aynı zamanda da çok zeki olduğunu düşünüyorum çok hazır cevap ve kıvrak zekalısın....sen yaşlanmazsın valla hepimize taş çıkarırsın...5468656 tane foto ekledimbakmak isteyenler baksın
arkadaşım olmayıp ama yinede merak edenler ''merak''yazıp bir boşluk bırakıp 455315512 e mesaj atsın
hemen cevabını verecegimden emin olablirsiniz:))
dediğim gibi iyi düşünelim iyi olsun bütün mayıs anneleri yanında herşey iyi olcak inanıyorum meleğim....Bazen muzik sesi ile oynuyor veya sallaniyor ama yuksek sesle dinliyoruz zaten ..simdi kulaginda isitme sorunu cikabilir bu sagirlik derecesinde degilde hani kulak %100 duymaz belki %50 duyar misal, ki buda sorun olabiliyor..
Cnm ben daha Mahir bir veya iki aylik iken burda yazmistim ...sizin cocuklar nasil benim oglum yuksek seslere tepki vermiyor diye..sonar buunu kucuk olmasina bagladik...ne biliyim cnm kafam cok karisik bazen supheleniyorum bende ve acabalar oluyor bazende yok yaa diyorum..
canımsın..darılmak kırılmak olmaz ..zaman zaman hepimizin başına geliyor benim de başıma çok geldi..ama inan burdaki herkesin kalbi o kadar güzel ki hiiiççç aklından kötü bişe geçmesin...kimi ev işleri çocuklarla yoruluyor, kimimiz iş yerinde tam ileti yazacak hop önüne bir iş konuyor burası ihmal ediliyor, kimi sağlık sorunları, kimi taşınma yerleşme zorlukları, kimi tatil vs vs derken hepimiz zamanla aynı duruma düşebiliyoruz sakın kırılma ve bilki burdaki herkes biribirini çoookkkkk seviyor ve herkes birbirini önemsiyor..slm canım ben küsmüstümama okudum duramadım yazmadan.
öncelikle zor biliyorum ama kalbini ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah.yürümesi için geç olsun güç olmasın her çocuk biliyosun farklı.
canım kulak için yeni doğuduğunda işitme testi yapılyor ozaman yaptırmadınmı ? şöyleki biz 20 günlük yaptırdık sağ kulak testten geçmedi.3 aylık geçmedi.4 ay geçemedi anne karnıdaki su kalmış zamanla açılır dediler.bilmiyorum biliyormusun kulaklık benzeri alet takıp sinyal alıyorlar.yok geçmiyor senin gibi çok şükür allah başka dert vermesin desekte içimiz içimizi yedi.en son burda işitme merkezine gittik kadın baktı ışıklı bi aletle iç kısımdaki kulak zarı gelişmemiş yani çok küçük dedi.biraz bekleyelim 6 aylık olduğunda tekrar dedi randevu aldık aynı zamanda beta testi içinde randevu alın ne olur ne olmaz ertelemeyin dedi.aynı güne 2randevu ama beta testi uyuşturulup yapılıyor narkozlu hemşire bisürü şey söyledi şnu geitr bunu yap diye ehh yapcak bişey yok tmm dedik amaç neden testten geçmiyor nerde sorun onu öğrenelim.allahıma çok şükür gittik pıt diye testten geçti ne oldu nasıl oldu çünkü geçsin istiyoduk ama okadar çok işitme testi yaptırdıkki sanki geçemez gbiydi sevinçten ağladık.yani yazdım iyimi oldu kötümü bilemem dokturun bu kanıya nasıl vardı ?şöyleki test kolay oluyor tabi şimid biraz büyüdü sıpalar test için uyuması gerekiyordu.off umarım kafan karışmaz .hiçç bişeycik olmaz canım ya maşallah aslan parçası sen yine yaptır götür içinde kuşku kalmasın ..kusura bakma uzun oldu ama biz o dönemi yaşadık ondan çenemi tutamadımm :)
onun ü nay dıııın diyen demeye çalışan dillerini yerim ben annesi...GÜ-NAY-DIN :)
sabah defnoşa günaydın dedirttim.. butun soyleyemiyo da heceleyerek cok tatlı söyledi yaa...
sizlere de onun deyiminle U-NAY-DİNNNN
Merhaba kızlar..Eşimin işleri nedeni ile annemlere geldim yine.Bu yaz tatili çok uzun oldu bizim için.İşin kötüsü Kayra burayı kendi evi zannediyor ve çok mutlu oluyor.Kendi evime gittiğim zaman ise kalabalık istiyor.
Bir kaç gün önce yeni evime taşındım.Kayrayı annemlere bırakmak niyetindeydim fakat bizimki uyku konusunda problem çıkarınca yanımda götürmek zorunda kaldım.Kayra büyüyene kadar yeniden taşınmaya tövbe ediyorum.Çok ama çok yorucu oldu gerçekten.
Nihayetinde yerleştim tamamen ama şimdide Kayra hasta oldu.40 derece ateşler içinde yanıyor yavrum.
Dün annemlere gelir gelmez doktora götürdüm.Neyse ki bakteriyel bir enfeksiyon yok.Ateş düşürücülerle iyileşmeye çalışıyoruz ama çok huysuz oldu.Gece uyku problemi ve gündüz iştahsızlığımız şuan hat safhada.Kilomuz 10.2 boyumuz 80 cm.
Eve döndüğümüzde iyileşir iyileşmez kendi odasına alıştırma dönemi başlayacak.Bu evde bizim odamız küçük olduğu için Kayranın yatağı sığmadı.Kendi odasına alıştırabilmek için KİM WEST İN her uyandığında başında bekleme yöntemini uygulayacağım.Sizleride durumumuzdan haberdar ederim :)
Yeni eve net bağlanır bağlanmaz aranıza katılacağım
Selam canımTatilinizin güzel geçmesine sevindim,tatil candır ya Bizim kuşun sultan papağanı olduğunu da sayende öğrendim extra sağol Test sonucunu bildir bize Allah gönlüne göre versin İtalya için de şimdiden iyi eğlenceler
Çiçekçim hayırlı olsun yeni evinizde mutlulukla oturun
ilkimcim güle güle otur yeni evindeTopiktekiler bir bir evleniyor çok seviniyorum Besteye geçmiş olsun
Pideciye gidicez,dolmabahçeye de gideriz,hatay sofrasına götürmem onun yerine alt komşuya gideriz
Kızları vialande götürürüm,eşim eşini muhtemele nargileciye götürür,seni de hiltona 5 çayına falan...Aşağısı kurtarmaz
Bizde seni çok özledik DilbercanKaanın gelişimine maşallah Tatiliniz de çok güzel geçer inşallah
Kesin hatırlarlar walla bul benceBenimde vardı 1 tane,şöyleki benim etli butlu olduğuma bakmayın,üniv.de ayağım çatlayıp bırakana kadar voleybolcuydum,beşiktaşın seçmelerini kazandım hatta bjk kolejinde okuyacaktım ama tek çocuğum diye yollamadılar İst.a Yurtdışından sporcular geldi turnuva için herkesin evinde 1er yabancı kaldı bizde de..Sonra yıllarca mektuplaştık Jennifer la.. 1tane de hırvat vardı Jana..Birbirimize hediyeler yollardık zarfla hala mutfağımda asılıdır hediyesi,
ama izlerini kaybettim bak aklıma getirdin canım
Meleğim sana dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden...Dile kolay ama ne olur kendini yıpratma bu süreçte,
inşallah herşey olumlu sonuçlanacak ve iyi olacakRabbim dermansız dert vermesin.
Şu duayı okumanı tavsiye ederim,,özellikle mübaret cuma günü sıkıntını alır muradını verir Rabbim(cc)
"Elif Allah Mim Muhammed Tez Selamet"
içeriğine netten bakabilirsin canımHerşey güzel olacak ben inanıyorum
Bende yengeç burcuyumYaşgünün ne zaman?
Yeni evinde güle güle otur canımKayra'ya da geçmiş olsun.Çocuklar kalabalık ortamları çok seviyorlar,evde sakinlik oluyor sıkılıyorlar,,hele birde annanesinin evinde ne mutludur şimdi
Herkese hayırlı cumalar güzel anneler
meleğim dualarım sizinle.hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz.ama çok şükür hepsinin çaresi var inş. mahirle birlikte yapmak istediğin her şeyi yapacakın.
gönül2000 sizede çok geçmiş olsun arkadaşım.burada sıkı yazıpta birden yok olan arkadaşlarımız var.ama ne olur yazmaktan vazgeçmeyelim.benimde bi çok yazıma cevap verilmemişti başlarda ama şimdi öyle değil.
çok geçmiş olsun.. zor dönemler geçirmişsiniz siz deama hepsi geçmiş çok şükür...
burada sen kendini hatırlatmazsan arada kaynayablirsin şekercimhepimiz birilerini unutuyoruz sonuçta.. bu kafa da makine değil ki mübarek haydi küsmeyi bırak da anlat bakalım
babycerencim hayırlı olsun cok sevindim
aynı olayı bizde yasadık ama yazmadım sen yazınca aklıma geldi yazmak eneste ıkınıyordu kösede (genelde öle yapar ) bende gel wcye gidiyoruz dedim
hemen geldi bezini cıkardım oturdu ıkınıyor oda yapamadı 2defa denedim ikisindede işedi tabi bunu sıkmadan sarılarak yaptım
henüz öggg yapmıs degil ama hosuna gitti bir daha denemedim tuvalet oturagı almalıyım birde lazımlık hangisini secerse ona yapsın pasam
kizlar gunaydin dun cok kotu birsey oldu
omerin yuzune cay dokuldu o sesi hatirlamak bile istemiyorum rabbim korudu yavrumu
ocakta kaynayan caydan yeni doldurmustum masanin ilerisine koydum
babamiz bir an dalinca ortuyu cekip bardagi kendine yakinlastirmis sonra da karistiricam derken devirmis
esim sesi duyunca bardagi uzaklastirmak icin tam duserken cakmis bi tane bardak bir tarafa firlamis akan sular da omerimin yuzune
nasil yaygara koptu anlatamam hemen doguk dusun altina girdik aman aklınızd olsun allah gostermesin ama yanma durumunda ilk is suya tutmak lazimmis
kiyafet yapismissa asla kaldirmamak etrafini kesip doktora gitmek gerekirmis
biz uzun sure soguga yakin ama buz gibi olmayan suyun altinda dikildik
anne ogul sarildik birbirimize titreye titreye hickira hickira agladik
esimyetisemeseydi kaynar cay dogrudan yuzune dokulecekti ve haslanacakti
sukur ki masadan dokulenler cok tahribat vermedi ama korkusu yetti
evde bir de silverdin turevi krem bulundurmak lazimmis tecrubeyle sabitledik
neyse kapatayim bu konuyu gogdum daraliyorha bu arada ben aglarken esim o aksam dinledigi bir haberi anlatip sukret dedi. ıtfaiyeci bir adam acil durum icin yola cikiyor meger gittigi ev kendi eviymis ve 2cocugunu kurtaramiyor yanarak can veriyorlar insanlar neler yasiyor her gunumuze bin kere sukurler olsun !!
Tmm simdi kesin kapatiyorum ve ılkımcimin masalimcimin ve turuncucumun yeni evini kutluyorum
agiz tadiyla iyi gunlerde oturun insallah!!
Dılbercim ben de her firsatta izin alip tatil yaptim bu donemde omere cok iyi geldi ailecek evde olmamiz ve memeye asiri sekilde duskun oldu
hele denizde oynarken gozune takildigim an tabana kuvvet kosup saldiriyordu
Biraz daha dinlen bence basladin mi kacis yok ev iyidir ev:)
kızlar menegokok asisi vurdurdunuz muuu?????
takma şekerim yaaa...bazen bizimde nefes almaya kendimize zaman ayırmaya ihtiyacımız oluyor...unutma biz ne kadar relaks ve keyfimiz yerinde olursa o kadar çocuklarımız için verimli olabiliyoruz yoksa hep iş hep iş hep ev hep çocuk bizi yıpratıyor ve bebelerimize karşı sabrımızda ilgimizde azalıyor gibi geliyor yani arada kaçamaklar şarj olmak gibi bence hiiiççç vicdan yapma canım...bence herşeye yetiyorsun sen fazlasıyla....
Onun ü nay dıııın diyen demeye çalışan dillerini yerim ben annesi...
Kizlar gunaydin dun cok kotu birsey oldu
Omerin yuzune cay dokuldu o sesi hatirlamak bile istemiyorum rabbim korudu yavrumu
Ocakta kaynayan caydan yeni doldurmustum masanin ilerisine koydum
Babamiz bir an dalinca ortuyu cekip bardagi kendine yakinlastirmis sonra da karistiricam derken devirmis
Esim sesi duyunca bardagi uzaklastirmak icin tam duserken cakmis bi tane bardak bir tarafa firlamis akan sular da omerimin yuzune
KIZLAR MENEGOKOK asisi vurdurdunuz muuu?????
Omerin yuzune cay dokuldu o sesi hatirlamak bile istemiyorum rabbim korudu yavrumu
Babamiz bir an dalinca ortuyu cekip bardagi kendine yakinlastirmis sonra da karistiricam derken devirmis
Esim sesi duyunca bardagi uzaklastirmak icin tam duserken cakmis bi tane bardak bir tarafa firlamis akan sular da omerimin yuzune
Nasil yaygara koptu anlatamam hemen doguk dusun altina girdik AMAN AKLINIZD OLSUN Allah gostermesin ama yanma durumunda ilk is suya tutmak lazimmis
Kiyafet yapismissa asla kaldirmamak etrafini kesip doktora gitmek gerekirmis
Biz uzun sure soguga yakin ama buz gibi olmayan suyun altinda dikildik
EsimYetisemeseydi kaynar cay dogrudan yuzune dokulecekti ve haslanacakti
Sukur ki masadan dokulenler cok tahribat vermedi ama korkusu yetti
Evde bir de silverdin turevi krem bulundurmak lazimmis tecrubeyle sabitledik
Neyse kapatayim bu konuyu gogdum daraliyorha bu arada ben aglarken esim o aksam dinledigi bir haberi anlatip sukret dedi. Itfaiyeci bir adam acil durum icin yola cikiyor meger gittigi ev kendi eviymis ve 2cocugunu kurtaramiyor yanarak can veriyorlar insanlar neler yasiyor her gunumuze bin kere sukurler olsun !!
Tmm simdi kesin kapatiyorum ve ILKIMcimin MASALimcimin ve TURUNCUcumun yeni evini kutluyorum
Agiz tadiyla iyi gunlerde oturun insallah!!
DILBERcim ben de her firsatta izin alip tatil yaptim bu donemde Omere cok iyi geldi ailecek evde olmamiz ve memeye asiri sekilde duskun oldu
Hele denizde oynarken gozune takildigim an tabana kuvvet kosup saldiriyordu
Nasil yaygara koptu anlatamam hemen doguk dusun altina girdik AMAN AKLINIZD OLSUN Allah gostermesin ama yanma durumunda ilk is suya tutmak lazimmis
Kiyafet yapismissa asla kaldirmamak etrafini kesip doktora gitmek gerekirmis
Biz uzun sure soguga yakin ama buz gibi olmayan suyun altinda dikildik
EsimYetisemeseydi kaynar cay dogrudan yuzune dokulecekti ve haslanacakti
Sukur ki masadan dokulenler cok tahribat vermedi ama korkusu yetti
Evde bir de silverdin turevi krem bulundurmak lazimmis tecrubeyle sabitledik
Neyse kapatayim bu konuyu gogdum daraliyorha bu arada ben aglarken esim o aksam dinledigi bir haberi anlatip sukret dedi. Itfaiyeci bir adam acil durum icin yola cikiyor meger gittigi ev kendi eviymis ve 2cocugunu kurtaramiyor yanarak can veriyorlar insanlar neler yasiyor her gunumuze bin kere sukurler olsun !!
Tmm simdi kesin kapatiyorum ve ILKIMcimin MASALimcimin ve TURUNCUcumun yeni evini kutluyorum
Agiz tadiyla iyi gunlerde oturun insallah!!
DILBERcim ben de her firsatta izin alip tatil yaptim bu donemde Omere cok iyi geldi ailecek evde olmamiz ve memeye asiri sekilde duskun oldu
Hele denizde oynarken gozune takildigim an tabana kuvvet kosup saldiriyordu
mutlu_anne........canım 11 temmuz :) sende tüm özelliklerini taşırmısın burcunun
İviiiitsapına kadar yengeç,yükseleni akrep olan su grubunun dibiyim cicim
Yalnız yıllar önce tanıştığım ve benden yaşça çok büyük olan biri bir tavsiyede bulunmuştu:
"Yengeç burcu, yapısındaki kırılganlığı ve alınganlığı aştığı vakit çok başarılı olur" demişti.
Söyleyen kadın çok iyi bir yerdeydi o zaman, çocuk aklı işte bende o zaman inanmış ve bunu yaşam tarzıma yansıtmıştım.
Çok başarılı olduğum söylenemez ama aşırı kırılgan olmadığım söylenebilir
Ama anaçlık,mutfak sevdalısı olma durumu,merhamet,kararsızlık,duygularıyla hareket etme,evine bağlılık...vs. diğer özellikler full bende deYöneticimiz ay,tabiatımız su bizim Biraz hayalperestlik de normal yani
Eceme de maşallah lazımlığa yapmaya başlamışböyle olacağını biliyordum tam giderayak ecenin keyfi yok diştenmi yoksa üşütüyormu bilemedim. bu kız asla ama asla üstüne bişey örttürmüyo en derin uykusunda bile bacaklarını örtsem hemen iktiriyor ne yapıcam bilmiyorum.
İviiiitsapına kadar yengeç,yükseleni akrep olan su grubunun dibiyim cicim
Yalnız yıllar önce tanıştığım ve benden yaşça çok büyük olan biri bir tavsiyede bulunmuştu:
"Yengeç burcu, yapısındaki kırılganlığı ve alınganlığı aştığı vakit çok başarılı olur" demişti.
Söyleyen kadın çok iyi bir yerdeydi o zaman, çocuk aklı işte bende o zaman inanmış ve bunu yaşam tarzıma yansıtmıştım.
Çok başarılı olduğum söylenemez ama aşırı kırılgan olmadığım söylenebilir
Ama anaçlık,mutfak sevdalısı olma durumu,merhamet,kararsızlık,duygularıyla hareket etme,evine bağlılık...vs. diğer özellikler full bende deYöneticimiz ay,tabiatımız su bizim Biraz hayalperestlik de normal yani
Büyük geçmiş olsun canımAllah beterinden korusun küçük prensini
Biz olduk Meningokok Aşısını(Menactra) canım.2 yaşa kadar olduğumuz için 2 doz uygulandı sanırım:44:
ne güzel bende nirdeeeeee.bide inatçığım azıcık .birde en kızdığım huyum ki kurusun inşallah alındım yada kırıldım ya anında yüzüme yansır yüzüm düşer karşımdki hemen anlar hemen belli etmesem ama işte.bide benim eşimde yengeç bi evde iki yengeç düşünün gari ama o maşallah hiç alınmaz ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?