2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çok korkuyorum,sınırdayız heran herşey olabilir
burası yeri degil ama ne yapıyım yazmadan edemedim
Allah ım sen koru çocuklarımızı

Gecmis olsun cnm..rabbim ikinizede sifa versin ins..bende fenayim bogazlarim cok aciyor dun burda 28 derece idi hava, bugun ise 17 derece gelde hasta olma yani...hatta oglumu bugun oyun grubuna goturcektim bir baktim sagnak yagmur ve gidemedik tabii (

Cnm sagol destegin icin ben inaniyorum buradaki tum anneler benim ne hissettigimi az cok anliyor...hepimiz anneyiz neden anlamayalim ki dimi...Masalimi ve seni cok opuyorum..

artık havalarda serinlemeye başladı,özellikle akşamları..
normalde çıtçıtlı badiyle uyuyan çağlaya ilk defa uzun pijama giydirdim çok tatlı oldu:)
odalarında pencere açıyodum ama artıkın kapattım..üşümesin minnoşlar:)
kızlar çağlada giyime karşı bir düşkünlük varyeni gördügü herşeyi giymek istiyo:)
giydiriyorum çıkarmama izin vermiyo:)hatta ablasının yeni pijamasını bile ilk o giydi:)
paçalarını 3 kez katladım,bide belinden düşüyo nasıl tutuyo belini görseniz gülerdiniz:))

melegim ne biliyim bu amerika suriyeye saldıracak ya onu dyorum..sınır boyu askeri hareketlilik varmış
ya tam kesin degil ama dedigim gibi heran herşey olabilir

Off yaa anam bu nedir cektigimiz ...Ins oyle birsey olmaz bende duymustum ama bu kadar durumun ciddi olacagini hic dusunmedim...hatta Adananin belli kisimlarini bosaltacaklari soyleniyor..sende duydunmu

Eminimki cok tatli olmustur Caglam..soyle gozumde canlandirdimda hem komik hemde sirin bir kiz geliverdi...
Havalar evt cnm cok serinledi yalniz benim oglum yaz kis hep ustu acik yatiyor kisa ona uyku tulumu almam lazim gecen seneki olmuyor mazide kaldi artik :))

kızlar çok korkuyorum,sınırdayız heran herşey olabilir
burası yeri degil ama ne yapıyım yazmadan edemedim
Allah ım sen koru çocuklarımızı

Gecenin sultanlarııı ne habeeer?
AMİİİN TATLIM,DİKKAT EDİN KENDİNİZE,BU ARALAR ÇOK ÇIKMAYIN DIŞARIYA.gERÇİ BİR ŞEYCİK OLMAZ(SAVAŞ FİLAN)AMA GENE DE TEDBİRLİ OLMAK VAR Dİ Mİ..

Kizma cnm yaa gozlukle de bir hos olmussun anacim kiskandim ama banada lazim oyle gozluklerden :)) bu arada gulme ama resmi ilk gordugumde ben yatarken takilan goz maskesi sandim biliyormusun :)) bende amma saskinim yaw

Ecem gecmis olsun annesi inan bizimkide aynisi hic ustunu ortmek istemiyor bu yuzden siki giydiriyorum ama kisin bu yeterli olmayacagi icin simdiden uyku tulumu bakmaya basladim soyle rahat pyjama gibi rahat ve hafif birsey bulursam alicam ins..

Cnm son cumlenle beni inan cok duygulandirdin ins dualariimiz Kabul olur...sen ve digger butun annelere dualariniz icin simdiden cok tsk ederim hepinden allah razi olsun..

Ya kızlar ben bugün yazı yazdım ama devamını getiremedim çünkü pc ekranı dondu.bekle bekle dur...sonra beklemeden çıktık biz de gezmeye..o yüzden bazı arkadaşlara yazacaklarım yarıda kaldı.mesela aklımda kalanlar;turuncu,ilkim,dilberege,tatlımcadım ve :44::44::44:neyse hatırlarım sonra...
Turuncum kayracığımıza geçmiş olsun canım,ayrıca da hayırlı uğurlu olsun,yeni evinizde mutlu sağlıklı günleriniz daim olur inşallah.
Dilberegeciğim hoşgeldin canım,fakat eli boş geldiiin..neredesin ?bak gene gittii
Ilkimciğim yeni evinizde mutlu sağlıklı günler geçirmeniz temennisiyle...
Tatlımcadım sen yerinde duramayanlardan mısın yahu...hele bir iyileş de sonra git parka marka

Gecmis olsun cnm cok sukur Omer daha buyuk bir yanikla karsilasmamis...rabbim korusun hepsini cnm..cok tehlikeliler bizimkide mutfaga gelip tezgaha uzanmaya calisiyorum bende korkuyorum olurda kenarda bicak veya keskin birsey onu cekip almasindan...off patlamaya hazir bomba gibiler...

Boyle kazalara bol bol sadaka vererek bertaraf edebiliriz ins bunu unutmadan yerine getirebiliriz..

Gecmis olsun cnm ins hemen iyilesir mavisimiz..
Masallah Eymen Kayramiza, kilosu ve boyuda gayet iyi cnm..rabbim daim etsin..
Hayirli olsun yeni eviniz...bende Mahir ile beraber iken tasindim ve seni cok iyi anlayabiliyorum cnm..cok zor oluyor gercekten..

Demek bebis geliyor olabilir hadi bakalim hayirlisi olsun....

Kizlar elektrik gitti cok korkuyorum,:)kucuklugumden beridir karanliktan korkarim ben dadadadannnn:))yusufff yusuffff 3bucukkkk:)))telden yaziyorum cok zor oliyy sinir oldum gece gece:)neyse sizlere iyi geceler diyim dedim..hepinizi seviyrum sizde beni sevunnn:)
Kujum anahtar wc de bacummm:)
Allah rahatlik versin hoscakalin..

evde kimsecikler yoksa ben de tırsarım.Eeee sen yalnız mısın,yani kociş nerde?Biz de seni seviyoruz zaten biliyorsun cicim:)

Son düzenleme:
Ayy sanki balkondan sesler geliyoooo...ne yapacam ben ya:)polisin nosu kacti 118 80 miydi neydi...biri acil cevaplasinnn:))))
yatsam iyi olacak umarim dalabilirim...
Aciktim bide iyimi:)

Baby çağlayı hayal ettimde çok havalı olmuştur balım:)

Pınardacım iyileştim çok şükür bu gün kendimi iyi hissediyodum tarık buğra için çıktım dışarıya çok sıkılıyo evde sürekli ağlayarak kapı koluna yapışıyo bakalım kışın ne yapıcaz:18:

Meleğim tezgah kenarında bıçak dedinde geçen gün rüyamda annemle dışarı çıkmışız yollarda nasıl ağlıyorum tezgahın kenarında bıçak vardı tarık buğra kesin almıştır bıçağı diye zıplayarak kalktım yerimden..artık bücürüklerin boylarıda yetişiyo
Bu arada tarık buğrada geceleri üstünü örtmüyo örttüğüm anda ya sağa doğru attırıyo ya sola..bacaklarını örtmeden sırt ve göbek kısmını örtüyorum yarım saat sonra kontrol ettiğimde üstü yine açık..4-5 gündür bütün camlar kapalı bizde kışın bende yumuşacık rahat edebileceği bi uyku tulumu bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…