SLM mayıs anneleri ve datluşları
ALLAH sağlık sıhat afiyet versin kazasız belasız bol neşeli günler hafta sonları işla
geldim ve gidiyom tavşanıma tavuk çorbası yapcam X uyuyolar bne de ne var ne yok bakım dedim hala akıyo burnu hırıltı var olmasa pazartesi dr götürcem :18:
benımde boğazım ağrıo yutkunamıyom off salgımı var yaw çıldırcam üst üste gelio
aman dikkat havalar tuaf sıkı giydirin çoçukları öle kanmayın sıcağa güneşe
görüşürüz kendinize hele çoçuklarınıza çok iyi bakın
kızlar çok korkuyorum,sınırdayız heran herşey olabilir
burası yeri degil ama ne yapıyım yazmadan edemedim
Allah ım sen koru çocuklarımızı
Anlamadim ne siniri ne yeri cnm, korkutma beni anacim birsey mi oldu
Canim arkadaslarim hepinize iyi dilekleriniz icin cok tsk ediyorum,iyiki varsiniz ohooooooo sizlerle degil Kars Selim, Fizana gitmek zorunda kalsam bile eminim bir cirpida gecerdi
MELEGIM, canim benim uzulme demiyecegim cunku taki test pozitif cikana kadar elinde olmadan uzuleceksin ama yuce rabbim yardim edecek ve Mahirimin hicbir sorunu olmadigi belli oldugunda burada beraber sevinecegiz.Senin icin yurekten dua edecegim Melegim,Masal da ilk isitme testini gecememisti ikinci teste kadar on gun doktugum gozyasini ben bilirim seni cok iyi anliyorum.
melegim ne biliyim bu amerika suriyeye saldıracak ya onu dyorum..sınır boyu askeri hareketlilik varmış
ya tam kesin degil ama dedigim gibi heran herşey olabilir
artık havalarda serinlemeye başladı,özellikle akşamları..
normalde çıtçıtlı badiyle uyuyan çağlaya ilk defa uzun pijama giydirdim çok tatlı oldu:)
odalarında pencere açıyodum ama artıkın kapattım..üşümesin minnoşlar:)
kızlar çağlada giyime karşı bir düşkünlük varyeni gördügü herşeyi giymek istiyo:)
giydiriyorum çıkarmama izin vermiyo:)hatta ablasının yeni pijamasını bile ilk o giydi:)
paçalarını 3 kez katladım,bide belinden düşüyo nasıl tutuyo belini görseniz gülerdiniz:))
kızlar çok korkuyorum,sınırdayız heran herşey olabilir
burası yeri degil ama ne yapıyım yazmadan edemedim
Allah ım sen koru çocuklarımızı
selammmmmmnasılsınız canlar
ben uykusuzumçağla gece aşırı derecede uyandı sürekli emdiii
az önce eşim aradı diyoki gece kendi kendime konuşuyomuşumçağlaya kızıyomuşum
''all memm memmm boynu kopsun şu mememinn''''yeter artık uyumak istiyorum bende insanım''
eşim anlatıyo ben gülüyorum çünkü hiç birşey hatırlamıyorum:))
işla çağla bana kızmamıştır:18:
fotolarımıza yaptıgınız yorumlara çok mersi ama benim sanat eseri fotografımla dalga geçmişsiniz
hiç hoşuma gitmedine var evde gözlük takılmazmı ne var yani pencereden dişarı bakamazmıyım
bi daha size foto moto yokbelki özlersininz beni biraz
böyle olacağını biliyordum tam giderayak ecenin keyfi yok diştenmi yoksa üşütüyormu bilemedim. bu kız asla ama asla üstüne bişey örttürmüyo en derin uykusunda bile bacaklarını örtsem hemen iktiriyor ne yapıcam bilmiyorum.
gündemimiz bayağı yoğun. ama en önceliğimiz mübarek cuma vakti mahirimin herşeyi normal çıkar inşallah.
Kizlar gunaydin dun cok kotu birsey oldu
Omerin yuzune cay dokuldu o sesi hatirlamak bile istemiyorum rabbim korudu yavrumu
Ocakta kaynayan caydan yeni doldurmustum masanin ilerisine koydum
Babamiz bir an dalinca ortuyu cekip bardagi kendine yakinlastirmis sonra da karistiricam derken devirmis
Esim sesi duyunca bardagi uzaklastirmak icin tam duserken cakmis bi tane bardak bir tarafa firlamis akan sular da omerimin yuzune
Nasil yaygara koptu anlatamam hemen doguk dusun altina girdik AMAN AKLINIZD OLSUN Allah gostermesin ama yanma durumunda ilk is suya tutmak lazimmis
Kiyafet yapismissa asla kaldirmamak etrafini kesip doktora gitmek gerekirmis
Biz uzun sure soguga yakin ama buz gibi olmayan suyun altinda dikildik
anne ogul sarildik birbirimize titreye titreye hickira hickira agladik
EsimYetisemeseydi kaynar cay dogrudan yuzune dokulecekti ve haslanacakti
Sukur ki masadan dokulenler cok tahribat vermedi ama korkusu yetti
Evde bir de silverdin turevi krem bulundurmak lazimmis tecrubeyle sabitledik?
Merhaba kızlar..Eşimin işleri nedeni ile annemlere geldim yine.Bu yaz tatili çok uzun oldu bizim için.İşin kötüsü Kayra burayı kendi evi zannediyor ve çok mutlu oluyor.Kendi evime gittiğim zaman ise kalabalık istiyor.
Bir kaç gün önce yeni evime taşındım.Kayrayı annemlere bırakmak niyetindeydim fakat bizimki uyku konusunda problem çıkarınca yanımda götürmek zorunda kaldım.Kayra büyüyene kadar yeniden taşınmaya tövbe ediyorum.Çok ama çok yorucu oldu gerçekten.
Nihayetinde yerleştim tamamen ama şimdide Kayra hasta oldu.40 derece ateşler içinde yanıyor yavrum.
Dün annemlere gelir gelmez doktora götürdüm.Neyse ki bakteriyel bir enfeksiyon yok.Ateş düşürücülerle iyileşmeye çalışıyoruz ama çok huysuz oldu.Gece uyku problemi ve gündüz iştahsızlığımız şuan hat safhada.Kilomuz 10.2 boyumuz 80 cm.
Eve döndüğümüzde iyileşir iyileşmez kendi odasına alıştırma dönemi başlayacak.Bu evde bizim odamız küçük olduğu için Kayranın yatağı sığmadı.Kendi odasına alıştırabilmek için KİM WEST İN her uyandığında başında bekleme yöntemini uygulayacağım.Sizleride durumumuzdan haberdar ederim :)
Yeni eve net bağlanır bağlanmaz aranıza katılacağım
Bu arada bugun de regli olmadim ve kasiklarim hala agriyor
Omerde de boyle olmustu psikolojik mi bilmiyorum ama oglusum hastanedeki testte cikmayip reglimden sonraki 50.gunde fln cikmisti o yuzden beklicem
Hejar Bambucan Chihiro Koseminderi ve hizlica yazarken aklima gelmeyen bir suru arkadasi son sayfalarda gormedim azicik daha derinlere dalmaya gidiyorum bogulmazsam gorusuruuuzz
Kizlar elektrik gitti cok korkuyorum,:)kucuklugumden beridir karanliktan korkarim ben dadadadannnn:))yusufff yusuffff 3bucukkkk:)))telden yaziyorum cok zor oliyy sinir oldum gece gece:)neyse sizlere iyi geceler diyim dedim..hepinizi seviyrum sizde beni sevunnn:)
Kujum anahtar wc de bacummm:)
Allah rahatlik versin hoscakalin..
Ayy sanki balkondan sesler geliyoooo...ne yapacam ben ya:)polisin nosu kacti 118 80 miydi neydi...biri acil cevaplasinnn:))))
yatsam iyi olacak umarim dalabilirim...
Aciktim bide iyimi:)
Kocam olacak x men uyuyo ve horluyo..dunya umrumda degil:)bende cerenin yanina kivrildim uyanirsa korkmasin cocuk..evde kimsecikler yoksa ben de tırsarım.Eeee sen yalnız mısın,yani kociş nerde?Biz de seni seviyoruz zaten biliyorsun cicim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?