Walla yengeçimya unutkanlıkt war tabi canımcanım iki doz arası nekadar ? 2 ay felanmı bende sordum daha doğrusu doktor şiddetle tavsiye etti.ama rota gibi çok gelişmedği için bunun ilgili yazılar okudum.yurt dışında etkiliymiş ama ülkedemde o virüse etki etmiyomuş gibi gibi aklımda ama bende yaptırcam .aşı sonuçta zararı olmaz aklımda kalacağına içim rahat etmez yoksa
canım ya ne küsüyon bize:))bazen banada cevap vermiyolar ne var bunda:)hepsini kara listeye alıyorum bendeküstüm şekerimbikere ben yengeç burcuyum alıngan kırılgan kafasında kurup büyüten vb sağolsun burrcumun bütün özelliklerini taşırım bi-iki yazdım sanırım arada kaynadı gitti bende alındım kırıldım küstüm vb işte anladın sen öğle
unaydınnnnn:)maşallah ne güzel konuşuyolar çağla pek konuşmuyo tembel ne olacak:)GÜ-NAY-DIN :)
sabah defnoşa günaydın dedirttim.. butun soyleyemiyo da heceleyerek cok tatlı söyledi yaa...
sizlere de onun deyiminle U-NAY-DİNNNN
hoşgeldin canım..çok ara veriyosun burayaMerhaba kızlar..Eşimin işleri nedeni ile annemlere geldim yine.Bu yaz tatili çok uzun oldu bizim için.İşin kötüsü Kayra burayı kendi evi zannediyor ve çok mutlu oluyor.Kendi evime gittiğim zaman ise kalabalık istiyor.
Bir kaç gün önce yeni evime taşındım.Kayrayı annemlere bırakmak niyetindeydim fakat bizimki uyku konusunda problem çıkarınca yanımda götürmek zorunda kaldım.Kayra büyüyene kadar yeniden taşınmaya tövbe ediyorum.Çok ama çok yorucu oldu gerçekten.
Nihayetinde yerleştim tamamen ama şimdide Kayra hasta oldu.40 derece ateşler içinde yanıyor yavrum.
Dün annemlere gelir gelmez doktora götürdüm.Neyse ki bakteriyel bir enfeksiyon yok.Ateş düşürücülerle iyileşmeye çalışıyoruz ama çok huysuz oldu.Gece uyku problemi ve gündüz iştahsızlığımız şuan hat safhada.Kilomuz 10.2 boyumuz 80 cm.
Eve döndüğümüzde iyileşir iyileşmez kendi odasına alıştırma dönemi başlayacak.Bu evde bizim odamız küçük olduğu için Kayranın yatağı sığmadı.Kendi odasına alıştırabilmek için KİM WEST İN her uyandığında başında bekleme yöntemini uygulayacağım.Sizleride durumumuzdan haberdar ederim :)
Yeni eve net bağlanır bağlanmaz aranıza katılacağım
ne güzel demek eneste yakında bezden kurtulacakbabycerencim hayırlı olsun cok sevindim
aynı olayı bizde yasadık ama yazmadım sen yazınca aklıma geldi yazmak eneste ıkınıyordu kösede (genelde öle yapar ) bende gel wcye gidiyoruz dedim
hemen geldi bezini cıkardım oturdu ıkınıyor oda yapamadı 2defa denedim ikisindede işedi tabi bunu sıkmadan sarılarak yaptım
henüz öggg yapmıs degil ama hosuna gitti bir daha denemedim tuvalet oturagı almalıyım birde lazımlık hangisini secerse ona yapsın pasam
çok geçmiş olsun okurken çok korktum bişey oldu diye:26:Kizlar gunaydin dun cok kotu birsey oldu
Omerin yuzune cay dokuldu o sesi hatirlamak bile istemiyorum rabbim korudu yavrumu
Ocakta kaynayan caydan yeni doldurmustum masanin ilerisine koydum
Babamiz bir an dalinca ortuyu cekip bardagi kendine yakinlastirmis sonra da karistiricam derken devirmis
Esim sesi duyunca bardagi uzaklastirmak icin tam duserken cakmis bi tane bardak bir tarafa firlamis akan sular da omerimin yuzune
Nasil yaygara koptu anlatamam hemen doguk dusun altina girdik AMAN AKLINIZD OLSUN Allah gostermesin ama yanma durumunda ilk is suya tutmak lazimmis
Kiyafet yapismissa asla kaldirmamak etrafini kesip doktora gitmek gerekirmis
Biz uzun sure soguga yakin ama buz gibi olmayan suyun altinda dikildik
anne ogul sarildik birbirimize titreye titreye hickira hickira agladik
EsimYetisemeseydi kaynar cay dogrudan yuzune dokulecekti ve haslanacakti
Sukur ki masadan dokulenler cok tahribat vermedi ama korkusu yetti
Evde bir de silverdin turevi krem bulundurmak lazimmis tecrubeyle sabitledik
Neyse kapatayim bu konuyu gogdum daraliyorha bu arada ben aglarken esim o aksam dinledigi bir haberi anlatip sukret dedi. Itfaiyeci bir adam acil durum icin yola cikiyor meger gittigi ev kendi eviymis ve 2cocugunu kurtaramiyor yanarak can veriyorlar insanlar neler yasiyor her gunumuze bin kere sukurler olsun !!
Tmm simdi kesin kapatiyorum ve ILKIMcimin MASALimcimin ve TURUNCUcumun yeni evini kutluyorum
Agiz tadiyla iyi gunlerde oturun insallah!!
DILBERcim ben de her firsatta izin alip tatil yaptim bu donemde Omere cok iyi geldi ailecek evde olmamiz ve memeye asiri sekilde duskun oldu
Hele denizde oynarken gozune takildigim an tabana kuvvet kosup saldiriyordu
Biraz daha dinlen bence basladin mi kacis yok ev iyidir ev:)
KIZLAR MENEGOKOK asisi vurdurdunuz muuu?????
canım ya ne güzel şeyler yazmışsın öylekız sen var yaaa ömürsün valla....güzelliğin bir yana aynı zamanda da çok zeki olduğunu düşünüyorum çok hazır cevap ve kıvrak zekalısın....sen yaşlanmazsın valla hepimize taş çıkarırsın...
bizim köpek dişimiz çıkmadı canım..12 dişimiz var bende korkuyla bekliyorum:18:umarım bizi zorlamaz..ya arkadaşlar kuzularınızdan köpek dişini çıkaran varmı... ne zormuş nerdeyse 1 aydır çekiyor kuzum bana da çektiriyor. 12 tane dişi var bir azılarda biraz çekmiştik diğerleri okadar değil. ama bu nasıl bir şey anlamadım. neler yaptınız önerileriniz....kızım huysuz iştahsız geceleride uyumuyor. eşimin tabiriyle gece canavar gündüz melek oluyor...
ya arkadaşlar kuzularınızdan köpek dişini çıkaran varmı... ne zormuş nerdeyse 1 aydır çekiyor kuzum bana da çektiriyor. 12 tane dişi var bir azılarda biraz çekmiştik diğerleri okadar değil. ama bu nasıl bir şey anlamadım. neler yaptınız önerileriniz....kızım huysuz iştahsız geceleride uyumuyor. eşimin tabiriyle gece canavar gündüz melek oluyor...
Benim de aynıdır,hatta eltim yengeç o da aynı,içinde ne varsa yüzündedir yengeçlerin.Çok kötü bir huy olarak görme bence,içim dışım bir diye düşünErkeği ve bayanı çok farklıdır ama Zaten hiç burcu olmasa bile erkek sonuçta alınmaz onlar hatta anlamazlar bile
ya arkadaşlar kuzularınızdan köpek dişini çıkaran varmı... ne zormuş nerdeyse 1 aydır çekiyor kuzum bana da çektiriyor. 12 tane dişi var bir azılarda biraz çekmiştik diğerleri okadar değil. ama bu nasıl bir şey anlamadım. neler yaptınız önerileriniz....kızım huysuz iştahsız geceleride uyumuyor. eşimin tabiriyle gece canavar gündüz melek oluyor...
Benim kızım çıkardı köpek dişleriniHalk ağzından duyduğum en zor çıkan(ağrı sızı yapan) dişlermiş,özellikle yaz aylarında hava sıcakken çıkması daha da zorlarmış bebişleri demişlerdi Ama benim bebeğim hemen her diş çıkarma döneminde ateşlendi,özellikle ağzının içi ateş gibi yandı,huysuz ve uykusuz geceler geçirdi(k) Görenlere göre maşallah ne güzel birsürü dişi var dense de ne çektiğimizi bir ben bir Allah bilir Yavrumun huysuzlukları yerini incilere bıraktıkça içim açılıyor ama
Bende ne dertliymişim şu dişlerden onu farkettimSizinkilerde biran önce çıkar inşallah
Bol su vermenizi(biraz soğuk) ve gün içinde eline soğuk salatalık havuç vs. vermenizi önerebilirim
Canim arkadaslarim hepinize iyi dilekleriniz icin cok tsk ediyorum,iyiki varsiniz ohooooooo sizlerle degil Kars Selim, Fizana gitmek zorunda kalsam bile eminim bir cirpida gecerdi
SEKERSIZYESILCAYIM, canim depresif yazini sana hic yakistiramadim.Ben sana hayranim,sen cok cok cok iyi bir annesin (inanki laf olsun diye yazmiyorum ) Bir yandan kizina daha iyi bir gelecek sunmak icin calisiyorsun, bir yandan ev isleri,ve kalan azicik zamanda da Defnecigimi nasil daha guzel yetistiririm diye okuyor arastiriyor pozitif seyler uyguluyorsun,kizinin herturlu ihtiyacini karsiliyorsun.Arada yaptigin kacamaklar Defnecigime ancak pozitif bir sekilde doner ve buda o acigi kapatir diye dusunuyorum.Koskocaman opuldunuz
Bence öyle düşünme şekersizim,belli olmaz belki bir sabah uyandığında bi bakmışsın ordalarhadi beee... ben de en zoru azılar diye biliyodum ve seviniyodum azıları çıkarıyo diye... amanınnnn :18::18::18: köpek dişleri daha beterse yandım ben yandımmmmmmmmmmmm
Bence öyle düşünme şekersizim,belli olmaz belki bir sabah uyandığında bi bakmışsın ordalarve bu arada çok keskinler:18:
Walla çocuk konusunda kesin konuşmamak lazımdır,benim uyumayan kızım; dışarı çıkardık aileyle ,1 saat uyurdu beni yalancı çıkartırdıSağo solu belli olmuyo bu minnoşların Bir bakmışsın çıkmış Defnenin dişleri de ağrısız sızısız ateşsiz inşallah
SLM mayıs anneleri ve datluşları
ALLAH sağlık sıhat afiyet versin kazasız belasız bol neşeli günler hafta sonları işla
geldim ve gidiyom tavşanıma tavuk çorbası yapcam X uyuyolar bne de ne var ne yok bakım dedim hala akıyo burnu hırıltı var olmasa pazartesi dr götürcem :18:
benımde boğazım ağrıo yutkunamıyom off salgımı var yaw çıldırcam üst üste gelio
aman dikkat havalar tuaf sıkı giydirin çoçukları öle kanmayın sıcağa güneşe
görüşürüz kendinize hele çoçuklarınıza çok iyi bakın
benim çok yakın arkadaşım yengeç:18:abowwww ne kadar cimridir bilsen
bazen faceden yazar ama ben pcde degilimdir cevap vermem hemen kafasında 500 tane hikaye kurar:18:
eline geçsem beni bogazlar:))
ama dedigin gibi aklından ne geçiyosa pat diye söylerbende böyle insanları çok severim senide severim
ben öyle degilimdirkimseyi kırmıyım diye bazen içime atarım
bende koç burcuyuminatçıyım elim çok açıktır akıllıyım çok mütevaziyimdir
canım arkadaşın yengeç olduğunu sanmam kesin d.tarihi yanlıştır.yengeç yani bendeniz aksine müsrif sayılırız bizde hiç para durmaz birikim felan hak getire bi ara sen biriktirmiştin çok özendim arkadaşımı örnek alıyım dedim amma sonuç 0 kenara koyarım kenarda old.bilirim ve hemen harcarım.para para çeker derler bizde çekim için maselefff şebeke yok :)
bestoşa geçmiş olsun canım,inşallah hemencecik iyleşir..yavaştan havalar serin olmaya başladı:18:
bakıcıyada alışacaktır çağlada öyle bir iki görüyo birini sonradan gitmeye başlıyo normal..
evinizde hayırlı ugurlu olsun canım çoook sevindimdarısı banada inşallah..
taşınmak zordur ama taşınıp yerleşince heryer tertemiz mis gibi ohh çok severim:)benimde acayip taşınasım var ama ev bulamıyorum:)
hoşgeldin canımözledik seni
demek bi süre evdesin olsun dinlenmiş olursun..gerçi evde durmak insanı daha çok yorar:)ev işi bitmez
ama kaanla vakit geçirmek size iyi gelecektir
demek isveçe uçuyosunhadi hayırlı yolculuklar,bize hediye getirmeyi unutma
yani resim falan çekilde görelim:)
Cnm cok gecmis olsun...findigim ins hemen atlatir..hastaligi gecer gecmez hemen alisir umarim bakicisina..kuzularin isi zor anne babadan ayri heleki anneden ayri kalmasi kolay degilki onlarin kucuk bedenleri icin buyuk bir olay ama sunu dusunuyorum eger alisirlarsa da eminimki hayata cok siki sarilan ve guclu cocuklar olucaklardir..Hayata erken basliyorlar ins erkende alisirlar ve cok basarili olurlar..
Bak ev insanin nasibinde olunca donup dolasip sahibini buluyormus demek...Hayirli olsun cnm cok sevimdim demek sende artik evli ve barkli oldun eheuehueeh...senide tasinanlar kervanina katiyoruz...galiba turuncudan sonra sen tasiniyor olucaksin..
Selam canımTatilinizin güzel geçmesine sevindim,tatil candır ya Bizim kuşun sultan papağanı olduğunu da sayende öğrendim extra sağol Test sonucunu bildir bize Allah gönlüne göre versin İtalya için de şimdiden iyi eğlenceler
Çiçekçim hayırlı olsun yeni evinizde mutlulukla oturun
ilkimcim güle güle otur yeni evindeTopiktekiler bir bir evleniyor çok seviniyorum Besteye geçmiş olsun
Pideciye gidicez,dolmabahçeye de gideriz,hatay sofrasına götürmem onun yerine alt komşuya gideriz
Kızları vialande götürürüm,eşim eşini muhtemele nargileciye götürür,seni de hiltona 5 çayına falan...Aşağısı kurtarmaz
Bizde seni çok özledik DilbercanKaanın gelişimine maşallah Tatiliniz de çok güzel geçer inşallah
Kesin hatırlarlar walla bul benceBenimde vardı 1 tane,şöyleki benim etli butlu olduğuma bakmayın,üniv.de ayağım çatlayıp bırakana kadar voleybolcuydum,beşiktaşın seçmelerini kazandım hatta bjk kolejinde okuyacaktım ama tek çocuğum diye yollamadılar İst.a Yurtdışından sporcular geldi turnuva için herkesin evinde 1er yabancı kaldı bizde de..Sonra yıllarca mektuplaştık Jennifer la.. 1tane de hırvat vardı Jana..Birbirimize hediyeler yollardık zarfla hala mutfağımda asılıdır hediyesi,
ama izlerini kaybettim bak aklıma getirdin canım
Meleğim sana dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden...Dile kolay ama ne olur kendini yıpratma bu süreçte,
inşallah herşey olumlu sonuçlanacak ve iyi olacakRabbim dermansız dert vermesin.
Şu duayı okumanı tavsiye ederim,,özellikle mübaret cuma günü sıkıntını alır muradını verir Rabbim(cc)
"Elif Allah Mim Muhammed Tez Selamet"
içeriğine netten bakabilirsin canımHerşey güzel olacak ben inanıyorum
Bende yengeç burcuyumYaşgünün ne zaman?
Yeni evinde güle güle otur canımKayra'ya da geçmiş olsun.Çocuklar kalabalık ortamları çok seviyorlar,evde sakinlik oluyor sıkılıyorlar,,hele birde annanesinin evinde ne mutludur şimdi
Herkese hayırlı cumalar güzel anneler
Kizlar gunaydin dun cok kotu birsey oldu
Omerin yuzune cay dokuldu o sesi hatirlamak bile istemiyorum rabbim korudu yavrumu
Ocakta kaynayan caydan yeni doldurmustum masanin ilerisine koydum
Babamiz bir an dalinca ortuyu cekip bardagi kendine yakinlastirmis sonra da karistiricam derken devirmis
Esim sesi duyunca bardagi uzaklastirmak icin tam duserken cakmis bi tane bardak bir tarafa firlamis akan sular da omerimin yuzune
Nasil yaygara koptu anlatamam hemen doguk dusun altina girdik AMAN AKLINIZD OLSUN Allah gostermesin ama yanma durumunda ilk is suya tutmak lazimmis
Kiyafet yapismissa asla kaldirmamak etrafini kesip doktora gitmek gerekirmis
Biz uzun sure soguga yakin ama buz gibi olmayan suyun altinda dikildik
anne ogul sarildik birbirimize titreye titreye hickira hickira agladik
EsimYetisemeseydi kaynar cay dogrudan yuzune dokulecekti ve haslanacakti
Sukur ki masadan dokulenler cok tahribat vermedi ama korkusu yetti
Evde bir de silverdin turevi krem bulundurmak lazimmis tecrubeyle sabitledik
Neyse kapatayim bu konuyu gogdum daraliyorha bu arada ben aglarken esim o aksam dinledigi bir haberi anlatip sukret dedi. Itfaiyeci bir adam acil durum icin yola cikiyor meger gittigi ev kendi eviymis ve 2cocugunu kurtaramiyor yanarak can veriyorlar insanlar neler yasiyor her gunumuze bin kere sukurler olsun !!
Tmm simdi kesin kapatiyorum ve ILKIMcimin MASALimcimin ve TURUNCUcumun yeni evini kutluyorum
Agiz tadiyla iyi gunlerde oturun insallah!!
DILBERcim ben de her firsatta izin alip tatil yaptim bu donemde Omere cok iyi geldi ailecek evde olmamiz ve memeye asiri sekilde duskun oldu
Hele denizde oynarken gozune takildigim an tabana kuvvet kosup saldiriyordu
Biraz daha dinlen bence basladin mi kacis yok ev iyidir ev:)
KIZLAR MENEGOKOK asisi vurdurdunuz muuu?????
böyle olacağını biliyordum tam giderayak ecenin keyfi yok diştenmi yoksa üşütüyormu bilemedim. bu kız asla ama asla üstüne bişey örttürmüyo en derin uykusunda bile bacaklarını örtsem hemen iktiriyor ne yapıcam bilmiyorum.
gündemimiz bayağı yoğun. ama en önceliğimiz mübarek cuma vakti mahirimin herşeyi normal çıkar inşallah.
ilkimicim evinizde bir ömür sağlıcakla güle güle oturun.
dilberege hoşgeldin ve şimdiden iyi tatiller.
turuncu geçmiş olsun sonbahar sezonuyla malesef hastalık sezonuda geldi. sende evinde güle güle otur.
çiçeğim nihayet çekirdek ailenle başbaşasın. ayrı kaldığınız günlerin acısını çıkarın inşallah çok iyi günler geçireceksiniz orada.
bebeğim çağlama maşallah tuvalet eğitimi konusunda artık ece de eğini lazımlığa yapıyorarada kz kaçamak olsada bunada şükür 2 yaşında kurtuluruz inşallah şu bezlerden.
zeynebim Rabbim korumuş yakışıklımı çok geçmiş olsun. italya yolculuğunuzda çok güzel geçer inşallah.
ben daha bavulumu açmadım hazırlamak için bile olsagitmeden evi temizlemeyim gelince halıları yıkamaya vereyim dip temel temizlik yaparım demiştim ama dün liseden arkadaşım aradı her sene gelir bana hatta geçen sene nişanlısıyla burada açılmışlardı birbirlerine marmarise gelicez dediler apar topar temizlik yaptım gecede mesaj atmışlar iptal edebiliriz senin dönüşüne yer bulursak o zaman geliriz diye:)) off çok işim var daha ütüye gidiyorumm
kızlarr selamm herkeseee
akşama misafirim olduğu için öğleden sonra izin aldım ve işlerimi toparlamaya çalışıyorum çıkmadan öncebir tafartanda sizi okumayı ihmal etmiyorum amaaa
annezeynep canım öncelikle çokk çokk geçmiş olsun ya allah korumuş ömerciği nazar değiyor o kuzuya kesin bol bol oku annesi, italyaaaa ooww çok gezin eğlenin inşş bol bol da foto çekinnn
ilkimm canım evinizz hayırlı olsun huzurla, mutlulukla bereketle oturun inşistemiştin o evi allah gönlüne göre verdi bak çok sevindim
turuncu canım sizinde yeni eviniz hayırlı olsun inşş huzurla oturun
dilberege canım evde olmanın sonuna kadar tadınıı çıkarr özendimm sanaa cicimm valla öp kokla minnoşunu bol bolll
meleğimmm güzel haberlerinii bekliyoruzzzzz canımmm dualarımız sizinleee
mutlucumm ne güzel bir dua yazmışşsın inşş herkes faydalanır canımm harikasınn
çiçeğimm canım yeni şehrinizde ve evinizde mutlu olun inş çekirdek ailenle kavuştun çok şükürrrr
unuttuğum atladığım varsa affola, benim içinde dua edin yoğun misafirli bir akşam olacak ama haftasonu kuzumlaaa doluuu iki gün geldi çok şükürrr
son olarak herkeseee hayırlı cumalar olsun inşş, dualarımız kabul olsun , yavrularımız sağlık, yuvalarımız huzur ve bereket dolsunnnn
Canim arkadaslarim hepinize iyi dilekleriniz icin cok tsk ediyorum,iyiki varsiniz ohooooooo sizlerle degil Kars Selim, Fizana gitmek zorunda kalsam bile eminim bir cirpida gecerdi
MELEGIM, canim benim uzulme demiyecegim cunku taki test pozitif cikana kadar elinde olmadan uzuleceksin ama yuce rabbim yardim edecek ve Mahirimin hicbir sorunu olmadigi belli oldugunda burada beraber sevinecegiz.Senin icin yurekten dua edecegim Melegim,Masal da ilk isitme testini gecememisti ikinci teste kadar on gun doktugum gozyasini ben bilirim seni cok iyi anliyorum.
SEKERSIZYESILCAYIM, canim depresif yazini sana hic yakistiramadim.Ben sana hayranim,sen cok cok cok iyi bir annesin (inanki laf olsun diye yazmiyorum ) Bir yandan kizina daha iyi bir gelecek sunmak icin calisiyorsun, bir yandan ev isleri,ve kalan azicik zamanda da Defnecigimi nasil daha guzel yetistiririm diye okuyor arastiriyor pozitif seyler uyguluyorsun,kizinin herturlu ihtiyacini karsiliyorsun.Arada yaptigin kacamaklar Defnecigime ancak pozitif bir sekilde doner ve buda o acigi kapatir diye dusunuyorum.Koskocaman opuldunuz
ILKIM,canim arkadasim ev almaniza cok sevindim,allahim yuvanizi huzurlu, mutlu, saglikli, beketli kilsin.Besteme gecmis olsun umarim cabuk atlatirsiniz.Bakici teyzenizede umarim hemen alisir ve kalpten diliyorum ki teyzemiz Bestemize gul gibi bakar,uffff burnum sizladi inan( bi yengecte burda hu huuuuu )
BABYCEEN,canim tam olmasa bile azcik hemseri sayilirizahh ahhh dusun yani o sicaklardan buralara gelmek insanda nasil bir korku yaratiyo
AZRAECE, ecosuma gecmis olsun,Masalda tam buraya gelmeden bir gun once dizantei oldu ama bir gunde atlattik cok sukur,umarim ecosta sana kotu bir saka yapiyordur ve kandirdiiiiim diye hemen toparlayiverirMasalinda ustu hep acik ya napcaz bende bilmiyorum.
ANNEZEYNEP,Omerimmmmmm yakisikli prensim cok uzuldum ama cok sukur ki ucuz atlatmissiniz,o tatli suratini korusun allahim,Zeynepcim sana da gecmis olsun o korkuyu dusunmek istemiyorum.
DILBEREGE, canim simdiden iyi tatiller bir cirpida gidin gelinNe guzel olmus Kaancigimla bol bol zaman gecirmen,bak herseyde vardir bir hayir,bu is degisimi minim kuzuya yaradi
GONULSAYFAM, bi yengecte burda var seni anliyorumAyrica cok zor seyler yasamissin Allahim birdaha gostemesin.
TURUNCU,yeni eviniz hayirli olsun canim,yoklugun cok belli hemen bitsinde isleriniz gel biran once,Kayracigimi optum kocaman.Cok cok gecmisolsun bu arada,mikrobik olmamasina sevindim,cabuk atlatir ins. .
PLANNER,canim kolay gelsin vallahi misafir agirlamak hem guzel hem cok yorucu,neyseki annen var yoksa bebisle oooffffff dusunmek istemiyorum
MINYATUR, benim kizimin 16 disi var teyzesi. Ama cikana kadar neler cektim gel bana sor yani,umarim bir cirpida cikiverir sizinki
İyi akşamlar şekerler bu gün iyiydim attık kendimizi dışarılara
Yavrumda sıkılmıştı evde parka gittik suriyeli bi kadın ve kızı vardı ellerinde bacaklarında tarık buğranın beneklerinin aynısından vardı
Zorla yemek yedirmeye çalışıyo parkta çocuğun dudak kenarlarına ile yayılmışhastaneye götürmesini vücuduna tamemen yayılabiliceğini söyledim..tmm dedi ama içim sızladı çok kötüydü çocuğun hali çok ilerlemiş tarık buğrayada acaba parkta mı bulaştı diye aklıma geldi neyseki ben 1 gün sonrasında götürdümde ilerlemedi ALlah yardımcısı olsun onlarında burada o kadar çok suriyeli varki artık fırın ve market camlarında arapça yazılar var..
Parkta fazla kalmadık açıkçası korktum yeniden kuzumun hastalanmasından
Ordan teyzesine geçtik süt oğluşu görmeye:) sonrada babasının yanına uğradık ve eve döndük
Dilberegecim;hoşgeldin canım özledik seni..ne güzel kaanla bol bol vakit geçirmişsin ikinizin adınada çok sevindim
Çiçekcim;karsa öpücükler gönderiyorumsenin orda olduğunu duyunca açıkçası benim kanım kaynadı farklı bi il gezilicek yeni yerler:)havalar soğumadan bol bol gezin canım..şimdi kışın orası ne güzel olur bembeyaz kartpostal gibi ben bir kış bebesiyim çok severim karı:)ailecekte bir aradasınız ohhh miss:)
İlkimcim;eviniz hayırlı olsun huzurla mutlulukla güle güle oturun inş. Umarım bestemde çabucak alışır bakıcı teyzesine ..topalrlan yerleştir biraz yorulucan şekerim ama sonrasında ayaklarını uzatıp oturursun:)
Turuncum; kuzuma çok geçmiş olsun çok yükselmiş ateşiannesi çabucak iyleştirir boncuğu..sende evine yerleşmişsin daha sık uğrarsın artık:)kayranın boyunada maşallahh ne güzel uzamış yakışıklım
Şekersiz; sen süper bi annesin arada bi gelenlere söyle bi daha gelmesinler:) defneninde unadınn diyen ağzını yerim lokum oldular iyice bacaksızlar:)
Annezeynep;ömere çok geçmiş olsun allah korumuş kuzuyu..tarık buğrada her çay içmemizde bardağa yanaşıp karıştırmak istiyodu kendi çayımı soğuttum ıllıkken elini sürmesine izin verdim bi süe sonra ısısı rahatsız etti ufff olur oğlum yanarsın dedim o günden beri bardak ve çaydanlığa yaklaşmıyo..kaşla göz arasında gözlerine kestirdikleri herşeyi yapıyolar allah korusun yavrularımızı
Meleğim;içini ferah tut canım inş mahirn kulağında olumsuz bi şey çıkmaz..dualarım sizinle
Kujumm;tavşan daha düzelmemişhırıltısıda varsa belki antibiyotik verir dr..sanada geçmiş olsun tatlım seninde boğazın ağrıyomuş siz bizim gibi kurtulamıyosunuz hastalıklardan..sen beni oku üfle bende seni okuyup üfleyim
Baybi;şu anda kuaförde ince iştesindir kolay gelsin şekerim sanada:)
Nagişim sen nerelerdesin yarennur alıştımı bakıcı teyzesine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?