melegim dedigin gibi umarım randevuyu hemen verirler beklemek en zor olanı..ama sen böyle bir günde kendini yiyip bitireceksen
test sonucundan sonra iyi haberi aldıktan sonra sana bi bakıcı bulmak gerekeceklütfen iyi düşün iyi olsun..
kendini harab etme,biliyorum demesi kolay ama ne bileyim sana nasıl destek olalım:26:
ben inanıyorum ki testi başarıyla geçecek mahir..en kısa süre içindede yürüyüp seni peşinde koşturacak
melegim mesela müzik sesi veya reklam sesine falan dönüp bakmıyomu mahir,yani önemli bişey olsa sen zaten anlardın canım..
bazen bende çağlaya sesleniyorum tınlamıyo ama o an işine gelmedigi için biliyorum yani..
Kızlar beste hasta burnu akıyo öksürüyo dün dr a götürdüm üşütmüş dedi. Soğuk algınlığı için şurup ve öksürük şurubu verdi. Kullanıyoruz bakalım umarım atlatır. İşin kötüsü bakıcı bu hafta geldi ama beste hasta olduğu için çok huysuzdu babası dahil kimseye gitmedi. Biraz zor alışacak sanırım.
Bu arada bugün itibariyle ben de ev sahibi oldum. Geçen gün bahsettiğim evi aldık. Evde yapılacak olan ufak tefek işler var sanırım haftaya taşınıyorum. Çok yoğun bi döneme girdim umarım kolaylıkla atlatırım. Öpüyorum şekerler sizi
Bazen muzik sesi ile oynuyor veya sallaniyor ama yuksek sesle dinliyoruz zaten ..simdi kulaginda isitme sorunu cikabilir bu sagirlik derecesinde degilde hani kulak %100 duymaz belki %50 duyar misal, ki buda sorun olabiliyor..
Cnm ben daha Mahir bir veya iki aylik iken burda yazmistim ...sizin cocuklar nasil benim oglum yuksek seslere tepki vermiyor diye..sonar buunu kucuk olmasina bagladik...ne biliyim cnm kafam cok karisik bazen supheleniyorum bende ve acabalar oluyor bazende yok yaa diyorum..
Evt canlar sagolsun varolun derdime derman olmaya calismissiniz eksik olmayin ins...
Simdi ben dunki moral bozuklugu ile yatinca cok kotu kabuslar gordum oyle boyle degil dudak ucuklatcak cinstendi..
Burda 18 aya kadar yurumeyen bebekler icin panic olun diyorlar ve hemen kontrola gonderiyorlar ...19 aylik bebek veya 20 aylikken yurumus bebeklerin birseyi olmamasi mumkun tabii ama ya olsaydi dimi birde o var ben yinede her turlu onlemi almak istiyorum kizlar...acaip yuregin daralimis durumda yurumeyi gectim simdi kulagini dusunuyorum ..test icin verilecek randuvuyu bekliyorum ins erken verirlerde ne oldugunu anlarim yoksa kendimi yiyip bitircem..
Merhaba kızlar,
Sizi çook am çok özledim.. Laf olsun diye demiyorum.. Gerçekten ama gerçekten çok özledim.. Meğer burada ne güzel paylaşımlarımız varmış bizim yaa.. Fikirler, öneriler.. temizlik yaptım diyenlerden gaza gelip temizlik yapardım... Tarifler.. Çocuklarımızın gelişimi ile ilgili herşey.. Dertlerimiz sevinçlerimiz.. Vallahi burası harika bir yer..
Biliyorsunuz ben bir ayı aşkın bir süredir işten ayrıldım.. Ve şimdi evdeyim.. Bayram tatili vs derken zaman ne çabuk geçti anlamadım valla.. Bu süre içinde Kaan bana çok bağlandı.. sürekli paçamda duruyor.. daha çok emer oldu.. Ve ben bu durumdan hiç şikayetçi değilim oğlumla bol bol doya doya vakit geçiriyorum.. evet çalışmak çok güzel ama evde olmayı da özlemişim.. Hele Kaan olunca işi hiç özlemiyorum..
Eşim de bir süre dinlen dedi.. Bende bir süre yani kafama uygun bir iş bulana kadar takılacağım evde..
Gündüzleri zaman çok hızlı geçiyor buraya girmeye pek vaktim olmuyor.. Ama bundan sonra daha sık girmeye çalışacağım SÖZ :)
Kaan acayip bilmiş bişey oldu.. Bir çoğumuzun ufaklığı gibi herşeyi taklit ediyor... Adeee ( Anne) diyor bana.. Oyuncaklarını tanıyor ve ayırt edebiliyor.. Söylenilen herşeyi anlıyor.. Herkesi tanıyor.. ve öyle hitap ediyor.. Kardeşim geldi İngiltereden uzun zamandır onu görememişti ama onu görünce dire Deyiii dedi :) Biz koptuk resmen..Nasıl tanıdı onun dayısı olduğunu nasıl anladı.. Vallahi bu bıdıklar bizi her geçen gün şaşırtıyor.. İki gündür Adeeade diyor (Anneanne) Annem de mest oluyor .. En yakın zamanda foto ekleyeceğim arkadaşlar..
Ay akılmda birsürü şey var ama hangisini yazacağımı bilemiyorum aklıma geldikçe yazıyorum..
Kaanı kontrole götürdüm.. 11 kilo 82 cm.. doktor beğendi.. gayet normal dedi.. 2 üstte 2 altta azı dişmiz de çıktı köpek dişlerimiz de patladı ... Ama hala pütürlü yemek istemiyor hemen ağzından çıkarıyor.. Bu durum biraz canımı sıkıyor ama yavaş yavaş çözeceğim inşallah..
Ben evde olduğum sürede kilo verdim :)) tamı tamına 60 kg yum yani hamilelik öncesi kiloma döndüm.. Bunun için özel bişey yapmadım ama.. kendiliğinden gitti.. Güya plates yapaaktım.. topunu da aldım şişirdim.. ama bir kere bile kullanmadım Kaan oynuyor topla :))
2 hafta sonra eşimin işi gereği 3 günlüğüne İsveç'e gideceğiz.. Ama Kaan'ı götürmeyeceğim.. Bakalım döndüğümde emmeye devam edecek mi?
Başka başkaa.. Ay ben sizlere neler söyleyecektim. Off bilg başına oturana kadar birsürü şey vardı.. yazdıkça unutuyorum...
Geçmişe biraz bakabildim..
Meleğim Mahirimiz yürümemiş daha hiç panik yapma canım bizim binada 19 aylık bir bebek vardı o da yürümüyordu şimdi 2 yaşında yeni yürümeye başladı ve hiç bir problemi yoktu.. Bu arada hamilemisin sanki öyle bişey okudum??
Hamile olan var mı? Kaçırmış olmayayım?
Benimki ağlıyor ben kaçıyorum kızlar yarın yine uğrayacağım.. Şimdilik hepinizi çoook öptüm
gönul2000 sen neye küstün canım ya:26:ne oldu ki?
slm canım ben küsmüstümama okudum duramadım yazmadan.
öncelikle zor biliyorum ama kalbini ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah.yürümesi için geç olsun güç olmasın her çocuk biliyosun farklı.
canım kulak için yeni doğuduğunda işitme testi yapılyor ozaman yaptırmadınmı ? şöyleki biz 20 günlük yaptırdık sağ kulak testten geçmedi.3 aylık geçmedi.4 ay geçemedi anne karnıdaki su kalmış zamanla açılır dediler.bilmiyorum biliyormusun kulaklık benzeri alet takıp sinyal alıyorlar.yok geçmiyor senin gibi çok şükür allah başka dert vermesin desekte içimiz içimizi yedi.en son burda işitme merkezine gittik kadın baktı ışıklı bi aletle iç kısımdaki kulak zarı gelişmemiş yani çok küçük dedi.biraz bekleyelim 6 aylık olduğunda tekrar dedi randevu aldık aynı zamanda beta testi içinde randevu alın ne olur ne olmaz ertelemeyin dedi.aynı güne 2randevu ama beta testi uyuşturulup yapılıyor narkozlu hemşire bisürü şey söyledi şnu geitr bunu yap diye ehh yapcak bişey yok tmm dedik amaç neden testten geçmiyor nerde sorun onu öğrenelim.allahıma çok şükür gittik pıt diye testten geçti ne oldu nasıl oldu çünkü geçsin istiyoduk ama okadar çok işitme testi yaptırdıkki sanki geçemez gbiydi sevinçten ağladık.yani yazdım iyimi oldu kötümü bilemem dokturun bu kanıya nasıl vardı ?şöyleki test kolay oluyor tabi şimid biraz büyüdü sıpalar test için uyuması gerekiyordu.off umarım kafan karışmaz .hiçç bişeycik olmaz canım ya maşallah aslan parçası sen yine yaptır götür içinde kuşku kalmasın ..kusura bakma uzun oldu ama biz o dönemi yaşadık ondan çenemi tutamadımm :)
Kars'in Selim ilcesinden hepinize kocaman kocaman opucuklerTasinmaydi yerlesmeydi internet baglanmaydi derken ancak yazabiliyorum.Sonunda Masalim,esim ve ben kendi evimizde kendi duzenimizdeyiz,cok ozlemisim. Insallah buraya alisir huzurlu mutlu gunler geciririz,gecen kis isil isil gunesin esliginde kahve pasta park keyif fotolarinin yerini bembeyaz kar esliginde evin camindan disari bakarken cekilmis fotolar alacak zannediyorumki:18: Sekersizim,kizma tamam burada da cikmak icin soz vedim ki elimden geldigince yapacagim ama bizden once gelenler diyorki istesen 40 kat giyin kemiklerin sizliyor soguktan,iki uc metre uzunlugunda agaclar var vahcede kardan buzdan yok oluyormus kisin Neyseki ev de isi sorunu yokmus gayet iyi isiniyormus bakalim yasyip gorecegiz Burasi bitince batinin en sicak yerlerini yazdircam esime,anca cozulur bizim kemikler
yaaa sorma mutlum gezmediğimiz mağaza kalmadı bütün modelleri ezberledim nerdeyse ama bende iki kız var ve odanın tüm parçaları bana lazım evde eşya koymaya fazla dolabım yok ee fazladan bi karyolada girince ki yavrulu yada bazalı düşündük fiyat ikiye katlıyor resimdeki odayı aldık dün mecburen hem beğendik hem kesemize uydu ama kalite konusunda hala şüpelerim var umarım pişman olmayız...baktık
Cnm neden kustun bizlemi kustun yoksa banami anlamadim ama ne olur darilma hepimiz anneyiz bazen bir cok sey gozumuzden kacabiliyor ama inan bilincli hicbirsey yapillmiyor...
Bizde Mahir dogduktan bir gun sonra kulak testi yaptirdik ve oglum ilk denemede gecemedi ...ertesi gun kulak icin tekrar test aldik bu sefer bir kulak gecti oburu ebey bir zorlukla cevap Verdi...
Dediklerini katiliyorum cnm ilk zamanlarda kulakta su olabiliyor ve duymada da sorun yasanabiliyor ama suan oyle bir sikintimiz yok..
Sizde cok badereler atlatmissini cok gecmis olsun ama cok sukur birseyi cikmamis...darisi bizim basimiza ins..
yok canım kimsenin şahsına küsmedim o dönem alındım diyelinm.ee ozamann hiç korkma canım geçmiş.yoktur hiç bişeyciği götür için rahat etsin .bizler çok pimpirikliyiz elimizde değil konu evlat olunca .allaha binlerce şüükür hepimizin evladı sağlıklı sıhatli.ufak sıkıntılar oluyor elbet geç yürür geç konuşur biz hala tek pütürlü yemiyoruz canı sağolsn hazır olduğunda yer yürür konuşur vb.biz 25 günlük acil ameliyat olduk,,ömrümüzden ömür gitti.sonra başını tutuyordu ama sağ tarafa boynunu büküyodu boyundan film felan çektirdik ben hep otarafına yatırmışım ondanmış : ) zaten oğlum sağolsun hiç meme emmedi hiç o anne bebbek aradki bağı yaşamadık o döenmler çok zr geçti ama şimdi geçti çok şükür allah dermansız dert vermein hep şükredirim hepsi geçti .sıkma canını bizi haberdar et kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz.banada bi dokun bin ah al misali oldu kusurabakma artık :)
Selam canımSelamin aleykum bacilar son 10sayfaya geridonus yaptim baktim paydos saati geldi iki satir da ben yazayim dedim
Mutlucum kusunuz hayirli olsun bizde de cennet papagani vardi ahh nasil akilli nasil tatli birseydi ama hamile kalinca vermek zorinda kaldik cunku heryer tuy oluyordu sonra da verdigimiz kisiden caldilar caanim kusumuzu
Kizlar oglumun pasaportiu vizesi geldi 2hafta sonra esimin isi icin italyaya ucuyoruz insallah hava guzel olur da rahat rahat gezeriz oglusumla dinimizamin
Bu arada asil bomba su ki reglim tami tamina 3hafta gecikti
Son zamanlarda zaten duzensizdi o yuzden hala test yapmadim ama kasiklarimda bir agirlik var sormayin
Olursa Omerime hic kiyamam dogurana kadar her animda onunla ilgilenmem lazim muhtemelen ise uzun bir ara veririm
esime soylemedim eger pozitif olursa miuhtemelen attan dusmuse doner ama eminim o da sevinecektir
Hepinizi opuyor yarin ayni yerde ayni saatte gorusmek uzere diyorummm
Çiçekçim hayırlı olsun yeni evinizde mutlulukla oturunCok sagol canim,neguzel seyler yazmissin icim acildi vallahi,kismet bakakim biz neler yasicaz 3 yil boyunca buralarda ( iki yildi sansimiza bir ay once yeni bir emirle uc yila cikmis bu ilcenin gorev suresi
ilkimcim güle güle otur yeni evindeKızlar beste hasta burnu akıyo öksürüyo dün dr a götürdüm üşütmüş dedi. Soğuk algınlığı için şurup ve öksürük şurubu verdi. Kullanıyoruz bakalım umarım atlatır. İşin kötüsü bakıcı bu hafta geldi ama beste hasta olduğu için çok huysuzdu babası dahil kimseye gitmedi. Biraz zor alışacak sanırım.
Bu arada bugün itibariyle ben de ev sahibi oldum. Geçen gün bahsettiğim evi aldık. Evde yapılacak olan ufak tefek işler var sanırım haftaya taşınıyorum. Çok yoğun bi döneme girdim umarım kolaylıkla atlatırım. Öpüyorum şekerler sizi
Pideciye gidicez,dolmabahçeye de gideriz,hatay sofrasına götürmem onun yerine alt komşuya giderizsen hayvanları seviyosun ama hep engellenmişsin canım ya:)valla ne yalan söyliyim evde hayvan istemem:)sevenede saygım var
foto istemişsin pek yeni yok ama bi karıştırıyım senin içinşimdi ekleim şekerim:)
demek ben gelince pideciye gidecezbide domabahçe sarayınamı götürecektin beni bidee hatay sofrasına
para biriktirmeye başlasan iyi olacak:))5 kişilik yerim ben
Bizde seni çok özledik DilbercanMerhaba kızlar,
Sizi çook am çok özledim.. Laf olsun diye demiyorum.. Gerçekten ama gerçekten çok özledim.. Meğer burada ne güzel paylaşımlarımız varmış bizim yaa.. Fikirler, öneriler.. temizlik yaptım diyenlerden gaza gelip temizlik yapardım... Tarifler.. Çocuklarımızın gelişimi ile ilgili herşey.. Dertlerimiz sevinçlerimiz.. Vallahi burası harika bir yer..
2 hafta sonra eşimin işi gereği 3 günlüğüne İsveç'e gideceğiz.. Ama Kaan'ı götürmeyeceğim.. Bakalım döndüğümde emmeye devam edecek mi?
Kesin hatırlarlar walla bul benceLisede hazırlık sınıfındayken sultanahmete gitmiştik. Saldılar bizi ayasofyada. Herkes kendine bi mektup arkadası bulacak dediler. Nasıl oldugunu net hatırlayamıyorum ama bi aileyle tanıştım. Benimle aynı yaşlarda bir kızları vardı.... Cecilia. Uzun bi süre mektuplastık (ingilizce)
Dilberim isveç deyince o geldi aklıma. Hey gidi gunler. Özenle zarflar kagıtlar alır özenle yazardım bi yanlışlık yapmayayım, gülmesin diye gayret eder hep sorardım. "Doğru mu" diye... 2 sene öncesine kadar da saklıyordum mektupları. Ama artık yoklar. Attım. Face te falan arayıp bulsam hatırlar mı acaba beni
Meleğim sana dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden...Dile kolay ama ne olur kendini yıpratma bu süreçte,Evt canlar sagolsun varolun derdime derman olmaya calismissiniz eksik olmayin ins...
Simdi ben dunki moral bozuklugu ile yatinca cok kotu kabuslar gordum oyle boyle degil dudak ucuklatcak cinstendi..
Burda 18 aya kadar yurumeyen bebekler icin panic olun diyorlar ve hemen kontrola gonderiyorlar ...19 aylik bebek veya 20 aylikken yurumus bebeklerin birseyi olmamasi mumkun tabii ama ya olsaydi dimi birde o var ben yinede her turlu onlemi almak istiyorum kizlar...acaip yuregin daralimis durumda yurumeyi gectim simdi kulagini dusunuyorum ..test icin verilecek randuvuyu bekliyorum ins erken verirlerde ne oldugunu anlarim yoksa kendimi yiyip bitircem..
Bende yengeç burcuyumküstüm şekerimbikere ben yengeç burcuyum alıngan kırılgan kafasında kurup büyüten vb sağolsun burrcumun bütün özelliklerini taşırım bi-iki yazdım sanırım arada kaynadı gitti bende alındım kırıldım küstüm vb işte anladın sen öğle
Merhaba kızlar..Eşimin işleri nedeni ile annemlere geldim yine.Bu yaz tatili çok uzun oldu bizim için.İşin kötüsü Kayra burayı kendi evi zannediyor ve çok mutlu oluyor.Kendi evime gittiğim zaman ise kalabalık istiyor.
Bir kaç gün önce yeni evime taşındım.Kayrayı annemlere bırakmak niyetindeydim fakat bizimki uyku konusunda problem çıkarınca yanımda götürmek zorunda kaldım.Kayra büyüyene kadar yeniden taşınmaya tövbe ediyorum.Çok ama çok yorucu oldu gerçekten.
Nihayetinde yerleştim tamamen ama şimdide Kayra hasta oldu.40 derece ateşler içinde yanıyor yavrum.
Dün annemlere gelir gelmez doktora götürdüm.Neyse ki bakteriyel bir enfeksiyon yok.Ateş düşürücülerle iyileşmeye çalışıyoruz ama çok huysuz oldu.Gece uyku problemi ve gündüz iştahsızlığımız şuan hat safhada.Kilomuz 10.2 boyumuz 80 cm.
Yeni eve net bağlanır bağlanmaz aranıza katılacağım
Evt canlar sagolsun varolun derdime derman olmaya calismissiniz eksik olmayin ins...
meleğim dualarım sizinle.hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz.ama çok şükür hepsinin çaresi var inş. Mahirle birlikte yapmak istediğin her şeyi yapacakın.
Gönül2000 sizede çok geçmiş olsun arkadaşım.burada sıkı yazıpta birden yok olan arkadaşlarımız var.ama ne olur yazmaktan vazgeçmeyelim.benimde bi çok yazıma cevap verilmemişti başlarda ama şimdi öyle değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?