2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Su aralar en buyuk ruyam desem cnm...Mahir yurusun pesimden kossun hatta onla saklacmaz oynayalim..ama yurusun yaaa birde su kulak olayi yurumesinden daha cok baskin geldi..Ins dualarinizi bekliyorum kizlar..bizide unutmayin olurmu..

5468656 tane foto ekledimbakmak isteyenler baksın
arkadaşım olmayıp ama yinede merak edenler ''merak''yazıp bir boşluk bırakıp 455315512 e mesaj atsın
hemen cevabını verecegimden emin olablirsiniz:))

Bazen muzik sesi ile oynuyor veya sallaniyor ama yuksek sesle dinliyoruz zaten ..simdi kulaginda isitme sorunu cikabilir bu sagirlik derecesinde degilde hani kulak %100 duymaz belki %50 duyar misal, ki buda sorun olabiliyor..

Cnm ben daha Mahir bir veya iki aylik iken burda yazmistim ...sizin cocuklar nasil benim oglum yuksek seslere tepki vermiyor diye..sonar buunu kucuk olmasina bagladik...ne biliyim cnm kafam cok karisik bazen supheleniyorum bende ve acabalar oluyor bazende yok yaa diyorum..

Cnm cok gecmis olsun...findigim ins hemen atlatir..hastaligi gecer gecmez hemen alisir umarim bakicisina..kuzularin isi zor anne babadan ayri heleki anneden ayri kalmasi kolay degilki onlarin kucuk bedenleri icin buyuk bir olay ama sunu dusunuyorum eger alisirlarsa da eminimki hayata cok siki sarilan ve guclu cocuklar olucaklardir..Hayata erken basliyorlar ins erkende alisirlar ve cok basarili olurlar..

Bak ev insanin nasibinde olunca donup dolasip sahibini buluyormus demek...Hayirli olsun cnm cok sevimdim demek sende artik evli ve barkli oldun eheuehueeh...senide tasinanlar kervanina katiyoruz...galiba turuncudan sonra sen tasiniyor olucaksin..

anladım canım..inşallah testi başarıyla geçer inan benimde canım sıkıldı şimdiseni çok iyi anlıyorum onlar bizim canımız
onlara gelen bize gelsin..
dualarımız mahirle ki ben inanıyorum bişey çıkmıycak..
sende moralini yüksek tut lütfen..
beklemek çoookk zor farkındayım ama bizler yanındayız sana destegiz unutma..
güzel haberlerini bekliyoruz canım..

slm canım ben küsmüstüm ama okudum duramadım yazmadan.
öncelikle zor biliyorum ama kalbini ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah.yürümesi için geç olsun güç olmasın her çocuk biliyosun farklı.
canım kulak için yeni doğuduğunda işitme testi yapılyor ozaman yaptırmadınmı ? şöyleki biz 20 günlük yaptırdık sağ kulak testten geçmedi.3 aylık geçmedi.4 ay geçemedi anne karnıdaki su kalmış zamanla açılır dediler.bilmiyorum biliyormusun kulaklık benzeri alet takıp sinyal alıyorlar.yok geçmiyor senin gibi çok şükür allah başka dert vermesin desekte içimiz içimizi yedi.en son burda işitme merkezine gittik kadın baktı ışıklı bi aletle iç kısımdaki kulak zarı gelişmemiş yani çok küçük dedi.biraz bekleyelim 6 aylık olduğunda tekrar dedi randevu aldık aynı zamanda beta testi içinde randevu alın ne olur ne olmaz ertelemeyin dedi.aynı güne 2randevu ama beta testi uyuşturulup yapılıyor narkozlu hemşire bisürü şey söyledi şnu geitr bunu yap diye ehh yapcak bişey yok tmm dedik amaç neden testten geçmiyor nerde sorun onu öğrenelim.allahıma çok şükür gittik pıt diye testten geçti ne oldu nasıl oldu çünkü geçsin istiyoduk ama okadar çok işitme testi yaptırdıkki sanki geçemez gbiydi sevinçten ağladık.yani yazdım iyimi oldu kötümü bilemem dokturun bu kanıya nasıl vardı ?şöyleki test kolay oluyor tabi şimid biraz büyüdü sıpalar test için uyuması gerekiyordu.off umarım kafan karışmaz .hiçç bişeycik olmaz canım ya maşallah aslan parçası sen yine yaptır götür içinde kuşku kalmasın ..kusura bakma uzun oldu ama biz o dönemi yaşadık ondan çenemi tutamadımm :)

Kacamak olmaz ama sik sik gel..gerci evde minik bir canavar varken gelmek zor olur ama olsun gelde ozlem giderelim dimi..
Kardesin gelmis gozun aydin ne iyi olmus Kaan icinde zaten dayiya cok benziyor bu yuzden onu tanimasi cok normal..
Isvec yolculugunuzda umarim cok guzel gecer..

Masallah Kaanin kilosuda boyuda cok iyi, dayisi gibi veya senin gibi uzun olur ins..

gönul2000 sen neye küstün canım ya:26:ne oldu ki?

küstüm şekerim bikere ben yengeç burcuyum alıngan kırılgan kafasında kurup büyüten vb sağolsun burrcumun bütün özelliklerini taşırım bi-iki yazdım sanırım arada kaynadı gitti bende alındım kırıldım küstüm vb işte anladın sen öğle

Cnm neden kustun bizlemi kustun yoksa banami anlamadim ama ne olur darilma hepimiz anneyiz bazen bir cok sey gozumuzden kacabiliyor ama inan bilincli hicbirsey yapillmiyor...

Bizde Mahir dogduktan bir gun sonra kulak testi yaptirdik ve oglum ilk denemede gecemedi ...ertesi gun kulak icin tekrar test aldik bu sefer bir kulak gecti oburu ebey bir zorlukla cevap Verdi...

Dediklerini katiliyorum cnm ilk zamanlarda kulakta su olabiliyor ve duymada da sorun yasanabiliyor ama suan oyle bir sikintimiz yok..
Sizde cok badereler atlatmissini cok gecmis olsun ama cok sukur birseyi cikmamis...darisi bizim basimiza ins..

Cn hicc canini sikma alien yaninda olduktan sonra inan hersey zamanla kolaylasiyor ...bak bana bende gunes gormeyen bir ulkede yasiyorum ama artik kendi ailem oldu ve insan zamanlada alisiyor..sende eminimki cok mutlu olucaksin ....

Hayirli olsun cnm yeni oda takiminiz ..umarim kizlar cok mutlu olurlar, gule gule kullansinlar ins..

yok canım kimsenin şahsına küsmedim o dönem alındım diyelinm.ee ozamann hiç korkma canım geçmiş.yoktur hiç bişeyciği götür için rahat etsin .bizler çok pimpirikliyiz elimizde değil konu evlat olunca .allaha binlerce şüükür hepimizin evladı sağlıklı sıhatli.ufak sıkıntılar oluyor elbet geç yürür geç konuşur biz hala tek pütürlü yemiyoruz canı sağolsn hazır olduğunda yer yürür konuşur vb.biz 25 günlük acil ameliyat olduk,,ömrümüzden ömür gitti.sonra başını tutuyordu ama sağ tarafa boynunu büküyodu boyundan film felan çektirdik ben hep otarafına yatırmışım ondanmış : ) zaten oğlum sağolsun hiç meme emmedi hiç o anne bebbek aradki bağı yaşamadık o döenmler çok zr geçti ama şimdi geçti çok şükür allah dermansız dert vermein hep şükredirim hepsi geçti .sıkma canını bizi haberdar et kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz.banada bi dokun bin ah al misali oldu kusurabakma artık :)

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun.. zor dönemler geçirmişsiniz siz de ama hepsi geçmiş çok şükür...

burada sen kendini hatırlatmazsan arada kaynayablirsin şekercim hepimiz birilerini unutuyoruz sonuçta.. bu kafa da makine değil ki mübarek haydi küsmeyi bırak da anlat bakalım

GÜ-NAY-DIN :)

sabah defnoşa günaydın dedirttim.. butun soyleyemiyo da heceleyerek cok tatlı söyledi yaa...

sizlere de onun deyiminle U-NAY-DİNNNN

Merhaba kızlar..Eşimin işleri nedeni ile annemlere geldim yine.Bu yaz tatili çok uzun oldu bizim için.İşin kötüsü Kayra burayı kendi evi zannediyor ve çok mutlu oluyor.Kendi evime gittiğim zaman ise kalabalık istiyor.

Bir kaç gün önce yeni evime taşındım.Kayrayı annemlere bırakmak niyetindeydim fakat bizimki uyku konusunda problem çıkarınca yanımda götürmek zorunda kaldım.Kayra büyüyene kadar yeniden taşınmaya tövbe ediyorum.Çok ama çok yorucu oldu gerçekten.
Nihayetinde yerleştim tamamen ama şimdide Kayra hasta oldu.40 derece ateşler içinde yanıyor yavrum.
Dün annemlere gelir gelmez doktora götürdüm.Neyse ki bakteriyel bir enfeksiyon yok.Ateş düşürücülerle iyileşmeye çalışıyoruz ama çok huysuz oldu.Gece uyku problemi ve gündüz iştahsızlığımız şuan hat safhada.Kilomuz 10.2 boyumuz 80 cm.

Eve döndüğümüzde iyileşir iyileşmez kendi odasına alıştırma dönemi başlayacak.Bu evde bizim odamız küçük olduğu için Kayranın yatağı sığmadı.Kendi odasına alıştırabilmek için KİM WEST İN her uyandığında başında bekleme yöntemini uygulayacağım.Sizleride durumumuzdan haberdar ederim :)

Yeni eve net bağlanır bağlanmaz aranıza katılacağım

babycerencim hayırlı olsun cok sevindim
aynı olayı bizde yasadık ama yazmadım sen yazınca aklıma geldi yazmak eneste ıkınıyordu kösede (genelde öle yapar ) bende gel wcye gidiyoruz dedim
hemen geldi bezini cıkardım oturdu ıkınıyor oda yapamadı 2defa denedim ikisindede işedi tabi bunu sıkmadan sarılarak yaptım
henüz öggg yapmıs degil ama hosuna gitti bir daha denemedim tuvalet oturagı almalıyım birde lazımlık hangisini secerse ona yapsın pasam

Selam canımTatilinizin güzel geçmesine sevindim,tatil candır yaBizim kuşun sultan papağanı olduğunu da sayende öğrendim extra sağolTest sonucunu bildir bizeAllah gönlüne göre versinİtalya için de şimdiden iyi eğlenceler
Cok sagol canim,neguzel seyler yazmissin icim acildi vallahi,kismet bakakim biz neler yasicaz 3 yil boyunca buralarda ( iki yildi sansimiza bir ay once yeni bir emirle uc yila cikmis bu ilcenin gorev suresi
Çiçekçim hayırlı olsun yeni evinizde mutlulukla oturun
ilkimcim güle güle otur yeni evindeTopiktekiler bir bir evleniyor çok seviniyorumBesteye geçmiş olsun
Pideciye gidicez,dolmabahçeye de gideriz,hatay sofrasına götürmem onun yerine alt komşuya gideriz
Kızları vialande götürürüm,eşim eşini muhtemele nargileciye götürür,seni de hiltona 5 çayına falan...Aşağısı kurtarmaz

Bizde seni çok özledik DilbercanKaanın gelişimine maşallahTatiliniz de çok güzel geçer inşallah
Kesin hatırlarlar walla bul benceBenimde vardı 1 tane,şöyleki benim etli butlu olduğuma bakmayın,üniv.de ayağım çatlayıp bırakana kadar voleybolcuydum,beşiktaşın seçmelerini kazandım hatta bjk kolejinde okuyacaktım ama tek çocuğum diye yollamadılar İst.aYurtdışından sporcular geldi turnuva için herkesin evinde 1er yabancı kaldı bizde de..Sonra yıllarca mektuplaştık Jennifer la.. 1tane de hırvat vardı Jana..Birbirimize hediyeler yollardık zarflahala mutfağımda asılıdır hediyesi,
ama izlerini kaybettim bak aklıma getirdin canım
Meleğim sana dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden...Dile kolay ama ne olur kendini yıpratma bu süreçte,
inşallah herşey olumlu sonuçlanacak ve iyi olacakRabbim dermansız dert vermesin.
Şu duayı okumanı tavsiye ederim,,özellikle mübaret cuma günü sıkıntını alır muradını verir Rabbim(cc)
"Elif Allah Mim Muhammed Tez Selamet"
içeriğine netten bakabilirsin canımHerşey güzel olacak ben inanıyorum
Bende yengeç burcuyumYaşgünün ne zaman?

Yeni evinde güle güle otur canımKayra'ya da geçmiş olsun.Çocuklar kalabalık ortamları çok seviyorlar,evde sakinlik oluyor sıkılıyorlar,,hele birde annanesinin evinde ne mutludur şimdi

Herkese hayırlı cumalar güzel anneler

meleğim dualarım sizinle.hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz.ama çok şükür hepsinin çaresi var inş. mahirle birlikte yapmak istediğin her şeyi yapacakın.
gönül2000 sizede çok geçmiş olsun arkadaşım.burada sıkı yazıpta birden yok olan arkadaşlarımız var.ama ne olur yazmaktan vazgeçmeyelim.benimde bi çok yazıma cevap verilmemişti başlarda ama şimdi öyle değil.

talay sen neden bizim montessori grubumuzda yazmıyosun bakiim :d başka gruplarda yakalıyorum seni :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…