sağol canımcım...dolap evet biraz küçük gibi görünüyor resimden ama içi sanki 2 kişiye dizayn edilmiş gibi feyzanurun biçok şeyini şifonyere koyarım dolabı da sığdığı kadar kullanırım diye düşündüm..bi de feyzanur şeymanur kadar olunca zaten ablası inş üniversiteli olur evde olmaz yettirirm diye düşündüm canım...
aynen azizim aynen midem kazınıyor şuan...
hım evet sanırım bende kalpli olanı alırdım ...
ooo mşllh...hadi bakalım güle güle oturun herşey iyi olur inş...o günleri ben de geçirdim canım hatta tercihlerim arasında Kars-Selim de vardı ama Bitlis çıkmıştı ilk atamam...hey gidi ne günlerdi...kışın arabayı bile çıkaramazdık bahçeden insan boyunu aşan kar yağardı yollar kapanırdı ömrümde orda gördüğüm kar kışı görmedim ben...ama şimdi düşünüyorum da iyiki de o günleri yaşamışım tadını çıkarın canım orda olduğunuz müddetçe herşeyin...hiçbişeyi ertelemeyin...biz doğu görevini yaparken o dolaylarda neresi varsa gezilip görülecek gezmiştik ve çok güzel hatıralarla memleketimize geri döndük tabiii çok zor zahmetli isyan ettiğimiz günler de vardı ama olsun iyikide gidip yaşamışım o hayatı pişman değilim...Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin canım...
besteyle çağlanın huyları çok benziyo:)benim kızımda kimselere gitmez ama kapıdan dişarı çıkanında kucagına atlar:)
geçen klimacının paçalarına yapıştı onuda götürsün diye:)
bakıcı işi iyi olmuş canım umarım memnun kalırsınız,ve bestede hemen alışır..
geçmiş olsun kuzuya.
beybi demek bırakma dedi dr.. bizim dr da emsin diyenlerden. hatta bi keresinde okula başlayana kadar gecelerin düzelmeyecek demişti bana...naaaaayyıııııırrrrr
ilkimcim sana yazdım mı hatırlamıyorum ama bakıcınız hayırlı olsun umarım iyi gider her sey
selam güzel anneler tatlı kuzular
herkesler iyidir umarım geçmişe azıcık göz attım
banbucan,mutlu anne ve pınarda çok geçmiş olsun kazalar için rabbim tekrarlarını yaşatmasın inşallah
kujum edacık direkten dönmüşsünüz Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah
meleğim seninde mi hamilelik şüphen var ayy sonucu hemen yaz merak ederiz:)
azraececim sana da çok geçmiş olsun çok geç oldu kusuruma bakma olur mu:)
babyceren enerjine hayranım maşallah maşallah maşallah
seni ve o güzel kızlarını öpüyorum
nagihan ve ilkim kızlarınız için inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınız canlarım
Aras Eymen 2 gün önce teyzelerine ve arkadaşlarına poz verdi 1 adet resm albüme eklenmiştir:)
bende kendimi esefle kınıyorum:)
bak sen mutluya eklemiş de kaldırmış demekbüyümüş de küçülmüş gibi bişey oldu
Pınardacım Doğacığıma geçmiş olsunEşinin ailesinin boş söylemlerine maruz kaldığın için sana da geçmiş olsun canım
Yürümemesinin içe basmayla alakalı olduğunu sanmıyorum,birçok çocukta içe basma oluyor,Mira'da da var sol ayağında hafif hatta bende de vardı hatırladığım çocukken giydiğim bütün terliklerin arkası içe doğru yamuluyor eriyorduSonra kendiliğinden düzeliyor o durum.
Kısa süre sonra Doğa da yürüyecek inşallahVe Mahir'de ve Aras Eymen'de ...ve yakında yürümeye başlamayan bebişimiz kalmayacak inşallah
ilkimcim senin adına çok sevindim,,inşallah bakıcı teyzesiyle çok mutlu olur Bestem
Nagihan cicim sizinde bakıcı teyze işiniz inşallah mutlulukla sonuçlanacak
Şekersizim pilatese başlıyormuşsun süperDarısı pilatese gidemeyip patates gibi olan bendenizin başına
Meleğim hamilesin mi?hamile misin? Mahir paşama bir kardeş ve senin gibi güzel, tatlı, gözlerinin içi gülen bir kız bebek aileye hiç fena olmaz sanki ne dersin? Hadi hayırlısı...
Aleyküm selam misaifir arkadaşlar
Eki Görüntüle 792490
Nasıl gidiyor bakalımBeni sorarsanız berbatim Dün 8 kişiyi işten çıkardılar ve 2si ekip arkadaşımdı
Hakkımızda hayırlısı olsun ama üzüldüm çokŞeye üzüldüm aslında hani böyle bir anda damdan düşer gibi çıkartıyorlarya
ona işteTazminat vereceklermiş ama arkadaşımın biri işine güvenerek kredi çekip araba aldı diğerinin de kendince sıkıntıları vardı...Ayyy neyse,ben böyle şeylere hiç gelemiyorum Allah herkese iş rastlığı versin.
Dün bakıcımızın yaşgünüydü,gittim kahvaltılık hediye aldım birde minik çiçek çok sevindi mutlu oldu.
Akşam Mira ateşlendi,neyseki bugün iyi çok şükür o kadar gezmeye bi yerden çıkacaktı zaten
Ay çok şeyler yazıcaktım ama kafa yok bugün kızlar walla sorryKesin çok yazdım zaten
Haaa birde diş çıkarken ağrı ateş yapmaz diyenlere kafa atasım varRahmetli kv.min söylediği bir sözmüş bebeklerin bu dönemleri için:
"Diş dermiş ben çıkıcam,can dermiş ben çıkıcam"o kadar wahimmiş yani,,özellikle ateş yapmaz diyen bu dönemde bebeğin ağzına parmağını bi soksun ateş bu şekilde bile hissediliyor,ben kızımdan biliyorumKuzularımıza sağlık sıhhat huzur diliyorum
Sizi de çok seviyorum canım arkadaşlarım
Canım inşallah seni aratmayacak şekilde bakar kuzucuğuna.Beste de en kısa zamanda alışır umarım.
Öncelikle hoş geldin...
Geçmiş olsun,biz anneler ne kadar tedbirli olsak da bir anda oluyor işte...
BEYBİCİĞİM;60-66 AYLI ARASINDAKİ ÇOCUKLAR AİLELERİN TERCİHİNE BAĞLI OLARAK OKULA BAŞLAYABİLİRLER,FAKAT 66 YLIK VE SONRASI OLANLAR ZORUNLU OLARAK OKULLU OLACAKLAR TATLIM
NAGEHANCIĞIMA,MUTLUCUĞUMA,PLANNERCİĞİME,HEJARCIĞIMAEŞLİĞİNDE TEŞEKKÜR EDERİİİİİZ(DOĞA VE BEN)
MUTLUCUĞUM İŞTEN ÇIKARILAN ARKADAŞLARIN İÇİN ÜZÜLDÜM,İNŞALLAH ESKİ İŞLERİNİ ARATMAYACAK BİR İŞ SAHASINA GİRERLER TEKRAR.ÖZEL SEKTÖRÜN ACIMASIZ GERÇEĞİ İŞTE...
BÜGÜN TAHLİL SONUÇLARI BELLİ OLDU,ÇOK ŞÜKÜR BÜTÜN DEĞERLERİ İYİ SADECE KALSİYUM DEĞERİ BİRAZ DÜŞÜK ÇIKTI.HANIMEFENDİ NİCEDİR YETERİ KADAR SÜT İÇMİYOR KİYOĞURT DA VERİYORUM OYSA
kujumla başbaşayız forumda
edack ve kujum testler negatif çıkmış hayırlısı olsun hakkınızda önünüzdeki maçlara bakın artık:))
nagihan ve ilkimcim ben fikrimi söylemekten çekiniyordum etkilemeyim diye ama kreş yerine bakıcı daha iyi bir alternatif geliyordu sevindim o yüzden inşallah çok iyi insanlardırlar da çok iyi bakarlar kuzularınıza.
pınarda doğanın sonuçları iyi çıkmış gözünüz aydın.
mutlum işten çıkan arkadaşların için Rabbim yardımcıları olsun tez zamanda çok iyi işler bulurlar inşallah.
dilberege gel artık yahu:)))
benimde canım sıkkın dün gece itibariyle eşimin tayini çıkmış yine marmaris ama aksaz değil merkezde. tekrar düzenimiz değişecek 1 gün nöbet 2 gün ev iyi oluyordu bana yardım ediyor ece ile vakit geçiriyordu. gideceği görevinde ne olduğu belli değil böyle saçmalık olur mu anlayamıyorum.
dün benim x gidip erknden doğum günü hediyesi pantolon gömlek babet almış şaşırdım. almasanda olurdu dedim zaten eskişehire gidiyorum masraf oldu olsun yeni yeni giy işte dedi
planner eskişehirde gidilip görülecek yerler genelde odunpazarındaymış o da kalacağım eve bir dolmuş mesafedeymiş çok sevindim nasipse balmumu müzesi ve japon bahçesini görmeye gidicem.
aynı bneım tavşan giib yakındır yürümesi merak etme evde ayakkabı giyridiyomusun giydirmiyosan dene di
muckkk meleğimvalla öle olyo bu koca ve tavşan yüzünden bi hızlıyım sorma
8 maşallah baluşuma biz 7 beklioz daha
pis bacım benım tavşan çöpçü olcak kesin ilerde yerde toz göründe ya ağzına ya üstüne sürüyo
sen gene bir test yap bakımişla bacım hayırlısı hepimiz için
hayırlı olsun fıstımızın bakıcısı işla alışır tez vakittesende iyi gözlem yap bakıcıdan önceki ve sonrakı bestenın halini tavrını :26:
vuu süper aferin vay baluş vaybenım tavşanda ankara havalarında bi oynuyokı vidio nasıl küklenıo bilmiyorum yüklerdim yoksa
oy kıyamam geçmiş olsun ALLAH bi daha göstermesin
valla bneım tavşan vurmadı yeri kalmadı artık olan gelio bize
bende geçen torunlara baktım aman 3 çoçuk evde hemen her şey yerinden oynadı masa ortüleri vişne lekeli halılar cips allahtan x evdeydi beraber temizledik
maşşalah çağlaya boyuna posunabende bayılırım davuk dönere bir ısırıkta bana verirmi acep
sık dişini 2 aya ne kaldı şurda işla istediğin gibi olur bacım
varmı yazlık kışlık sütyen ben yılladır takarım ne cahil kalmışım be az sonra inrt bakım önumuz kış bende yazlık alcana kışlık cücü alayım bari
tabi iyi olcak yaw kim bakıo fıstığa annesi
bizde gitcez k kan ilaç ları bitti işla bizim sonuçlarda iyi çıkar offff nezlede oldu erken gidariz belkide
hoşgeldinbak bak çok dedikodu kaçırdın
hayırlı olsun tanininilşa 2 küçüçük parçaya dünyanın parasını bayılmamış gene
varrrrrrrrr bneım odun kıskanmanın K yokturama bunun sebebi bizlere kendinden çok güvenmeleri bence
maşallah fıstığına yürüyo demekbenım tavşanda almıyo kilo ama ekmek yemiyo çorbada bile kusuyo
vu hemn masa kurup mum yakıom gel bacım başbaşa yimek yiyek yada piştimi oynasak( kısmet olmadı yaw
işla yeniden her şey yoluna ve düzene girerhediyelerini güle güle kullan doğum güünn kutlu olsun şimdiden
not:ne zaman dom günün dönsöz oyatak
saol bacım işla dr gitmeden atlatırız salya sümüğüz
ay bulsada 40 göbek atcam çıldırtıo benı
saolamin işla valla garson giib oldun yemek çay yemek çay börek yapsana ekmek kızartasa kız bi melemen yapsana istioda istio az daha evde duursa sonu kötü bilmiyo
geçmiş olsun :18:
geçmiş olsun X enişteme havalar az soğudu ya artık salya sümük mevsimi çoçuklar için
deneyim bi o çaydan var ben almıştım versemmı acabatşkr bacım
bende sıleyim ılık suyla bakım :26:
ahanda uyandı gelio tavşan sesi odadan babası hırlıo ondan uyuyamamıştır
görüşürüz benım mesaim başlıo
sen hayvanları seviyosun ama hep engellenmişsin canım ya:)valla ne yalan söyliyim evde hayvan istemem:)sevenede saygım varSağol canım gerçi kuşun neresi hayırlı olacaksa olsun bakalımBende köpek beslemiştim ama sadece 1 gece evde kaldı Efem
O da gizli sokmuştum,sonra da annemin dediğine göre çalınmışBirde tavşan beslemiştim,mobilyamızı yemişti annem de beni Birde balık beslemiştim genelde hep turuncuydular japondular Univ.deyken ev arkadaşım da ördek beslemişti odası kümes gibi kokuyordu Evde olmuyor hayvan kokuyor ama besleyene saygım var kedi hariç severim tüm hayvanları
Evet ya kızlarımız benziyor,sende 1-2 foto eklesende bende bi görsem melekleri özledimmmm özletmeeeEniştede karıştırmış olabilir o saatte,gerçekten benziyorlar Pideciye gittik karadeniz pidecisi Geldiğinde seni de götürücem
Tatlıcadım iyi ol inşallah biran önce
ahh canım yaşuan elim ayağım titriyor açlıktan ve yiyecek bulabileceğim en yakın mekan çoook uzaklarda (Amazon ormanlarında yaşayıp yemek için avlanmaya çıksam daha çabuk dönerim sanırım :26:)
lab. içinde kırıntı süprüntü aramaya çıkıyorum. "dönücem"
bende kalpliyi begendimdün kızıma ev ayakkabısı baktım lcw den,
şu modelleri beğendim ama aslında en çok kalpliyi beğendim,sanırım onunda ufak
numarası yoktavşanlı olan 14.90TL,diğerleri 19.90TLydi kızlar
almadım sonra karar veremedim,gittim hırka aldım
Eki Görüntüle 794483 Eki Görüntüle 794484 Eki Görüntüle 794485
hatayın antakya ilçesindende sana kocaman kocaman öpücükler:))taşınıp yerleşmişsin hadi gözünüz aydınKars'in Selim ilcesinden hepinize kocaman kocaman opucuklerTasinmaydi yerlesmeydi internet baglanmaydi derken ancak yazabiliyorum.Sonunda Masalim,esim ve ben kendi evimizde kendi duzenimizdeyiz,cok ozlemisim. Insallah buraya alisir huzurlu mutlu gunler geciririz,gecen kis isil isil gunesin esliginde kahve pasta park keyif fotolarinin yerini bembeyaz kar esliginde evin camindan disari bakarken cekilmis fotolar alacak zannediyorumki:18: Sekersizim,kizma tamam burada da cikmak icin soz vedim ki elimden geldigince yapacagim ama bizden once gelenler diyorki istesen 40 kat giyin kemiklerin sizliyor soguktan,iki uc metre uzunlugunda agaclar var vahcede kardan buzdan yok oluyormus kisin Neyseki ev de isi sorunu yokmus gayet iyi isiniyormus bakalim yasyip gorecegiz Burasi bitince batinin en sicak yerlerini yazdircam esime,anca cozulur bizim kemikler
Selamin aleykum bacilar son 10sayfaya geridonus yaptim baktim paydos saati geldi iki satir da ben yazayim dedim
30agustis tatilini uzatip butun sene cok surunduk diyerek villa kiraladik annem kardeslerim hep beraber gittik oyle guzel gecti ki donunce hepimiz toplu depresyona girdik
Omer tatil boyuncaavuc avuc kum yedi ve kendini kuma gomdurdu hepimizden cok o eglendisanirim hala simitini alip icinde dikiliyor evin icinde cip cip cip yapiyor:)
Alyelcim odaniz simdiden hayirli olsun kizlar begensin kullanisli olsun tmmdir
Babyceren tankinini gormek isteriz olmayan gobegine zum gir mumkunse biyerlerimiz siser belki azicik malum iyiceporsuduler
Hakikaten ne zaman duzelcek bunlar yaa sut varken tas sut yokken tirt
Uzman kisi babycerenbizibilgilendirsin en cok onun memeleri kullanildi bugune dek:)
Selamin aleykum bacilar son 10sayfaya geridonus yaptim baktim paydos saati geldi iki satir da ben yazayim dedim
30agustis tatilini uzatip butun sene cok surunduk diyerek villa kiraladik annem kardeslerim hep beraber gittik oyle guzel gecti ki donunce hepimiz toplu depresyona girdik
Omer tatil boyuncaavuc avuc kum yedi ve kendini kuma gomdurdu hepimizden cok o eglendisanirim hala simitini alip icinde dikiliyor evin icinde cip cip cip yapiyor:)
Alyelcim odaniz simdiden hayirli olsun kizlar begensin kullanisli olsun tmmdir
Babyceren tankinini gormek isteriz olmayan gobegine zum gir mumkunse biyerlerimiz siser belki azicik malum iyiceporsuduler
Hakikaten ne zaman duzelcek bunlar yaa sut varken tas sut yokken tirt
Uzman kisi babycerenbizibilgilendirsin en cok onun memeleri kullanildi bugune dek:)
Mutlucum kusunuz hayirli olsun bizde de cennet papagani vardi ahh nasil akilli nasil tatli birseydi ama hamile kalinca vermek zorinda kaldik cunku heryer tuy oluyordu sonra da verdigimiz kisiden caldilar caanim kusumuzu
Melegim Mahirimin sonuclari insallah iyi cikar ayrica yurumemesini hic takma bizim isyerinde dagci bir cocuk var ilk disi 19aylikken cikmis ve 20.ayda yurumeye baslamis dusunsene annesi catlamis nerde bu disler diye herhalde yurumicek hasta fln demisler cocuk simdi miolli dagci:)
Kizlar oglumun pasaportiu vizesi geldi 2hafta sonra esimin isi icin italyaya ucuyoruz insallah hava guzel olur da rahat rahat gezeriz oglusumla dinimizamin
Bu arada asil bomba su ki reglim tami tamina 3hafta gecikti
Son zamanlarda zaten duzensizdi o yuzden hala test yapmadim ama kasiklarimda bir agirlik var sormayin
Olursa Omerime hic kiyamam dogurana kadar her animda onunla ilgilenmem lazim muhtemelen ise uzun bir ara veririm
esime soylemedim eger pozitif olursa miuhtemelen attan dusmuse doner ama eminim o da sevinecektir
Ahanda arabaya geldim elimde telefonla dusmeden duvara capmadan bin sukur:)
Hepinizi opuyor yarin ayni yerde ayni saatte gorusmek uzere diyorummm
Kızlar beste hasta burnu akıyo öksürüyo dün dr a götürdüm üşütmüş dedi. Soğuk algınlığı için şurup ve öksürük şurubu verdi. Kullanıyoruz bakalım umarım atlatır. İşin kötüsü bakıcı bu hafta geldi ama beste hasta olduğu için çok huysuzdu babası dahil kimseye gitmedi. Biraz zor alışacak sanırım.
Bu arada bugün itibariyle ben de ev sahibi oldum. Geçen gün bahsettiğim evi aldık. Evde yapılacak olan ufak tefek işler var sanırım haftaya taşınıyorum. Çok yoğun bi döneme girdim umarım kolaylıkla atlatırım. Öpüyorum şekerler sizi
Neeeeee :) ayyy cok heyecanlandımmm. Hadi sabah test yap ve haber verrrr
Gecmiş olsun veeee hayırlı uğurlu olsun canım benim. Hemencecik iyileşsin kuzu inşallah
Merhaba kızlar,
Sizi çook am çok özledim.. Laf olsun diye demiyorum.. Gerçekten ama gerçekten çok özledim.. Meğer burada ne güzel paylaşımlarımız varmış bizim yaa.. Fikirler, öneriler.. temizlik yaptım diyenlerden gaza gelip temizlik yapardım... Tarifler.. Çocuklarımızın gelişimi ile ilgili herşey.. Dertlerimiz sevinçlerimiz.. Vallahi burası harika bir yer..
Biliyorsunuz ben bir ayı aşkın bir süredir işten ayrıldım.. Ve şimdi evdeyim.. Bayram tatili vs derken zaman ne çabuk geçti anlamadım valla.. Bu süre içinde Kaan bana çok bağlandı.. sürekli paçamda duruyor.. daha çok emer oldu.. Ve ben bu durumdan hiç şikayetçi değilim oğlumla bol bol doya doya vakit geçiriyorum.. evet çalışmak çok güzel ama evde olmayı da özlemişim.. Hele Kaan olunca işi hiç özlemiyorum..
Eşim de bir süre dinlen dedi.. Bende bir süre yani kafama uygun bir iş bulana kadar takılacağım evde..
Gündüzleri zaman çok hızlı geçiyor buraya girmeye pek vaktim olmuyor.. Ama bundan sonra daha sık girmeye çalışacağım SÖZ :)
Kaan acayip bilmiş bişey oldu.. Bir çoğumuzun ufaklığı gibi herşeyi taklit ediyor... Adeee ( Anne) diyor bana.. Oyuncaklarını tanıyor ve ayırt edebiliyor.. Söylenilen herşeyi anlıyor.. Herkesi tanıyor.. ve öyle hitap ediyor.. Kardeşim geldi İngiltereden uzun zamandır onu görememişti ama onu görünce dire Deyiii dedi :) Biz koptuk resmen..Nasıl tanıdı onun dayısı olduğunu nasıl anladı.. Vallahi bu bıdıklar bizi her geçen gün şaşırtıyor.. İki gündür Adeeade diyor (Anneanne) Annem de mest oluyor .. En yakın zamanda foto ekleyeceğim arkadaşlar..
Ay akılmda birsürü şey var ama hangisini yazacağımı bilemiyorum aklıma geldikçe yazıyorum..
Kaanı kontrole götürdüm.. 11 kilo 82 cm.. doktor beğendi.. gayet normal dedi.. 2 üstte 2 altta azı dişmiz de çıktı köpek dişlerimiz de patladı ... Ama hala pütürlü yemek istemiyor hemen ağzından çıkarıyor.. Bu durum biraz canımı sıkıyor ama yavaş yavaş çözeceğim inşallah..
Ben evde olduğum sürede kilo verdim :)) tamı tamına 60 kg yum yani hamilelik öncesi kiloma döndüm.. Bunun için özel bişey yapmadım ama.. kendiliğinden gitti.. Güya plates yapaaktım.. topunu da aldım şişirdim.. ama bir kere bile kullanmadım Kaan oynuyor topla :))
2 hafta sonra eşimin işi gereği 3 günlüğüne İsveç'e gideceğiz.. Ama Kaan'ı götürmeyeceğim.. Bakalım döndüğümde emmeye devam edecek mi?
Başka başkaa.. Ay ben sizlere neler söyleyecektim. Off bilg başına oturana kadar birsürü şey vardı.. yazdıkça unutuyorum...
Geçmişe biraz bakabildim..
Meleğim Mahirimiz yürümemiş daha hiç panik yapma canım bizim binada 19 aylık bir bebek vardı o da yürümüyordu şimdi 2 yaşında yeni yürümeye başladı ve hiç bir problemi yoktu.. Bu arada hamilemisin sanki öyle bişey okudum??
Hamile olan var mı? Kaçırmış olmayayım?
Benimki ağlıyor ben kaçıyorum kızlar yarın yine uğrayacağım.. Şimdilik hepinizi çoook öptüm
bestoşa geçmiş olsun canım,inşallah hemencecik iyleşir..yavaştan havalar serin olmaya başladı:18:Kızlar beste hasta burnu akıyo öksürüyo dün dr a götürdüm üşütmüş dedi. Soğuk algınlığı için şurup ve öksürük şurubu verdi. Kullanıyoruz bakalım umarım atlatır. İşin kötüsü bakıcı bu hafta geldi ama beste hasta olduğu için çok huysuzdu babası dahil kimseye gitmedi. Biraz zor alışacak sanırım.
Bu arada bugün itibariyle ben de ev sahibi oldum. Geçen gün bahsettiğim evi aldık. Evde yapılacak olan ufak tefek işler var sanırım haftaya taşınıyorum. Çok yoğun bi döneme girdim umarım kolaylıkla atlatırım. Öpüyorum şekerler sizi
Merhaba kızlar,
Sizi çook am çok özledim.. Laf olsun diye demiyorum.. Gerçekten ama gerçekten çok özledim.. Meğer burada ne güzel paylaşımlarımız varmış bizim yaa.. Fikirler, öneriler.. temizlik yaptım diyenlerden gaza gelip temizlik yapardım... Tarifler.. Çocuklarımızın gelişimi ile ilgili herşey.. Dertlerimiz sevinçlerimiz.. Vallahi burası harika bir yer..
Biliyorsunuz ben bir ayı aşkın bir süredir işten ayrıldım.. Ve şimdi evdeyim.. Bayram tatili vs derken zaman ne çabuk geçti anlamadım valla.. Bu süre içinde Kaan bana çok bağlandı.. sürekli paçamda duruyor.. daha çok emer oldu.. Ve ben bu durumdan hiç şikayetçi değilim oğlumla bol bol doya doya vakit geçiriyorum.. evet çalışmak çok güzel ama evde olmayı da özlemişim.. Hele Kaan olunca işi hiç özlemiyorum..
Eşim de bir süre dinlen dedi.. Bende bir süre yani kafama uygun bir iş bulana kadar takılacağım evde..
Gündüzleri zaman çok hızlı geçiyor buraya girmeye pek vaktim olmuyor.. Ama bundan sonra daha sık girmeye çalışacağım SÖZ :)
Kaan acayip bilmiş bişey oldu.. Bir çoğumuzun ufaklığı gibi herşeyi taklit ediyor... Adeee ( Anne) diyor bana.. Oyuncaklarını tanıyor ve ayırt edebiliyor.. Söylenilen herşeyi anlıyor.. Herkesi tanıyor.. ve öyle hitap ediyor.. Kardeşim geldi İngiltereden uzun zamandır onu görememişti ama onu görünce dire Deyiii dedi :) Biz koptuk resmen..Nasıl tanıdı onun dayısı olduğunu nasıl anladı.. Vallahi bu bıdıklar bizi her geçen gün şaşırtıyor.. İki gündür Adeeade diyor (Anneanne) Annem de mest oluyor .. En yakın zamanda foto ekleyeceğim arkadaşlar..
Ay akılmda birsürü şey var ama hangisini yazacağımı bilemiyorum aklıma geldikçe yazıyorum..
Kaanı kontrole götürdüm.. 11 kilo 82 cm.. doktor beğendi.. gayet normal dedi.. 2 üstte 2 altta azı dişmiz de çıktı köpek dişlerimiz de patladı ... Ama hala pütürlü yemek istemiyor hemen ağzından çıkarıyor.. Bu durum biraz canımı sıkıyor ama yavaş yavaş çözeceğim inşallah..
Ben evde olduğum sürede kilo verdim :)) tamı tamına 60 kg yum yani hamilelik öncesi kiloma döndüm.. Bunun için özel bişey yapmadım ama.. kendiliğinden gitti.. Güya plates yapaaktım.. topunu da aldım şişirdim.. ama bir kere bile kullanmadım Kaan oynuyor topla :))
2 hafta sonra eşimin işi gereği 3 günlüğüne İsveç'e gideceğiz.. Ama Kaan'ı götürmeyeceğim.. Bakalım döndüğümde emmeye devam edecek mi?
Başka başkaa.. Ay ben sizlere neler söyleyecektim. Off bilg başına oturana kadar birsürü şey vardı.. yazdıkça unutuyorum...
Geçmişe biraz bakabildim..
Meleğim Mahirimiz yürümemiş daha hiç panik yapma canım bizim binada 19 aylık bir bebek vardı o da yürümüyordu şimdi 2 yaşında yeni yürümeye başladı ve hiç bir problemi yoktu.. Bu arada hamilemisin sanki öyle bişey okudum??
Hamile olan var mı? Kaçırmış olmayayım?
Benimki ağlıyor ben kaçıyorum kızlar yarın yine uğrayacağım.. Şimdilik hepinizi çoook öptüm
Dilberim hoşgeldin. Ve iyi yolculuklar diliyim unutmadan. Ne guzel evde dinlen tabii. Of ben de bu ara sacmasapan bi tempodayım. Biraz durulmak istiyorum. Sanki hiç bişeye yetemiyo gibi hissediyorum.
Az önce geldik eve. Dun akşam da hoca rahatsızmış baslayamadım pilatese. Haftaya kaldı cunku yarın da esim nöbetçi defneyi kresten benim almam lazım. Bu akşam misafirlikteydik. Amway üyesi oldum. Umarım satış yapabilirim. Ek gelire ihtiyacım var :/ hadi hayırlısı :)
Defneye cok guzel sticker lar aldım bugun. Akşam gelince yapıştırdı bi guzel. İyice yapıssın diye de eliyle bastırıyo sonrasında. Canavarım benim. Kızlar ben bu ara onu cok ihmal ediyomusum gibi geliyo. Cok kotu hissediyorum kendimi. Sizde de oluyo mu? Yani ne bileyim. Hiç bi yere çıkmak gitmek istemiyorum ama aslında deli gibi istiyorum. Off. Neyse ben uyuyayım psikopata baglamadan ;/
Nasıl da daldan dala atlamışım :) bu arada hep beybi mi anılarını anlatacak?!... Bi tane de benden gelsin isveç anısı hem de
Lisede hazırlık sınıfındayken sultanahmete gitmiştik. Saldılar bizi ayasofyada. Herkes kendine bi mektup arkadası bulacak dediler. Nasıl oldugunu net hatırlayamıyorum ama bi aileyle tanıştım. Benimle aynı yaşlarda bir kızları vardı.... Cecilia. Uzun bi süre mektuplastık (ingilizce)
Dilberim isveç deyince o geldi aklıma. Hey gidi gunler. Özenle zarflar kagıtlar alır özenle yazardım bi yanlışlık yapmayayım, gülmesin diye gayret eder hep sorardım. "Doğru mu" diye... 2 sene öncesine kadar da saklıyordum mektupları. Ama artık yoklar. Attım. Face te falan arayıp bulsam hatırlar mı acaba beni
kız sen bugün gidip nereyi yıktın bakıyımyıkıcı degil yapıcı olsana:))
demek platese başlıyamadın:26lsun haftaya başlarsın işla...
anway üyeliginde hayırlı olsun bol kazançlar canım:)ben hemen sana bi sipariş verebilirim,loc bitmiş senden alıyım:)
ama aramızda kalsın dayımın eşinden alıyodum duymasın
defnoşada maşallaheliyle bastırması çok zekice işini saglama alıyo fıstık:)
neden psikopata baglıyosun ki sonuçta çalışıyosun akşamda zaten kızınla ilgileniyosun canım..hep onu düşündügünü ben çok iyi biliyorumonun için kitaplar okuyosun,aktiviteler yapıyosunuz..ayrıca çocugunla geçirdigin zamanın kaliteli olması daha önemli bunu zaten biliyosun..sizde kaliteli vakitler geçiriyosunuz..
bizimde örtmen bi akrabanıza mektup yazın demişti.teyzem ankarada diye ona yazmıştım:))
mektubun altına''kestane kebab acele cevap''yazdım:))
teyzem mektup yazacagına daha acele olsun diye telefon açmıştı bana
ben teyzeme antekyece yazmıştımtam hatırlayamıyorum ama kesin şöyle yazmışımdır:
''cigerim teyzem nasılsınız,kızlar nasıl,eniştem nasıl..biz napak işte eyiyikkkk:))
teyzem allasen gelirken maraştan geçerseniz cevizli sucuklardan getirgeçen getirmiştin dadı damagımda hala''
bak gece gece canım cevizli sucuk çekti şekersizsenin yüzünden
meleğimm canım sende arada öyle hissettiysen kontrol edilmesi içini rahatlatır canım allahın izniyle birşeyciği yoktur mahirimizin meraklanma kalbini ferah tut, pınarda'nın doğası ve mahirimizde daha 16 aylıklar ya sanki nereye geç kaldılar canımm 18 ayda 20 ayda 2 yaşında yürüyenler var merak etme yakında yürüyecek minnoşunn pıtır pıtır koşacak arkandanbiranönce yürümesini istiyorsun tabiykii hepimiz bu duyguları biliyoruz seni çok iyi anlıyorum bende iki ay önce hadii zeynoo deyip duruyordum ama biranda 3 adım sonra hadiii yürüme işi tamam sıra koşmaya geliyor, yere sağlam bastığından eminsen problem yok bence
inş prensesimiz en kısa zamanda yürür annesi bizim feyzanurda daha yeni başladı yürümeye....mutlum sağolsun bak bumuş sana urfa da ayakkabı inş dilediğin gibi alırsın canım fıstığımızda rahat rahat yürür...
:
işla yürücek meleğimkulak testi ne alaka doğduğunda yapmışlardı benım tavşana omu acep :26:
oyun grubu iiy fikir kusudrur bakar öteki sıpalara yürür canına okur senın
:[/B]
Meleğim inşallah kulağında bir terslik yoktur,Mahir paşamızda pıtır pıtır yürür yakındaOyun grubuna çok sevindim,hayırlısı olsun canım.
:
Meleğim;tarık buğra yürümüyo taşıyamıyorumbelim ağrıyo diye çok dert yanıyodum hatırlıyosun:)2 yaşını bekliyodum yürümesi için..ellerinden tutup bastırdığım zaman basmıyodu bile ayaklarını yukarı topluyodu bizimki birden bi kaç adım atmaya başladı mahirimde yürümeye başlıycaktır annesi..
Geçen tarık buğra rahatsızlığında bende dr a sormuştum yürümüyo,basmıyo diye..dr hiç acele etme demek ki daha zamnı var 2 yaşında yürüyen bebeklerimiz var daha tarık buğra 15 aylık minik bi bebek dedi:) bi kaç gün sonrasında adım atmaya başladı darısı mahirin başına..
Kulağında da inş olumsuz bi şey yoktur.. Test ne zamnyapılıcak canım?
meleğim... üzülme ve panik olma lütfen... olumlu düşün olumlu olsun...
Melegim Mahirimin sonuclari insallah iyi cikar ayrica yurumemesini hic takma bizim isyerinde dagci bir cocuk var ilk disi 19aylikken cikmis ve 20.ayda yurumeye baslamis dusunsene annesi catlamis nerde bu disler diye herhalde yurumicek hasta fln demisler cocuk simdi miolli dagci:)
MELEĞİM eminim hiçbir şey çıkmayacak yakışıklı kuzumun kulağında. İyi haberlerini bekliyorum tatlım. hayırlısıyla yürüyecek yakışıklı kuzum.
.
Evt canlar sagolsun varolun derdime derman olmaya calismissiniz eksik olmayin ins...
Simdi ben dunki moral bozuklugu ile yatinca cok kotu kabuslar gordum oyle boyle degil dudak ucuklatcak cinstendi..
Burda 18 aya kadar yurumeyen bebekler icin panic olun diyorlar ve hemen kontrola gonderiyorlar ...19 aylik bebek veya 20 aylikken yurumus bebeklerin birseyi olmamasi mumkun tabii ama ya olsaydi dimi birde o var ben yinede her turlu onlemi almak istiyorum kizlar...acaip yuregin daralimis durumda yurumeyi gectim simdi kulagini dusunuyorum ..test icin verilecek randuvuyu bekliyorum ins erken verirlerde ne oldugunu anlarim yoksa kendimi yiyip bitircem..
Nasıl da daldan dala atlamışım :) bu arada hep beybi mi anılarını anlatacak?!... Bi tane de benden gelsin isveç anısı hem de
Lisede hazırlık sınıfındayken sultanahmete gitmiştik. Saldılar bizi ayasofyada. Herkes kendine bi mektup arkadası bulacak dediler. Nasıl oldugunu net hatırlayamıyorum ama bi aileyle tanıştım. Benimle aynı yaşlarda bir kızları vardı.... Cecilia. Uzun bi süre mektuplastık (ingilizce)
Dilberim isveç deyince o geldi aklıma. Hey gidi gunler. Özenle zarflar kagıtlar alır özenle yazardım bi yanlışlık yapmayayım, gülmesin diye gayret eder hep sorardım. "Doğru mu" diye... 2 sene öncesine kadar da saklıyordum mektupları. Ama artık yoklar. Attım. Face te falan arayıp bulsam hatırlar mı acaba beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?