2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cok sagol canim,neguzel seyler yazmissin icim acildi vallahi,kismet bakakim biz neler yasicaz 3 yil boyunca buralarda ( iki yildi sansimiza bir ay once yeni bir emirle uc yila cikmis bu ilcenin gorev suresi

Teşekkür ederim mayıs annelerinin en güzelleri, iyiki varsınız.

KUJUM tavşanıma çok geçmiş olsun beste de aynı şekilde hasta ben ıhlamur veriyorum tatlım.

BABYCEREN çağlama kocaman aferin kolay atlatacaksınız sanırım bu süreci. Tankinin de hayırlı olsun cicim

MELEĞİM eminim hiçbir şey çıkmayacak yakışıklı kuzumun kulağında. İyi haberlerini bekliyorum tatlım. hayırlısıyla yürüyecek yakışıklı kuzum.

PINARDA sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim tatlım eminim kısa zamanda yürüyecek hatta koşacak doğacığım.

TATLICADI geçmiş olsun canım ya şu hastalıklar terk etsin artık bizi.

ÇİÇEK yeni eviniz ve ortamınız hayırlı olsun tatlım umarım çok mutlu zamanlar geçirirsiniz yuvanızda öpüyorum seni ve masalımı

PLANNER çok hamarat hatunsun cicim ben yarım gün çalışıyorum kendimize yemeği zor yapıyorum, misafir gelse ne yaparım bilmiyorum.

MUTLUCAN o topitop yiyen mirayı ısırırım ben.

Kızlar beste hasta burnu akıyo öksürüyo dün dr a götürdüm üşütmüş dedi. Soğuk algınlığı için şurup ve öksürük şurubu verdi. Kullanıyoruz bakalım umarım atlatır. İşin kötüsü bakıcı bu hafta geldi ama beste hasta olduğu için çok huysuzdu babası dahil kimseye gitmedi. Biraz zor alışacak sanırım.
Bu arada bugün itibariyle ben de ev sahibi oldum. Geçen gün bahsettiğim evi aldık. Evde yapılacak olan ufak tefek işler var sanırım haftaya taşınıyorum. Çok yoğun bi döneme girdim umarım kolaylıkla atlatırım. Öpüyorum şekerler sizi

sen hayvanları seviyosun ama hep engellenmişsin canım ya:)valla ne yalan söyliyim evde hayvan istemem:)sevenede saygım var
foto istemişsin pek yeni yok ama bi karıştırıyım senin içinşimdi ekleim şekerim:)
demek ben gelince pideciye gidecezbide domabahçe sarayınamı götürecektin benibidee hatay sofrasına
para biriktirmeye başlasan iyi olacak:))5 kişilik yerim ben
ahh canım yademek çok açsın yazık sanadostum oralarda kantin falan yokmubi tost söylesene kendine
bende kalpliyi begendimkujum görmesin hemen tavşanlıyı begenir:)ben bunlardan alsam çağla çıkarır ayagından:26:en iyisi patik tarzı altı kaymayan çoraplar
hatayın antakya ilçesindende sana kocaman kocaman öpücükler:))taşınıp yerleşmişsin hadi gözünüz aydın
ben şahsen karı çok sevmem çok üşürüm ben:18:ama 3 yıl nedir ki be canımzaman çok hızlı geçiyo..
keyfini çıkar

selam canımşu tankinimi bi giyim söz foto çekecem çok yogun istek alıyorumtelefonlarım susmuyo
öncelikle şunu diyim canım o memeler bi daha eskisi gibi olmayacakbuna kendinizi hazırlayın
ama şimdiki gibi porsukta kalmayacakemzirme bittikten bi süre sonra toparlanıyolar ama dedigim gibi idare eder şekle giriyolar:))
evet en çok benimkiler kullanıldı:)2 çocuk emzirdim toplamda 3 yıl kadar emzirmiş oldum6 yıllık evliyim geriye kalan 3 yılda ayyy neyse kovduracaksınız beni
demek reglin 3 hafta geçtiiiiiihadi hayırlısı hemen test yapbugünlerde herkes bizi heycanlandırıyo ama hala bi hamiş yok:)
ömere italyanca ögretmenede bittimcanım ya ne güzel de bonjorno diyo:))
Allahım esirgesin

Merhaba kızlar,

Sizi çook am çok özledim.. Laf olsun diye demiyorum.. Gerçekten ama gerçekten çok özledim.. Meğer burada ne güzel paylaşımlarımız varmış bizim yaa.. Fikirler, öneriler.. temizlik yaptım diyenlerden gaza gelip temizlik yapardım... Tarifler.. Çocuklarımızın gelişimi ile ilgili herşey.. Dertlerimiz sevinçlerimiz.. Vallahi burası harika bir yer..

Biliyorsunuz ben bir ayı aşkın bir süredir işten ayrıldım.. Ve şimdi evdeyim.. Bayram tatili vs derken zaman ne çabuk geçti anlamadım valla.. Bu süre içinde Kaan bana çok bağlandı.. sürekli paçamda duruyor.. daha çok emer oldu.. Ve ben bu durumdan hiç şikayetçi değilim oğlumla bol bol doya doya vakit geçiriyorum.. evet çalışmak çok güzel ama evde olmayı da özlemişim.. Hele Kaan olunca işi hiç özlemiyorum..
Eşim de bir süre dinlen dedi.. Bende bir süre yani kafama uygun bir iş bulana kadar takılacağım evde..
Gündüzleri zaman çok hızlı geçiyor buraya girmeye pek vaktim olmuyor.. Ama bundan sonra daha sık girmeye çalışacağım SÖZ :)
Kaan acayip bilmiş bişey oldu.. Bir çoğumuzun ufaklığı gibi herşeyi taklit ediyor... Adeee ( Anne) diyor bana.. Oyuncaklarını tanıyor ve ayırt edebiliyor.. Söylenilen herşeyi anlıyor.. Herkesi tanıyor.. ve öyle hitap ediyor.. Kardeşim geldi İngiltereden uzun zamandır onu görememişti ama onu görünce dire Deyiii dedi :) Biz koptuk resmen..Nasıl tanıdı onun dayısı olduğunu nasıl anladı.. Vallahi bu bıdıklar bizi her geçen gün şaşırtıyor.. İki gündür Adeeade diyor (Anneanne) Annem de mest oluyor .. En yakın zamanda foto ekleyeceğim arkadaşlar..
Ay akılmda birsürü şey var ama hangisini yazacağımı bilemiyorum aklıma geldikçe yazıyorum..
Kaanı kontrole götürdüm.. 11 kilo 82 cm.. doktor beğendi.. gayet normal dedi.. 2 üstte 2 altta azı dişmiz de çıktı köpek dişlerimiz de patladı ... Ama hala pütürlü yemek istemiyor hemen ağzından çıkarıyor.. Bu durum biraz canımı sıkıyor ama yavaş yavaş çözeceğim inşallah..
Ben evde olduğum sürede kilo verdim :)) tamı tamına 60 kg yum yani hamilelik öncesi kiloma döndüm.. Bunun için özel bişey yapmadım ama.. kendiliğinden gitti.. Güya plates yapaaktım.. topunu da aldım şişirdim.. ama bir kere bile kullanmadım Kaan oynuyor topla :))

2 hafta sonra eşimin işi gereği 3 günlüğüne İsveç'e gideceğiz.. Ama Kaan'ı götürmeyeceğim.. Bakalım döndüğümde emmeye devam edecek mi?

Başka başkaa.. Ay ben sizlere neler söyleyecektim. Off bilg başına oturana kadar birsürü şey vardı.. yazdıkça unutuyorum...
Geçmişe biraz bakabildim..

Meleğim Mahirimiz yürümemiş daha hiç panik yapma canım bizim binada 19 aylık bir bebek vardı o da yürümüyordu şimdi 2 yaşında yeni yürümeye başladı ve hiç bir problemi yoktu.. Bu arada hamilemisin sanki öyle bişey okudum??

Hamile olan var mı? Kaçırmış olmayayım?

Benimki ağlıyor ben kaçıyorum kızlar yarın yine uğrayacağım.. Şimdilik hepinizi çoook öptüm

Neeeeee :) ayyy cok heyecanlandımmm. Hadi sabah test yap ve haber verrrr

Gecmiş olsun veeee hayırlı uğurlu olsun canım benim. Hemencecik iyileşsin kuzu inşallah

Hoş geldin canım neler de söylüyo o akıllı bıdığım benim aferin ona kilosuna boyuna da maşallah.
Beste de 10 kg 80 cm miş dün öğrendim bize de normal dedi doktor.
İsveçte de fırsat olur mu bilmiyorum ama iyi gezmeler canım. Foto isteriz ona göre

Dilberim hoşgeldin. Ve iyi yolculuklar diliyim unutmadan. Ne guzel evde dinlen tabii. Of ben de bu ara sacmasapan bi tempodayım. Biraz durulmak istiyorum. Sanki hiç bişeye yetemiyo gibi hissediyorum.
Az önce geldik eve. Dun akşam da hoca rahatsızmış baslayamadım pilatese. Haftaya kaldı cunku yarın da esim nöbetçi defneyi kresten benim almam lazım. Bu akşam misafirlikteydik. Amway üyesi oldum. Umarım satış yapabilirim. Ek gelire ihtiyacım var :/ hadi hayırlısı :)
Defneye cok guzel sticker lar aldım bugun. Akşam gelince yapıştırdı bi guzel. İyice yapıssın diye de eliyle bastırıyo sonrasında. Canavarım benim. Kızlar ben bu ara onu cok ihmal ediyomusum gibi geliyo. Cok kotu hissediyorum kendimi. Sizde de oluyo mu? Yani ne bileyim. Hiç bi yere çıkmak gitmek istemiyorum ama aslında deli gibi istiyorum. Off. Neyse ben uyuyayım psikopata baglamadan ;/

bestoşa geçmiş olsun canım,inşallah hemencecik iyleşir..yavaştan havalar serin olmaya başladı:18:
bakıcıyada alışacaktır çağlada öyle bir iki görüyo birini sonradan gitmeye başlıyo normal..
evinizde hayırlı ugurlu olsun canım çoook sevindimdarısı banada inşallah..
taşınmak zordur ama taşınıp yerleşince heryer tertemiz mis gibi ohh çok severim:)benimde acayip taşınasım var ama ev bulamıyorum:)

hoşgeldin canımözledik seni
demek bi süre evdesin olsun dinlenmiş olursun..gerçi evde durmak insanı daha çok yorar:)ev işi bitmez
ama kaanla vakit geçirmek size iyi gelecektir
demek isveçe uçuyosunhadi hayırlı yolculuklar,bize hediye getirmeyi unutma
yani resim falan çekilde görelim:)

Nasıl da daldan dala atlamışım :) bu arada hep beybi mi anılarını anlatacak?!... Bi tane de benden gelsin isveç anısı hem de

Lisede hazırlık sınıfındayken sultanahmete gitmiştik. Saldılar bizi ayasofyada. Herkes kendine bi mektup arkadası bulacak dediler. Nasıl oldugunu net hatırlayamıyorum ama bi aileyle tanıştım. Benimle aynı yaşlarda bir kızları vardı.... Cecilia. Uzun bi süre mektuplastık (ingilizce)
Dilberim isveç deyince o geldi aklıma. Hey gidi gunler. Özenle zarflar kagıtlar alır özenle yazardım bi yanlışlık yapmayayım, gülmesin diye gayret eder hep sorardım. "Doğru mu" diye... 2 sene öncesine kadar da saklıyordum mektupları. Ama artık yoklar. Attım. Face te falan arayıp bulsam hatırlar mı acaba beni

kız sen bugün gidip nereyi yıktın bakıyımyıkıcı degil yapıcı olsana:))
demek platese başlıyamadın:26lsun haftaya başlarsın işla...
anway üyeliginde hayırlı olsun bol kazançlar canım:)ben hemen sana bi sipariş verebilirim,loc bitmiş senden alıyım:)
ama aramızda kalsın dayımın eşinden alıyodum duymasın
defnoşada maşallaheliyle bastırması çok zekiceişini saglama alıyo fıstık:)
neden psikopata baglıyosun ki sonuçta çalışıyosun akşamda zaten kızınla ilgileniyosun canım..hep onu düşündügünü ben çok iyi biliyorumonun için kitaplar okuyosun,aktiviteler yapıyosunuz..ayrıca çocugunla geçirdigin zamanın kaliteli olması daha önemli bunu zaten biliyosun..sizde kaliteli vakitler geçiriyosunuz..

bizimde örtmen bi akrabanıza mektup yazın demişti.teyzem ankarada diye ona yazmıştım:))
mektubun altına''kestane kebab acele cevap''yazdım:))
teyzem mektup yazacagına daha acele olsun diye telefon açmıştı bana
ben teyzeme antekyece yazmıştımtam hatırlayamıyorum ama kesin şöyle yazmışımdır:
''cigerim teyzem nasılsınız,kızlar nasıl,eniştem nasıl..biz napak işte eyiyikkkk:))
teyzem allasen gelirken maraştan geçerseniz cevizli sucuklardan getirgeçen getirmiştin dadı damagımda hala''

bak gece gece canım cevizli sucuk çekti şekersizsenin yüzünden

Canımsınn moral oldun valla.

Yıkıyoruz işte hasarlı binaları sırayla. Daha devam ediyo yarın da gidebilirim belli değil.

Tamam sekerim bi loc ekliyorum listeye hemen. Kargo senden ama :)

Ya ne biliyim gecen haftasonu dövmecide gecti. Pazar birlikteydik sadece. Dün akşam da pub a gittik. Falan. E pilatese baslayınca 7.30 ta cıkıcam 1 saat falan gorcem (ama sadece 2 gun) böyle avutuyorum kendimi. Ekimde de fotoğrafcılık kursu acılırsa haftasonu sabahtan öğlene dersler var. O yuzden vicdan yapıyorum. Ama bunların hepsi bana iyi gelcek diye dusunuyorum bi yandan da aklım onda kalıyo. :/ ya işte böyle haller içindeyim

ilahi sennn :)

Hep de benim yuzumden zaten :)

işla yürücek meleğim kulak testi ne alaka doğduğunda yapmışlardı benım tavşana omu acep :26:

oyun grubu iiy fikir kusudrur bakar öteki sıpalara yürür canına okur senın

:[/B]

Meleğim inşallah kulağında bir terslik yoktur,Mahir paşamızda pıtır pıtır yürür yakındaOyun grubuna çok sevindim,hayırlısı olsun canım.

:

meleğim... üzülme ve panik olma lütfen... olumlu düşün olumlu olsun...

MELEĞİM eminim hiçbir şey çıkmayacak yakışıklı kuzumun kulağında. İyi haberlerini bekliyorum tatlım. hayırlısıyla yürüyecek yakışıklı kuzum.

.

Evt canlar sagolsun varolun derdime derman olmaya calismissiniz eksik olmayin ins...
Simdi ben dunki moral bozuklugu ile yatinca cok kotu kabuslar gordum oyle boyle degil dudak ucuklatcak cinstendi..
Burda 18 aya kadar yurumeyen bebekler icin panic olun diyorlar ve hemen kontrola gonderiyorlar ...19 aylik bebek veya 20 aylikken yurumus bebeklerin birseyi olmamasi mumkun tabii ama ya olsaydi dimi birde o var ben yinede her turlu onlemi almak istiyorum kizlar...acaip yuregin daralimis durumda yurumeyi gectim simdi kulagini dusunuyorum ..test icin verilecek randuvuyu bekliyorum ins erken verirlerde ne oldugunu anlarim yoksa kendimi yiyip bitircem..

melegim dedigin gibi umarım randevuyu hemen verirler beklemek en zor olanı..ama sen böyle bir günde kendini yiyip bitireceksen
test sonucundan sonra iyi haberi aldıktan sonra sana bi bakıcı bulmak gerekeceklütfen iyi düşün iyi olsun..
kendini harab etme,biliyorum demesi kolay ama ne bileyim sana nasıl destek olalım:26:
ben inanıyorum ki testi başarıyla geçecek mahir..en kısa süre içindede yürüyüp seni peşinde koşturacak

Benimde vardi bir tane hollandadan ve kizin adi Debora idi ...resimlerimizi gondermistim kizin resmi bir geldi amaanin saclari nerde ise beyaza yakin ciyak sari ..ne cok gulmustum yaa...biz 4 sene yazistik ve universitiye gitmeye baslayinca kopmak zorunda kaldim malasef...bazen merak ettmiyor degilim aklima geliyor acaba ne yapiyor diye fakat ona ait hicbir bilgi kalmadi elimde senin gibi attim bende hepsini...ne heyecanlardi yaa..vay bee...

melegim mesela müzik sesi veya reklam sesine falan dönüp bakmıyomu mahir,yani önemli bişey olsa sen zaten anlardın canım..
bazen bende çağlaya sesleniyorum tınlamıyo ama o an işine gelmedigi için biliyorum yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…