Selam anne ördekler
Selam yavru ördekler
Selam anineeee
Gelemiyorsam bu sizden vazgeçtim demek değildir(kayahan)
Bildiğiniz üzere ekip arkadaşlarımdan çıkartılan oldu,üstüme işler yığıldı kaldı giremedim
Gelemiyorsam bu azraecenin yaşgününü unutacağım anlamına gelmez tabi
İYİKİ DOĞDUN ADAŞIMMM
MUTLU YILLAR:118::119::124::124::124:
Doğumgünün kutlu olsun,mutlu ol senelerceDoğumgünün sana bütün istediklerini getirsinnnnn canım
Eceme ve Yaren Nur'uma,burnu akan Defnoşuma ve bütün meleklerimize geçmiş olsun
Dün gece eşim kızım salonda yatmışGünlerdir Mira'yla siyam ikizi gibiyiz akşam eşim halime acıyıp yanımdan almış
gitmişler salondaki açılmaz koltukta uyumuşlarBizde de yine uykusuz geceler hakim bu aralar
İştahsızlık da çok fazla,
neredeyse sadece süt içerek günü geçiriyo minnoşum
Planner çok mutlu oldum senin adınaMeleğim sana yazdığım duayı bende sürekli okuyorum Mahirim için,taz zamanda herşey çok güzel olacak inşallah
,benimde saçım aşırı dökülüyor yaw
Ceren bence de öğlen grubunda kalsın babycim
İlkim taşınıyor sanırım,yardım lazım mı şekerimNagihan bakıcı meselesiyle ilgili iyi haberlerini bekliyoruz canım
Veee annezeynomun bebeği doğacak hala test yapmamışsın cicimŞimdi testler başladımı bitmez gerçi,2li 3lü 4lü
Allah gönlünün muradını versinTatlıcadı iyileştin mi?Bİangel nerdesin,AyşeMinel nasıl
Hejarım eniştenin yeni
işi hayırlı olsunKöşeminderi de geldi aklıma nasıl acaba?Beykozum içimdeki ses sıradaki bebek haberini senden bekliyor
sebebini sorma,hissiyat
Ecesuelifin işini tebrik edicektim dimi
Edacık da okulun startını vermiştir,yazılı yapar bize bi selam atar
Pınardacım,okullar başladı mı senin de canım
Ayakkabı işini ne yaptın?
Ay çok şeyler yazıcam ama "akıl akıl gel mutluya takıl" unuttum yine:44:
gercekten bendenmi bekliyorsun
niye ben benden beklemekten bukdar cok tırsıyorum bunuda bilmiyorum beni gec mutlucum
azraececim dogum günün kutlu olsun tüm ömrün boyunca ailecek saglıklı huzurlu yasaman dilegiyle öptüm seni şap şup
maasallah sekersizim artık herseyi anlıyorlar ögretmenini ne kadar cok sevmiş anine diyen agzını ye sekersizim tekrar maasalllh