• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Selam anne ördekler:3::3::3::3::3:
Selam yavru ördekler:3::3::3::3:
Selam anineeee:3:
Gelemiyorsam bu sizden vazgeçtim demek değildir(kayahan:24:):9:
Bildiğiniz üzere ekip arkadaşlarımdan çıkartılan oldu,üstüme işler yığıldı kaldı giremedim:37:
Gelemiyorsam bu azraecenin yaşgününü unutacağım anlamına gelmez tabi:16:
:46::46:İYİKİ DOĞDUN ADAŞIMMM:46::46:MUTLU YILLAR:118::119::124::124::124:
Doğumgünün kutlu olsun,mutlu ol senelerce:16:Doğumgünün sana bütün istediklerini getirsinnnnn canım:71:
Eceme ve Yaren Nur'uma,burnu akan Defnoşuma ve bütün meleklerimize geçmiş olsun:nazar:
Dün gece eşim kızım salonda yatmış:9:Günlerdir Mira'yla siyam ikizi gibiyiz akşam eşim halime acıyıp yanımdan almış
gitmişler salondaki açılmaz koltukta uyumuşlar:9:Bizde de yine uykusuz geceler hakim bu aralar:ssz:İştahsızlık da çok fazla,
neredeyse sadece süt içerek günü geçiriyo minnoşum:ssz:
Planner çok mutlu oldum senin adına:16:Meleğim sana yazdığım duayı bende sürekli okuyorum Mahirim için,taz zamanda herşey çok güzel olacak inşallah:nazar:,benimde saçım aşırı dökülüyor yaw:5:Ceren bence de öğlen grubunda kalsın babycim:16:
İlkim taşınıyor sanırım,yardım lazım mı şekerim:54:Nagihan bakıcı meselesiyle ilgili iyi haberlerini bekliyoruz canım:16:
Veee annezeynomun bebeği doğacak hala test yapmamışsın cicim:20:Şimdi testler başladımı bitmez gerçi,2li 3lü 4lü:9:
Allah gönlünün muradını versin:nazar:Tatlıcadı iyileştin mi?Bİangel nerdesin,AyşeMinel nasıl:emir_bebek:Hejarım eniştenin yeni
işi hayırlı olsun:nazar:Köşeminderi de geldi aklıma nasıl acaba?Beykozum içimdeki ses sıradaki bebek haberini senden bekliyor:49: sebebini sorma,hissiyat:49:Ecesuelifin işini tebrik edicektim dimi:42:Edacık da okulun startını vermiştir,yazılı yapar bize bi selam atar:3:Pınardacım,okullar başladı mı senin de canım:16:Ayakkabı işini ne yaptın?
Ay çok şeyler yazıcam ama "akıl akıl gel mutluya takıl" unuttum yine:44:

gercekten bendenmi bekliyorsun :1:
niye ben benden beklemekten bukdar cok tırsıyorum bunuda bilmiyorum beni gec mutlucum :27:(bide kalırmısın :53:)hissiyatların kuvvetlimi canımcımmmm :49:

azraececim dogum günün kutlu olsun tüm ömrün boyunca ailecek saglıklı huzurlu yasaman dilegiyle öptüm seni şap şup :9:

maasallah sekersizim artık herseyi anlıyorlar ögretmenini ne kadar cok sevmiş anine diyen agzını ye sekersizim tekrar maasalllh:nazar::nazar::nazar:

gercekten bendenmi bekliyorsun :1:
niye ben benden beklemekten bukdar cok tırsıyorum bunuda bilmiyorum beni gec mutlucum :27:(bide kalırmısın :53:)hissiyatların kuvvetlimi canımcımmmm :49:

walla en gencimiz sensin ve en ateşlimiz:23:ufoyu bile kaldırmışsınız yani:27:içimden öyle geldi canım:16:hissiyatım yerine göre kuvvetlidir:1:,eşinin askerliği wardı ertelemiş miydi canım?Durumlar ne sizde?Yokmu havadis beykozdan anlatsana biraz:51:,yeni bebişiniz nasıl:emir_bebek: Sarı şekerimizle ne oyunlar oynuyorsunuz:55:Yok öyle beğenip beğenip kaçmak:20:Eskiden bizle çene yaparken arada 2yemek bir salata yapardın:34:Özletme kendini dikkat dikkat ablan konuşuyor:23:

günaydın azraece ben senin doğum gününü kasım diye hatırlıyordum benimkide ozaman ya ama olsun iyiki doğmuşsun.eminim 18 ine basmışsındır.
chiciro hanım bende nezamandır yazmanızı bekliyordum.musab bilalde bu ayda bi değişiklik yok hala 9 kilo ve 76 cm. orhan cemal nasıl siz tahlil yaptırdınızmı beni merakta bırakmayın kuzum acil bi cevap.bende kurbanda antalyada çocuk endokrine götürmeye karar verdim bi tane doktor buldum.
hasta olan bebişlerimize çoooook geçmiş olsun.şu ikinci bebek heyecanı sardı gidiyo bakalım mutlu haberi kim verecek annezeynep mi yoksa ?
bu arada sayfamızdan sürekli kayıp veriyoruz nerdesiniz anneler mesala köşeminderi,hejar,dilekmete aklıma gelmeyenlerde var ne olur kusura bakmasınlar.

walla en gencimiz sensin ve en ateşlimiz:23:ufoyu bile kaldırmışsınız yani:27:içimden öyle geldi canım:16:hissiyatım yerine göre kuvvetlidir:1:,eşinin askerliği wardı ertelemiş miydi canım?Durumlar ne sizde?Yokmu havadis beykozdan anlatsana biraz:51:,yeni bebişiniz nasıl:emir_bebek: Sarı şekerimizle ne oyunlar oynuyorsunuz:55:Yok öyle beğenip beğenip kaçmak:20:Eskiden bizle çene yaparken arada 2yemek bir salata yapardın:34:Özletme kendini dikkat dikkat ablan konuşuyor:23:

evet erteledi askerligi gidemedi enesten ayrılamadı canım üni okuycakmıs az yapcakmıs bilemiyorum nasıl olcak :1:
gercektn eskiden neydim be enes karnımdaydı ya oyuzden her işe yetişiyordum şimdi onla ugrasmaktan begenip kacıyorum ama kıs geliyor enesin uykusu oturursa yazarım canım ablammmm :27:
ablamın bebişi kocaman oldu 7 kilo :nazar: enes onu sıkıp sevmek istiyor sarılıp götürmek istiyor oyuzden tetikteyiz ablama gidince
cok güzel bişey kız bebek ya ablam bir süslüyor ADANAZı cok güzel oluyor :8:
sarı sekerle ne mi oynuyoruz ben sizden duydugum o kürdanları süzgecten gecirme işini denedim bizim süzgecin seyi darmıs girmedi:27:
oyuzden karton bardaga 3 delik actım oralardan gecirdi 2 oynadı bıraktı süzgec almak lazım geniş şeyli :52:
öle işte mutlucum birde enesin 12 dişi oldu :nazar:
oldumu mutluabla ellerindn öperim :54:

günaydın azraece ben senin doğum gününü kasım diye hatırlıyordum benimkide ozaman ya ama olsun iyiki doğmuşsun.eminim 18 ine basmışsındır.
chiciro hanım bende nezamandır yazmanızı bekliyordum.musab bilalde bu ayda bi değişiklik yok hala 9 kilo ve 76 cm. orhan cemal nasıl siz tahlil yaptırdınızmı beni merakta bırakmayın kuzum acil bi cevap.bende kurbanda antalyada çocuk endokrine götürmeye karar verdim bi tane doktor buldum.
hasta olan bebişlerimize çoooook geçmiş olsun.şu ikinci bebek heyecanı sardı gidiyo bakalım mutlu haberi kim verecek annezeynep mi yoksa ?
bu arada sayfamızdan sürekli kayıp veriyoruz nerdesiniz anneler mesala köşeminderi,hejar,dilekmete aklıma gelmeyenlerde var ne olur kusura bakmasınlar.

Talay hanım, 9 kilo psikolojik sınır ve siz aşmışsınız en güzel :16: Bizimki 8.800’de takıldı ve bu konuda adım atmaya da hiç niyeti yok :19:

Geleçek Çarşamba itibariyle, son tartılmasının üzerinden 1 ay geçmiş olacak ve tekrar boy-kilo ölçülecek. Hala almadıysa yapılacakları tahmin bile etmek istemiyorum:18: Halbuki, sabahları kalkar kalkmaz “anneeaa mammaaaa” diyor. Süt-bebe bisküvisi yiyiyor. Anneannede kahvaltı da yapıyor. Akşamları 4 tavuk kanadı, ekmek, ayrana banamısın demiyor, yoğurtlu buğday çorbası, mercimek çorbası vs çok güzel yiyiyor (maşallah) ama almıyor işte. Hani şöyle bir espri yapmamak elde değil: “yedikleri buradaysa çocuk nerde, çocuk buradaysa yedikleri nerde annesiiiii”

Ablam (ki kendisi unv. Okumuş bir baaayandır) iştah şurubunda ısrar ediyor. Artıkın kendisine bir mekanistik cevap vereceğim sanırım. Şöyleki:

Sevgili ablacığım kilo almayan bir çocuğa sırf kilo alsın diye iştah şurubu vermek şuna benzer. Bir ev yanıyor ve pencerelerinden duman çıkıyor. Çevreden görenler dumanı engellemek için dışarıdan pencerelere kapaklar örtüyorlar ve dumanı başarıyla engelliyorlar fekat yangın devam ediyor. Yani duman tek başına sorun değil, yangın sorununun bir göstergesi. Asıl engellenmesi gereken şey duman değil yangındır. Yangın sönerse duman zaten bitecek. Onun gibi kilo alma sorunu olan bir çocuğa abuk subuk birçok yolla kilo aldırılabilir. 3 öğün baklava yedirirsin 3 günde sitediğin kiloya ulaşır ama bu sorunun çözümü değildir. Çocuğun kilo almasına başka bir sağlık problemi engel oluyorsa, o sorunu ortadan kaldırmak lazım. Zaten sorun çözülürse kilo da alacaktır nitekim.

o yüzden, kilo almamasının başka bir nedeni olmasından korkuyorum :18:

not: Ankara'ya gelmeniz gerekirse başımın üstünde yeriniz var. şimdiden teklifimi yapayım :46:

evet erteledi askerligi gidemedi enesten ayrılamadı canım üni okuycakmıs az yapcakmıs bilemiyorum nasıl olcak :1:
gercektn eskiden neydim be enes karnımdaydı ya oyuzden her işe yetişiyordum şimdi onla ugrasmaktan begenip kacıyorum ama kıs geliyor enesin uykusu oturursa yazarım canım ablammmm :27:
ablamın bebişi kocaman oldu 7 kilo :nazar: enes onu sıkıp sevmek istiyor sarılıp götürmek istiyor oyuzden tetikteyiz ablama gidince
cok güzel bişey kız bebek ya ablam bir süslüyor ADANAZı cok güzel oluyor :8:
sarı sekerle ne mi oynuyoruz ben sizden duydugum o kürdanları süzgecten gecirme işini denedim bizim süzgecin seyi darmıs girmedi:27:
oyuzden karton bardaga 3 delik actım oralardan gecirdi 2 oynadı bıraktı süzgec almak lazım geniş şeyli :52:
öle işte mutlucum birde enesin 12 dişi oldu :nazar:
oldumu mutluabla ellerindn öperim :54:

hadi hayırlısı canım,kısa dönem yapar inşallah yada bedelli.Adanaz'a maşallah:nazar:Süslemek güzel oluyor kız bebeği katılıyorum:16:,gerçi kısa bir süre sonra ne bantlar kafada duruyor ne bileklikler:ssz:Allah sanada senin gibi güzel bir kız nasip etsin:16:iyi fikir bulmuşsun süzgeç darlığına:1:Sarı şeker geçirsinde, varsın süzgeç olmasın bardak olsun:1:
Dişlerinizde süper walla:nazar:maşallah:nazar:Oldu canım:54: olsunda zaten:54:Seni görmek konuşmak için şarkhana gitmeyelim yani:54:

hadi hayırlısı canım,kısa dönem yapar inşallah yada bedelli.Adanaz'a maşallah:nazar:Süslemek güzel oluyor kız bebeği katılıyorum:16:,gerçi kısa bir süre sonra ne bantlar kafada duruyor ne bileklikler:ssz:Allah sanada senin gibi güzel bir kız nasip etsin:16:iyi fikir bulmuşsun süzgeç darlığına:1:Sarı şeker geçirsinde, varsın süzgeç olmasın bardak olsun:1:
Dişlerinizde süper walla:nazar:maşallah:nazar:Oldu canım:54: olsunda zaten:54:Seni görmek konuşmak için şarkhana gitmeyelim yani:54:

:1: birgün bulusalım ama bana yakın olsun :27:
soguklar baslamadan yagmurda falan zor oluyor :34:

:1: birgün bulusalım ama bana yakın olsun :27:
soguklar baslamadan yagmurda falan zor oluyor :34:

Bulaşalım walla,bana her zaman uyar da gelmiyosunuz şekerim kimsenin uymuyor zamanı:50:
üsküdara bile geldik dilberegeyle biz ama siz anadolu yakasından gelemediniz uymadı vakitler:ssz:
Eğer size de uyarsa ben buna varım balkonu bırakamam söyliyim:1:havalar soğumadan görüşelim buluşalım kaynaşalım
foto çektirelim:32:

Talay hanım, 9 kilo psikolojik sınır ve siz aşmışsınız en güzel :16: Bizimki 8.800’de takıldı ve bu konuda adım atmaya da hiç niyeti yok :19:

Geleçek Çarşamba itibariyle, son tartılmasının üzerinden 1 ay geçmiş olacak ve tekrar boy-kilo ölçülecek. Hala almadıysa yapılacakları tahmin bile etmek istemiyorum:18: Halbuki, sabahları kalkar kalkmaz “anneeaa mammaaaa” diyor. Süt-bebe bisküvisi yiyiyor. Anneannede kahvaltı da yapıyor. Akşamları 4 tavuk kanadı, ekmek, ayrana banamısın demiyor, yoğurtlu buğday çorbası, mercimek çorbası vs çok güzel yiyiyor (maşallah) ama almıyor işte. Hani şöyle bir espri yapmamak elde değil: “yedikleri buradaysa çocuk nerde, çocuk buradaysa yedikleri nerde annesiiiii”

Ablam (ki kendisi unv. Okumuş bir baaayandır) iştah şurubunda ısrar ediyor. Artıkın kendisine bir mekanistik cevap vereceğim sanırım. Şöyleki:

Sevgili ablacığım kilo almayan bir çocuğa sırf kilo alsın diye iştah şurubu vermek şuna benzer. Bir ev yanıyor ve pencerelerinden duman çıkıyor. Çevreden görenler dumanı engellemek için dışarıdan pencerelere kapaklar örtüyorlar ve dumanı başarıyla engelliyorlar fekat yangın devam ediyor. Yani duman tek başına sorun değil, yangın sorununun bir göstergesi. Asıl engellenmesi gereken şey duman değil yangındır. Yangın sönerse duman zaten bitecek. Onun gibi kilo alma sorunu olan bir çocuğa abuk subuk birçok yolla kilo aldırılabilir. 3 öğün baklava yedirirsin 3 günde sitediğin kiloya ulaşır ama bu sorunun çözümü değildir. Çocuğun kilo almasına başka bir sağlık problemi engel oluyorsa, o sorunu ortadan kaldırmak lazım. Zaten sorun çözülürse kilo da alacaktır nitekim.

o yüzden, kilo almamasının başka bir nedeni olmasından korkuyorum :18:

not: Ankara'ya gelmeniz gerekirse başımın üstünde yeriniz var. şimdiden teklifimi yapayım :46:

nazik davetiniz için teşekkür ederim.sanki bizi anlatmışsınız ve hislerimiz aynı.musab bilal sabah bizimle kahvaltı ediyor:1 yumurta beyazı,zeytin,domates salatalık
sonra bakıcı teyzesi muhallebisini ki(içeriği irmik,çeşitli tahıl unları,meyve rendesi,bal,çiğ susam,ceviz vb.olan bi muhallebi)bi çorba kasesinin yarısı kadar.
sonra yine benim tarafımdan mutlaka et sulu çorbasını içiriyo.
onun dışında ben köfte yedirmeye çalışıyorum.akşam bizimle yine yiyor.vb.
iştah konusunda sıkıntımız yok maşallah:nazar: kuzum bamya bile yiyor .
hadi kilo almadı boyu niçin uzamıyor herkez bilalin çok harekli olduğunu bu yüzden almadığını söylüyor.peki bunları bile yemeyen çocuklar var ve onlar klo alıyor.bende biliyorum her çocuk aynı değil ve 1 yaşından sonra kilo alması yavaşlayacak ama mübarek ayda 100 gr bari al.yok kabuslarıma giriyor artık.hadi biz minyon olsak onuda anlarım ama eşim ve ben 170 boyundayız ailemizde minyonda yok.tahlillerimizde sıkıntı yok.bi anne olarak niçin büyümediği sorusu içimi kemiriyo ve bunun cevabını biran önce almak istiyorum.sizin imkanlarınız bizden daha iyi.bulunduğum ilde sorularımın cevabını alabileceğim bi yer yok.inş. antalyaya gidince cevaplarımı ve çaremi bulabilirim.
bende size komik bişey anlatayım üst komşumun bi bebeği var ve musab bilalden 2,5 aylık küçük ama musabın 3 katı.musab bilalim kızı görünce abla abla diyo güleyimmi kahrolayım mı bilemedim.:5:

Bulaşalım walla,bana her zaman uyar da gelmiyosunuz şekerim kimsenin uymuyor zamanı:50:
üsküdara bile geldik dilberegeyle biz ama siz anadolu yakasından gelemediniz uymadı vakitler:ssz:
Eğer size de uyarsa ben buna varım balkonu bırakamam söyliyim:1:havalar soğumadan görüşelim buluşalım kaynaşalım
foto çektirelim:32:

tamam canım ozaman bu hafta sonu degil cünkü herkez ayarlayamayabilir bir sonraki haftasonu biseyiniz yoksa beykoz anadoluhisarı burgerkingde bulusakmı :27:

Son düzenleme:
tamam canım ozaman bu hafta sonu degil cünkü herkez ayarlayamayabilir bir sonraki haftasonu biseyiniz yoksa beykoz anadoluhisarı burgerkingde bulusakmı :27:

Canim nasil gelicez oraya el insaf:27:,gecen seferki gibi belediye tesisivari biryerde buluşalım,biz taaa karşılardan gelicez
biraz da siz gelin üsküdara kadıköye falan vapura metrobüse yakın olsun:34:, o zaman haftaya duyururuz kimler müsaitse yine c.tesi kahvalti falan yapariz beraber bebeişlerle:16:

Canim nasil gelicez oraya el insaf:27:,gecen seferki gibi belediye tesisivari biryerde buluşalım,biz taaa karşılardan gelicez
biraz da siz gelin üsküdara kadıköye falan vapura metrobüse yakın olsun:34:, o zaman haftaya duyururuz kimler müsaitse yine c.tesi kahvalti falan yapariz beraber bebeişlerle:16:

hımmmm yemedin demek :52:
tamam ayarlarız ozaman baska yer :27:

haftaya değilde sonrakii hafta olsun desemm dövermisiniz benii acaba diye korkumdan diyemiyorum, siteden iki tane komşumu çaya çağırdım cumartesi gününe ilk kez gelicekler vazgeçemem ayıp olurrr:17: havalar daha soğumaz yahuu 2 hafta ancak duyuru yapılır zaten haftaya erken bence erkenn yani erkennn benceee:45: neyse bakalım çoğunluk ne diyecek:34:

selammmmmmm:kkk:geçmişe baktım ama aklımda bişey kalmadı desem:17:
kime ne yazacagımı unuttum:17:bi ''anime''kaldı aklımda:1:inşallah onuda yanlış yazmamışımdır:)
aferim defnoşa:)
ha bide buluşma ayarlanıyomuş:19:bence seneye erteleyin:27:boşverin şimdi:27:bakın haftaya ve bi sonraki haftaya sel tehlikesi varmış:27:ciddi söylüyorum:27:unutun gitsin:9:
(kesinlikle kıskançlıktan yapmıyorum:27:çok ciddiyim)
çağlanın burnu biraz azaldı sanki ama bu seferde ceren hanım öksürmeye başladı:37:inşallah ilerlemez,ıhlamur yapıyorum içmiyo,bal veriyorum yemiyo:19:ne yapacam bu kızla bilemiyorum..hiç söz dinlemiyo:ssz:
bebeklerinizin kıymetini bilin:)en tatlı zamanları:)büyüdükçe bi tuhaflaşıyolar:1:bak.örnek:ceren:27:
çogunluk ögle grubu dedigi için cereni ögle grubunda bırakmaya karar verdim:119:hem benim içinde böylesi daha iyi olacak:)
başka başkaaa:31:
:28:mira uyumuyormuş:ssz:ah canım mutlucum bizim cadıda aylardır uyumuyo:ssz:öyle çok özledim ki deliksiz uyumayı:ssz:
hadi uyumamaya alıştık ama bari iştahları yerinde olsa dimi:ssz:
bu arada balkona devam demişsin:53:sen devamsan bende devam:9:senin fikirlerin herzaman hoşuma gitmiştir:)yine sana uymaya karar verdim:))
şekersiz doktora gidiyomuşsunuz:ssz:hadi bakalım güzel haberler verin bize:8:
bu arada kujum gümbür gümbür geliyo haberiniz olsun:52:

haftaya değilde sonrakii hafta olsun desemm dövermisiniz benii acaba diye korkumdan diyemiyorum, siteden iki tane komşumu çaya çağırdım cumartesi gününe ilk kez gelicekler vazgeçemem ayıp olurrr:17: havalar daha soğumaz yahuu 2 hafta ancak duyuru yapılır zaten haftaya erken bence erkenn yani erkennn benceee:45: neyse bakalım çoğunluk ne diyecek:34:

tabi tabi canım sakın vazgeçme çok ayıp olur:27:ben olsam bi daha evine ayak basmazdım:19:hem çaya çagır hemde sonra yok işim var gelmeyin denmez:27:
buluşmayı ertelesinler ne olacak ki:86::86::86:

hımmmm yemedin demek :52:
tamam ayarlarız ozaman baska yer :27:
Yer mi anadolu çocuğu:27:
Bana uyar,hatta bu cumartesi de uyar siz belirleyin şekerler yeri yurdu haber verin yeter:16:
:28:mira uyumuyormuş:ssz:ah canım mutlucum bizim cadıda aylardır uyumuyo:ssz:öyle çok özledim ki deliksiz uyumayı:ssz:
hadi uyumamaya alıştık ama bari iştahları yerinde olsa dimi:ssz:
bu arada balkona devam demişsin:53:sen devamsan bende devam:9:senin fikirlerin herzaman hoşuma gitmiştir:)yine sana uymaya karar verdim:))
iyi yaptın canım :46:Yalnız bi laf var biliyorsun dimi "kötü örnek örnek değildir":27:":Benim dediğimi yap,yaptığımı yapma":27:"sigaranın dumanına sarsam saklasam seni":27: gibi uzar gider bunlar:1:
Minnoşlara da geçmiş olsun:nazar:
Bi düzene girmedi gitti şu uykular ya,,ne uykusuz çocuklar doğurmuşuz beya:27:Çocuklarda haklı,tüm güzel huylarını annelerinden almışlar,annelerinde kötü huy olmadığı için babalarından da kötü huyları alıvermişler:1:Mira'nın; uykusuzluğu, mızmızlığı, gereksiz siniri, merakı, evi dağıtması aynı babası mesela:1:
Tarihli rüyalarının tarihleri geldi mi canım,sabah aklıma geldi tarihleri hatırlamaya çalıştım hatırlayamadım tarihleri:44:

nazik davetiniz için teşekkür ederim.sanki bizi anlatmışsınız ve hislerimiz aynı.musab bilal sabah bizimle kahvaltı ediyor:1 yumurta beyazı,zeytin,domates salatalık
sonra bakıcı teyzesi muhallebisini ki(içeriği irmik,çeşitli tahıl unları,meyve rendesi,bal,çiğ susam,ceviz vb.olan bi muhallebi)bi çorba kasesinin yarısı kadar.
sonra yine benim tarafımdan mutlaka et sulu çorbasını içiriyo.
onun dışında ben köfte yedirmeye çalışıyorum.akşam bizimle yine yiyor.vb.
iştah konusunda sıkıntımız yok maşallah:nazar: kuzum bamya bile yiyor .
hadi kilo almadı boyu niçin uzamıyor herkez bilalin çok harekli olduğunu bu yüzden almadığını söylüyor.peki bunları bile yemeyen çocuklar var ve onlar klo alıyor.bende biliyorum her çocuk aynı değil ve 1 yaşından sonra kilo alması yavaşlayacak ama mübarek ayda 100 gr bari al.yok kabuslarıma giriyor artık.hadi biz minyon olsak onuda anlarım ama eşim ve ben 170 boyundayız ailemizde minyonda yok.tahlillerimizde sıkıntı yok.bi anne olarak niçin büyümediği sorusu içimi kemiriyo ve bunun cevabını biran önce almak istiyorum.sizin imkanlarınız bizden daha iyi.bulunduğum ilde sorularımın cevabını alabileceğim bi yer yok.inş. antalyaya gidince cevaplarımı ve çaremi bulabilirim.
bende size komik bişey anlatayım üst komşumun bi bebeği var ve musab bilalden 2,5 aylık küçük ama musabın 3 katı.musab bilalim kızı görünce abla abla diyo güleyimmi kahrolayım mı bilemedim.:5:

canım inş daha donanımlı hastane ve doktorla sorularına cevap bulabilirsin allah yardımcınız olsun, ilginç olan hem musab bilal hemde chihiro'nun oğlu orhan cemal gayet iştahla yemek yiyorlar ama kılo almıyorlar ama zaten bu aylar kılo alımlarının yavaşladığı hatta durduğu zamanlar canım ya bizimkilerde kılo almıyorki artıkk benim zeynom en son 100 gr cık almıştı ama bugünlerde yine diş belasına daha fazlasını vermiştir bile bir ayarı yok yani bunlarınn:50: bak benim kuzenimin oğlu vardı okadar zayıftıkii eskişehirde ankarada gitmedik doktor bırakmadılar hatta güleceksin ama türbelere tekkelere bilem götürdüler çocuğu çok zayıf büyümüyor diye halada çok zayıf ama ilkokula başlıyor bu sene zayıfta olsa yaşıtlarına yetişmiş durumda ve cin gibi zeki maşallah, genetik faktörlerde etkili tabii ama belki yapı olarak minyon bir çocuktur. önemli olan sağlık problemi çıkmasında nasılsa kıloda alırlar büyürlerde kalbinizi ferah tutun inşş:16:

Back
X