2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bugün kv gitmicem yarında öbür gündeee sanırım bi aksilik olmazsa kurban bayramı sonunda dönücez memleketten .onnn çünnn çok mutluyum ve çenem düştü bugün en çok ben yazdım .evin şu anki halini görseniz ki görmenizi istemem hakkımda hiç iyi düşünmezsiniz çamaşır oyuncak bulaşık ütü yemek vb ev temizliği beni bekler oğlan uyudu bavul hazırlamam lazım sanırım artık kalkmalıyım yoksa bu gazla bütün hayatımı yazıcam bana kolay gelsin . bu arada iyiki varsınız

1-vitamin veriyormusunuz ? yoksa ben takıntılımıyım gün içi besinlerden yeteri kadar alıyomudur

vitamin mi? o ne? dostum bendeniz sadece D vitaminini kullandım. o da sırf ayıp olmasın diye çok kısa bir süre de demir verdim, o da doktora yalan söylememek için. çünküm yaz bebekleri oldukları için D vitaminine ihtiyaçları çok azdı. demiri bir ara az çıkar gibi olmuştu, o şekilde kullandım ama onu bile az kullandım. en son doktora gittiğimizde utanarak ve sıkılarak "vitamin kullanmıyorum " dedim. "zaten artık gerek yok. bu saatten sonra ihtiyaçları yok. yemeklerden alırlar gerekenleri"diyerek içime su serpti

dolayısıyla ek vitamin vs yerine normal yemeğe kanalize olmaya çalışınız derim

canım maşallah oğluşuna kan değerleriniz çok güzel bizim 10,9 du oyüzden ferrum veriyorum.vitamin işi kafamı karıştıyor evet besinlerden alıyor ama hep en iyisini istiyoruz ya acabalar kafamı kemiyor.buna şükür diyelim.demek sizde bizimle aynı kaderi paylaşıyornuz hazır değiller ve olduğunda yiyecekler yani kendimi öğle avutuyorum iyi olsunlarda . gel ozaman senin oğlanla benimkini k.k nın pütürlü yemeyen kardeşi yapalım :)

canım ne güzel demişşin yaaa işte bende yediklerinden aldığına katılıyorum da da daaalar kafamda uzayıp gidiyor .doğal yolla alıyor sonuçta vit.olsa ilaç faktörüde var var var

yapalım valla canım elbette öğrenicekler ama biraz zaman alıcak herhalde bizde sabırla beklicez

selam benim kızıma ne kadar benziyor. kızımda öyle iyi yemez. düzenli israrlı uğraş sonrası yemek yer. her türlü gıdayı vermeye çalışıyorum. sabah kahvaltımız problem bulamaç tarzı şeyleri yemyor. onun için az az birşeyler veriyorum. şekerli hiçbirşey yemez muhallebi falan ondan veremiyorum. kan tahlilleri de iyi çıkıyor.

aslında bulamaç yememesi lazım bizim oğlanında ama tek tek çok az yiyor bulamaçla daha çok yiyor
yavaş alışacaktır herhalde tek tek yemeyede
şekerli sevmez oğlum evet ama ben arada muhallebi veriyorum yiyor
her gün yemek hafta 1 yada 2 bunada şükür
ben hergün mutlaka et veya kıymalı yemekler yediriyorum
ve sabahları mutlaka 1 yumurta belki bu yüzden kan değerlerimiz iyi

vitamin kullanmıyoruz. kullandığımız tek vitamin c-vit3 tü.. demir damlası da kullanmadım. 14 aylıkken kan tahlili yapıldı. 10 çıkınca sadece 1 ay demir şurubu içti ve bıraktık.
ve bence kafana göre ilaç alma. sonuçta ilaç... çikiroko gibi doğal beslenmeden yanayım

ve kesinlikle eti puf lolipop vs hayran olunacak bişey değil ki... onları yemesin daha iyi bence.. haaaaaaaaa sen hiç mi vermiyosun dersen; sadece yaz tatilinde çubuk kraker yedi (kuzenimin oğlundan görüp) ve 2-3 haftada bir meyveli yoğurt veriyorum onu da hepsini bitiremiyor...

azmine hayranım kuzum.. süpersin..

daha sık çık kapıya o zaman :)

kız ne bisikleti .... aman yok vazgeçtim şimdi beni anlatır şöyle demiş böyle demiş diye.. söylemiyim en iyisi..

nasıl istiyorsa öyle tutsun bence.. benim kız iki elini de kullanıyor. bazı zamanlar sola ağırlık veriyo bazen de sağa. hiç belli olmuyo.. yani belki dönemseldir.. ayrıca
solak olmasının ne gibi bir sakıncası var ki?

ama şekersizim sen şimdi niye kızıyonki bizim isteyimiz abur cubur yemesi değil ama elma vb kesinklikle elinde hç birşeyi yemez ama çubuk kraker ve lolipop tarzı şeyleri yeni yeni yemeye başladı tabiki bitirmiyor 2 yalayıp atıyor ama bu bile bizim için başarı yani 1,5 yaşına gelip hala kah.bulamaç yiyen ve elinde hiç bir şey ısırıp yemeyen çocuğumun lolipopu elinde yediğini gördüğümdeki mutlululuğummm anlatılmaz yaşanırrr sanırım senin kuzun seni bu konuda hiç zorlamadı ne mutlu sana ve tabiki ama biz zamanı gelsin diye zorlmadan sıkmadan mücadleye devam ediyoruz yıkılmadık ayaktayız başarıcazzz

Kızlar selam
Gün içinde gücüm sadece okumaya yetiyor burayı,yoksa sizi kesinlikle oyun oynayarak falan aldatmıyorum
(baby)
Azraece bisikletin hayırlı olsunBende kocişinkini alıp sana eşlik ederim kızları da sırtımıza bağlarız
Kocam kendine yeni hobi bulduğu için(kürek) bisiklet bazı günler boşta Umarım yakında eve bir kano alıp gelmez
Ayy kızlar anlatılacak çok şeyler var ama nerden başlasam bilemiyorum en iyisi boşwerelim
Plannercığımın evlilik yıldönümünü tebrik eder mutluluğunuzun devamını dilerim canım
Herjarım Aras Eymen'e kocaman maşallah
Gönül sayfam 2000: Vitamin takviye vermiyorum ben ama yediklerine dikkat ediyorum ki farklı farklı vitaminler alsın en doğal yollarla minnoşumşöyleki:ıspanak veririm A vit. alsın diye,ceviz veririm E vit.alsın diye,kırmızı etine dikkat ederimB11&B12 var diye,güneşe çıkarız yumurta yeriz arada D vit.şifa olsun diye....vs. Çok yiyen bir bebeğim yok ama yedikleri dışında herhangi bir takviyem de yok.
Masalcığıma geçmiş olsunİnşallah biran önce iyileşir dudağı
Mahiri özledim ben rica etsem melek annesi birkaç resim yüklese de hasret gidersek
Alyelcan da hala kızların odalarından canlı bağlanacak o hooo

Dün gece kızımla sevgi yumağı şeklinde uyudukAllahım ya mutluluğum benim huzurum resmen
iyiki doğurmuşum ben bu Mira'yıİş yüzünden çok gerginim son zamanlarda bi süre c.tesileri işe gelmem
gerekiyor ama uzun bir süre yaniÇocuksuz adam başımıza müdür olunca böyle olurNeyse...anlatmıcam içim sıkıliii

Havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun arkadaşlarım dostlarım kankalarım
Mira "kendi kendine yeme isteği" konusunu iyice abarttı birde,elimizden hiçbirşey yemiyo neredeyse illa kendi yemek istiyo
Yese bide içim gam yemicek dün akşam heryer sulu köfte makarnaydı balkondaBirde kızdığımı bildiği şeyleri beni sinirlendirmek istediğinde ısrarla tekrar ediyiii bu kızBilse anneciğini işte yeterince sinir ediyorlar,hiç yaramazlık yapmıcak minnoşum
Ayyy birde oyun grubu konusu dr.umuzun kontrolünde bu kış için rafa kalktıHatta eşimin "1gün gitsin" demesine rağmen tarafımdan ekarte edildiGörüşmeye gittiğim yuva da çok güzeldi yaw arada bir kendim mi gitsem oyun grubuna acaba:86:

Benim kızım şimdilik 2 elini de kullanıyor,2 eliyle de yemekleri tutuyor hatta sıkıyoreline herhangi birşey verirsem o an yakında olan eliyle tutuyor,sola yada sağa geçirmeden devam ediyor.Dr. Mira için sola meyilli demişti,ama solak demek için erken demişti.
Ama sürekli solla kavrıyorsa solak olacağı söylenebilir benceDeğişmesini mi istiyorsun ki sen annesi?öyleyse nedenkiiii?

Beni sürekli atan bu sistem, neden 14 ziyaretçiyi atmıyorşurda ağız tadıyla 10-20 cümle de yazamıyoruz beyaaaa
geliyorum gidiyorum onlar hep ordalar ama

Kızlar bebişlerle aynı odayı ve ara sıra aynı yatağı paylaşmak hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Ben son 1 haftaya kadar genelde hep aynı yatağı paylaşmıştım.Şuan hem yatağını hem odasını ayırdım ama kendimi kötü hissediyorum.
Kuzumla sarmaş dolaş koklaşarak uyumak istiyorum ama ileride odasını ayırmak daha zor olur gibi geliyor bilmiyorum.

Merhaba kızlar,inşallah herkesin keyfi yerindedir.bu aralar gelemiyorum çünkü malumunuz üzre ders başı yaptık vee kura çekimi sonucu ben öğlenci oldum.sabah doğacığımla ilgilen,kahvaltısını vermeye çalış,okula hazırlık yap derken zaman akıp geçiyor.öğlen okula gidip 5.30 da paydos yapıyoruz.siz de bilirsiniz ki sonrasında buraya gelmem zor oluyor.düzenimi kurayım dönerim size,anlatacaklarım da var aynı zamanda..şimdilik sağlıcakla kalın.

Merhaba benim güzel anne arkadaşlarım
Nasılsınız? Ben taşındım yerleştim işler bitti ama ben de bittim. Sürekli bacağıma kramp giriyor.
Bu arada okul da başladı canım çıkıyo okulda. çocuklar alışma sürecinde, hepsi kafasına göre takılıyo umarım yakın zamanda düzene girerler. Geçmiş çok birikmiş okumam mümkün değil umarım herkesin keyfi yerindedir öpüyorum kızlar hepinizi ve minnoşları

PLANNER evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tatlım güzel ailenle mutluluk dolu nice senelere
MUTLUCAN yardıma değil de kahve içmeye beklerim seni bebeğem işlerim bitti çok şükür öpüyorum seni ve güzel gözlümü
AZRAECE biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun canım iyiki doğmuşsun ve iyiki mayısta dünya tatlısı ecoşu doğurmuşsun yoksa seni nasıl tanıyacaktık

Gule gule gidin ins cnm memleketinize...kv icinde umarim kisin gelmezde duzeninde huzurunda bozulmaz..yasadiklarin konusunda inan uzuldum moralini bozma cnm sende onun gibi yapmacik ol demiyorum ama ne yaparsin bir sekilde ins idare edebilirsin...

ilkimcim çok teşekkürler bende iyiki sizleri tanımışım. bacağıma kramp giriyor demişin ya aman lütfen dikkat et taşınırken çok mu yoruldun ağır kaldırdın bel fıtığının işaretidir bacak ağrısı ağzımdan yel alsında sen dikkat et yinede.

yeşilçay yaz kız yaz söylesinde yesin terliği bu sefer benden:))

mutlum bir gün gelip senin gibi bisiklet mağduru olacağıı hiç aklıma gelmezdi:)) evde mirayı kano içinde hayal ettimde süper olur:)) işlerin içinde inşallah bir an önce yükün azalırda rahatlarsın.

pınarda öğlenci olman kötü olmuş ama naparsın çalışcan mecbur:))

mutlum yenildik fena halde kader utansın(

bebeğim hala oyun peşinde ayıp ayıp boyunca kızları var hiç yakıştıramadım:))

Yok cnm seninle alakasi oldugunu samiyorum, raslanti diyelim ama zamanla burda da azalma olucaktir bu kacinilmaz bazen kimse bulamadigimda bende baska topikten anne mi acaba transfer etsem diye dusunumuyor degilim :))

Oyunda neymis anacim ..sen varya bizi habire satip duruyon once dizilere sattin simdide oyuna bakalim daha neler olucak :))
ins bizde birgun senin ellerinden asur yeriz cnm, cok meraktayim haberin ola..hadi et benden olsun ehueheueh

Ilahi cnm yine koptum gulmekten allahtan aldiklarini Kabul etmisler yoksa vay haline :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…