selam güzel anneler ve tatlı bebişler
hepinizi çok özledimvınn ın borcunu yeni ödedik ondan giremedim
ama artık aranızdayız oğlumla inşallah
bu sürede çok merak ettim sizi
özellikle Mahirimin sonuçlarını ve annezeynepin karnında bir melek olup olmadığını
azıcık geçmişi okudum plannercim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun yavrularınızla birlikte nice yıllar görün inşallah
azraece seninde d.gününmüş tabi ben baya gecikmeli kutluyorum ecemizin biricik annesi ömrün hep sana gülsün inşallah mutlu yıllar sevdiklerinle birlikte inşallah
bu aralar Aras Eymen'in iştahı açıldı bu ay 500 gr aldıve artık 10 kilo oldu oğlum 1 ay öncede boyu 81cm di..
bizden haberler böyle umarım herkes iyidir öpüldünüz koskocaman
çok sinirliyim kızlar. malum eşim öğlenleri yemeğe geliyor bisiklet alayım kendime dedi gidip gelmek için. iyi dedim araştırdı dün akşam gidip aldı gel aşağı bakalım dedi indik baktım kadın bisikleti bana almışneden diyorum evlilik yıldönümü hediyesimiş napıcam bisikleti dedim. ece ile binemem. ece olmasa hadi beraber sürerdik e çocuk var. kendi canı istedi diye gidip bana bisiklet almış varmı böyle saçmalık hem öyle ucuzda değil 660tl git iade et dedim tartıştık bana hediye alanda suçmuş. sabır diliyorum kendimeeeeeee
Gule gule gidin ins cnm memleketinize...kv icinde umarim kisin gelmezde duzeninde huzurunda bozulmaz..yasadiklarin konusunda inan uzuldum moralini bozma cnm sende onun gibi yapmacik ol demiyorum ama ne yaparsin bir sekilde ins idare edebilirsin...
kızlar vitamin kullanıyormusunuzzz bebişlere ? ben iştah için ve gelişim için faydalı old.düşünüyorum.kg boyumuz iyi çok şükür 4 aydır kg almasakta boyumuz uzujyor.şöyleki doğdu anne süütü almadı mamayla büyüdü 6.ay ek gıdaya başladık ne versem yiyiyor çok şükür hastalık ve diş dönemi hariç .ama şöyleki pütrlü taneli yemez .kahvaltı bulamaç öğlen meyve ikindi sebze yada makarna pilav muhakkak yoğurtlu karışık olucak yoksa yemez.akşam ekmek içli çorba yada muhallecbi sütlaç .
gecede ben yatmadan 01,30 -02,00 gibi 150 cc mama şimdi mamayı azalttı 80 felan içiyor zorlayıncca direnip ağlıyor sanırım artık gece beslenmek istemiyor.bizim günlük rutin böyle .doğumdan itibaren multitabs vit.kullandım 1 yaş sonrası vitamin şurubu aldım diş döneminde faydası oldu iştah açısından bide maşallah sanki daha çabuk büyüdü dişleri yada ben vitaminle kafayı bozuyorum.bugün ecz.gittim kan damlasıı ve vitaminini aldım kıza dedim bu vit.yeterlimi ? kaç aylık dedi.tabi ama aldığında 7 vit.var başka gösterdi onda 17 vit.+çinko+vb bişeyler var boy uzamasına iştahına öz4llikle bu dönem mevsim geçişi bağışıklığın güçlenmesi için bu daha yararlı dedi.benim 5 tl gösterdiği 40 tl düşündüm 5tl aldım eve geldim eşime dedim böyle diye oda git öbürünü al dedi yarın değiştiricem sanırım.balık yağı hiç kullanmadım 1 ay sonra felan onada başlıcam özet bu sizlere sorum şu
1-vitamin veriyormusunuz ? yoksa ben takıntılımıyım gün içi besinlerden yeteri kadar alıyomudur
2-beslenmemiz miz sizce yeterlimi eksikiğimiz varmı
3-süt konusu bi ara gündeme geldi ama şimdi hatırlamıyorum.günlükk 500cc olayı
sabah 1 bardak 120 cc felan gecede 150cc mama işte 300cc desek yoğurt ve peynir hergün eşlik ediyor bize ama gece uykuda almıcak artık buda 1 bardak süt içmiş olucak bu ona yeticekmi ? öğünlerimiz standart geneli saatli ama uzun yolda yada gezmekte sebze yada meyveyi atlıyoz yanıma mama alıyorum o şekil geçiştiriyoz
bide hala bulamaçmı demeyin yeterki yesin diyorum yemek konusunda savaşmak istemiyorum hazır olmadığını düşünüyorum.çubuk lolipop çikolata dışında elinde yemez bunları dişleri çoğaldıktan sonra başladı.pütürdenkastım ben hiç blendır kullanmadım tek prinç tanesini ağzına sokamayız ama yoğurtlu yer
dişlemi çocuklamı alakalı bilmiyorum komsunun kızı 10 aylık dişi yok çubuk kraker eti puf annında silip süpüyor pufu yiyişine hayranımama biz öğle değiliz.uzun olduuu okuyun lütfen tecrübeli annişler fikirlerinize ihtiyacım var
Kızlar selam
Gün içinde gücüm sadece okumaya yetiyor burayı,yoksa sizi kesinlikle oyun oynayarak falan aldatmıyorum
(baby)
Mahiri özledim ben rica etsem melek annesi birkaç resim yüklese de hasret gidersek
Havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun arkadaşlarım dostlarım kankalarım
Mira "kendi kendine yeme isteği" konusunu iyice abarttı birde,elimizden hiçbirşey yemiyo neredeyse illa kendi yemek istiyo
Yese bide içim gam yemicek dün akşam heryer sulu köfte makarnaydı balkondaBirde kızdığımı bildiği şeyleri beni sinirlendirmek istediğinde ısrarla tekrar ediyiii bu kız Bilse anneciğini işte yeterince sinir ediyorlar,hiç yaramazlık yapmıcak minnoşum
Ayyy birde oyun grubu konusu dr.umuzun kontrolünde bu kış için rafa kalktıHatta eşimin "1gün gitsin" demesine rağmen tarafımdan ekarte edildi Görüşmeye gittiğim yuva da çok güzeldi yaw arada bir kendim mi gitsem oyun grubuna acaba:86:
Beni sürekli atan bu sistem, neden 14 ziyaretçiyi atmıyorşurda ağız tadıyla 10-20 cümle de yazamıyoruz beyaaaa
geliyorum gidiyorum onlar hep ordalar ama
Kızlar bebişlerle aynı odayı ve ara sıra aynı yatağı paylaşmak hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Ben son 1 haftaya kadar genelde hep aynı yatağı paylaşmıştım.Şuan hem yatağını hem odasını ayırdım ama kendimi kötü hissediyorum.
Kuzumla sarmaş dolaş koklaşarak uyumak istiyorum ama ileride odasını ayırmak daha zor olur gibi geliyor bilmiyorum.
Merhaba benim güzel anne arkadaşlarım
Nasılsınız? Ben taşındım yerleştim işler bitti ama ben de bittim. Sürekli bacağıma kramp giriyor.
Bu arada okul da başladı canım çıkıyo okulda. çocuklar alışma sürecinde, hepsi kafasına göre takılıyo umarım yakın zamanda düzene girerler. Geçmiş çok birikmiş okumam mümkün değil umarım herkesin keyfi yerindedir öpüyorum kızlar hepinizi ve minnoşları
çaglayı hala emziriyorum ama artık dayanamıyorum sanırım bayramdan bir hafta önce bu sütten kesecem bu sefer kesin kararlıyım..
yemek yememesi sinirlerimi bozuyohem belki uykusuda düzene girer,,yılan hikayesine döndü bu iş:))
ben tek kızım dolayısıyla çocuklarımın teyzesi yok,,bugün teyzemle telefonda konuşuyorum ben teyze dedikçe çağla''teteeee''diye bagırdıçok hoşuma gitti keşke bi kızkardeşim olsaydı dedim acaba bunun için çokmu geç kaldım:))
hemen acele tarafından annemi evlendirsemneyse offf
ha bide bugünlerdeki favori kelimemiz ''peteeee''yemek yedikten sonra,su içtikten sonra hemen ''peteee'' diye bagırıyo:))
''peteee ''ne demeyin çok ayıptabiki peçeteeeeee:)))
aynı annesi gibi,kibar ve görgülü bir kızım var
bende mutlaka su içtikten sonra agzımı peçeteye silerimgerçektennnnn
başka ne vardıııı
unuttummmm
günaydınlar dicem herkese de forumda bu saatte ne üye var ne ziyaretçi ilginç:))
bebeğim bakış açına hayranım hiç aklıma gelmemişti yemek servisi olayı:)) aman kurtuldum bisikletten dün akşam aldı götürdü sormadım hiç naptın diye gidip altın alsın dimi yok:)) çıkış sebebinide görmedim sanma:))
sizi çok özlediğimi belirtmeliyim öncelikle
herşey umarım iyidir yolundadır ve güzeldir hepiniz için
2 aydır yoktum iş yoğunluğu bayram tatil derken uğrayamaz oldum kızlar ama aklım sizdeydi
bu iki ayda neler oldu kısaca özetlemek gerekirse ;
ramazanın son haftasında mınık kusum tutunarak yürürken nasıl olduysa dengesini kaybedip
düştü sol tarafına ve ayak bileği kırıldıinanamadık tabi basamıyordu kesınlıkle rontgen falan derken
yaş ağaç kırığı diye tabir edilen bir kırık olduğunu ıstersek alçıya alınabileceği söylendi
henüz yürümediği için kabul etmedik 2 haftaya kaynar dedi bu zaman zarfında ayağını yarı sürüdü yarı basmadı bi şekilde atlattık derken
kendine olan güveni sarsıldı haliyle yürümekte neyseki çok şükür bunuda atlattık 4 eylül itibari ile yürümeye başladı
Allah a şükürler olsun
siz neler yapıyorsunuz bakalım herşey bıraktığım gibimi benım gibi uzzun zamandır ığramayanlar yoktur inşallah
herkese iyi günler diliyor ve öpüyorum
Kızlar bebişlerle aynı odayı ve ara sıra aynı yatağı paylaşmak hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Ben son 1 haftaya kadar genelde hep aynı yatağı paylaşmıştım.Şuan hem yatağını hem odasını ayırdım ama kendimi kötü hissediyorum.
Kuzumla sarmaş dolaş koklaşarak uyumak istiyorum ama ileride odasını ayırmak daha zor olur gibi geliyor bilmiyorum.
2 aydır yoktum iş yoğunluğu bayram tatil derken uğrayamaz oldum kızlar ama aklım sizdeydi
ramazanın son haftasında mınık kusum tutunarak yürürken nasıl olduysa dengesini kaybedip
düştü sol tarafına ve ayak bileği kırıldıinanamadık tabi basamıyordu kesınlıkle rontgen falan derken
yaş ağaç kırığı diye tabir edilen bir kırık olduğunu ıstersek alçıya alınabileceği söylendi
henüz yürümediği için kabul etmedik 2 haftaya kaynar dedi bu zaman zarfında ayağını yarı sürüdü yarı basmadı bi şekilde atlattık derken
kendine olan güveni sarsıldı haliyle yürümekte neyseki çok şükür bunuda atlattık 4 eylül itibari ile yürümeye başladı
Allah a şükürler olsun
siz neler yapıyorsunuz bakalım herşey bıraktığım gibimi benım gibi uzzun zamandır ığramayanlar yoktur inşallah
[SIZE=3]kızlar biliyorsunuz 2, hamileliğimi istediğimi hep söylemiştim 2 haftadır ara ara midem bulanıyordu.geçende yazmıştım midemi üşütmüşüm dikkat edin diye.işte o üşütme değilmiş mercimekmiş.arkadaşlarımın ısrarı üzerine sabah idrar testi yaptım çift çizgi şimdi kan testi yaptım.çook şükür inş.sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağıma almak nasip olur.musab bilalim abi oluyor.şimdi bunu eşime nasıl haber versem onu düşünüyorum musab bilal le mi versem acaba haberi.fikirlerinizi bekliyorum.
Allah a şükürler olsun
[SIZE=3]kızlar biliyorsunuz 2, hamileliğimi istediğimi hep söylemiştim 2 haftadır ara ara midem bulanıyordu.geçende yazmıştım midemi üşütmüşüm dikkat edin diye.işte o üşütme değilmiş mercimekmiş.arkadaşlarımın ısrarı üzerine sabah idrar testi yaptım çift çizgi şimdi kan testi yaptım.çook şükür inş.sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağıma almak nasip olur.musab bilalim abi oluyor.şimdi bunu eşime nasıl haber versem onu düşünüyorum musab bilal le mi versem acaba haberi.fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?