2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ooo MASALLAH Araz Eymen e cnm umarim daim olur gelisimi...darisi zayif bebeklerimize ins ozellikle Mahir, Feyzanur, Orhan Cemal ve Musab Bilal a ...

Internete grime azmine bayildim helal olsun sana cnm..
Galatasaray cok fena yenildi uzuldum valla gecmis olsun Esimde GS ye tutuyor simdi yanimda delirmekle musgul(
Bisikletinde hayirli olsun inan okurken cok guldum kizma bana, bian Ece ile bindiginizi dusundumde :))

Gule gule gidin ins cnm memleketinize...kv icinde umarim kisin gelmezde duzeninde huzurunda bozulmaz..yasadiklarin konusunda inan uzuldum moralini bozma cnm sende onun gibi yapmacik ol demiyorum ama ne yaparsin bir sekilde ins idare edebilirsin...

canım içtenliğin ve güzel dileklein için çok teşekkür ederim.canım kv mağduruyum bazen kızıyom bazen onun için üzülüyorum ama samiyetine inanmıyorum.ayrıca aramız yarım saat mesafe ama bende senin gibi inşallah gelmez diyorum.valla boşver bitmez benim dedikodum :)

Cevaplar ...

1-Vitamin kullaniyorum; burdan bize bir yas sonrasinda kullanimin cok onemli oldugu soylendi bende icinde 8 tane vitamin olan ve ozellikle D vitamin iceren kullaniyorum doctor tavsiyeli..
2- Cnm gelisimi iyi yonde gidiyorsa beslenmeniz iyidir..
3- Bir yas sonrasi mama icin onerilen miktar 300 cc , zaten siz yakaliyormusunuz bence bu konuda da endise etme ...

Bizimkide mama cok icmiyor 300 cc pek olmuyor ama inek sutu ile kapatiyoruz...

Son düzenleme:

Cnm inan senin yoklugun cok belli oluyor burda ama tabiki is once gelir malum miniklerimize guzel gelecek vermek lazim...baby bizi satsin bakalim daha nereye kadar satar bilemiyorum bende :))

Mina kizimiz bu konuda tek degil kanimca benimde oglum kendi yemek istiyor hatta corbayi yedirirken bile koyuyorum onune ve birde kasik veriyorum hem kendi doke doke yer hemde ben bir yandan agzina veriyorum ..ne yapiyim yoksa yemiyecek varsin boyle olsun ...

Yarin oyun grubuna goturcem Mahiri yalniz burda bardaktan bosalincasina yagmur yagiyor ne yapcam bu konuda bilemiyorum..off off ..ins sizin icin de olumlu gelismeler olur cnm...

tamam sekerim resim isinide hemen halledicem...

selammmmoyunu bıraktım geldim
aslında oyun beni bıraktı çünkü canım hiç kalmadıazraece ve şekersiz bana can yollayın lütfennnn:))
azraececim bisikletin hayırlı olsun güle güle kullan:))nasıl kullanacaksan bende merak ettimya eşin nasıl bu kadar para vermiş gidip altın alsaymıştı ya daha iyiymişti:)ya bide aklıma ne geldihani eve gelmesi rahat olsun diye kendine alacaktı niye sana almışbu sana bi mesaj olabilirmiyemegi sen götür diyevalla ben olsam olay çıkarırdımgider bisikleti adama iade ederdim:))
lastiklerini bi güzel sil götür''bak abi gıcır gıcır valla daha binmedim yemin içerim '' dersin kesin geri alır:)))
ay kusura bakma biraz latife yaptım:)
gönül1999sayfam:)cigerim biz vitamin veya metamin kullanmıyoruz gerek görmüyorum,,ama doktor önerseydi kullanırdımsende doktoruna bi danış istersen,kendi yanından verme çocuga
ilkimcim taşınıp yerleşmişsin yeni evi çok severim benmis gibi olur:)kendinede çok dikkat et cnm çok yorulmuşsun
okulda seni yoruyordur:18:çocuklara gamgam aç oynasınlar sende biraz dinlen
pınardacım senide özledik şekerimburda herkes bi alemde kimse ugramaz oldu:)bari sen yapma:)fırsat buldukça çık gel
mutlucum canişkom işler yogunmuş:26lsun yinede insan 20-30 cümle yazar demibeni kendine örnek al:)o kadar işim arasında geliyorum:)
başka başkaaaa:26:
kujum nerdesin bacum:26:
tatlıcadı:26:nagiş:26:
ha bide cikirokko vartatilemi gidiyo yoksa gitmiyomu valla bişey anlamadımarkadaş entel ne yazdıgı anlaşılmıyo

Beni sürekli atan bu sistem, neden 14 ziyaretçiyi atmıyorşurda ağız tadıyla 10-20 cümle de yazamıyoruz beyaaaa
geliyorum gidiyorum onlar hep ordalar ama

Torpilli onlar cnm kesin :))benide atiyorlar bizdemi misafir olsak belki o zaman degerimiz bilinir..

Hosgeldin canimcim...Kayrayi senide ozledik..butun yaz nerde ise yoktun ins bundan sonra seni aramizda sik sik goruruz..yeni evind e gule otur ins,

Kendini kotu hissetmeTuruncu.. eninde sonunda alismak zorundalar bende ayirdim ama surekli uyaniyor ve hemen hemen hep yanindayim ne yapalim duzene girene kadar boyle..

yemege misafirim geldi,bide annem geldi ev savaş alanı gibiydiçocuklar saçtı döktü öldüm yorgunluktan
ama annem çağla ve cereni gülme krizine soktuçağlanın gülmekten gözünden yaş geldi
annem çocuklarla çok güzel vakit geçirir ama çok ses yaparbagıra çağıra oynar,olsun ne yapalım:)
tam yemek esnasında elektirikler gitti mum ışıgında ormantik bi yemek yedik
onlar gitti ben evi süpürdüm sildim,oyuncakları yerleştirdim,çocukları yatırdım...
benim yeni telefonum yere düşe kalka pert olduyarın servise gidiyoeşim çok kızgın
neden çocukların eline veriyomuşumsanki ben veriyorum

Yeni Egitim yili tum ogretmen arkadaslarin hayirli olsun ins...

Tasindim demek masallah evi almanizda tasinmanizda jet hizi ile oldu gibi ama tabii sana cok zor gelmistir inanirim cunku bende Mayis ayinda tasindim ve tek basima yaptim herseyi ...
Sana cok gecmis olsun bacagin umarim iyilesir hemen...

Pinarcim bizi boslama lutfen gel arada bir ok...oglenci olmanda bir hayir vardir bekli uzme kendini...su anlatacaklarinida cok merak ediyorum bilesin...

çaglayı hala emziriyorum ama artık dayanamıyorum sanırım bayramdan bir hafta önce bu sütten kesecem bu sefer kesin kararlıyım..
yemek yememesi sinirlerimi bozuyohem belki uykusuda düzene girer,,yılan hikayesine döndü bu iş:))
ben tek kızım dolayısıyla çocuklarımın teyzesi yok,,bugün teyzemle telefonda konuşuyorum ben teyze dedikçe çağla''teteeee''diye bagırdıçok hoşuma gittikeşke bi kızkardeşim olsaydı dedimacaba bunun için çokmu geç kaldım:))
hemen acele tarafından annemi evlendirsemneyse offf
ha bide bugünlerdeki favori kelimemiz ''peteeee''yemek yedikten sonra,su içtikten sonra hemen ''peteee'' diye bagırıyo:))
''peteee ''ne demeyin çok ayıptabiki peçeteeeeee:)))
aynı annesi gibi,kibar ve görgülü bir kızım var
bende mutlaka su içtikten sonra agzımı peçeteye silerimgerçektennnnn
başka ne vardıııı
unuttummmm

Ayy masallah cok tatlilar dimi...Mahir in de bir alo diyisi var olursun "ayoooo " diyo ama ses tonu o kadar sekerki yiyesim galiyor..
Bide ben hep hadi hadi derim baktim oda hade hade diyor buggunlerde sozcuk hazinesi bayagi gelismeye basladi cok tatli dilli oldular yaw..
Kizkardesim var benim hep bana evlen evlen teyze oluyum diyordu oldu ve cok mutlu oldu gercekten cocuklar icin teyze hala dayi amca cok iyi oluyor fakat bizde uzagiz cnm bende burdaki arkadaslarimiza teyze diyip avunuyoruz..

ne olmuş bu siteyesürekli beni dişarı atıyotamam mutluyu atıyosun anladık o haketmiş olabilir ama ya bennnnn
beniiiiii,beniiiii,beybiyiiiiiii
sinir oldum
melegim soracam unutuyorum ne yaptın canım mahirin işitme testi ne zaman yapılacak,randevu aldınmı,,bizi merakta bırakma haber ver olurmu,,dualarımız mahirle inşallah testi 100 puan alarak geçecek akıllı kuzum:)
saatte baya geç oldu ben yatmaya gidiyorum
öpüldünüz en kocamanındannnn

Son düzenleme:
Uykum var, uykum var ve yine uykum var...diyerekten iyi geceler diliyorum tum topic sakinlerine...guzel ruyalar gormeniz temennileri ile...sevgiler efem..

Baby sekerim ben var gitmek, optum seni ve kuzulari...

günaydınlar dicem herkese de forumda bu saatte ne üye var ne ziyaretçi ilginç:))

bebeğim bakış açına hayranım hiç aklıma gelmemişti yemek servisi olayı:)) aman kurtuldum bisikletten dün akşam aldı götürdü sormadım hiç naptın diye gidip altın alsın dimi yok:)) çıkış sebebinide görmedim sanma:))

sizi çok özlediğimi belirtmeliyim öncelikle
herşey umarım iyidir yolundadır ve güzeldir hepiniz için
2 aydır yoktum iş yoğunluğu bayram tatil derken uğrayamaz oldum kızlar ama aklım sizdeydi

bu iki ayda neler oldu kısaca özetlemek gerekirse ;
ramazanın son haftasında mınık kusum tutunarak yürürken nasıl olduysa dengesini kaybedip
düştü sol tarafına ve ayak bileği kırıldı inanamadık tabi basamıyordu kesınlıkle rontgen falan derken
yaş ağaç kırığı diye tabir edilen bir kırık olduğunu ıstersek alçıya alınabileceği söylendi
henüz yürümediği için kabul etmedik 2 haftaya kaynar dedi bu zaman zarfında ayağını yarı sürüdü yarı basmadı bi şekilde atlattık derken
kendine olan güveni sarsıldı haliyle yürümekte neyseki çok şükür bunuda atlattık 4 eylül itibari ile yürümeye başladı
Allah a şükürler olsun

siz neler yapıyorsunuz bakalım herşey bıraktığım gibimi benım gibi uzzun zamandır ığramayanlar yoktur inşallah

herkese iyi günler diliyor ve öpüyorum

günaydın canım. valla her sabah yazıyorum bugun de okudum ama iş girdi araya.. yazamadım sana denk gelmiş :)

tekrar geçmiş olsun. çok sevindim sinemisin yürümesine. hadi bakalım durdurabilene aşk olsun bundan sonra..
ve daha sık gel

musab bilal 6 aylıktan itibaren kendi odasında yatıyor. yürümeye başladığından beri yer yatağında yattığı için canı ne zaman isterse kapılar açık ara ışık yanar yanımıza gelip yatıyor.bencede birlikte sarılıp yatmak çoooook güzel

çok üzüldüm Rabbim daha beterinden korusun.bi kere yürüdümü gerisi gelir zaten sonrada koşma diye arkasından koşarsın.

[SIZE=3]kızlar biliyorsunuz 2, hamileliğimi istediğimi hep söylemiştim 2 haftadır ara ara midem bulanıyordu.geçende yazmıştım midemi üşütmüşüm dikkat edin diye.işte o üşütme değilmiş mercimekmiş.arkadaşlarımın ısrarı üzerine sabah idrar testi yaptım çift çizgi şimdi kan testi yaptım.çook şükür inş.sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağıma almak nasip olur.musab bilalim abi oluyor.şimdi bunu eşime nasıl haber versem onu düşünüyorum musab bilal le mi versem acaba haberi.fikirlerinizi bekliyorum.

anaaaaaaaaaaaa.... ne sakinsin talay yaaa... nasıl sakin sakin yazmışsın.. ben olsam deli olurdummmmm..

hadi hayırlı olsun. zaten istiyordun.. yüz yüzeyken söyle bence. ayyy cok heyecanlı...

anne zeynepppppp senden de haber bekliyoruz. yoksa ömer de mi abi oluyo

talaycım gözün aydın Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim valla:)) musab bilalin bir tişörtüne yaz keçeli kalem ile abi oluyorum diye yolla babasına:))

turuncu onlarla herşey güzel oluyor ama artık yalnız yatmaları gerek bence.

kızlar size bir soru şimdi ecede az süt içenlerden y ama maşallah meme iyi emiyor ya bizim sütle inek sütü kalsiyum açısından denkmidir sizce?

canımm çok geçmiş olsun ya allah korusun kuzularımızı nekadar zor günler geçirmişsiniz ama iyileşmişte yürümüş bile bak maşallahh çok şükür, esmer fıstığımı öp benim için annesi

ayyyy istiyordun zaten çok şükür hadi hayırlı olsun canım ya valla çok sakin geldin banada yoksam bizmi çok telaşlıyız şekersiz şekerimmm

allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin canım darısı bize olsun, musab bilal harika bir abi olacak bencede yüzyüze söyle eşine

ben biraz soğukkanlıyımdır ama çook mutluyum.bide eşimle daha paylaşamadım asıl onunla paylaşınca mutluluğum katlanıcak.şimdiden herkes ayvayı yedin diyo bana ama Rabbim yardım etsin yeterki .kızlar musab bilalde çok rahat bi hamilelik geçirmiştim hiç midem bulanmamıştı şimdiden midem çok bulanıyor acaba kızmı olacak ayyy çok mutluyum inş. 2. bebeğimde mayıs bebeği olacak sanırım.isteyen herkez bu mutluluğu tatsın. kenime dikkat etmem lazım emzirme konusunu içimde halletmem lazım,musab bilalle yapmak istediklerimi yapmam lazım, bana çok düşkün onu ihmal etmemem lazım vb yani tempolu bi hayat beni bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…