Aklım burda ama çok keyifli bir iş üzerine çalışıyorum katılamadım size,uzun zamandır ilk kez bu kadar severek çalışıyorum hatta konsantrasyonumu kaybetmiim dedimKızlar eğer bu grafiklerim kabul görürse hepinizi alıcam yemeğe götürücem
Gelemeyenlerin evine yemek göndericemZorlu bir sunum beni bekliyor haftaya:18:
Neyse bu kadar iş konuşmak yeter bana
zeynomun terlikleri çok güzelgüle güle giysin
talaycım benim tahminim kız bebek, 1e 5 idaaya giriyorum warsa kendine güvenen gelsin
Allah, kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsinhislerim yerine göre... bunu zaten biliyosunuz
meleğim Mahirim de yeni ayakkabılarını mutlulukla giysin,tez zamanda yürümeye başlasın,koşsun..
baby eve gidince banyoları ovucam bakalım önerin işe yarıcak mı önerinkafam güzel dünya güzel herşey güzel..
beykozum atarlı gülistanım,,ne olmuş çok yazılmışsa burası bizim bi nevi boşaltım sistemimiz değil mi gülistaaan gülistaaan
nagişim fotolara bakmaya gidiyorum herşeyin iyi olmasına sevindim
şekersizim kararın hayırlı olsun canım,hakkınızda hakkımızda haklarında hayırlısı
ilkimcan kendim bakıcımla frekansı tutturmuş kadar sevindimdaim olsun işlaaaa
işlaaaa kujum da gelir de 5yüz1000 alıntı yapar mutlu oluruz&keyifle okuruz
okuruz tatlı cadım da gelirde keyifle yazarda gece kuşummmm
kuşum azraece ablan hep aklımda,,iyi haber vermeye devam:129:
Hepinizi çok ama çok seviyorum,herkes inşallah çok mutlu çok huzurlu bir haftasonu geçirir
Dediğin gibi inşallah sonu iyi olur canım. Sağ salim bebelerine kavuşur. Çok geçmiş olsun.yorgunum ama kaç gündür doğru düzgün yazamıyorum ya uyumaktansa burada olmayı tercih ediyorum:))
hafta sonu büyük temizliğe kalkıştım halılar yıkamaya gitti, camlar silindi perdeler yıkandı derken ablamın haberi geldi moral sıfır tabi işlerde öyle sallandı gitti. bende sinirimi bu aralar eceden çıkarıyorum( halılar yok ya yere uhula yapıştırmışın gibi yatıp duruyor, ayakkabılarını çıkarıp duruyor hasta olacak bağırmaktan heba oldum ne acelesi varsa 4. azısıda tam çıktı derken sağ üst köpek dişi ucunu göstermiş onunda sıkıntısından mızmız sürekli onunla oynayım istiyor. aklıma hep dilberege geliyor ev hanımı olup buraya yazmaya yetişemedi:)) bugün halılar geldi ctesi eşimle yayarız artık annemde gelicekmiş önümüzdeki hafta içi sevindirik oldum kendim için değil ece için tabi:))
ablam hala hastanede çok ağrıları var o kadar ilaçta alıyor ama çare olmuyor inildiyor ağrısındansonu iyi olsunda çekmeye razıyım diyor ama çok yıprandı geçermi böyle günler
köşeminderide birden yazmayı bıraktı nolduki acaba?
Amin canım teşekkür ederim. Sana da kolaylıklar diliyorum inşallah kolay atlatırız.Ohhh bee rabbim ins bozmaz da devam eder bakicinin sirineme iyi bakmaya..inan kendi kizimmis gibi sevimdim minik Bestem Adina..
Umarim bayramdan sonra emzirme isinide halletmis olursunuz..bizim de emzik sorunumuz var bakalim nasil kesicez...suan gun icinde meme meme deyip istiyor ama vermiyorum bu konuda kararliyim ins su disleri biraz yola koyduktan sonra bende kesicem..
Ayy inanmıyorum ne işi var bu çocukların ya sabahın köründe uyanırlar. Anlamıyorum bunları uyuyun işte fırsatınız varken. Ben bebek olsam kesin 22 saat uyurdumBende 5.30 da kalkiyorum aslinda kalkiyoruz mecburen malum oglan o saatte uyaniyor bazen diyorumki ise gitsem hic zorlanmayiz herhalde oglani 7 gibi krese verip isede halli halli yetisirdim..
Hay maşallah cidden çok pahalıymış.ilkimcim egitim seti 150 lirameşe yayınlarının şanslı kitap seti..
ama içine ek kitaplarda koymuşlar..kırtasiye malzemesi 200 lira
okul aidatı ayda 40 lira
su,temizlik mal.50 lira
servis-adam 70 istiyo ben 60 veriyom:))
dahada masraflar çıkıyoanaokulu deyip geçmeyin bu parayla bir ev geçinir:)
melegim sen çok erken kalkıyomuşsun canım ya:44:mahir oglan neden böyle erkenden kalkıyo:26:Allah yardımcın olsun canım..
evde olmak çalışmaktan daha yorucukim ne derse desin bu bir gerçek
bazen o kadar bunalıyorum ki keşke bende çalışsam dedigim oluyo:))ama kızları kimseye emanet edemiyorum
zaten millette kapımda sıraya girmişti ver kızlarına bakıyım diyebaktıracak kimsemde yok
kahrolsun bağzı şeyler
Hadi inşallah yakışıklı kuzum yeni cicileriyle yürümeye başlar. Güle güle giyinsin kuzucuğum.Selam kizlar...birazdan ogluma ayakkabi almaya gidicem..hepinizi bildiginiz uzere aksam okuyacam ins..simdi hizlica goz carptim ayrintilari aksama :))
Belki Mahir ilk adim ayakkabisina heves ederde yurur dimi...uff yaa benimkide fakirin duasi gibi oldu..
senin terliklerini sevsinler zeynom o tontiş ayakları içinde ne tatlı durur eminim.Selamm cicimmmmama hemen gitmişsin yahuuu yoğunsun galiba (
canımm hadı bakalım şimdiden güle kullansın mahircikk inşş uğurlu gelir ilk adım ayakkabıları, bak resmini istiyoruz ona göreee
bende zeynoya terlik aldımmmterasa çıkınca ne giydireceğimi şaşırıyorum minnoşa ev ayakkabısıyla çıkaramıyorum altı kirleniyor herseferinde silmek zor oluyor dışarıdaki ayakkbısınıda her seferinde ayakkabılıktan terasa geçirmek sonra tekrar içeri almak zor oluyorduu bütün yaz bu zorluğu çektikten sonra zeynomada terlik almak fikri geldi aklımıza sonundaaa
Eki Görüntüle 816105
işte bunu aldım minik kuşuma geldi bugünnama inş benim tombik ayaklı kuzuma olur ya kalıbı biraz dar sanki 21 numara yani daha büyüğünü alsamda büyük gelir diye düşünmüştüm ama sanırım yanılmışım inş olurrr ayyy buarada masam biraz dağınıkmı çıkmışş çok çalışıyorum çok ondann
Aklım burda ama çok keyifli bir iş üzerine çalışıyorum katılamadım size,uzun zamandır ilk kez bu kadar severek çalışıyorum hatta konsantrasyonumu kaybetmiim dedimKızlar eğer bu grafiklerim kabul görürse hepinizi alıcam yemeğe götürücem
talaycım benim tahminim kız bebek, 1e 5 idaaya giriyorum warsa kendine güvenen gelsin
Allah, kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsinhislerim yerine göre... bunu zaten biliyosunuz
meleğim Mahirim de yeni ayakkabılarını mutlulukla giysin,tez zamanda yürümeye başlasın,koşsun..
baby eve gidince banyoları ovucam bakalım önerin işe yarıcak mı önerinkafam güzel dünya güzel herşey güzel..
beykozum atarlı gülistanım,,ne olmuş çok yazılmışsa burası bizim bi nevi boşaltım sistemimiz değil mi gülistaaan gülistaaan
şekersizim kararın hayırlı olsun canım,hakkınızda hakkımızda haklarında hayırlısı
Hepinizi çok ama çok seviyorum,herkes inşallah çok mutlu çok huzurlu bir haftasonu geçirir
kızlar bu öğlen yemeğini napıcam ben ya(( pazara gittik 1 hafta dolmadan aldıklarımız bitti. sadece akşam ne yicez diye düşünürken şimdi öğlende düşünüyorum. birde benim bu halimi eşim eleştiriyor ne varmış yemek yapmakta diye
nagişim herşeyi yolunda olmasına çok sevindim maşallah diyorum vur tahtaya:))
bende yine rejime başladım ne ara aldıysam 4 kilo almışım almaz olasıcıları eskisi gibi fazla spor yapmayada gelmem belim yüzümden sabahları yürüyorum bakalım işe yarıyacakmı bayrama kadar veririm inşallah
ece of demeyi öğrenmiş habire oflayıp duruyor bana çekti sanırsam:)) ana kız oflayıp duruyoruz anlıyacağınız:))
kızlar bu öğlen yemeğini napıcam ben ya(( pazara gittik 1 hafta dolmadan aldıklarımız bitti. sadece akşam ne yicez diye düşünürken şimdi öğlende düşünüyorum. birde benim bu halimi eşim eleştiriyor ne varmış yemek yapmakta diye
bende yine rejime başladım ne ara aldıysam 4 kilo almışım almaz olasıcıları eskisi gibi fazla spor yapmayada gelmem belim yüzümden sabahları yürüyorum bakalım işe yarıyacakmı bayrama kadar veririm inşallah
ece of demeyi öğrenmiş habire oflayıp duruyor bana çekti sanırsam:)) ana kız oflayıp duruyoruz anlıyacağınız:))
Eki Görüntüle 816458 Eki Görüntüle 816457
Oglumun papuclari kizlar...cok hosuma gitti yumusacik ve evde her zaman giyinebilcegi turden, ins ugurlu gelirler bize, oglum yurur ve gercekten ilk adim ayakkabisi olur..
çoookk begendim canım güle güle giysininşallah dedigin gibi ilk adımlarını bunda atar hatta koşar:)
hayırlı olsun şahsen bende alsam bunu alırdım cnm:)çoookk güzel
ayrıca planner yazmayı unuttum zeynonun terliklerine bayıldımmmmmmayaklarına çok yakışacaktır güle güle giysin prenses
kızlar birşey alırken fiyatınıda yazsanızaben çok meraklıyımdır
mesela bugün ben bakkaldan kutu kola aldım 1,50 lira verdimnasıl kazıklanmışmıyım acaba:26:
buda bir çeşit bilgi paylaşımı dimi:))
Off cnm yaa ben aksam yemegini zor yapiyorum birde oglen mi cikti inan kendim bile oglen yemiyorum o derece usengecim..esine slm soyle benden madem o kadar kolay aksamlari geldiginde o yapsin..gazin ayagi hic oyle degil dersin..
Oyy bak su Ece ye emiinimki cok datlu diyordum off...bizimki de kac gundur ne diyor diye dikkat kesildigim kelimeyi bugun ogrendim meger bizimki col col dedigi sey gol mus baba ile top oynuyorlar ondan kapmis :))
Kutu kolayi bilmem ama sana su egitim seti kol boregi olmus sekerim :)) o ne yaw nasil egitim setiymis o oyle :0)
Ben ayakkabilari 25 pound a aldim buraya gore orta sayilir ..ama buranin markali ayakkabilari oluyor :)) markasinda degilimde ancak bu kafama yatti inan 50 de olsa verirdim galiba
hava carptı sanırım burnum tıkalı halsızım sinüzitim azdı ilac kullanıyorum canım saol sordugun için inş gececek
senin 2 cocukla yine iyi kafan okdar yazı yazıyorsun buraya takipteyiz kafan dolu oyuzden unutuyorsun
evet gecen mutlucum kızdı kafana terligi fırlatmadıgı kaldı ama sırf sevdiginden biliyorummmm
hadi sana kolay geldin canım ...
col colçok tatlılar ya çağlada bu aralar istedigi birşey varsa odasını işaret ederek gettt gettt diye bagırıyoo
yani istedigini getirecekmişimbanane sen gettt diyorum yok illa ben getirecekmişim:))
bide böööö yapıyo yani bizi korkutuyomuş:18:eger böö yaptıgında korkmassak taki biz korkana kadar bööö lüyo:))
ay bide bugün kedi gördük deli dana gibi kaçtı kızımannesi gibi kedileri sevmiyo
canımm hadı bakalım şimdiden güle kullansın mahircikk inşş uğurlu gelir ilk adım ayakkabıları, bak resmini istiyoruz ona göreee
bende zeynoya terlik aldımmmterasa çıkınca ne giydireceğimi şaşırıyorum minnoşa ev ayakkabısıyla çıkaramıyorum altı kirleniyor herseferinde silmek zor oluyor dışarıdaki ayakkbısınıda her seferinde ayakkabılıktan terasa geçirmek sonra tekrar içeri almak zor oluyorduu bütün yaz bu zorluğu çektikten sonra zeynomada terlik almak fikri geldi aklımıza sonundaaa
Eki Görüntüle 816105
işte bunu aldım minik kuşuma geldi bugünnama inş benim tombik ayaklı kuzuma olur ya kalıbı biraz dar sanki 21 numara yani daha büyüğünü alsamda büyük gelir diye düşünmüştüm ama sanırım yanılmışım inş olurrr ayyy buarada masam biraz dağınıkmı çıkmışş çok çalışıyorum çok ondann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?