2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

mutlucum ben hastayım uzun yazıları okuyamıyorum ondan gözlerimin içi bile agrıyor oyuzden dedim yoksa takipte olurmuyum okumıycaksam dök içini dök
dök içini deyince aklıma zadacım geldi onun fırfırlı tavsan kostümü nese konumuz degişmesin
şimdi sana yumusak yazdım cünkü yemek ısmarlıycakmıssın yukardaki yazınla yumusadım yemekten sonra görürsün beni yanlıs anlamak neymiş göstercem hıh

Dediğin gibi inşallah sonu iyi olur canım. Sağ salim bebelerine kavuşur. Çok geçmiş olsun.
Amin canım teşekkür ederim. Sana da kolaylıklar diliyorum inşallah kolay atlatırız.
Bende 5.30 da kalkiyorum aslinda kalkiyoruz mecburen malum oglan o saatte uyaniyor bazen diyorumki ise gitsem hic zorlanmayiz herhalde oglani 7 gibi krese verip isede halli halli yetisirdim..
Ayy inanmıyorum ne işi var bu çocukların ya sabahın köründe uyanırlar. Anlamıyorum bunları uyuyun işte fırsatınız varken. Ben bebek olsam kesin 22 saat uyurdum
Hay maşallah cidden çok pahalıymış.
Kocanın maaşının yarısı cerene gidiyo desene
Sana kesinlikle katılıyorum evde olmak daha zor. Ben ne zaman çalışmaya başladım o zaman daha rahat ettim.
Bağzı şeyler böyle üzücü işte ne yapacaksın.Mecbuuur
Hadi inşallah yakışıklı kuzum yeni cicileriyle yürümeye başlar. Güle güle giyinsin kuzucuğum.
senin terliklerini sevsinler zeynom o tontiş ayakları içinde ne tatlı durur eminim.
Hayırlı olsun canım

Teşekkür ederim tatlım sana da sunumunda başarılar diliyorum umarım mükemmel geçer.
Biz de seni seviyoruz ve öpüyoruz kocamanından

Kizlar kuzumu uyuttum. Esim geldi yemek yedik. Yemek de pizza aserdim de. Bir haftadir bugun yedik. Neden yazdim yaklasik iki senedir agzima surmemistm. Diyette vardi arada. Simdi p.tesi ikinci periyoda bslayacam. 30 kgnin ustune en az yirmi kg daha vermem lazim. 2014 basla
2014 baslarinda bu is bitmeli su kizma ikonunu sanırım sonunda kullandim cok hirsli y im :))

Gelelim mevzulara. Yaren nur bakici+komşu teyze mize cok alisti. Bugun iki hafta doldu. Ev ahalisine ee alismis. Suna=suya, merve=meyyve, bakicinin esine dede (adam yaski da degil sakalli herhalde ondan diyor adamin arkasindan ağlıyormus zillim. Ogluna asik gencten bi cocuk. Bu aksam delikanlinin kucagindan gelmedi hanimefendi. Erkeklere karsi bir hayranligi mi var ne anlamadm

Kizimi karni tok alti ustu temiz buluyorum. Cok seviliyor farkina vardim. Bu beni cok mutlu ediyor. Hafta sonu ozluyorlarmis. Kizim hic benden ayrilirken aglamadi. Her sbh gelio benden alıyor. Kizim kosa kosa gidiyor. Bye bye yapiyor.opucuk atiyor. Ben birakmiyorum ozellikle. Ilk hafta benim icin zordu ve cok uzgundum. Ama kizimin mutlulugunu gorunce simdi daha cok rahatladm. Kizim kadini gorunce amin diyor. Namaz kilarken goruyor ve oda secde ve amin yapiyormus. Ben varken de canlandirma yaptik cok mutlu oldum

Kizlar iyi bir karar verdm sanirim. Hatta daha fazla yorulmama ragmen rahatladm evim bana kaldi yalniz diye kotu muyum neyim

Yaren nur cok asiri bidik oldu. Cok sinirli bszen. Sizinkilerde de tirmalama cimdirme isirma var mi? Sinirlendiginde resmen hirsindan yapiyr. Nadiren de durup dururken kistiriveriyor ne oldugunu anlamiyorsun

Neden yapiyor bunu:44: hayir kizim cici diyorum oksuyor cici diyor sonra bir da H a yapiyor.

Yalanci memeyi biraktk ama asil memeye olan ilgisi bitmedi. Herkesin memesiyle ilgileniyor ayyyy memeee diyor

Dokunmadan uyumuyor. Bir aydir masal anlatarak uyutuyrm. Gun icinde yasadiklarmizi yada daha oncekileri oyunlarimizi vs masal seklinde anlatiyorum. Cok hosuna gidiyor. Canlandirma yapiyor. Ben ne kelime soylersem hemen tekrar yapiyor. Cok mutlu oluyor ya. Hadi kizim masal anlatacam diyorum yatiyoruz y varmış bir yokmuş bi taneee diyorum ( arkasimdan yaren nur diyecegimi biliyor) yayayen diyor. Neymis yaren nur varmis diyecekmisim. Bu masal da burda bitti diyorum ya uyumus oluyor yada iki dk sonra uyuyor

Yalniz bazı geceler anlamsiz huysuzlaniyor. Cok agliyor cok uzuluyor ve geriliyorum. Ama yapacak bisey yok. Dis herhalde diyorum. Kaka ve cis olayini yapmiyoruz. Ne guzel alisacakti ama simdi bakici olayina yeni adapte oldugu icin kadina soylemedm.

Iki hafta önce dra gittk muayene oldk balgamli öksürük gecmemisti asist verdi gecmezse alrrji surubu zaditen verdi. Ama gecmedi. Cok da yok gunde 5~6 Kez. Vatta dun yiktu bugun vat.

Yarin baslaycm. Cigerlerde birsey yok cok sukur hala.

Orada 9, 450 gr 78 cm boy cikti. Kiloya kafani takma gelisimi devam ediyor dedi. Hasta vs olmazsa daha iki hafta sonra goturecez. Benden yememesi icinde siz yine dua edin yuzunuze bakiyor. Annesinin suratina bakmayan cocuklar var ve bu durum iki bucuk yasindan sonra gececek sabredin ve uzulmeyin dedi.

Kizlar sarj bitmek uze Re. Sarja takayim. Yarın evdeym firsat bulursam yazarm.

Talay cnm hamileymiissin ikinci melek gelecekmis ne guzel. Aileniz buyuyor. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin ins. Tebrik edem cnm cokk sevindim. Minicik musab bilali abi yapacaksiniz ya

Ilkimcim sende 2. Bakiciya baslamissin ins cok gzl seyreder bu durum. Aklimiz kalmaz ins.

Azraece cnm ablana cok gecmis olsun. Ins. Cnm zamaninda kavussun yavrularina cok zor. Rabbim yar ve yardımcısı olsun cok uzuldm.

Hejar guzelim esin is bulmus hayirli olsn.Alllah brreketinizi artirsin.

Alyel kizlarin oddasi hayırlı ugurlu olsn. Rahat etsin fistiklar ins.

Kizlar heoinizi cok seviyorum en güzel gunler sizin olsun. Hayat hep gulsun bize.

Cok yazacagm arkadaslar var ama affedn. Ayri ayri aklimdasiniz.kocaman opuldunuz

kızlar bu öğlen yemeğini napıcam ben ya(( pazara gittik 1 hafta dolmadan aldıklarımız bitti. sadece akşam ne yicez diye düşünürken şimdi öğlende düşünüyorum. birde benim bu halimi eşim eleştiriyor ne varmış yemek yapmakta diye

nagişim herşeyi yolunda olmasına çok sevindim maşallah diyorum vur tahtaya:))

bende yine rejime başladım ne ara aldıysam 4 kilo almışım almaz olasıcıları eskisi gibi fazla spor yapmayada gelmem belim yüzümden sabahları yürüyorum bakalım işe yarıyacakmı bayrama kadar veririm inşallah

ece of demeyi öğrenmiş habire oflayıp duruyor bana çekti sanırsam:)) ana kız oflayıp duruyoruz anlıyacağınız:))

offff çular sizi offff lamayın
canım eşin illa yemekmi istiyor kahvaltı branç yapın menemen patates kzartması krep dom+saatalık vb hergün altarnetif bulursun
yok illa yemek istiyrsa allah kolaylık versin evi topla çocuğa bak akşam yemeği zaten akşam oluyrr.bazen çok bencl şu erkekler tabi onlara göre ne var bütün gün evdyiz.tavsiem tavrını koy eğer öğle yemeğine alıştırsan işn zor

Oglumun papuclari kizlar...cok hosuma gitti yumusacik ve evde her zaman giyinebilcegi turden, ins ugurlu gelirler bize, oglum yurur ve gercekten ilk adim ayakkabisi olur..

seçenek 1_ecenin yemeginden ekmek arası yap ver yolda yesin:)
seçenek 2_akşamdan fazla yemek yap,öglende ısıt yesin:)
seçenek 3_öglenden yapmaya yapıyon fazla yemek yap,akşamda o yemegi yiyin
seçenek 4_dişardan dürüm,döner,kebap söyle birlikte yiyinhatta ben,de çağırın bende yerim
seçenek 5_eşinin eve geliş saatine yakın evden kaç gittelefonunu kapamayı unutma
seçenek 6_5 seçenegide begenmediysen 7. seçenege bak
seçenek 7_kız enişte okumuyo demi bunlarısonra şekersiz gibi kara listeye girmeyelim:18:

ecenin off layan agzını yerim ben yabende çogu zaman offf larım:))özellikle soyadımı söyledigim zamanlar

Kollarimi sivadim hadeee basliyorum yazmaya bu gece kalabalik topic bir baska heyecan yaptim ben :))

Yine yeniden hosgeldi Nagis seni ozluyoruz daha sik gel cnm...kilo vermene cok seviniyorum darisi benim basima ins..seni cok taktir ve tebrik ediyorum iradeli arkadasim...Yaren Nur un mutlu olmasina ve bunun daim olmasini diliyorum...kilo olarak Mahirde ayni sayilir ben artik cok umitli degilim bu konuda saglilikli olsunlarda canlari sagolsun

Eki Görüntüle 816458 Eki Görüntüle 816457

Oglumun papuclari kizlar...cok hosuma gitti yumusacik ve evde her zaman giyinebilcegi turden, ins ugurlu gelirler bize, oglum yurur ve gercekten ilk adim ayakkabisi olur..

çoookk begendim canım güle güle giysininşallah dedigin gibi ilk adımlarını bunda atar hatta koşar:)
hayırlı olsun şahsen bende alsam bunu alırdım cnm:)çoookk güzel

ayrıca planner yazmayı unuttum zeynonun terliklerine bayıldımmmmmmayaklarına çok yakışacaktır güle güle giysin prenses
kızlar birşey alırken fiyatınıda yazsanızaben çok meraklıyımdır
mesela bugün ben bakkaldan kutu kola aldım 1,50 lira verdimnasıl kazıklanmışmıyım acaba:26:
buda bir çeşit bilgi paylaşımı dimi:))

Off cnm yaa ben aksam yemegini zor yapiyorum birde oglen mi cikti inan kendim bile oglen yemiyorum o derece usengecim..esine slm soyle benden madem o kadar kolay aksamlari geldiginde o yapsin..gazin ayagi hic oyle degil dersin..

Oyy bak su Ece ye emiinimki cok datlu diyordum off...bizimki de kac gundur ne diyor diye dikkat kesildigim kelimeyi bugun ogrendim meger bizimki col col dedigi sey gol mus baba ile top oynuyorlar ondan kapmis :))

Kutu kolayi bilmem ama sana su egitim seti kol boregi olmus sekerim :)) o ne yaw nasil egitim setiymis o oyle :0)
Ben ayakkabilari 25 pound a aldim buraya gore orta sayilir ..ama buranin markali ayakkabilari oluyor :)) markasinda degilimde ancak bu kafama yatti inan 50 de olsa verirdim galiba

col colçok tatlılar yaçağlada bu aralar istedigi birşey varsa odasını işaret ederek gettt gettt diye bagırıyoo
yani istedigini getirecekmişimbanane sen gettt diyorumyok illa ben getirecekmişim:))
bide böööö yapıyo yani bizi korkutuyomuş:18:eger böö yaptıgında korkmassak taki biz korkana kadar bööö lüyo:))
ay bide bugün kedi gördük deli dana gibi kaçtı kızımannesi gibi kedileri sevmiyo

ahh melegim bana egitim seti demeyin valla egitimden sogudum:)
bide aylık yemek ücreti var onu yazmayı unutmuşum:)ayda 70 tl
cerenin okul masrafı çok ama çocugum okusun ben razıyımyeterki anaokulunu okusun

Beykozum gecmis olsun bende cok kirginim sana degil yanlis anlama ben bedenen kirginim :)) grip oldum bir turlu uzerimden gitmek bilmiyor..dun 4 bardak nane limon ictim balli hemde ama bugun de circir oldum ilacta cok aldigimda boyle oluyor yani bana hasta olmak lux anacim yiyorum ayvayi resmen ...

mutlucum canım arkadaşım demek bize yemek ısmarlayacantamamda ben nasıl yiyecem
oraya gelmem çok pahalıya patlar,,ben burdan yerim kargoyla parasını yollarsınkargo parasıda senden bilesin
kesin grafiklerini begenecekler ben eminim,şahsen ben çok begendim:)
sen bizim gönlümüzün birincicisin
ne zaman yemek yiycez ondan haber verben yarın yemeye başlıyım sen dur diyene kadar yerim:))
zaten pazartesiden önce gelip yazmayacagına göre2 gün ne yediysem kardır
azraecenin kocasınada ısmarlayacanmıbari kız bir gün yemek yapmaktan kurtulur

Annaaa benim oglum kedi delisi ama iyi yolar..kiz kardesimin kedisini nerde ise rahmetli ediyordu..zavalli kedi bizimkini gorunce kose bucak kaciyordu...simdi sen soyluyunce aklima geldi :))

Masallah Caglama..onun boo sude korkutmaz ancak guldurur..

Mahir e ayakkabi aldik yaa..simdide bizim herif banada al bende isterim diyor..sizde hic boyle kiskanmalar oluyormu kizlar :))

Cok begemdim gule gule giyinsin Zeynom..hem cokta konforlu baksana icinde kurku bile var sicacik tutar bizim minigin ayaklarini ins darda olmaz rahat rahat giyinsin kuzu,,

21 Numara iyimis biz daha 19 giyiniyoruz ben 20 aldim..

banyoya gideyimde biraz çamaşır suyu koklıyım:)yine kendimden geçip uyurum belki:111:
mutluda koklıycaktı ne yaptı acabagüzel bir tarif buldum bi deneyin istersenizşöyle:
1 bardak domestos,bir tatlı kaşıgı cif,bir bardak kireç çözücü,bir parmak arap sabunuistege baglı az bulaşık deterjanı
bu karışımı yapıp kokluyosunuz,sonra derin bir uyku çekiyosunuzgece ne oluyo ne bitiyo hiç birşey hatırlamıyosunuz
birazdan benim nöbet başlarbari yarım saat uyuyum
iyi gecelerrrr

Ins teyzesi yururde benimde yuzumu guldurur artik..
Ben eminimki el isi goz nurun grafiklerin cok tutucak, rabbim utandirmasin hicbir zaman ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…