herkese mrhblr......çok uykusuzum,yorgunum ve bir düzine iş,yemek beni bekliyor....cuma ya da c.erteside memlekete gidiyoruz.onun stresi sardı şimdiden.yol çok yoruyor beni...rana sıkılıyor bir süre sonra..molayı uzatıyoruz bu sefer de yol bitmiyor...oyyy oy...
kızlar benim bile zorla içtiğim sade maden suyu içiyor uzun zamandır...biz içerken istiyyor bir iki içmesine izin veriyorum ama şişeyi istiyor...vermeyince bağırıyor bağırıyor
bu sabah haşlanmış bıldırcın yumurtası,4 tane soyulmuş doğranmış zeytin,biraz beyaz ve kaşar peyniri,birazda tere yağı koydum tabağa...tek tek oynaya oynaya kendi yedi..kahvaltı falstımız uzadıkça uzadı ama yesin de uzasın...o bitincede 8 tane bisküviyi aptamille mama yaptım..biraz pekmez ve tahin oydum onuda ben yedirdim....karnı kocaman oldu...açmış gösteriyo karnını...sevdim bende çok hoşuna gitti...ardından kakasını yaptı bezini tutmuş gösteriyo...gitti bezini,ıslak mendilini,pişik kremini aldı uzandı kanepeye beni çağırıyor...ayyy yarana kurban
şimdi uyudu....biraz uğraştırdı uykuya geçmede ama uyudu...
hamile olan arkadaslarim isteyerek mi hamile kaldiniz yoksamki yanlislikla mi :) bu arada biz çok azyiyoruz.bir ogunde bi tek corba ana yemegi asla yemez.iki disimiz var hala disleri çikiyo ondan mi acaba.okuyorum geri donup isme bakayim derken takiliyor o yuzden isim yazamadim.hamileler anlamistir iin :) hastalarimiza da acil sifalar dileriz.bebisleri orta kulak iltihabi geçiren varmi biz anne kiz sikça geçiriyoruz da.aklima Gelmisken uyku tulumunu bi yas buyuk alin elleri ayaklari içinde kalirsa usumez.bizde sabaha kadar çiplak yatiyoruz cunku hiç ortturmze kendin
herkeze merhaba topik kan kaybediyor arkadaşlar.sayfalar neredeyse hiç ilerlememiş.
bizden haberler;şimdi anlıyorum ki ben musab bilalde hamile mamile değilmişim.gerçek hamileliği şimdi yaşıyorum.sürekli midem bulanıyor,halsizim ve ağzımda tuhaf bi tat.akşam 1,2 saatliğine dinleneyim dedim eşim ve musab bilali baş başa bıraktım ama gürültülerinden dinlenemedim.eşim sürekli hayır diye bağırıyor musab da ağlıyordu dayanamadım artık musab bialle oynadım.eşimin ilk dediği şey bakıcıyı değiştirelim özlem. ben niye deyince bilalle çok ilgileniyo kendi başına oynamayı bilmiyo. bu erkeklere ne demeli bilmiyorum. dün bi blogda okudum Türkiyede erkeklerin çocuklarına ayırdığı ortalama süre 6 dkaymış inanabiliyormusunuz.
festal draje işe yaramaya başladı galiba oğlum ilk defa günü 2 defa kaka yaparak tamamladıbu günleride görecekmiydim ALLAHIm diyorum eşime
şekersiz yeni pozisyonun hayırlı olsun.
turuncu ben geçensene çok araştırıp bebepanın uyku tulumunu almıştım memnunda kaldım.benim oğlanda örtünmeyi geceleri hiç sevmiyor.
bu arada muhallebilerini meyveyle tatlandıran arkadaşlar ben hala cam rendede rendeliyorum başka ne yapabilirim.
melegim canım çok teşekkür ederim ama şöyle bi durum var:
yani ben neden şikayetçiydim neden durmadan sütten kesecem diyordum,,
1. si gece aşırı derecede uyanması sürekli memede yatması
2. si ki benim için daha önemli olan konu iştahsızlıgı..
yani şimdi bunlar düzene giriyoken neden ben sütten kesiyim canım:26:yani 2 gün böyle gitti diye hep böyle olacak diye kesin bişeyde yok ama eger böyle devam ederse emzirmeye devam etmem daha iyi olmazmı..
yok yine sapıtırsa ki bunu zamanla anlayabilirim tabikide o zaman sütten kesecem..
umarım anlatabilmişimdir canım..
yoksa ben gögsüme salça sürdügümde zaten çağla emmek istememişti ki,bıraktırmak sorun degil benim için..
ben ondan ayrılamadım sorun orda başladı..
kimbilir belki bizim için daha iyi olmuştur..ama dedigim gibi eskisi gibi olursa tabikide çekilecek dert degil kesecem..
umarım mutluda hayırlısıyla üzülmeden bu işi bitirir ne diyim:26:
benim yaptıgım planlı bir şey degildi,hatta ben dedim emmeyi azaltmak mümkün degil aniden kesmek lazım ama
çağla beni şaşırttı
dedigim gibi bakalım önümüzdeki günler nasıl olacak..
ay amma yazmışım kusura bakmayın
Masallah cnm, Rana miz ne guzelde seyler yiyormus oyle..keske beni sipada yese beni deli eder yemek yiyecegi zaman off ne olurdu benim oglanda soyle istah olsaydi hic babasina cekmemis :)) halbuki bizim adam dunyayi versen yer yani..
Akilli bidik demek bezini ve herseyini kendi hazirliyor demek bizikinin altini degistirirken savas yapiyoruz biz,hic sevmiyor bezlenmeyi hatta kakali bezini aksaama kadar degistirmesem banamisin demez o derece.
planerciğim meyveleri gayet güzel yiyor ama ben muhallebileri vasat olmasın diye meyveyle çeşitlendiriyorum.kuru meyvelerlede aşure yapıyorum haftada 1 severek yiyor.nerdeyse her akşam 1 salatalığı ısıra ısıra yiyor.benim bıdıkta limonu çok seviyordu mandalinaları emip posasınıda olduğu yere atıyor.benimde hamileliğim harika ve çok enerjik geçmişti, bulantı nedir görmedim bakalım ikincide neler olacak, bence seninki kesin farklı cinsiyet ondan bu hallerrr inşş
canım ben muhallebisini kuru meyveleri sıcak suda yumuşayarak küçük küçük doğramak suretiyle tatlandırıyordum, hoşş artık muhallebi yemiyor yaama sen normal meyve öğünlerinide mi cam rende ile veriyorsun? biz cam rendeyi bırakalıı çok oluyor çünkü herşeyi ısırarak yani küçük ve ince doğranmış elma,armut dilimlerini veriyorum eline, eriği, üzümü minik parmaklarıyla kendi kopararak yiyor yani normal işte bizim gibi yiyor buaralar favorisi mandalina yine soyup parçalayıp veriyorum eline küçük küçük ayırıp yiyor kendisi:) mandalina çıktıda limon yemesinden kurtulduk çok şükürr kızlar vallahi ya limona bayılıyor Zeyno yarım limon elinde dolana dolana yiyip sonrada götürüp mutfakta çöp kutusuna atıyor bol c vitamini deposu oluşmuş olabilir yani kuzumdaaa
topiğin faal tek hamilesi olarak çok şükür isteyerek ve planlayarak hamile kaldım canım ama hamileliğimin böyle geçeceğini hiç tahmin etmemiştim abisi hiç hissettirmemişti bu minik resmen ben burdayım diyor.hamile olan arkadaslarim isteyerek mi hamile kaldiniz yoksamki yanlislikla mi :) bu arada biz çok azyiyoruz.bir ogunde bi tek corba ana yemegi asla yemez.iki disimiz var hala disleri çikiyo ondan mi acaba.okuyorum geri donup isme bakayim derken takiliyor o yuzden isim yazamadim.hamileler anlamistir iin :) hastalarimiza da acil sifalar dileriz.bebisleri orta kulak iltihabi geçiren varmi biz anne kiz sikça geçiriyoruz da.aklima Gelmisken uyku tulumunu bi yas buyuk alin elleri ayaklari içinde kalirsa usumez.bizde sabaha kadar çiplak yatiyoruz cunku hiç ortturmze kendin
sanki benim oğlanı anlatmışsın o sade sodalarda ne buluyorlar bilmiyorum içtikten sonra bide ehh diyor.birde çerez bağımlısı oldu (tabiki gözetimimizde) leblebi ve antep fıstığı favorisi bizde bu cumartesi yolcuyuz ve musab bilali sakinleştirmek için yanımıza çerez alıcaz çünkü gerçekten evde işe yarıyor.herkese mrhblr......çok uykusuzum,yorgunum ve bir düzine iş,yemek beni bekliyor....cuma ya da c.erteside memlekete gidiyoruz.onun stresi sardı şimdiden.yol çok yoruyor beni...rana sıkılıyor bir süre sonra..molayı uzatıyoruz bu sefer de yol bitmiyor...oyyy oy...
kızlar benim bile zorla içtiğim sade maden suyu içiyor uzun zamandır...biz içerken istiyyor bir iki içmesine izin veriyorum ama şişeyi istiyor...vermeyince bağırıyor bağırıyor
bu sabah haşlanmış bıldırcın yumurtası,4 tane soyulmuş doğranmış zeytin,biraz beyaz ve kaşar peyniri,birazda tere yağı koydum tabağa...tek tek oynaya oynaya kendi yedi..kahvaltı falstımız uzadıkça uzadı ama yesin de uzasın...o bitincede 8 tane bisküviyi aptamille mama yaptım..biraz pekmez ve tahin oydum onuda ben yedirdim....karnı kocaman oldu...açmış gösteriyo karnını...sevdim bende çok hoşuna gitti...ardından kakasını yaptı bezini tutmuş gösteriyo...gitti bezini,ıslak mendilini,pişik kremini aldı uzandı kanepeye beni çağırıyor...ayyy yarana kurban
şimdi uyudu....biraz uğraştırdı uykuya geçmede ama uyudu...
planerciğim meyveleri gayet güzel yiyor ama ben muhallebileri vasat olmasın diye meyveyle çeşitlendiriyorum.kuru meyvelerlede aşure yapıyorum haftada 1 severek yiyor.nerdeyse her akşam 1 salatalığı ısıra ısıra yiyor.benim bıdıkta limonu çok seviyordu mandalinaları emip posasınıda olduğu yere atıyor.
topiğin faal tek hamilesi olarak çok şükür isteyerek ve planlayarak hamile kaldım canım ama hamileliğimin böyle geçeceğini hiç tahmin etmemiştim abisi hiç hissettirmemişti bu minik resmen ben burdayım diyor.
sanki benim oğlanı anlatmışsın o sade sodalarda ne buluyorlar bilmiyorum içtikten sonra bide ehh diyor.birde çerez bağımlısı oldu (tabiki gözetimimizde) leblebi ve antep fıstığı favorisi bizde bu cumartesi yolcuyuz ve musab bilali sakinleştirmek için yanımıza çerez alıcaz çünkü gerçekten evde işe yarıyor.
afiyet bal şeker olsun ranaya inş. hep böyle iştahı açık olur.
meleğimmmmm
canım nasılsın, karşılaşamıyoruz çok, seni görünce yazayım dedimm hemennnmahir paşa koşturuyormu seni peşindennn yaa gördünmüü bak olsun annesii razıydı zaten dimii canımmm:)) benimde çoookk işim var bide hastayımm çokkk öptümm senii ve mahirimiii
Selam herkesee
Sayfalar durağanlaşmış dün ablama gittim orda kaldım sayfalar çoğalmıştır diye kara kara düşündüm çoğalmadığını görünce ne yalan söyleyim sevindim
Dün oğluşuma mont aldık..hafta sonunda bi çok mağazayı gezmiştik ve içime sinmemişti biraz tuzlu oldu ama canı sağolsun yavruşumun benimde çok içime sindigiydirdiğimiz zaman çok hoşuna gitti ayyy cici deyip elledi durdu yeni kıyafetlere bayılıyo:)
Bir de uyku tulumu aldım gece hiç üstünü örtmüyosıcacık yatar artık kuzucuk
Meleğim; mahirime maşallah kuzum tam açıldı ne güzel paytak paytak koşturuyolar dimi çok öptüm kuzumuben temizik yapmayınca hasta oluyorum canım yaa hamilelik döneminde temizlik yapamıyodum mide bulantımdan çok üzülüyodum çok ağlamışlığım vardır evimi temizliyemiyorum diye sanırım ben hastayım:) sen hiç yapıpta yorma canım kendini nasıl olsa kısa zamanda eski haline dönüyo
MELEGIM ahh o camlar benim evde de 2oda disinda hepsi boydan boya cam sil sil bitmez ama gelen giden asiri oldugu icin ve turk milletini bilirsin dikizlemekte ustumuze yoktur her hafta sildiriyorum cnm
Bir iki kere kendim sildim son 1.5senede yok anacim bas olcak gibi degillll
Bu arada Mahir ne kadar karizmatik bir cocuk olacak ya masallah ona hele cenesine bayiliyorum kuzum benim Rabbim esirgesin yakisiklimi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?