2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

memeden neden uyku duzeni için mi bizde de var uyku sorunu sabaha kadar 6 kere kalkar belki de 8 bazi gunler nadiren o da 2 kez kalkar

Evet artık bagımlı olmuştu son iki hafta meme butun gece agzında uyuyodu. Cekersem bagırıp aglıyodu. Zor bi karar verdim ama sonucta kendimi gectim en cok onun iyiliği için

Ayy oldum resmen halan guluyorum valla hatta esime okudum o bile guluyor cok yasa hemi :))

Cnm biz cam silmiyerek perdeden tasaruf yapiyoruz eger silersek disardan gorunme riski olur dimi :)) ne akil ama dimi yaa boyle dusunmemistim galiba :)) naberrrr

saka bir tarafa bu ulkede kimse silmiyor bende yilda bir kez hem hali yikayici hemde cam silici tutup yaptirmayi dusunuyorum, 5 .kattayiz burda camlar boydan boya nerde ise istesemde yapamam boyum yetez, kolum yetmez gayri :)) kisaca tembelim iste yaw..

Son düzenleme:
öncelikle miraya sonrada sana geçmiş olsun canım:26:en neden öyle acillik oldun gerçekten zehirlendinmi:26:kötü olmuş Allah beterinden saklasın..
karışım umarım miraya iyi gelecektir cnm,,çağlanında burnu akıyo ama bugün daha iyi çok şükür..
ama ben hala hastayım çok öksürüyorum
yeni görevin hayırlı olsun umarım hakkına hayırlı olur cnm..
sende defnoşta bu duruma alışmışsınız tebirk ederim,,umarım gece ikinizde deliksiz uyursunuz..
bana gelince yaptıgım önceleri kafa karıştırıyo gibiydi ama hiçte öyle olmadı,,memeye yapışık gezen çağla artık günde 5 defa bile istemiyo.ayrıca dün gece 10 da uyudu ve sabah 6 da uyandı emdi tekrar uyudu saat 8 de kalktı
bence bu bizim için çok iyi bir gelişme..yazık oldugunu düşünmüyorum..
zaman ne gösterir bilemiyorum ama böyle kalırsa sütten kesmeyi düşünmüyorum..sütten kesme anne için daha zor bi durum ve ben şuan bunu kaldıramadım
ve sabah 1 yumurta yedi şok oldum
bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek..

Sagol meleğim. İnşallah böyle devam eder. Bu süre zarfında baska hiçbişeyle ilgilenemedim. Montessori sayfası öylece kaldı. Bloga bakamıyorum ne zamandır. Burayı okuyup yazamıyorum vs vsss. Umarım tum meleklerimiz için en guzeli olur.

Melek demişken; azraece okuyunca cok uzuldum. Cansu umut olsun anne babasına ve bizlere inşallah

Tebrik ederi cnm..sunumun Kabul edilecegine emindim ama yinede bu guzel haberi duyduguma cok sevimdim,.hayirli olsun

Miram ve sana cok gecmis olsun, su koca kari ilaclarini bende istigimde circir oluyorum onunda karari iyi bilmek lazim galiba...ins sana sifa olur cnm..

Masallah Mira kuzusuna herseyin iyi cikmasina sevimdim, haklisin sigara kullanan anneler icin sut vermek daha bir zor olucaktir umari kolayca ustesinden gelir uzulmeden ikinizde bu durumu halledersiniz..

Gecmis olsun sana cnm..hafta sonu gelince soyle guzelce bir terle yatip dinlen istersen yoksa bu hastalik baska turlu gecmiyor inan..

Kiyamam size , demek aksam eve gelince sana yapisip ayrilmiyor oyy valla her okudugumda icim bir tuhaf oluyor..rabbim sizleri hic ayirmasin diyecem ama isede gitmek lazim dimi..zamanla alisirsiniz ins..oda bir gun okula gidicek yani ayrilik eninde sonunda kapida oluyor malasef ben evdeyim ama inan bazen bir krese verip bir ohh diyesim geliyo..

selamlar olsun
gecemiz güzel geçti gece 10 uyuyan çağla sabah 6 ya kadar hiç kalkmadıbu bizim için bir rekor
emmesi baya azaldı,toplasan 5 defa emzirmişimdir,buda bir rekor çünkü çağla resmen bana yapışık geziyodu,,
bakalım ilerleyen günler nasıl geçecek en önemliside iştahında biraz düzelme var
umarım hep böyle devam eder..
bana gelince benim bogaz berbat durumda çok öksürüyorum:18:belki yarın doktora giderim:18:
bugün hava çok güzeldi çağlayla gezmeye gittikamcamlarda oturuyoruz çağla çantamı getirdi elimi tuttu gett gett diye bana bagırdı:))eve gidecekmişiz:)
şimdiden bana karışıyo ufaklık:111:
başka başka
şimdilik bu kadar
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Cok sevimdim bidigima inan sizlerin mutlu olmasi benide cok mutlu kiliyor, rabbi uykusunu ve huzurunu daim etsin hep ins..
Cnm su emzirme isini azalmisken birden kesiversen cocukta sende taamamen bu ise son vermis olursunuz , sende yara bandi yapistir istersen mutlunun doktoru guzel seyler soylemis istersen bir dene olmazmi..biliyorum bizler icin soylemesi kolay ama inan sizin durumunuz benide cok endiselendiriyor..

melegim canım çok teşekkür ederim ama şöyle bi durum var:
yani ben neden şikayetçiydim neden durmadan sütten kesecem diyordum,,
1. si gece aşırı derecede uyanması sürekli memede yatması
2. si ki benim için daha önemli olan konu iştahsızlıgı..
yani şimdi bunlar düzene giriyoken neden ben sütten kesiyim canım:26:yani 2 gün böyle gitti diye hep böyle olacak diye kesin bişeyde yok ama eger böyle devam ederse emzirmeye devam etmem daha iyi olmazmı..
yok yine sapıtırsa ki bunu zamanla anlayabilirim tabikide o zaman sütten kesecem..
umarım anlatabilmişimdir canım..
yoksa ben gögsüme salça sürdügümde zaten çağla emmek istememişti ki,bıraktırmak sorun degil benim için..
ben ondan ayrılamadım sorun orda başladı..
kimbilir belki bizim için daha iyi olmuştur..ama dedigim gibi eskisi gibi olursa tabikide çekilecek dert degil kesecem..
umarım mutluda hayırlısıyla üzülmeden bu işi bitirir ne diyim:26:
benim yaptıgım planlı bir şey degildi,hatta ben dedim emmeyi azaltmak mümkün degil aniden kesmek lazım ama
çağla beni şaşırttı
dedigim gibi bakalım önümüzdeki günler nasıl olacak..
ay amma yazmışım kusura bakmayın

sende çok yaşa melegimhep gül canım gülmek sana yakışıyo:101:
demek kimse cam silmiyo ne tuhaf bir memleket:)nedense benimde oraya taşınasım geldi
beni evlatlık alsanıza:86:saçımıda kısa kestiririm,sizin besleme kızınız olurum:86::86:
ayrıca sen tembel degilsin melegim,ordakiler tembel:86:sana kötü örnek olmuşlar:86:
iyi yapıyon melegim biz siliyozda ne oluyonankör camlar haftada bir pisleniyo

Beybim sen kesicem dediğin için öyle dedim yoksa ne haddime... Azaltma olayına girdiysen tabi ki emzirceksin.
Herkes kendi tanır cocugunu ve huyunu...

Umarım cagla böyle devam eder

Gunaydın ya da tunaydın :)

Yeni iş yerimden selamlar. Gece superdi. 9 da babasının omzunda uyuyan kuzum 5.30 da uyandı. Sutunu içip geri uyudu (oysa ki 2 de uyanır diye kalkıp sütünü hazırlamıştım) :) cok sukurrr. Sanırım atlattık

selammmmm

hala çokk hastayımmmm artık tatil başlasın ya nekadar uzun sürdü bu haftaaa

canımm işindeki değişiklik hayırlı olsun sen sanırım şantiyeyi daha çok seviyordun öyle hatırlıyorum, inşş çokk daha mutlu ve verimli çalışırsın, defnoşumada maşallahhh evet atlatmışsınız bencedee hadi bakalım daim olsun inşş, yatmadan önce iyi doyarsa uyanmaz zaten uzun süreler haa bide diş yoksa tabiii

Gecmiş olsun sana da canım ya... Cok tesekkur ederim. Evet santiyeyi seviyorum ama sorun olunca hiç çekilmiyo :)
Defnoş uykudan önce süt içiyo annem muhallebi yap diyo ama pirinçununun boş bi besin oldugunu okumuştum. Şimdiye dek hiç yemedi vermedim. Sadece birkac kez tahıllılardan yapmıştım. Çok da guvenemiyorum onlara bakalım bi çözüm bulcam artık

Bu arada defnoş da benim pacamdan ayrılmıyo hiç bi akşam. Hep birlikteyiz :) koala gibi. Bak özledim şimdi :)

ayy aynen ya koala gibiler vallaaa çok tatlılar ama dimiiii, babası özeniyor bu durumumuza çok şanslısın keşke bana böyle yapışsa diyorr evet pirinçunu bende kullanmadım hiç zaten genel olarak muhallebi yemeyen bir bebek zeynom ama arada yulaf unu ile yapmışlığım var içine kuru meyve kataraktan zaten süttte tok tutuyor minicik midelerini

mutluanne ve miracıkta hastaydı nasıl oldular acabaaa:26:

slm kızlarrr
geçmişe biraz göz attım,sütten kesmeler başlamış.Allah kolaylık versin hanımlar.Gerçekten hem bebek hem de anne için zor bir süreç.

Ben Kayranın odasını ayırmıştım hatırlarsanız.Artık Kayra kendi yatağına bırakılınca kendi kendine uyuyor.Gündüz uykusu 1e düştü.Öğlen 12-12.30 gibi yatıyor ve 2.5-3 saat uyuyor.Tekrar akşam 7.30-8 gibi gece uykusuna yatmış oluyor.Gece uyanmalarımız çok şükür iyice azaldı ama maalesef bitmedi.Biteceğine dair hiç ümidim yok gerçi :))

Kızlar şimdi havalar çok soğudu ve benim ufaklık gece çok açıyor üzerini.
Acillll onu sabaha kadar sıcak tutacak ve terletmeyecek bir uyku tulumuna ihtiyacımız var.Önerilerinizi bekliyorumm.

herkeze merhaba topik kan kaybediyor arkadaşlar.sayfalar neredeyse hiç ilerlememiş.
bizden haberler;şimdi anlıyorum ki ben musab bilalde hamile mamile değilmişim.gerçek hamileliği şimdi yaşıyorum.sürekli midem bulanıyor,halsizim ve ağzımda tuhaf bi tat.akşam 1,2 saatliğine dinleneyim dedim eşim ve musab bilali baş başa bıraktım ama gürültülerinden dinlenemedim.eşim sürekli hayır diye bağırıyor musab da ağlıyordu dayanamadım artık musab bialle oynadım.eşimin ilk dediği şey bakıcıyı değiştirelim özlem. ben niye deyince bilalle çok ilgileniyo kendi başına oynamayı bilmiyo. bu erkeklere ne demeli bilmiyorum. dün bi blogda okudum Türkiyede erkeklerin çocuklarına ayırdığı ortalama süre 6 dkaymış inanabiliyormusunuz.
festal draje işe yaramaya başladı galiba oğlum ilk defa günü 2 defa kaka yaparak tamamladı bu günleride görecekmiydim ALLAHIm diyorum eşime
şekersiz yeni pozisyonun hayırlı olsun.
turuncu ben geçensene çok araştırıp bebepanın uyku tulumunu almıştım memnunda kaldım.benim oğlanda örtünmeyi geceleri hiç sevmiyor.
bu arada muhallebilerini meyveyle tatlandıran arkadaşlar ben hala cam rendede rendeliyorum başka ne yapabilirim.

benimde hamileliğim harika ve çok enerjik geçmişti, bulantı nedir görmedim bakalım ikincide neler olacak, bence seninki kesin farklı cinsiyet ondan bu hallerrr inşş

canım ben muhallebisini kuru meyveleri sıcak suda yumuşayarak küçük küçük doğramak suretiyle tatlandırıyordum, hoşş artık muhallebi yemiyor ya ama sen normal meyve öğünlerinide mi cam rende ile veriyorsun? biz cam rendeyi bırakalıı çok oluyor çünkü herşeyi ısırarak yani küçük ve ince doğranmış elma,armut dilimlerini veriyorum eline, eriği, üzümü minik parmaklarıyla kendi kopararak yiyor yani normal işte bizim gibi yiyor buaralar favorisi mandalina yine soyup parçalayıp veriyorum eline küçük küçük ayırıp yiyor kendisi:) mandalina çıktıda limon yemesinden kurtulduk çok şükürr kızlar vallahi ya limona bayılıyor Zeyno yarım limon elinde dolana dolana yiyip sonrada götürüp mutfakta çöp kutusuna atıyor bol c vitamini deposu oluşmuş olabilir yani kuzumdaaa

hamile olan arkadaslarim isteyerek mi hamile kaldiniz yoksamki yanlislikla mi :) bu arada biz çok azyiyoruz.bir ogunde bi tek corba ana yemegi asla yemez.iki disimiz var hala disleri çikiyo ondan mi acaba.okuyorum geri donup isme bakayim derken takiliyor o yuzden isim yazamadim.hamileler anlamistir iin :) hastalarimiza da acil sifalar dileriz.bebisleri orta kulak iltihabi geçiren varmi biz anne kiz sikça geçiriyoruz da.aklima Gelmisken uyku tulumunu bi yas buyuk alin elleri ayaklari içinde kalirsa usumez.bizde sabaha kadar çiplak yatiyoruz cunku hiç ortturmze kendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…