2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Mutlu anne yi merak ettim acaba cuma gunku sunumu nasil gecti..Kabul edilmistir diye dusunuyorum ama yinede sorup ogrenmek istedim.

Chiroro nun tatlis oglu Orhan Cemal delikanlisina gecmisler olsun ..bizde yasadik bir iki hafta oncesine kadar ve 4 gece hic uyumuyarak anami aglatti diyebilirim bu burun tikanikligida tam bir kabus resmen..sodium verdiler benim Tr den aldigim fizyolojik serum ise yaramadi cunku..

Ah bu cocuklar yokmu nankor kediler ne olcek..bizim Mahir Bey de oyle isine gelince opcuk atar isine gelmeyince hiii deyip kenara cekilir

İyi akşamlar kızlar..ortalıkta kimse yok elma dersem çıkın armut dersem yine çıkınelmaaaaaa:)
Çalışa annişler bu gün uğramamışlar neden acep
Bende çok yoğun bi şekilde temizlik yapıyorum tabii geceleri gündüz mümkün olmuyo tarık buğrayla
Dün gece camlarımı sildim kapıları sildim bu gün öğlende perdeleri yıkayıp taktım
Bu gecede mutfak dolaplarına girişmeyi düşünüyorum yarına Allah kerim:)büyük ihtimal yıkanmış yıkanan ve yıkanıcak olan çamaşırları ütülerim
Benim kuzm çok yaramaz oldu çoookk bu gün 2. Çocuğa tövbe ettim çok kızdırdı beni çok yordu şimdi yıkadım uyuyo özledim bebeğimi
Bu gün sayfa sayfa atlayarak geçmişi okudum

Meleğim; paşamız sonunda yürümeye başlamış çok sevindim bravo mahirime annesini daha fazla bekletmeden yürüdü kuşum hadi gözün aydın:)benim deli danam hiç el tutturmuyo ne yapıcaz bilmiyorum

Beybim;çağlayı sütten kesiyomusun kesmiyomusun anlamadım ciğerim hadi hayırlısıkeşke böyle günde bi kaç kez emip yemeklerini yesede kesmek zorunda kalmasan kolaylıklar diliyorum caım sana

Şekersiz;sizde durumlar nasıl alıştımı fındık kurdu kestin mi tamamen memeden

Talaycım;hayırlı olsun 2. Bebişin yolda demek:)inş sağlıkla kavuşsursun bebişine..Allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı bi kız evlat versin inş

Azraecem;ablanın ikizlerinden biri melek olmuş Allah ailesine sabır versin annesine şefaatçi olsun inş. Dğer bebişin durumu nasıl canım?

Mutlummm;boncuğumun babasıyla olan avm gezmesine kahkahalarla güldüm heryeri b.k etmiş bırakmışavm köşesine çömelmesini hayal ettim çok tatlılar bu bıdıklar çokk

Nagşim; yarennur kilo almış çok sevindim bakıcıdanda memnunmuşsun ohh ne güzel..emzikte bıraktırılmış çabuk bırakmış kuzucuk
Bu gün tarık buğrayı emzik vermeden yatağına bıraktım uyumadıemziği bıraktırmak istiyorum artık ama şu aralar hiç gözüm kesmiyo..tarık buğra yanında biri varken uyumaz pıpışlayamamdayatağına bırakırm kendi uyur bi süre ayağımda mı sallayıp uyutsam belki emziksiz uyur:26:yarın denemeliyim

Ve hasta olan tüm anne ördekler ve yavru ördeklere geçmiş olsun..mevsim geçişinden dolayı herkes hasta
Tarık buğra çok şükür düzeldi
Öptüm hepiciğinizi:)

Canım öncelikle yakının için başınız sağ olsun çok üzüldüm özellikle de ölüm nedenine. İhmali olanlar vicdanen rahatlar mı acaba.
Tarık Buğrama da çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır kuzucuk.
Kan değerleri boyu,kilosu iyiymiş ne güzel, boylu poslu aslan gibi bi delikanlı olacak belli.
Kilo vermiş olman süper inşallah istediğin kiloya kısa sürede kavuşursun canım öpüyorum seni ve kocaoğlanı.

Aaa o ne saçma damat nasıl habersiz ayarlıyo ben olsam böyle durumda evlenmem valla.

Orhan Cemale çok geçmiş olsun chihiro hanım.
Bestenin de köpek dişleri yolda hayırlısıyla çıkarırlar da rahatlarlar inşallah.
Gece besleme konusu kafama takıldı açıkçası. Sütten kesmeyi başardığınızda bu sefer de gece beslenmesi için sık sık kalkma durumu yaşayabilirsiniz. Tabi bu sadece benim fikrim siz daha iyi bilirsiniz.

Ah cnm ahhh bizde de durum ayni valla...oglum cok haylaz evin icinde dort nal kosuyoruz resmen evt evt yanlis duymadiniz oglum yurumuyor kosuyor beyaa ..sagol Tatlicadim dusunup sevincimizi paylasmissin eksik olma tatlim..

Ne hamarat hatunlarsiniz ayol ben bu ulkeye geldigimden beri bir kere bile cam silmedim, cok tembelim cokk..masallah gule gule kirletin ..

gizliden okuyodum girip yazmıycaktım ama senin şu lafın beni içeriye çekti melegim''bir kere bile cam silmedim''
dayanamadım giriş yaptımkız nasıl silmedin o camlardan nasıl dişarı bakıyosunuz,,hep diyosun ya hava kapalı yagmurlu falan kesin senin o camlardandırsen bi kere sil bak nasıl güneş çıkmış göreceksin

Mutlu anne yi merak ettim acaba cuma gunku sunumu nasil gecti..Kabul edilmistir diye dusunuyorum ama yinede sorup ogrenmek istedim.

bende merak ettim umarım yarın yazarda meragımızı alır:)

tatlıcadım çağlayı sütten mi kesiyorum yoksa kesmiyomuyum inan bende bilmiyorum şuan uzatmaları oynuyoruz:)sanada maşallah hamarat hatun bu konuda birbirimize çok benziyoruz ikimizde temizlik yapmaktan nefret etsekte yapıyoruz:)iyi anlaşacagımıza inanıyorum benimle çıkarmısın

ilkimcim canım özledik öyle alıntı yapıp kaçmakla olmaz bize kendinden ve besteden bahsetmelisinnasılsınız cnm

planner,şekersiz ve mutlu ben size demedimmi hergün yazacaksınız diyeyarında yazmassanız size para cezası verecem
planner 50 tl,şekersiz 30 tl,mutlu 40 tl verecek
şekersiz ev aldı o yüzden 30 tl
mutlu ütüsünü yaptırdı 40 tl
planner sen bişey almadın o yüzden 50tl

bu arada kujum nerdesin canım çok merak ediyorum:26:sanırım hejarda numarası vardı:44:
hejarcım müsait oldugunda kujumu arasana ne yapıyo neden yazmıyo yoksa yine yatıya misafirlerimi geldi:)
pınarda sende gel canım ya:26:
eskilerden accasia 3 aylıgına gidiyorum dedin gidiş o gidiş

Günaydın anne arkadaşlarımNerden başlayacağımı bilmiyorumCuma günü sunumum iyi geçti çok şükür,
taslaklarım kabul gördü ve müşteri bizimle çalışmaya ikna oldu süperCumartesi Mira'yı dr.a götürdüm genel kontrole,
gitmez olaydık dr. dahil herkes hastaydı maskeliydi2 çocuk 1 bebek vardı önümüzde hepsi hastaydı yavrucakların kış geldi işteNeyse muayene olduk boyumuz kilomuz minnacık çoğalmış,bıngıldağımız kapanmış ve 16.dişimiz gelmişti
Nörolojik olarak ta biraz kontrol etti dr.umuz herşeyin yolunda olduğunu söyledi ve artık kızımı konuşma yeteneğinin üzerine gitmemi ilave etti. Memeyle imtihanımı anlattım,kesinlikle bıraktırmam gerektiğini ve bunun sigara vb. gibi bir tiryakilik olduğunu ve bu aşamanın beni zorlayacağını ama güçlü ve kararlı olursam çabucak yoluna gireceğini söyledi
Dr.umuzun memeden kestirme önerisi: Önce 1 hafta boyunca parmağına yara bandı yapıştır ve Mira sorduğunda uff oldu,,1 hafta sonra yara bandı göğüslere ve uff oldu,ve kesinlikle ağlamalara tepki yok yatağına! yatırıp uyutma çabalarıAyakta sallamak yok,onunla yatmak yok,birisiyle yatmak isterse bu babası olacak dedi Unutmuyoruz ki sallamak ta bir çeşit bağımlılık ve memeyi bıraktırırken başka birşeye alıştırmıyoruz dedi...Neyse durum bu kızlar daha başlamadım başlayamadım ama böyle dedi işte
C.tesi akşamı midemdeki bulantının kusmaya dönmesiyle ve aşırı ishalimle sabahı sabah ettimSesime uyanan kızımı eşimin wcye yanıma getirmesi de olayın bonusuyduBirde onu sakinleştireyim derken bittim iyiceSabah kızı ve eşimi kayınpedere yolladım hemen annemi çağırdım izmittenannem geldi kızı ona bıraktık hastaneye gittim serum yedim sanırım zehirlendim yada midemi üşüttüm30 yaşındayım bu kadar kötü hastalanmadım daha
Pazarda Mira'nın burnu akmaya başladıufff yazarken yüreğim bitti sizi de sıktım iyicesanırım o da dr.un ordan kaptı virüsüNeyse dün izin aldım,kız hasta ben hasta ev revire döndüMiranın sadece burun akıntısı bu sabah itibariyle öksürükle birleşti,bense işe geri döndüm
Tam bayramlık olduk,umarım çabucak geçer gider şu hastalık evden.Mira iyi sadece burnu akıyo ve sabahtan beri biraz öksürüyor ama keyfi yerinde şükrediyorum.İlaç kullanmadım bu sefer,sadece serum fizyolojik,ıhlamura az limon,kaynamış 1tencere suya kuru soğanı 4e bölüp attım kocakarı usülü evde gezdirdim çok şifalıymış.
Kafam yerinde yok kızlar birde zencefilli karışımın tarifini unuttum onu rica ediyorum?
Durum bu bizde,hepinizi çok öpüyoruz&seviyoruz

günaydınnnnn

nasılsınızzz anne arkadaşlarımmm, ben hala hastayım boğazım fena işlaa bayrama kadar iyileşirimmm iştede çokk işim var hasta hasta çalışmaktan nefret ediyorummm

zeynoda bana tam olarak yapışık oldu kızlar ya inanırmısınız akşam eve gittim, üzerimden ne çantamı çıkarabildim ne ceketimi yemin ederim okadar yapışıyorki yatağın üzerine otur hadi ben soyunayım diyorum yokk yapıştı yakama bırakmıyor yemeğimi bile tabağıma alıp yerde onunla oyun oynarken yedimm pazartesileri daha çok özleyip üzerime düşüyordu ama dün akşam yapıştı resmen yapıştı ya allah razı olsun annem yanımdada zeynoya kalabiliyorum yoksa eve geldiğimde sofra hazır oluyor zorla yemeğimi yiyorum Zeyno iki dk bırakmıyorki bir iş yapabileyim sofrayı bile toplamadım valla dün aksi durumda Zeyno kucağımda tek elle yemek yapardık heralde(

bide dün eşim birşeyler anlatıyorken bende hadi bee diye şaşkınlık geçiriyordumki Zeyno anında kaptı bunu tabi bütün akşam herkese hadii bee diye diye gezdi evde birde bazen tam bir sevgi pıtırcığı oluyor yaaa bütün akşam öptü bizi hele gelip boynumdan koklaması ömre bedel offf yine özledimmm, akşam çabuk olsun inşşşş::::::(

ben 50 veriyorum demekkkk niyemiş ooo bakiiimmm, zeynoya 5 takım bayramlık aldım yine haftasonu int ten aldıklarım ise hala eve ulaşmadı ayyy kızlar buaradaaa Zara'da harikaa ciciler var bebelere, bu akşam yenii ürünler gelecekti avm'ye akşama yine zarada alabilirim soluğuuu buarada kujum gelirse yine topluuu alıntıyla başımızı döndürürmüü acaba:26: şaka bir yana kimsede teli yokmuu?

mutlu ve şekersiz ben sıramı savdım, darısı size şekerlerrrr yoksa pamuk eller cebeee baby'den kaçılmaz valla

bayram öncesii iş yoğunluğuu var bizdede ya sankiiimm şeker falan fıstık bayramlık alıp satıyozz heee, zaten tatile girecek bütün belediye ve kurumlar niyee bukadar çalıştırıyorlar beniii anlamıyorum oda yetişsin buda yetişsinnn, ohh be rahatladımmm gidip çalışayım artıkınnnnnnn, hoşçakalınızzzzz

canımm çok geçmiş olsun yaa kötü hasta olmuşsun tez şifalar dilerim arkadaşımmmm mira'mada çok geçmiş olsun, cumartesi zeynonunda burnu aktı hep ama öksürük yoktu bende doktora götürmedim çünkü tahmin ediyorum hastalık kaynıyordur, bütün gün buruna serum ve temizlik birazda ıhlamur ve zencefilli karışımdan verdik pazar günü birşeyciği kalmamıştıi ,inş miracıkta hemencik düzelir tarifi ben şöyle yapıyorum bak orjinali nasıldı unuttum sürekli böyle yapmaktan;

çeyrek bardak ılık suya 1 çorba kaşığı liom suyu katıyorum, çay kaşığının ucuyla zencefil, ve bir çay kaşığıda bal karıştırıp içiyorum şifa niyetine inş iyide geliyor kesin turuncu vermişti bu tarifi sağolsunnn bakıcınızı arada hemen yapıp versin canımm, sende hemen iyileşirsin inş, soğan olayını bende yapayım özendimmm:))

mutlu anne, planner ve hasta olan bütün anneler tez zamanda iyileşin inş. çok geçmiş olsun.bizde dün saat 3 ten beri bilal üstümde bi o mememi bi bu mememi eme eme sabah ettik uyku muyku kalmadı ama o emişi okadar tatlı ki.

Çok sağol canım aradım hemen söyledim şimdiKızıma da şifa olsun inşallah
Amin talaycım çok sağolBizde üst üsteyiz 2 gecedir kızla,,burnu tıkanmasın diye dağcı pozisyonunda uyuyabiliyor minnoşum
Çok tatlılar dimi yaa Rabbim onlara her daim sağlık versin inşallah

gunaydin kizlar bana biskivi tarifini verebilir miusiniz acaba.burun Tikanikligi kimler yasiyor bizde de çok var çocuk aleeji doktorunun verdigi ilaç rahatlatiyor.serum fizyolojik faalan bi ise yaramiyo

gunaydin kizlar bana biskivi tarifini verebilir miusiniz acaba.burun Tikanikligi kimler yasiyor bizde de çok var çocuk aleeji doktorunun verdigi ilaç rahatlatiyor.serum fizyolojik faalan bi ise yaramiyo

merhaba.ben bisküvi hiç yapmadım...yapan arkdşlr varsa yazar.netten de bulabilirsin....geçen sene kızımın da burnu tıkanmıştı...deniz suyu iyi geliyordu..bir dene istersen..

denizsuyu da fayda etmiyor cnm bi tek çocuk alerjinin ilaci o tikanikliga iyi geliyor.hirr hir seess Geliyo Resmen

Helllloooo... Cezaya kalmadan yazayım bari.

Hayatımda önemli gelişmeler oldu. Bu yuzden giremedim bakamadım yazamadım.

Biliyosunuz belediyedeydim. Artık değilim :/ dun haber geldi. Eski yerime, şantiyelere geri dönüyomuşum... Hadi hayırlısı dedim ne diyim. Zaten tercih vs soran yok. Evraklar bile hazırlanmış bize sadece tebliğ edildi. Bugun evdeydim temizlik çamasır yemek derken zaman gecti.

Gelelim emzirmeyi sonlandırma olayımıza..
Gayet guzel gidiyor. Bugun 10.gün. Artık memmm diye sızlanma yok. Uykusu gelince ya kendi uyuyo ya da bana (veya babaya)sarılıp omzumuzda... Yatma saati 22.30 civarlarından 21.00 e kadar düştü. (Bu akşam itibariyle) gece 1-2 kez uyanıyor ya ikisinde birden ya da sadece birinde süt içiyor (isteğe baglı) ben sutu bayaa bi ısıtıp içine bal koyup veriyorum. Bazen de balsız. Sabahları 6 da kalkıyordu. Bu aralar 5.30-6.00 gibi uyandığında sütünü içerken geri uyuyup, 7.30-8.00 e kadar yattığı oluyor.

Benim göğüsler fena şişmişti. Birkac gun tam bosalmayacak sekilde sağdım biraz rahatladım. Artık daha iyiler sagmıyorum 1 haftadır. Ama hala psikolojik olarak iyi mi ettim kötü mü diye sorguluyorum kendimi. Rahatım için mi kestim diyorum. Ama sonra onun uyku kalitesi de arttı diye avutuyorum kendimi. İşte böyle.

Mutlu ve planner cok gecmiş olsun. Beybi çocugun kafasını karıstırma. Ya ver ya da verme. Yazıkk.

Mucks

memeden neden uyku duzeni için mi bizde de var uyku sorunu sabaha kadar 6 kere kalkar belki de 8 bazi gunler nadiren o da 2 kez kalkar

Sanada slm cnm,isin icin umarim senin icin en hayirlisi olur buda gelir buda gecer derler ya ins saglicakla ve mutlu bir sekilde gecer..

Seni tebrik ederim bence uykusu duzeldi ise hic yanlis yaptigini dusunme niyahetinde almasi gereken sutu aldi diye dusunuyorum..helal olsun ikinizede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…