2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Hayirdir ins. cnm umarim canini cok sikan bir durum olmamistir..

Bende calisma ortaminda en cok beylerle anlasirdim..bayanlarin hepsi degil belki ama cogu masallah cekistirme gibi huylari cok oluyordu bende hic yanlarinda durmadim ne yalan soyluyum oyle daha cok mutlu oluyordur..gerci sen kapris den soz etmissin ama ne bilem benimde aklima bu durum geldi..

herkeze merabalar ben yazamıyorum ama takipteyim...
buaralaar cok yogunum kosusturuyorum
buarada kasımda asısı var enesin sizi cagırdılarmı :44:
boy kilo konusulmus ...
enes en son 1ayı gecmiştir 11.300grdı
boyunu unuttum seksenlerde ama tam rakamı unuttum kasımda sölerim
kızlar enes tam tiyatrocu oldu gülme numarası yapıyor
her soleneni anlıyor
anne mama
anne meme
baba yada babiş diyor
baba nerde diyoruz yada her hangi bir objeyi sölüyoruz burda diyor
gidip o objeyi getiriyor
sarkı duydugunda hemen oynamaya baslıyor
eskisinden cok cok uysal artık oglusum
bana ev işinde yardım ediyor
eşime sarılıyorum öpüyorum hemen geliyor aramıza giriyor onu sevcekmişiz
ben dün 3saat yoktum aksam eşim baktı kapılara gidip anne anne diye bagırıp uyku uyumamıs yemek yememiş bu duruma sevindim
cünkü baskasını görünce benim yüzüme bakmıyordu evde pacamda olsada hep anlayamamıstım benim yoklugumun etkileyecegini demek oglum benim farkımdaaaa
buaralar elim kolum uyustu basım dönüyor doktora gittim
beyin mr cekildi cok sükür bişey cıkmadı sinüslerim doluymus sadece onu biliyordum sinüztm var
beyinden yana saglammsım
nese hatırladıgım bukadar öptüm sizi şap şup çikita muzzz muzzz muzzz (babycerencim bu sarkı sana gelsin seversin sen )

kizlar bugun parkta kayarkzn bilegimizi burktuk acile gittik acil doktoru rontgn iin yarin gelin dedi agri kesici verdim burkulmalar için krem surucem birazdan onerisi olan varmi bilegini tutup agliyor durmadan

Bizde yani eskiler un kavurur hafif sicakken agran yere koyulurdu..valla hic denemedim ama basima gelseydi denerdim herhalde malum anne olursa insan bir baska oluyor herseyi yapacak hale geliyorsunuz..size gecmis olsun Pelin cok aci cekmez ins..

Masallah Enes pasamiza..bizimkine cok benzer yonleri var ozellikle babasi ile sarilir gibi yapinca oda gelip dett diyor ve ayiriyor bizi..yanliz buda degil hatta konustugumuzda da kopurur kizar bize..cok kiskaniyor valla ama benimi yoksa babayimi onu anlamadim buyuk ihtimal babayi kiskaniyordur..ben onun icin elinde yemek tasi ile pesinden gezen cadi gibi gorunen kisiyimdir kesin..

Beykozum gecmis olsun cok sukur kafada birsey cikmamis rabbim korusun hepimizi, valla cocuklarin bize cok ihtiyaclari var dimi..

saol melegimcim zaten tek istegim cocuklarımı saglıklı sekilde büyütmek rabbim bize ve ailelerimize dert tasa vermez inş ...
ikinizide paylasamıyordur mahir pasa öle deme o annesinin sıcak kucagında büyüyor ilerde anlıcak degerini inş
ah anne olmak baska bişeymiş hiç anlatılanlara benzemiyor yasamak
eşi benzeri olmayan bir duygu mutluluk rabbime bin sükür evlatlarımız sag salim yanımızda

günaydın kızlar meleğim sana sonuna kadar katılıyorum bende erkeklerle çalışmak istiyorum artık.dün beni üzen durum çok sevip saygı duyduğum çalışma arkadaşımın iş yüzünden kapris yapması.neden: müdürümün arkadaşım dururken benden iş istemesi,benim gidip arkadaşım olduğu zaman onun işlerini yapmak istemediğimi söylememe rağmen müdürün benimle çalışmak istemesi kendisi süt iznindeyken ben bakıyorum yerine.arkadaşım sanki ben öne atılıyormuşum gibi bana tepki verdi müdüre vermesi gereken tepkiyi bana verdi ben devlet memuruyum ve benim görev tanımım çok geniş onun yaptığı işleride içeriyor.ben müdürüme nasıl diyeyim ben yapmıcam diye.ve ben onun için üzülüp başhekim yardımcısından başhekime herkezle gidip konuştum.sonuç: tavır yapılan,dışlanılan ben.çok zoruma gitti arkadaşlar.ne zaman bi insana bu iyi bi insan desem hüsrana uğruyorum.neyse
beykozcum enese kocaman maşallah.çok tatlı oldular hele o dans etmeleri yokmu.bizim bıdıkta beni babasından kıskanıyor el ele bile tutuşamıyoruz babasıyla arası pek iyi değil bu günlerde sabah aktivite yaptığımız kürdanlardan bi tanesini bulmuş ve kaşla göz arasında babasının ayağına batırmış,sonracıma babasını her fırsatta ısırıyor bunu oyunla karışık yapıyor

Oooh maşallah Enes Paşaya... Evet bizimki de artık herşeyi anlıyor getiriyor götürüyor.. Anne, baba, dede, anneanne(çok keyfi olursa söylüyor bunu) düştü, kuş, gol, dans, havlu balon.... gibi kelimeleri artık çok net söylüyor.. Tahta oyuncağımız var pazzle şeklinde hayvanlardan.. oradaki bütün hayvanları tanıyor hangisini söylersem o hayvanı getiriyor.. bir de doğrusunu mu getirdim acaba diye böyle meraklı meraklı yüzüme bakıyor.. Afferriiim oğluma deyince de popopunu sallaya sallaya keyifli bir şekilde uzaklaşıyor yine :)) Ayy gerçekten harika bişeymiş çocuk.. Hele büyüdükçe çok daha zevkli.. Artık karşılıklı iletişim kurabiliyorsunuz, sizi dinliyor, anlıyor ve cevap veriyor :))

Amma uzatmışım.. Beykozum sana da geçmiş olsun.. Dikkat et kendine bu soğuklarda...

pazartesi gününün tam gün tatil olduğu ile ilgili haberler malesef fos çıktı ama olsun 1,5 gün neyime yetmiyor demi.yaşasın 29 ekim

evet duducum inş. evladımı kucağıma almak nasip olur. bu arada annneannemin ismide duduydu Allah rahmet eylesin.artık sabahları adem güneş dinliyorum çok güzel şeyler anlatıyor.

allah rahmet eylesin canım ama benim adım aslında duygu duduu eşimin yeğeninin küçükken bana seslenme şekliydibu arada yine mayıs annesi oluyosun sanırım ne güzel ve tam 2 yaş olcak araları benimkilerin arası 19 ay

uzun zamandır bakamadım foruma.arada bir gelip bi göz attım ama yazacak fırsat olmadı malesef.çok yoğun çalışıyoruz çoğu zaman dışarda görevde oluyorum bu nedenle siz sevgili arkadaşlarımı çok merak etsem de hepinizi ayrı ayrı sevsem de gelip sizle günlük paylaşım yapacak fırsatı yakalayamayorum....Umarım herkesler iyidir..malum havalar soğudu...feyzanur bu aralar biraz rahatsız hem diş çıkarıyor hem soğuk almış yavrum ne kendi uyuyor ne bizi uyutuyor sürekli gece üstünü açıyor..bi kaç gece uyku tulumu giydirdim ama rahat edemedi sanırım ondan vazgeçtik..hacıyatmaz gibi zırt pırt kalkıp üstünü örtmek zorunda kalıyorum...ha bu arada bi de sevindirici haberimiz var teyzeleri..tam 10 kilo olduk şükür boyumuz da 83 cm.ama bu aralar gene çok iştahsız geri verecek aldığı kiloyu diye korkuyorum valla...işte böle canlar acık da sizler ne yazmışsınız bi bakim...

herkeze merabalar ben yazamıyorum ama takipteyim...
buaralaar cok yogunum kosusturuyorum
buarada kasımda asısı var enesin sizi cagırdılarmı :44:
41 kere maşallah Enes'e Evet canım aşılar için aradılar sağlık ocağından benide.
Sana da geçmiş olsun çok şükür bişeyin yokmuş
Canım dile kolay ama takma boşverHer yerde oluyo bu tip durumlar,mesela ben dün tam 2,5 saat, iptal olmuş işe dosya hazırlamışım. Sırf arkadaşım mana iptal mailini yollamadı diyeResmen salak yerine kondum çok kızdımHer yerde var malesef kendini bilmez insan...

Herkese güzel günler dilerim

günaydın dostlarım, herkesin kendinden birşeyler bulabileceği bir mesajlan yine karşınızdayım:

öncelik pelin hanıma zira pelin bileğini burkmuş ve uf olmuş geçmiş olsun diyorum. film sonuçlarını bize bildiriniz azizim

talay hanım, size de aşırı geçmiş olsun. "müdür neden sana iş veriyor da bana vermiyor" şeklindeki bir tutumu hayatımda ilk defa duyuyorum biizm burda (lab.da) 40 yıl düşünsek aklımıza böyle birşey gelmez. herkes kendi işini yapar hatta birbirine yardım için çalışır bilem halbuki, alt lab.da 5 bayan beraberiz :26: üst lab.da ise benden başka herkes hoca demem o ki, arkadaşların cinsiyetinden değil kişiliklerindendir bu tutum(suzluk)ları

beykoz hanım, Enes'in sizin değerinizi anlamasına sevindim. yarın bir gün el kızına da gönül verdiklerinde döner yine kapımıza gelirler inşallah :18: size de geçmiş olsun diyorum. sinüzitiniz hayırlı olsun

meleğim hanım, keşke Mahir'in çok sevdiği bir yemek olsa da, Turuncu hanım gibi çaresiz kaldığınızda yapıverseniz. sabır dilemekten başka aklıma öneri gelmiyor. belkim de geçicidir. yarın birgün belkim yeme alışkanlığı değişecektir :26:

dilberege hanım, Kaan'a da maşallah diyorum. hayvanları öğretme olayını hep hayvanat bahçesinde yapıyordum. evde de deneyeyim. bu arada Orhan Cemal'e oyuncak almaya yeni başladım. hayvan figürleri alayım da hem öğrensin hem kendi çiftliğini kursun girişimci oğluşum

duduu hanım, Emir için ayrıntılı bilgi veriniz. günleriniz nasıl geçiyor, neler yapıyorsunuz? 2 çocuklu hayat hakkında neler düşünüyorsunuz? 2. bebekleri ne zaman yapalım veeee, en önemli sorum: dünkü sosyete pazarında, pazarın kenarındaki "sifit"çiye uğradınız mı? 10 liraya ihraç fazlası inanılmaz kaliteli ve yumuşak "sifit"ler vardı bütün paramı harcadım, hatta adama telefonumu rehin bırakıp almaya devam edecektim

şekersizyeşilçay hanım, defne karen'in kaşıntısı nasıl oldu? gelişmeler nelerdir?

ilkim81 hanım, Beste nasıl? bakıcısına alıştı mı?

azraece hanım, annenizde durumlar nasıl? ece eminim mutlu oluyordur sürekli gezmelerden

Babyceren'im azizim dostum, hala uyanmadınız mı? Ceren'in karnı nasıl oldu?

ZADA, Biangel_kujum, edacck,pınarda hanımlar nerdesiniz mirim?

duduu,
talay+,
mutlu_anne+,
alyel16+,
azraece+,
chihiro79+

Günaydın arkadaşlar :) bu sabah bayağı kalabalığız :)

Allah bağışlasın evlatlarını canım nasıl 2 çocukla baş etmek aralarıda küçükmüş iyi yanı kötü yanı ne :26: forumdaki her keze soruyorum iki çocuk annesi olarak hemen sanada sorayım

hoşgeldiniz alyel hanım, 10 kiloyu görmüşsünüz, sevindim

ben de kendimi "annelik engelli koşusu"nda gibi hissediyorum son aylarda. şöyleki: 9 kiloyu görsek yeter diyordum, çok şükür o psikolojik engeli aştık. şimdi de önümüzde 10 kilo engeli duruyoriyi bir çalışmayla (nasıl olacaksa) 10 kilo engelini de aşıp 11 kiloya yelken aşmak ve yeni maceralarda buluşmak istiyoruz.

feyzaya geçmiş olsun diyorum. apekmimek hanımın kızı da aynı dertten muzdaripmiş üst açma ve sere serpe orda burda uyuma olayı bizim oğlanda da var. uyku tulumunu ben de dün denedim. fena geçmedi gecemiz. alışacak diye ümit ediyorum. edeyim dimi :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…