2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

chihirocum emir hakkında söyleyebileceğim 86 cm 11 kg ufak tefek konuşuyor çok hareketli,uyku düzeni yok baba delisi bir çocuk abiyle arası genel anlamda iyi ama bu emirden mi yoksa abimizin çok akıllı olmasından mı kaynaklı bilemem:)iki çocuklu çalışan bi anne olmak çokkk güzel ama çok yorucu ve zor büyük oğlum kreşe gidiyor emirime halamız bakıyor.hergün beni kapıda bekliyo kuzum üzerime atlıyor ve asla yakamı bırakmıyor.azıcık sırnaşık bi oğlancık:)ama servis şoförü gbyim önce birini alıp eve çıkıyorum bi çorba pişirip emirle az ilgilenebilceğim bi zamanın ardından büyük oğlumu eşimi alıp eve geliyorum.tabi ev her daim toplanmaya ve temizlenmeye muhtaç.yetişmek pek mümkün olmuyor.emirimin iştahı fena değil ama zaman zaman uyuzlanıp hiç yemez desem yeridir.ha unutmadan şekerim sosyete pazarı kimmm ben kimm benim eve gitmeye zor vaktim oluyo.sende ankarada yaşıyosun sanırım

Allah bağışlasın evlatlarını canım nasıl 2 çocukla baş etmek aralarıda küçükmüş iyi yanı kötü yanı ne :26: forumdaki her keze soruyorum iki çocuk annesi olarak hemen sanada sorayım

zor yanı yok desem yalan olur ama çok keyifli beee.biri yer diğeri acıkır birini değişirsin öbürü kirlenir birini çişi biter diğerama düzen tuttu mu zor olmuyo

meraba chihiro cum; valla ne güzel ifade etmişsin aynen ben de öyle hissediyorum kendimi "annelik engelli koşusu" nda gibi yaniii...darısı başına diyorum kilo konusunda..iyice stress oldu bu durum bende bu aralar iştahsız yemiyor geri gidecek diye stresslerdeyim yanii...şöle bi 11 olsak ohhhhhh diyecem ama bakalım inş...uyku tulumu 2-3 gece denedim olmadı bizim hanım rahat edemedi çok hareketli beşiğinde çünkü..bi tarafa yatırıyorum yarım sa sonra bi bakıyorum tam tersi istikamete dönmüş yani o kadar.. tulum hareketlerini kısıtladığı için rahat edemedi haliyle hanfendi..napalım mecbur gene yorgana döndük...ha bi de tulumu terletti biraz da içime sinmedi açıkçası..ya yorganla devam ya da terletmeyen bi tulum bakıcam başka bi marka bakalım şimdilik böle...
ha bu arada alışır inş Orhan Cemal imiz tabiii devam et dostum...

antalyaya uçarken karşı koltukta bi anne ve biri kız biri erkek 2 çocuk tahmini aralarında 3 yaş var.eşi başka bi koltukta ama kadın halinden sürekli şikayetçi eşine laf yetiştirmeye çalışıyo.anladığım kadarıyla bunalmış.eşininde hiç umrunda değil adam rahat.eşime gösterdim ve dedimki bak gelecekteki halimi gör inş. öyle olmam :18:

kilo konusunda ben tartılara ve mezuralara küşmüş durumdayım kızlar ayın 14ündede bi değişme olmazsa ankara yolcusuyuz.siz ne güzel 10 kiloları görmüşsünüz biz sanırım hala 9 kilodayız.bebeğim afrikalı çocuklara benziyor yemeğini yiyince kocaman bi göbek diğer uzuvlarda bi değişiklik yok.inş. bende güzel haberler veririm.

waaawwww, çok zor olmalı dostum geri kalan arkadaşlara tavsiye eder misiniz?

benimklerin arası taaaaammmmmm tamınaaaaaa 10 yaşşşş.....bu kadar yaş aralığı tabii ki tavsiye etmem ama ikinci çocuğu şiddetle araya fazla mesafe koymadan tavsiye ederim...hem çok zor hem çok güzel...kardeşlerin beraber vakit geçirmelerini izlemek çok keyif verici...benim büyük kız ufak bi anne gibi...bebekleriyle oynar gibi kardeşiye evcilik oynuyorlar Feyzanur unda çok hoşıuna gidiyor bu durum doğrusu...

canımsın yaaa talayım....10 kiloyu gördük ama tek farkı ufak bi göbek oldu görüntüde...bacaklar çöp şiş gibi kollar incecik kürdannn...gene de şükür yaniii darısı başınıza olsun dostum...

melegim34 Allah gostermesin ama tekrar basimiza gelirse un isini deniycem.chihiro79 cnm bilegimiz iyi o yuzden flm ççektirmedik zaten çokazla radyasyon aldik bi kez daha almasin.iyi suan.oksuruk burun akintisi ve hiriltimiz devam edio.uyku tulumuna gelince ben geçen kista giydirim o yuzden alisik hemen vazcgcmeyin.ustu Açik Hasta Olurlar

alyel hanım, uyku tulumuna alışamdı, rahat edemedi yazmışsınız. merak etmeyiniz bizimkiler de aşırı hareklilier. hatta çok debelendikleri için tulum giydiriyoruz. fekat ve ancak farklı tulumlardan bahsediyor olmayalım :26:fotograf ekleyemedim ama 2 tip tulum var. birisinin alt kısmı kapalı. bebeği torbaya koymuşsunuz gibi oluyor diğeri ise, her zaman giydikleri kollu bacaklı tulumun yorgan materyalinden yapılmış hali. hem sıcacık tutuyor hem de çocuk rahat debeleniyor. bu tarz tulumlara bir bakınız derim.

sağol canım...inş.alışır yoksa tövbe edecek duruma geldim uzun yolculuklara ama anca bayramda seyranda görtüyoruz ailelerimizi gitmeden de olmuyor...

kızım bana benzemiş ne yazık ki..beni de halen araba tutuyor...br ben çıkardım,bir rana çok fenaydı...babamız şaşırdı ne yapacağını..araba tutmasın diye bir şurup aldım işe yarıyor ama yarım saat önceden vermek gerekti ben 10dk önce anca verwebildim..dönüşte kusmadı...ilaç işe yaradı...

namanııııınnn, çok geçmiş olsun apekmimek hanım bayramda çok şey yaşamışsınız aa umarım çarçabuk geçer.

rezene anason güzel bir seçim zencefilli bal da fena değil. deneyiniz efem

sağol canım..inş..tüm hasta olan yavru kuşlar ve annişler iyileşir...denerim efem...

sağol canım..inş... size de g.olsun...maş.yavru kuşuna...

maşallah kuzuna....bebişlerimiz akıl küpü...bazen çok şaşırtıyo beni de meleğim...sana da g.olsun canm..

uyku tulumunu benim kızım sevmedi...rahat edemedi...terledi...2 defa giydirdim attım valize...onca paraya yazık oldu..bende olsam rahat edemem....

Son düzenleme:
günaydın dostlarım, herkesin kendinden birşeyler bulabileceği bir mesajlan yine karşınızdayım:

şekersizyeşilçay hanım, defne karen'in kaşıntısı nasıl oldu? gelişmeler nelerdir?

ilginçtir ki 2 gündür kaşınmıyo çok şükür.. ama öksürük başladı hafiften burun akıntısına ilaveten..

canımsın geçmiş olsun kendine dikkat etmen lazım bize lazımsın sen..
ayrıca şarkı içinde teşekkürler evet en sevdigim şarkı:))
hoşgeldin cicim,sende bir kayboluyosun bir cee ee diyosun
benim kızımda çok iştahsızne yapacagmı şaşırdımama sanırsam galiba bizimki dişlerden
dostum uyanalı çok oldu ama biliyosun bende 2 çocuk varcereni okula yollayıp çağlayı yatırmadan bilgisayarı açmam imkansız
ceren çok şükür iyi teyzesiellerinden öper:)
waaawwww, çok zor olmalı dostum geri kalan arkadaşlara tavsiye eder misiniz?
ben özellikle sana 5 çocuk tavsiye ediyorum canım:)
2 çocuk evdeyken bakması kolay ama dişarda çok zor be canımbiri dursa digeri durmazbiri düşer birinin çişi gelirbiri yorulur digeri aglarişte böyle
umarım ayın 14 üne kadar kilo alırda sizde ankaraya gitmek zorunda kalmassınız canım..
10 yaşmısende baya ara vermişsintamam ara iyidir ama sende rahatlıga kavuşmuşken iyice yayılmışsın şekerim:)
ee sen 3. yüde istiyodun ne zaman yapacan

canım çok geçmiş olsun peline.bilegi nasıl hala aglıyomu kuzucukbandajla sarsaydınız fazla oynatmasın diye..başkada bir bilgim yok canım..öksürügü için ne yaptın aman dikkat et ilerlemesin.

yaşasııınnn sürekli birşeylere ve bir yerlere yetişmesi gereken atom karınca bir arkadaşımız daha oldu bizde çocuk tek ama doktora yaptığım için, eve gitmekle mesaim bitmiyor. sürekli okumam gereken şeyler veya hazırlamam gereken sunumlar oluyor neyse, ne diyordum. biz de yoğunuz ama lab.dan fırsat bulursam tabi biraz da pazar hemen binanın aşağısında olduğu için pazara gitmeye çalışıyorum "sifit"in tanesine en fazla 10 lira veriyorum, 5 liraya nevresim almışlığım bilem var

eşim tepemde "derse gideceğim. acele et, bakmam gereken mailer var" demek suretiyle rahatsız ediyor. motivasyonum da bozuldu. çıkıyorum kocacığım, al pc'ni. zaten çok da yavaş

selam dünyanın en şeker topagı anneleri:)
nasılsınızben iyi sayılırım,gece erken yatınca biraz uykumu aldımtabi 5365 kere uyanıp emzirsemde yinede aralarda kısa kısa uyku iyi geldi:)çağla bugünlerde bana aşırı derecede baglandıdibimden ayrılmıyo sürekli bacagıma yapışıyocerende eskiden böyleydi sanırım bu normal dimi
çağdaşlıgı sevdirdi
gönülleri fethetti
milletimi yüceltti
yaşasın cumhuriyet
ceren bunu 2 ekimde okuyacak sabahtan beridir cır cırrrkafam şişti
hani bir şarkı takılır ya dilimize hah işte benimde aklımda sürekli bu dörtlü varneyse bir çikita muzu dinliyim belki bu şiir aklımdan gider:)
akşam ne yemek yapsamdomates biber patlıcanntürlümüyok yeaaa
hayatımın 86562/2 si yemek yapmakla geçiyo sankisürekli yemek yap yedir topla kaldır yıka
ay bugün amma dertliymişim benaslında gergin degildim ama şuraya yazınca sinirlenmeye başladım
neyse balkon beni çağırıyo

canım, aynı tulumlardan bahsediyoruz sanırım, benimkide bildiğin kollu bacaklı yorgan misali astronot kıyafeti gibi bişi..ama işte gel gör ki rahat edemedi...terleme problemi kıyafetin içindeki incecik elyaftan kaynaklanıyor elyafsız daha kaliteli bişi bulmam lazım...tabiiifırsatım olursa...
[QUOTE=BabyCeren;3

hoşgeldin cicim,sende bir kayboluyosun bir cee ee diyosun
benim kızımda çok iştahsızne yapacagmı şaşırdımama sanırsam galiba bizimki dişlerden
yaaa napim canım,,,ama aklım burda kalıyor..merak ediyoruz sizleri...bir kaybolup bi ceee ye gelince...hergün en az 3,5-4 sa sırf yolda geçiyor ben başka bir ilçeye gidip geliyorum mesaiye trafiği alışverişi nerdeyse 4 saatim sırf yolda geçiyor hergün..sabah namazında yollara düşüyoruz eşimle..işyerinde de bu aralar yoğunluk var devlet desteklemeleri var tarımsal amaçlı ve gıda denetimleri falan iş çok biz de .hergün bişi çıkıyor dışarda köylerde görevlerde oluyoruz e akşam dönüş 2 çocuk ilgisi ev di yemekti yok uyudu uyumadı hacıyatmaz gibi kalk yat derken daha dinlenmeden ertesi güne başlıyoruz...eeee babbim ben kaybolmayayım da kimler kaybolsun forumdan bunca yoğunluk arasında haaa(

10 yaşmısende baya ara vermişsintamam ara iyidir ama sende rahatlıga kavuşmuşken iyice yayılmışsın şekerim:)
ee sen 3. yüde istiyodun ne zaman yapacan

öle oldu kısmet...şeymanurdan sonra ben tutturdum kppss memurluk falan doğu görevi şu bu anca kısmet oldu...
evet 3.yü istiyorum ama Bursa merkeze tayinimi aldırdıktan sonra inş..umarım çok uzun sürmez...çünkü bu yollarda bu yorgunluk ve telaş arasında hamilelik çok uzak olur benim için..2-3 yıl içinde olursa inş istiyorum...

kızlar topiğin gün olarak da büyük olsa ablası benim kızım herhalde....2 mayıs doğumlu yavru kuşum...ahenge bak 02.05.2012 tarihinde saat 02.05'de doğdu...

kızlar topiğin gün olarak da büyük olsa ablası benim kızım herhalde....2 mayıs doğumlu yavru kuşum...ahenge bak 02.05.2012 tarihinde saat 02.05'de doğdu...

yok canım sizden büyükleri var:)
mesela ömer,mira,kayra
başkada varmı acaba:26:
ahenginizde çok güzelmiş:)benim cadı cerenimde ahenklidir 09.06.2009 :))
çağla biraz ahenksiz ama kaza bebesi oldu yoksa isteyerek yapsam kesin ahenkli olurdu:)18.05.2012

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…