benimkilerin arası 19 ay
günaydın dostlarım, herkesin kendinden birşeyler bulabileceği bir mesajlan yine karşınızdayım:
öncelik pelin hanıma zira pelin bileğini burkmuş ve uf olmuşgeçmiş olsun diyorum. film sonuçlarını bize bildiriniz azizim
talay hanım, size de aşırı geçmiş olsun. "müdür neden sana iş veriyor da bana vermiyor" şeklindeki bir tutumu hayatımda ilk defa duyuyorumbiizm burda (lab.da) 40 yıl düşünsek aklımıza böyle birşey gelmez. herkes kendi işini yapar hatta birbirine yardım için çalışır bilem halbuki, alt lab.da 5 bayan beraberiz :26: üst lab.da ise benden başka herkes hoca demem o ki, arkadaşların cinsiyetinden değil kişiliklerindendir bu tutum(suzluk)ları
beykoz hanım, Enes'in sizin değerinizi anlamasına sevindim. yarın bir gün el kızına da gönül verdiklerinde döner yine kapımıza gelirler inşallah :18: size de geçmiş olsun diyorum. sinüzitiniz hayırlı olsun
meleğim hanım, keşke Mahir'in çok sevdiği bir yemek olsa da, Turuncu hanım gibi çaresiz kaldığınızda yapıverseniz. sabır dilemekten başka aklıma öneri gelmiyor. belkim de geçicidir. yarın birgün belkim yeme alışkanlığı değişecektir :26:
dilberege hanım, Kaan'a da maşallah diyorum. hayvanları öğretme olayını hep hayvanat bahçesinde yapıyordum. evde de deneyeyim. bu arada Orhan Cemal'e oyuncak almaya yeni başladım. hayvan figürleri alayım da hem öğrensin hem kendi çiftliğini kursun girişimci oğluşum
duduu hanım, Emir için ayrıntılı bilgi veriniz. günleriniz nasıl geçiyor, neler yapıyorsunuz? 2 çocuklu hayat hakkında neler düşünüyorsunuz? 2. bebekleri ne zaman yapalımveeee, en önemli sorum: dünkü sosyete pazarında, pazarın kenarındaki "sifit"çiye uğradınız mı? 10 liraya ihraç fazlası inanılmaz kaliteli ve yumuşak "sifit"ler vardı bütün paramı harcadım, hatta adama telefonumu rehin bırakıp almaya devam edecektim
şekersizyeşilçay hanım, defne karen'in kaşıntısı nasıl oldu? gelişmeler nelerdir?
ilkim81 hanım, Beste nasıl? bakıcısına alıştı mı?
azraece hanım, annenizde durumlar nasıl? ece eminim mutlu oluyordur sürekli gezmelerden
Babyceren'im azizim dostum, hala uyanmadınız mı? Ceren'in karnı nasıl oldu?
ZADA, Biangel_kujum, edacck,pınarda hanımlar nerdesiniz mirim?
Allah bağışlasın evlatlarını canım nasıl 2 çocukla baş etmek aralarıda küçükmüş iyi yanı kötü yanı ne :26: forumdaki her keze soruyorum iki çocuk annesi olarak hemen sanada sorayım
hoşgeldiniz alyel hanım, 10 kiloyu görmüşsünüz, sevindim
ben de kendimi "annelik engelli koşusu"nda gibi hissediyorum son aylarda. şöyleki: 9 kiloyu görsek yeter diyordum, çok şükür o psikolojik engeli aştık. şimdi de önümüzde 10 kilo engeli duruyoriyi bir çalışmayla (nasıl olacaksa) 10 kilo engelini de aşıp 11 kiloya yelken aşmak ve yeni maceralarda buluşmak istiyoruz.
feyzaya geçmiş olsun diyorum. apekmimek hanımın kızı da aynı dertten muzdaripmişüst açma ve sere serpe orda burda uyuma olayı bizim oğlanda da var. uyku tulumunu ben de dün denedim. fena geçmedi gecemiz. alışacak diye ümit ediyorum. edeyim dimi :18:
waaawwww, çok zor olmalı dostumgeri kalan arkadaşlara tavsiye eder misiniz?
waaawwww, çok zor olmalı dostumgeri kalan arkadaşlara tavsiye eder misiniz?
kilo konusunda ben tartılara ve mezuralara küşmüş durumdayım kızlar ayın 14ündede bi değişme olmazsa ankara yolcusuyuz.siz ne güzel 10 kiloları görmüşsünüz biz sanırım hala 9 kilodayız.bebeğim afrikalı çocuklara benziyor yemeğini yiyince kocaman bi göbek diğer uzuvlarda bi değişiklik yok.inş. bende güzel haberler veririm.
uyku tulumu 2-3 gece denedim olmadı bizim hanım rahat edemedi çok hareketli beşiğinde çünkü..bi tarafa yatırıyorum yarım sa sonra bi bakıyorum tam tersi istikamete dönmüş yani o kadar.. tulum hareketlerini kısıtladığı için rahat edemedi haliyle hanfendi..napalım mecbur gene yorgana döndük...ha bi de tulumu terletti biraz da içime sinmedi açıkçası..ya yorganla devam ya da terletmeyen bi tulum bakıcam başka bi marka bakalım şimdilik böle...
ha bu arada alışır inş Orhan Cemal imiz tabiii devam et dostum...
Cnm cok gecmis olsun, o kadar yola tabiki dayanamamasi normal ..umarim biir baska bayrama kadar alismis olur ..araba tutmasi nasil birseydir iyi biliyorum benide cocukken tutardi cok fena , Rana nin nasil oldugunu tahmin bile etmek istemem uzuldum inan kuzuyaa. rabbim sanada bol sifa versin ins.
namanııııınnn, çok geçmiş olsun apekmimek hanımbayramda çok şey yaşamışsınız aa umarım çarçabuk geçer.
rezene anason güzel bir seçimzencefilli bal da fena değil. deneyiniz efem
aman allah korusun kız
kızarıklık açısından cok daha iyi canım ama dun gece burnu tıkalıydı yavrucugumun... umarım hemen gecer. zira uyuyamıyor...
seninkinin masallahı var yine sukret yemek yapmıs
bu arada benim evi de bok goturuyo. toparlamam lazım. dagınıklık had safhada.. her yer oyuncak.. toplamaktan sıkıldım valla...
ama eve gidince defne uyuyana kadar onunla ilgileniyorum sonra ben de hemen yatmak istiyorum hiç bi iş yapasım gelmiyo valla. sanırım yoruluyorum. yaslandık azizim..
apekmimek; gecmiş olsun kuzu hemen iyileşsin...
biz de bayram dönüşü son dakikada annemle atıştık. hem de hiç bişeyyokken.. amaannn neyse sonrasında hemen unuttuk tabi... anne-kız ilişkileri
okyanusun videosuna bayıldım..
etkinlik olarak biliyosunuz bi montessori sayfası açtım ama yoğunluktan hiç bakamıyorum hatta kuzumla bile etkinlik yapamıyoruz. ama bol bol kitap okuyup ahşap yapboz yapıyoruz. 2 tane balık aldık her akşam yemlerini o veriyor. şarkı söylüyoruz bir de parmak oyunları var.onları oynuyoruz ve defne hepsini öğrendi bana eşlik ediyor. parmak oyunlarını tavsiye ederim. hem eğitici hem de eğlenceli... at alkışı-ceviz adam-patates adam a bayılıyor. youtube da gülçin öğretmen diye bi bayan bunları videoya cekmiş.. eşlik edişi çok komik.. ağzını kapatarak aaaaayyy diyor (şaşırıyor) atalkışında sözlere eşilk edip ama diyor. el hareketlerini yapıyor. neyse cok uzattım. bi de en büyük eğlencelerimizden biri de yapboz parçalarını ya da bi nesneyi saklayıp "nennneee nennee" diyor kafasını iki yana sallayıp (nerede demek istiyor) sonra kendisi çıkarıp ayyyy diyorhava güzelse (gerçi soğuk olsa da sıkı giydirip) bahceye cıkıyoruz ya da gezmeye.. herşeyi kendi basına yapmak istiyor. koşuyor sitedeki çocukların bisikletlerine biniyor. zeusun yanına gidip onunla konusuyor (sitemizin köpeği) ömer ömer diye geziyo arada evin içinde (ömer kresten-sanıyorum ilk aşk) görseniz bi de yakışıklı velet... mutfaktaki en alt cekmeceyi boşaltıp onun tabak çatal bardak vs esyalarını koydum. artık diğer cekmecelerle ilgilenmiyor. yeek zamanı kendi malzemelerini kendisi veriyor bana. sofrayı birlikte kuruyoruz. falan filan.. işte böyle
herkeze merabalar ben yazamıyorum ama takipteyim...
buaralaar cok yogunum kosusturuyorum
buarada kasımda asısı var enesin sizi cagırdılarmı :44:
boy kilo konusulmus ...
enes en son 1ayı gecmiştir 11.300grdı
boyunu unuttum seksenlerde ama tam rakamı unuttum kasımda sölerim
kızlar enes tam tiyatrocu oldu gülme numarası yapıyor
her soleneni anlıyor
anne mama
anne meme
baba yada babiş diyor
baba nerde diyoruz yada her hangi bir objeyi sölüyoruz burda diyor
gidip o objeyi getiriyor
sarkı duydugunda hemen oynamaya baslıyor
eskisinden cok cok uysal artık oglusum
bana ev işinde yardım ediyor
eşime sarılıyorum öpüyorum hemen geliyor aramıza giriyor onu sevcekmişiz
ben dün 3saat yoktum aksam eşim baktı kapılara gidip anne anne diye bagırıp uyku uyumamıs yemek yememiş bu duruma sevindim
cünkü baskasını görünce benim yüzüme bakmıyordu evde pacamda olsada hep anlayamamıstım benim yoklugumun etkileyecegini demek oglum benim farkımdaaaa
buaralar elim kolum uyustu basım dönüyor doktora gittim
beyin mr cekildi cok sükür bişey cıkmadı sinüslerim doluymus sadece onu biliyordum sinüztm var
beyinden yana saglammsım
nese hatırladıgım bukadar öptüm sizi şap şup çikita muzzz muzzz muzzz (babycerencim bu sarkı sana gelsin seversin sen )
hoşgeldiniz alyel hanım, 10 kiloyu görmüşsünüz, sevindim
ben de kendimi "annelik engelli koşusu"nda gibi hissediyorum son aylarda. şöyleki: 9 kiloyu görsek yeter diyordum, çok şükür o psikolojik engeli aştık. şimdi de önümüzde 10 kilo engeli duruyoriyi bir çalışmayla (nasıl olacaksa) 10 kilo engelini de aşıp 11 kiloya yelken aşmak ve yeni maceralarda buluşmak istiyoruz.
feyzaya geçmiş olsun diyorum. apekmimek hanımın kızı da aynı dertten muzdaripmişüst açma ve sere serpe orda burda uyuma olayı bizim oğlanda da var. uyku tulumunu ben de dün denedim. fena geçmedi gecemiz. alışacak diye ümit ediyorum. edeyim dimi :18:
günaydın dostlarım, herkesin kendinden birşeyler bulabileceği bir mesajlan yine karşınızdayım:
şekersizyeşilçay hanım, defne karen'in kaşıntısı nasıl oldu? gelişmeler nelerdir?
canımsın geçmiş olsun kendine dikkat etmen lazım bize lazımsın sen..herkeze merabalar ben yazamıyorum ama takipteyim...
buaralaar cok yogunum kosusturuyorum
buarada kasımda asısı var enesin sizi cagırdılarmı :44:
boy kilo konusulmus ...
enes en son 1ayı gecmiştir 11.300grdı
boyunu unuttum seksenlerde ama tam rakamı unuttum kasımda sölerim
kızlar enes tam tiyatrocu oldu gülme numarası yapıyor
her soleneni anlıyor
anne mama
anne meme
baba yada babiş diyor
baba nerde diyoruz yada her hangi bir objeyi sölüyoruz burda diyor
gidip o objeyi getiriyor
sarkı duydugunda hemen oynamaya baslıyor
eskisinden cok cok uysal artık oglusum
bana ev işinde yardım ediyor
eşime sarılıyorum öpüyorum hemen geliyor aramıza giriyor onu sevcekmişiz
ben dün 3saat yoktum aksam eşim baktı kapılara gidip anne anne diye bagırıp uyku uyumamıs yemek yememiş bu duruma sevindim
cünkü baskasını görünce benim yüzüme bakmıyordu evde pacamda olsada hep anlayamamıstım benim yoklugumun etkileyecegini demek oglum benim farkımdaaaa
buaralar elim kolum uyustu basım dönüyor doktora gittim
beyin mr cekildi cok sükür bişey cıkmadı sinüslerim doluymus sadece onu biliyordum sinüztm var
beyinden yana saglammsım
nese hatırladıgım bukadar öptüm sizi şap şup çikita muzzz muzzz muzzz (babycerencim bu sarkı sana gelsin seversin sen )
hoşgeldin cicim,sende bir kayboluyosun bir cee ee diyosunuzun zamandır bakamadım foruma.arada bir gelip bi göz attım ama yazacak fırsat olmadı malesef.çok yoğun çalışıyoruz çoğu zaman dışarda görevde oluyorum bu nedenle siz sevgili arkadaşlarımı çok merak etsem de hepinizi ayrı ayrı sevsem de gelip sizle günlük paylaşım yapacak fırsatı yakalayamayorum....Umarım herkesler iyidir..malum havalar soğudu...feyzanur bu aralar biraz rahatsız hem diş çıkarıyor hem soğuk almış yavrum ne kendi uyuyor ne bizi uyutuyor sürekli gece üstünü açıyor..bi kaç gece uyku tulumu giydirdim ama rahat edemedi sanırım ondan vazgeçtik..hacıyatmaz gibi zırt pırt kalkıp üstünü örtmek zorunda kalıyorum...ha bu arada bi de sevindirici haberimiz var teyzeleri..tam 10 kilo olduk şükür boyumuz da 83 cm.ama bu aralar gene çok iştahsız geri verecek aldığı kiloyu diye korkuyorum valla...işte böle canlar acık da sizler ne yazmışsınız bi bakim...
dostum uyanalı çok oldu ama biliyosun bende 2 çocuk vargünaydın dostlarım, herkesin kendinden birşeyler bulabileceği bir mesajlan yine karşınızdayım:
öncelik pelin hanıma zira pelin bileğini burkmuş ve uf olmuşgeçmiş olsun diyorum. film sonuçlarını bize bildiriniz azizim
talay hanım, size de aşırı geçmiş olsun. "müdür neden sana iş veriyor da bana vermiyor" şeklindeki bir tutumu hayatımda ilk defa duyuyorumbiizm burda (lab.da) 40 yıl düşünsek aklımıza böyle birşey gelmez. herkes kendi işini yapar hatta birbirine yardım için çalışır bilem halbuki, alt lab.da 5 bayan beraberiz :26: üst lab.da ise benden başka herkes hoca demem o ki, arkadaşların cinsiyetinden değil kişiliklerindendir bu tutum(suzluk)ları
beykoz hanım, Enes'in sizin değerinizi anlamasına sevindim. yarın bir gün el kızına da gönül verdiklerinde döner yine kapımıza gelirler inşallah :18: size de geçmiş olsun diyorum. sinüzitiniz hayırlı olsun
meleğim hanım, keşke Mahir'in çok sevdiği bir yemek olsa da, Turuncu hanım gibi çaresiz kaldığınızda yapıverseniz. sabır dilemekten başka aklıma öneri gelmiyor. belkim de geçicidir. yarın birgün belkim yeme alışkanlığı değişecektir :26:
dilberege hanım, Kaan'a da maşallah diyorum. hayvanları öğretme olayını hep hayvanat bahçesinde yapıyordum. evde de deneyeyim. bu arada Orhan Cemal'e oyuncak almaya yeni başladım. hayvan figürleri alayım da hem öğrensin hem kendi çiftliğini kursun girişimci oğluşum
duduu hanım, Emir için ayrıntılı bilgi veriniz. günleriniz nasıl geçiyor, neler yapıyorsunuz? 2 çocuklu hayat hakkında neler düşünüyorsunuz? 2. bebekleri ne zaman yapalımveeee, en önemli sorum: dünkü sosyete pazarında, pazarın kenarındaki "sifit"çiye uğradınız mı? 10 liraya ihraç fazlası inanılmaz kaliteli ve yumuşak "sifit"ler vardı bütün paramı harcadım, hatta adama telefonumu rehin bırakıp almaya devam edecektim
ilkim81 hanım, Beste nasıl? bakıcısına alıştı mı?
azraece hanım, annenizde durumlar nasıl? ece eminim mutlu oluyordur sürekli gezmelerden
Babyceren'im azizim dostum, hala uyanmadınız mı? Ceren'in karnı nasıl oldu?
ZADA, Biangel_kujum, edacck,pınarda hanımlar nerdesiniz mirim?
ben özellikle sana 5 çocuk tavsiye ediyorum canım:)waaawwww, çok zor olmalı dostumgeri kalan arkadaşlara tavsiye eder misiniz?
antalyaya uçarken karşı koltukta bi anne ve biri kız biri erkek 2 çocuk tahmini aralarında 3 yaş var.eşi başka bi koltukta ama kadın halinden sürekli şikayetçi eşine laf yetiştirmeye çalışıyo.anladığım kadarıyla bunalmış.eşininde hiç umrunda değil adam rahat.eşime gösterdim ve dedimki bak gelecekteki halimi gör inş. öyle olmam :18:
umarım ayın 14 üne kadar kilo alırda sizde ankaraya gitmek zorunda kalmassınız canım..kilo konusunda ben tartılara ve mezuralara küşmüş durumdayım kızlar ayın 14ündede bi değişme olmazsa ankara yolcusuyuz.siz ne güzel 10 kiloları görmüşsünüz biz sanırım hala 9 kilodayız.bebeğim afrikalı çocuklara benziyor yemeğini yiyince kocaman bi göbek diğer uzuvlarda bi değişiklik yok.inş. bende güzel haberler veririm.
10 yaşmıbenimklerin arası taaaaammmmmm tamınaaaaaa 10 yaşşşş.....bu kadar yaş aralığı tabii ki tavsiye etmem ama ikinci çocuğu şiddetle araya fazla mesafe koymadan tavsiye ederim...hem çok zor hem çok güzel...kardeşlerin beraber vakit geçirmelerini izlemek çok keyif verici...benim büyük kız ufak bi anne gibi...bebekleriyle oynar gibi kardeşiye evcilik oynuyorlar Feyzanur unda çok hoşıuna gidiyor bu durum doğrusu...
melegim34 Allah gostermesin ama tekrar basimiza gelirse un isini deniycem.chihiro79 cnm bilegimiz iyi o yuzden flm ççektirmedik zaten çokazla radyasyon aldik bi kez daha almasin.iyi suan.oksuruk burun akintisi ve hiriltimiz devam edio.uyku tulumuna gelince ben geçen kista giydirim o yuzden alisik hemen vazcgcmeyin.ustu Açik Hasta Olurlar
chihirocum emir hakkında söyleyebileceğim 86 cm 11 kg ufak tefek konuşuyor çok hareketli,uyku düzeni yok baba delisi bir çocuk abiyle arası genel anlamda iyi ama bu emirden mi yoksa abimizin çok akıllı olmasından mı kaynaklı bilemem:)iki çocuklu çalışan bi anne olmak çokkk güzel ama çok yorucu ve zor büyük oğlum kreşe gidiyor emirime halamız bakıyor.hergün beni kapıda bekliyo kuzum üzerime atlıyor ve asla yakamı bırakmıyor.azıcık sırnaşık bi oğlancık:)ama servis şoförü gbyim önce birini alıp eve çıkıyorum bi çorba pişirip emirle az ilgilenebilceğim bi zamanın ardından büyük oğlumu eşimi alıp eve geliyorum.tabi ev her daim toplanmaya ve temizlenmeye muhtaç.yetişmek pek mümkün olmuyor.emirimin iştahı fena değil ama zaman zaman uyuzlanıp hiç yemez desem yeridir.ha unutmadan şekerim sosyete pazarı kimmm ben kimm benim eve gitmeye zor vaktim oluyo.sende ankarada yaşıyosun sanırım
canım, aynı tulumlardan bahsediyoruz sanırım, benimkide bildiğin kollu bacaklı yorgan misali astronot kıyafeti gibi bişi..ama işte gel gör ki rahat edemedi...terleme problemi kıyafetin içindeki incecik elyaftan kaynaklanıyor elyafsız daha kaliteli bişi bulmam lazım...tabiiifırsatım olursa...alyel hanım, uyku tulumuna alışamdı, rahat edemedi yazmışsınız. merak etmeyiniz bizimkiler de aşırı hareklilier. hatta çok debelendikleri için tulum giydiriyoruz. fekat ve ancak farklı tulumlardan bahsediyor olmayalım :26:fotograf ekleyemedim ama 2 tip tulum var. birisinin alt kısmı kapalı. bebeği torbaya koymuşsunuz gibi oluyor diğeri ise, her zaman giydikleri kollu bacaklı tulumun yorgan materyalinden yapılmış hali. hem sıcacık tutuyor hem de çocuk rahat debeleniyor. bu tarz tulumlara bir bakınız derim.
kızlar topiğin gün olarak da büyük olsa ablası benim kızım herhalde....2 mayıs doğumlu yavru kuşum...ahenge bak 02.05.2012 tarihinde saat 02.05'de doğdu...
canım, aynı tulumlardan bahsediyoruz sanırım, benimkide bildiğin kollu bacaklı yorgan misali astronot kıyafeti gibi bişi..ama işte gel gör ki rahat edemedi...terleme problemi kıyafetin içindeki incecik elyaftan kaynaklanıyor elyafsız daha kaliteli bişi bulmam lazım...tabiiifırsatım olursa...
bir dokun bin ah işit gibi oldu:)valla haklısın canım okurken ben yoruldum sen baya yogunmuşsun Allah kolaylık versin ne diyim..
3. bebiş içinde umarım herşey ras gider istedigin gibi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?