Uzasalar bende kestiricem ama zaten geç çıktılar diye cesaret edemedim işteBelki bu haftasonu uçlarından aldırırım
Evet canım alışamadım hiç.. Bir de düzen yok, sistem yok.. Yapmaya niyeti de yok.. Adam laylay lom.. Tuhaf bir tip.. Bu tipleri memnun etmek zor.. ne istedikleri anlamak da zor.. Amaaan of sıkıldım işte.. bu hafta bi bitsin de.. haftaya konuşacağım artık.
Canım saçlarını kestirirsen daha çabuk uzayacaktır.. Ben 3. kez kestiriyorum saçlarını
Meleğim canım kardeşim bugün döndü.. Sen onu ara yarından itibaren.. o size getirecekmiş :) Öptüm
herkese hayırlı cumalar. meleğimdilbercim yazını biraz önce ablama okudum ne kadar mutlu oldu anlatamam Allah hepinizden razı olsun binlerce kere. yazmadım bayadır ama tabiki okudum:)) 2 senedir kalan oruç borçlarımı tutayım dedim bambucan gibi. 10 günü bitti şimdiden. arada annem geldi gitti şimdide kız kardeşim yanımda onu yakalamışken cam perde dolap silme işine giriştim:)) ecenin battaniyesiyle parmak emme alışkanlığını 1 ay öncesinde bıraktırmıştım. onlarla çok kolay uyuyordu tabi. ama şu geçen 1 ayda anladımki ecenin buna ihtiyacı var ve tekrar battaniyemiz ortaya çıktı aşk yaşıyor resmen battaniyele şimdi:)) bide şu yabancı dexter dizisine sardık benim x menle:)) hepinizi çok çok öpüyoruzz
kocaman bi amin diyorum...
ve kaancığımın fotoğrafını görmek istiyorum...
herkese selam (kimsecikler olmasa da)
kapı süsünde biraz daha yol katettim ama hala bitmedi tabi.. daha bez pasta var. mevlute de kurabiye ve seker yapıcam. omg...
bu arada doğumgunu temalarınızı belirlediniz mi?
herkese hayırlı cumalar. meleğimdilbercim yazını biraz önce ablama okudum ne kadar mutlu oldu anlatamam Allah hepinizden razı olsun binlerce kere. yazmadım bayadır ama tabiki okudum:)) 2 senedir kalan oruç borçlarımı tutayım dedim bambucan gibi. 10 günü bitti şimdiden. arada annem geldi gitti şimdide kız kardeşim yanımda onu yakalamışken cam perde dolap silme işine giriştim:)) ecenin battaniyesiyle parmak emme alışkanlığını 1 ay öncesinde bıraktırmıştım. onlarla çok kolay uyuyordu tabi. ama şu geçen 1 ayda anladımki ecenin buna ihtiyacı var ve tekrar battaniyemiz ortaya çıktı aşk yaşıyor resmen battaniyele şimdi:)) bide şu yabancı dexter dizisine sardık benim x menle:)) hepinizi çok çok öpüyoruzz
Selam Reglililer kervanına bugün bende katılıyorum.. Henüz ağrım yok ama öğleden sonra bastıracak gibi duruyor..
İş yerinden ayrılacağım herhalde kızlar.. Önümüzdeki hafta konuşacağım ve ayrılacağım.. Vallahi bunaldım yaa.. bir şey yapamaz oldum.. Bakalım ondan sonrası Allah kerim
Dedesi bugün Kaan'ın saçlarını kestirmiş biraz.. daha görmedim anneme hemen foto çek gönder dedim bakalım :)
Başka başkaaa.. şimdilik bu kadar .. Keşke bugün cuma olsaydı
bende regl oldum gııııı bugun kızlar bu ayda kactı
Geçmiş olsun tatlım... Ben daha çalışmalara başlamadım zatenBir iki ay içinde kısmetse :))
bende regl oldum gııııı bugun kızlar bu ayda kactı
Bende oldum gıı hayırlısı olsun inş artık önümüzdeki maçlara bakacaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?