2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Uzasalar bende kestiricem ama zaten geç çıktılar diye cesaret edemedim işte Belki bu haftasonu uçlarından aldırırım

Oy o lüle saçlarını yiyim hemi .. Teyzoş seni seviyor .. CNm bana kalırsa yazın saçlarını bir güzel 3 numara yap çünkü çok gürşeşiyor saçlar . Bizim Mahir'in çok sağlıklı geldi saçları .. Onunda kıvırcık ve değişmedi yine kıvırcık halan :)) demem o ki genlerinde varsa lüleliği kesmek ile gitmiyor .. Başta insan tuhaf oluyor ama sonrasında iyiki kestirmişim diyorsun .. Ben her yaz kestirmeyi düşünüyorum ..

Evet bu işe girdiğinden beri aynı durumda olması çok üzücü . Inş Rabbim gönlüne göre verir CNm .. Insanın bir işte mutlu olmadan çalışması gerçekten çok zor , çok yıpratıcı olur .. Şimdiden başka işlere baksanda öyle ayrılsan belki seni daha çok rahat ettirir ..
Kaanımızın yeni saçı hayırlı olsun . Delikanlılar artık saçları kısa tutmak lazım :))

İş hukukuna göre kendi rızanla işten ayrılırsan tazminat ödenmiyor .. Eğer onlar çıkarırsa çalıştığın süre bir maaş ücreti ile çarpılıp veriliyor ., devlette 6 ay sana işsizlik parası verir ayrıca eğer kendi rızan ile çıkmamışsan..

Benimde regl çok ağrılı geçiyor .. Geç oluyorum ama hakkını veriyor .. Neyse bunada şükür çünkü uzun süre regl olamadım doğru düzgün.. Hatta menopoza girdim sanmiştım .. Ne çok kişi olduk öyle amanın topikçe hurraaa :)) dedik galiba :))
Mahir her sabah 5 te kalkar akşam 8:30 da yatar . Gece iki defa uyanır normalde bazen çok uyandığıda olur .. Öğlen 11 :30 ile 12 aradı uyur 2:30 kalkar .. Bizin uyku olayımız bu şekilde .. Pek uykuyu sevmeyen bir oğlum var Maalasef ama Türkiye ye gidince baba olmadığı için geç yatmasını sağlayıp geç kalsın istiyorum .. Sallamadan uyumayı öğrenmesi lazım ..
Dün burda sabah erkenden bir yağmur başladı ve hiç durmadan gece yarısına kadar devam etti .. Öyle böyle değil sağmak şekilde devam etti biz 4 gündür dışarıya çıkamıyoruz çok soğuk ve her yer ıslak off ..

Son düzenleme:
Meleğim canım kardeşim bugün döndü.. Sen onu ara yarından itibaren.. o size getirecekmiş :) Öptüm

Neden kimse gelmiyor gayri ( aklıma azraece nin minik yiğeni geldi , Cansu nasıl oldu en son ameliyat olucaktı , inş kuzum iyidir . Azraece neden yazmıyorsun artık meraktayım CNm ..

haydi bismillah diyerek "tükanı" açıyorum. siftah benden bereket Allahtan...

Günaydın arkadaşlar,

En mutlu olduğum gün... Ohh bugün cuma yaşasın
2 güm oğlumla beraber olacağım doya doya.. Zaten büyük ihtimal önümüzdeki haftadan itibaren bol bol beraber olacağız

Herkes nerde gerçekten?? Hu huuu

Meleğim Azraece ile konuştuk geçen gün.. Cansunun ameliyatları bitmiş.. Uyutuyorlarmış.. Verdikleri ilaçları azaltmaya başlamışlar.. Allah izin verirse önümüzdeki hafta uyandırabilirlermiş.. Hepimiz dua edelim arkadaşlar.. Yaşamak için bu kadar çok savaşan, direnen bu küçük ama çok güçlü kızımızı Allah bizlere, anneciğine babasına bağışlasın.. En kısa zamanda o soğuk hastane yatağından annesinin sıcacık kollarına kavuşsun inşallah.. AMİİİİN

Dün Kaan'ın saçlarını kesitrmiş dedesi.. Hiç ağlamamış oğlum.. güzelce oturmuş.. Sadece öndeki saçları kesilirken yüzüne düşen küçük saçlar rahatsız etmiş biraz onun dışında problem yok.. Oğlum çook yakışıklı olmuş teyzeleri :)

kocaman bi amin diyorum...

ve kaancığımın fotoğrafını görmek istiyorum...

herkese selam (kimsecikler olmasa da)

kapı süsünde biraz daha yol katettim ama hala bitmedi tabi.. daha bez pasta var. mevlute de kurabiye ve seker yapıcam. omg...

bu arada doğumgunu temalarınızı belirlediniz mi?

herkese hayırlı cumalar. meleğim dilbercim yazını biraz önce ablama okudum ne kadar mutlu oldu anlatamam Allah hepinizden razı olsun binlerce kere. yazmadım bayadır ama tabiki okudum:)) 2 senedir kalan oruç borçlarımı tutayım dedim bambucan gibi. 10 günü bitti şimdiden. arada annem geldi gitti şimdide kız kardeşim yanımda onu yakalamışken cam perde dolap silme işine giriştim:)) ecenin battaniyesiyle parmak emme alışkanlığını 1 ay öncesinde bıraktırmıştım. onlarla çok kolay uyuyordu tabi. ama şu geçen 1 ayda anladımki ecenin buna ihtiyacı var ve tekrar battaniyemiz ortaya çıktı aşk yaşıyor resmen battaniyele şimdi:)) bide şu yabancı dexter dizisine sardık benim x menle:)) hepinizi çok çok öpüyoruzz

yerim o eceyi bennnnnnnnnnnnnnnnnn

Canım akşam resim çekersem atacağım :)) Ben daha tema belirlemedim.. ama sanırım kepçeli, arabalı bişeyler olacak..

Ablanı çok öpüyorum.. Ve gerçekten inanıyorum çok yakın zamanda burda Cansunun iyi haberlerini alacağız.. Güzel cicilerini giymiş fotolarını da görürüz inşallah..

Battaniye ve emzik bizde de var.. İncecik bi panda işlemeli battaniyesi var.. onsuz uyumuyoruz.. Bandalı battaniye ve emzik muhteşem ikilimiz.. Şimdilik bir sorun yok bende o yüzden bıraktırmaya çalışmıyorum.. Ama 2 yaşını doldurduktan sonra artık emziği kesin şekilde bıraktıracağım.. Koca eşek ağızına bile yakışmıyor artık

bende regl oldum gııııı bugun kızlar bu ayda kactı

Geçmiş olsun tatlım... Ben daha çalışmalara başlamadım zaten Bir iki ay içinde kısmetse :))

canım bende su sorun var 2aydır yasıyorum
gecen ayda pozitifi gördüm ertesi gün daha siliklesti sonraki günde regl oldum :26:
ben dün gece pozitifi gördüm ama eşime bile söylemeden yattım iyikide söylememişim cünkü bugun hastalandım
biri kimyasal gebelik olabilir dedi 2ay aynı sey olunca doktora gitcem zaten smear testimi alcam önümüzdeki hafta
nese benden haberler bu

Hergün bütün bebeklere ettiğim gibi cansumda dualarımda , Rabbim kuzuma hayırlı ve güzel ömür nasip etsin ..
Bahtaniye düşkünlüğü bizde de var hemde fazlası ile :)) oğlum gözleri kapalı iken ayırt edebiliyor eğer yoksa sızlanıp ağlamaya başlıyor , işin kötü tarafı bu bahtaniye haşat olmuş durumda mahir ta ilk diş çıkarmasından başladı bahtaneyi delmeye şuan her yeri delik deşik oldu hatta olan delikleri mahir parmak sokarak daha bir oyuyor :)) bende aynısından bulup bir tane daha alayım diyorum yoksa bir düzüne mi alsam .. Ya uzun süre düşkünlüğü devam ederse ne olcak halimiz

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar?

kemirgen mahir ve ecem'e çok güldüm:)))

ben yaren nura emziği bıraktıralı aylar oldu valla.yaklaşık belki 1 hafta sıkıntı çektim ama bıraktırdım.şu gece sütünü de bıraktırabilsem çok iyi olacak ama daha nedense yapamıyorum karnı doymuyordur diye.

beykozcum demek adet günün gelince pozitif oluveriyor:))şaşırtmacalı yani:)) hayırlısı olsun bebem.

şekersizim iş konusunda hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.sen de seviliyorsun. hayırlı kapılar açılsın.
dilberegecim kaanın fotosunu görmeyi bende çok görmek istiyorum:))iş konusu da biliyorum ki içine sinmemişti.inşallah daha iyi mutlu olacağın bir işin olur.

bakıyorum herkes 2. için plan yapmıs nerdeyse. benim bu yakınlarda böyle bir dusuncem yok maddi acıdan sıkıntı var:)))

inşallah hepinizin yumuk yumuk bebişleri olur:))

baby o cağlayı da cereni de yerim:))cağlayı alıştır bence iyi olur çocuk adapte olmuş:))

azraececim; cansucuğumuz inş bir an önce iyileşir ve kendine gelir. Rabbim annesine babasına sevenlerine bağışlasın meleğimizin...

hepinizi öptüm müşteri geldi.

su tema konusunu bilemiyorum. belki bu sene öyle hazırlanmam gibi geliyor.düşüncedeyim.yapsam mı ki?zevkli ve zorlu...

mutlucum; miracım inş uyku olayına artık adapte olur bitirdi bu durum seni ve bu gece senin güzel yüzünü gördüm yuzunu ama inan rüyamı hatırlamıyorum. ya ben çok unutkanımmmmm.belki sıkıntın denk gelmiştir. eşine de daha çok anlayıs diliyorum...

tatlıcadı; paşamız nasıl? yeni resim falan yok mu kızım? ekleseneneeeeee....ne zamandır görmüyoruz..

talay yeni yeriniz hayırlı olsun.umarım güzel şeyler yasarsınız ora.bebiş ne durumda??5 aylık oldu değil mi? bir oğlus daha geliyormus. hayırlısıyla gelsin yavrucuğumuz...

Öpüyorummm hepinizi:))

tatil yeri için fikriniz<i bekliyorum:))

adam bakıyorrrr:))))kaçtımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…