2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

1 üye 11 ziyaretci yakalandınız kızlarrrrrrrr sobeeeeeeeeeeee
gelin bakıyım kulaklarınızı cekicemmm

Kızlar nereye yazacağımi şaştım benim altı buçuk aylık oğlum var maddi durumumuz çok kötü sizler galiba 2012 annelerisiniz erkek bebeği olan anneler giyilmış kıyafet fazlası vermek isteyen olursa çok ihtiyacımız var eşim işten çıkarıldı dört aydır işsiz lütfen yardımlarınızi bekliyorum Allahım kimseye yokluk yaşatmasin

Türkiye'de değilim orda olsa idim evt verirdim .. Çok üzüldüm eşinin işten çıkarılmasına Rabbim inş güzel kapılar açar .. Sen Bana yinede özelden tel No at belki oradaki tanıdıklara ulaşabilirim .. Kesin değil ama aklımda olsun bir fırsat olursa hemen söylerim ..

Mahir'in kemirgenliği öyle böyle değil çok deliyor herşeyi önce dişleri ile yapıyordu şimdi o incee kürdan parmakları iş görüyor .. Birde bahtanesine acaip tutkun ona yapışıp koklayarak uyuyor :))
Tatil yeri fikri bende çok aslında ama çoçuklar rahat edilebilecek yer olarak yakın zamanda anne Zeynep için önerilenler oldu geçmişe bir göz at istersen .. Yazın gidiceksiniz çok sıcak yerleri ben olsam tercih etmem .. Karadeniz çok güzel oralara çok gidesim var .. Bu yaz Trabzon , Artvin düşünüyorum .. Bakalım kismet olur inş .

Bir iki bir iki anons ; baby aranıyor bulanların topiğe haber verip gelmesi istenmektedir ..
Nerdesin güzelim iki gün yoksun , alışık değiliz umarım herşey yolundadır ..

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba
ben uzuuuuun suredır sqadece gırıp okuyup cıkıyorum yanı o 11 ziyeretçiden biriyim
birşey sormak ıstıyorum kızıma annem bakıyor benım evımde bende sabah 9 aksam 6 çalışıyorum
farkettım kı kızım evde sıkılıyor oyuncaklarıyla hıç oynamıyor. hoş kızımın öyle çok oyuncagı da yok yeni şeyler almak istiyorum
sizden öneri istıyorum çocuklarınızın severek oynadıgı oyuncakların resmını yada ısmını koyarmısınız
yada beraber yaptıgınız aktıvıtelerı e malzemelerı nerden alabılecegımız yerleri soylersenız cok sevınıırım

Bir iki bir iki anons ; baby aranıyor bulanların topiğe haber verip gelmesi istenmektedir ..
Nerdesin güzelim iki gün yoksun , alışık değiliz umarım herşey yolundadır ..

burdayım melegimsende olmasan beni soran yokşu kızın başına bişeymi geldi merakeden yok
çokşükür başıma bişey gelmediiyiyim
melegim sen nasılsın canım
mahir nasıl
ceren biraz hastaçokşükür 2 aya yakındır öksürmüyodu ama 2 gün önce yine başladıdoktora gittik yine bronşit olmuş,,sanırım suç benimgeçen sıkıntıdan küçük odayı degiştirdik temziledik kızlarla beraberperdeleri söktüm halıyı süpürdüm falan baya toz çıkardım evdeo gün ceren öksürmeye başladıunuttum çocugun alerjisini boş bulundum salak gibi..
o gece öksürmekten uyuyamadı,,sabah doktora gittikbronşit dedi ve bana aferim dedisuç benim..
yine antibiyotik verdi,,neyse şimdi daha iyi,,çağlayıda kontrol etti çok şükür onun bişeysi yok

cerende evde gün nasıl geçiyo anlamıyorum:)bi bakmişiz akşam olmuşpc yi açmaya pek vaktim olmuyoarada açarsam 1 oyun oynayıp kapatıyorumherkes iyimiiiherşey yolundamıııı

biz bugün hamama gittikçağla ve cerenide götürdümcerende çağlada ilk defa gidiyo sandılarki havuza gidiyolar:)ceren hamama geçer geçmez bagırmaya başladı''çok sıcak gidelimmm,çok sıcakk anne nefes alamıyorum''dedim dur bi su dökün biraz yazık 5 lira para verdim senin için:))zorla 10 dakikada yıkadım çıkardımzaten bronşitide var diye zaten fazla kalması iyi degildi
çağla biraz suyla oynadı ama o da sıcaktan bunaldı pancar gibi olduonuda hızlıca yıkadım çıkardım
neyseki kalabalıktık,,önden çıkanlar çocuklara baktıda bende kese yapabildimamma kirlenmişimbaya bir kirim çıktı
çook kalabalıktı 2kişiyle kavga ettim
bir kadın curun yüzünden bize sataştı onu iyi bir haşladımbir salakta geldi önümüzde su dökündü pis suyu çocuklara geldi diye onunda agzının payını verdimen son tam ben çıkacam havluyu aldım kadının biri saçıma degdi diye onada bagırdımama o kadından korktum:18:bana bagırdı:18:görmemişmiş ne bagırıyomuşum:18:tmm yaw olabilir insanlık hali dedim
ayı yavrusu gibiydi,bi çarpsa karşı duvara yapıştırırdı beni
valla aklınızda olsun hamama giderseniz demir tas la gidinkafaya vurmak için iyi olurben plastik tas la gitmiştim hata ettim:))
ilk çarşıya indigimde demirini alacamhatta demir döküm tas bulursam onu alacam

yok yaw bi daha çocuklarla gitmemçok yordular beni
şu an fit fücudum nasıl agırıyo anlatamam:18:
daha anlatacak çok şey var ama yeter sıkmıyım sizi

geçen herkes kuru fasulye yapınca benimde canım çektievde kalmamıştı marketten aldım 1 kilosu 10 lira olmuş
bu ne yataneyle sayarak tencereye attım:)eşim ve ben 30 tanecerene 25çağlayada 20
iyi ettimmihatta fazla pişmiş 1 tanesi tencereye yapışmıştı zor ayırdım:))aldım agzıma attım agzım yandı
anlayacagınız hayat çok pahalıidareli olmak lazım
hamam olmuş 7 buçuk lira
çocuklara 5 lira
kagıt kebabı 9 lira
balkon 8 lira
bundan sonra hamamda ette yokhatta kuru fasulyede yok:)
neyse
haftasonu kimsede yoknerdesiniz
bugün kuzenimin nişanı vardı ama ben gitmedim
kuzenim benle aynı yaşta aferim kıza kafası çalışıyo ki bu yaşa kadar evlenmedi:)
x mene biraz sinir oldum ondan böyleyim
neyse gidip yatsam hepimiz için daha hayırlı olacak
iyigeceler

Off bronjit mi geçmiş olsun CNm sende temizliği kış günü az askıya alsan bak çoçuklar hasta oluyor hırrrrrr yapma bir daha annesi bebe onlar çok narin çiçek gibiler :))
Millet gelmiyor ki buraya pek, gelen olsa merak edende olurdu galiba ben sürekli girip bakıyorum bugün geç geldim çünkü dışardaydık , önce Dilberege nin kardeşi ile buluştuk sağolsun bana yani Mahir'e çok yararlı şeyler gönderdi çok tşk ediyorum , kardeşi de kendisi gibi çok kibar ve aklı başında insan . Mahir'de çok sevdi .. Ordan bir arkadaş aradı çay koyduk gelin içelim dedi hadi bende olsun dedim biliyorum gideceğimiz arkadaş bizi yemeksiz bırakmaz benimde canıma minnet yemek yapmamak güzel dedik gittik ve saat 10 gibi eve döndük .. Çok yedik valla şiştim resmen ama mahir yine hiç birşey yemiyerek beni üzdü (

Saatler olsun şekerim hamam denince akla zaten Demir taş gelir , bencede bakır tas al güzelinden epey büyük olsun malum hamam kavgaları pek meşhur olur :)) çoçuklar çok küçük ben olsam götürmeye cesaret edemem birde kış günü üşütüp hasta olmaları kolay olur hem mikrop kapabilirler bu yüzden iyi cesaret CNm sende helal olsun .. Kızma hemi benimkide fikir işte )

Benim oğlanın en fazla zaman geçirdiği legoları ile boya kalemleri .. Çok severek yaptığı iki şey son günlerde .. Zaman zaman tren oyunu ve bazı minik yap bozları ilede oynuyor ..

bizim oğlanın da pek oyuncağı yok esasında. bu zamana kadar tencere tava gibi mutfak eşyalarıyla oynamıştı. yeni yeni oyuncak alıyorum veya arkadaşlarımın çocuklarının kullanmadıklarını alıyorum. en sevdiği oyuncakları, meleğim hanımın oğluşu gibi lego ve ucu yuvarlak boya kalemleri. legolar bozulup bozulup yapılan şeyler olduğu için sıkılmadan yapıyor (kendi başıan veya bizimle). örneğin yaptığı kuleyi "hiyeeeeyyyyt" diyerek yıkıp tekrar yapıyor boya kalemleriyle de düz çizgiler çizmeye başladı. ucuzundan (1 liralık) kocaman bir defter aldım, onu boyuyor.

bir de sayfası çok, renkli olup da çocuğun sürekli sürekli bakacağı, sıkılmayacağı, ucuz, hayvanlı filan kitaplar aradık. TUBİTAK'ın kalın kalın coğrafya veya hayvanlar ansiklopedilerini aldık. yok yok, alim olsun diye filan değil. dediğim gibi, sayfası bol, renkli, ucuz, hayvanlı filan diye rastgele sayfalar açıp hayvanlara veya garip ülke fotolarına bakıyoruz. zaten kitap kalın olduğundan bir baktığına bir daha bakması çok zor. yani sürekli yeni birşeyler görüyor ve sıkılmıyor.

oyun çadırı da iyi bir fikir olabilir. çadırı çocuklar kendilerine ait yeni bir yer bilip, en basit işi bile içinde yaparken haz alıyorlar. kurabiye yense bile illa çadırın içinde yapılacak ya

başka bir yol da, oyuncakları 2-3 kutuya ayırıp. belli zamanlarda çıkarmak. bir kuyutakilerle oynarken diğer kutudakileri özleyeceğinden, diğer kutudakileri çıkardığınızda yeniymiş gibi oynayacaktır. ama çok oyuncağı yok demiştiniz dimi :26:

böyle işte...

arkadaşım, ben çocuğumun küçük gelen giysilerini biriktirmeyip hemen mahallemdekilere dağıtıyorum ama son ayırdıklarımı gönderebilirim. öyle markalı şeyler değil, çoğu pazar malı ama temizler.

çok sağol canım hiç farketmez marka önemli değil çok ihtiyacımız var ozelinize dün de yazdım şimdi gene yazdım gelmiyo nu mesaj dolu mu acaba

sagol cnm,,
ya ben çok temizlik yapmıyorum hatta ceren varken evi bile süpürmüyorum ama boş bulundum malesef
neyseki şimdi iyi
gerçekten ya neden kkimse gelmiyo artık:26:yoksa herkes burayı terk etmeyemi başladı
mesela hejarı merak ediyorum:26:
turuncu,zadacan,şekerimşerbetim,planner bunlarda hiç gelmez oldular:26:
dilberim size neler göndermiş melegim
yok cnm ya hamamdan mikrop kapacaklarını sanmıyorum benim çocuklugum hamamda geçti diyebilirim,,her hafta babaannem beni hamama götürürdü çokşükür hala yaşıyorum:)
o kadar küçük çocuk vardıki şaşarsın:))hepside viyak viyakkkk:))
çok sıcak dayanamıyolar,bide bagırıyolar iyi oluyo,cigerleri genişliyo:))
ama bi daha götürmem çünkü cerende çağlada hiç sevmedibanada yorgunluk ve stres oldular:)

1 liralık defter almış aferim kız sana:)cimrisin sen cimri biliyosun dimi:)
neyseki orhan cemal akıllı bir çocuk maşallahı var
belkide az oyuncak alarak dogrusunu yapıyosundur:44:bizde o kadar oyuncak ama hiçbirinin yüzüne bakmıyolar..
ancak bi misafir geldiginde oynuyolar..
bütün günleri resim yapmakla geçiyo hatta ceren ne yaparsa çağlada onu yapıyo..
çağlaya bisiklet aldım arada ona biniyo,,

slm slm slm
evett kimseler yok
bende yok olanlardanım okuyuyorum çıkıyorum ... beyen butonu nerdee yokmu
babyyyyy geçmiş olsun çabuk atlatsın işallah tatilde bi sinemaya mı ? başka başka
meleğim sen nasılsın mahir paşam nasıll
chihiro79 sizinde kitabınınzı güle güle kullanın iyi düşünmüşsün

Slm CNm beğen butonu artık eskisi gibî değil pek zahmetli yapmışlar şimdi alt sol köşede yıldız var galiba o oluyor ben telden girdiğim için basamıyorum çok minik çünkü :))
Mahir iyi teyzesi çok şükür .. Ege yakışıklım nasıl ? Öptüm ikinizide kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…