Bence yatırım için düşündüğünden yakınında mezarlık olması çok önemli değil canım,balkondan görünse biraz ürpertici olabilirdi ama zaten evden de görünmüyormuş...Plan proje içine sindiyse önemseme derim bengunydin tatli annelerr
Bir haftsonu daha ruzgr gibi gecti ayaklarim geri geri ise geldim
Oturmayacagiz sonucta, yatirmlik ama yine de pimpiriklendim
Esim ne olacak ki istanbulda dipdibe oturuyor insanlar emzarliklarla diyor
Bi akil verin bana kararsizim sozlesmeyi hala imzalamadim:26:
Herkese güzel sabahlariyi haftalar
Cuma eve 20:30 da gittim ama h.sonu acısını çıkardık kızımla
Geçen hafta yoğundu işler ve bu hafta da yoğun olacak sanırım:18:
Soğuk ve kar olmazsa bu haftasonu izmite gelicem şekersizim yap planları
Karışık karışık yazıyorum idare edin olur mu kızlar
Dün Mira'yı sirke götürdük,sayesinde biz de sirk gördük
Çok eğlendi,sevindi, bağırdı abilere(canbazlara) ve hatta ilk alkışı bile başlattıPür dikkat izledi herşeyi
umarım evde denemeye kalkmazMutlu bir pazar geçirdik çok şükür Onun mutluluğu herşeye bedel
Güzel güzel uyuyup birde annesini mutlu etse herşey tamam olacakMemeyi unutmadı,hala her boşlukta soruyor,
"mee uff oydu" söylemlerine devam ediyorEmzirmeyeceğim karalıyım ama kendimi tutmam çok zor oluyor yaw
Birde alışkanlık ta varya hemen çıkarasım geliyorNe zormuş yahu annezeynom Allah yardımcın olsun canım
Uyutma konusu ise biraz karışık,ne çektim uykudan beee kızlarKendi yatağına alıştı denemez ama bu durumun en az 1 ay böyle gideceğine alıştırdım kendimi,yani bazen kendi yatağında yatıyor bazen bana sarılıp üstümde uyuyor ama benim asıl problemim çoğunuzun bildiği üzere kızımın uykuya direnmesi Yani uyuyor ama gelin birde bana sorun 22.00da başlayan maceramız bazen 2yi bile buluyor beni bitiren de bu hadi 2 de uyudun 3 te neden kalkarsın be kızım
Saatler oynasa da durum hep bundan ibaretDr.a göre benim kızım uykuyu sevmiyormuş,yetiyormuş ona uykusu
Babasına çekmiş bu huyuNeyse ya uyku diye diye uykunuzu getirdim dimi
Nagişim süper walla eşinle kaçamak yapmışsınız oooh misssBende c.tesi bi yolunu bulup 2 saat kızlarla kaçamak yaptım,kızı dedesine bıraktım herkes çocuksuz geldi özlemişim 2.çocuk için en doğru zamanı Rabbim kararlamıştır canım,
isteyen herkesin hakkında hayırlısı
Meleğim afiyet şifa olsun Dilberin gönderdikleri Mahirime
Babycan hamama gittin demek süper bende istiyorum gitmeyi
Leylabahar oyuncak için bişey diyemicem her çocuğun ilgisi farklı ama lego almanı öneriririm bende kızların söylediği gibi...Kızımda; lego, parmak boyası,mikrofon,ve oyuncak mutfak setiyle biraz daha fazla oynuyor şu aralar...
Yani fazla dediysem diğerleriyle 5dk oynuyorsa bunlarla 10dk falanBirde ahşap yapboz al derim
ah canım yaaa... cumartesi için şu alerji doktoruna randevu alacam bugun.. eğer doluysa ve alamazsam bi de kardeşim doğum falan yapmamış olursa yaparız plan merak etmeben sana haber vericem tamam mı... tüh ya bak görüyo musun üst üste geldi.. du bakalım öğleden sonra arayın dediler muayenehaneden...
sirk cambazı miracıkım. çok tatlı maşallah.. meme olayını çok iyi anlıyorum zira hala çıkarıp veresim geliyo
sizler çocukları göz doktoruna götürdünüzmü ??
Bende kadın doğuma gitmedim doğumdan bu yana oysa dr. kontrole gel demişti:18:anamm benim ismin altına kuş konmuşş maviş o neki yeni gördümm.
bize gelince hafta sonu oğlana göz dokturundan kendime k.doğumdan randevu aldım
biz hiç göz muaynesi olmadık 2 yaşa yaklaştıkça dedim artık olsun .
gittik ben damla felan damlatıp göz bebeğini büyütüp aletlere koyacak diye beklerken kucağıma oturdu doktorda hemen karşımıza geçti şu marketlerde el barkot okuyucu aletler var onun gibi bişeyle göze ışık tuttu muayne bu şekilmiş.sonuç astigmat çıktı 2 gözdede 1,5 dereceymiş .şaşırdık ama çok şükür başka bişey yok bunun belirtiisi yokmuş yani biz gözlemleyemiyormuşuz 3-3,5 yaşı beklicez ilerlerse o dönem detaylı muayne edip gözlük verecekmiş
sonra k.doğuma gittim çık şükür bi sıkıntım yok ama 2 yıl oluyor doğumdan çıktım hiç gitmedim dedim kontrol edelim
baktı temiz dedi çok şükür sıkıntı yok bide simir en son ne zaman yaptırıdn dedidedim hiç
gel dedionu yaptırdım sonuç haftaaya işallah iyi çıkar merak ediyorum.sonra alışveriş merkezine gittik oğlanı oyun salonuna soktuk sonra uyuttuk biz dolandık akşamda k.validemleri çaya aldık bugün miskin miskin yattık yarın kardeşim gelicek sonraa kısmetse biz anneanneye gitçez bizden bu kadar.
sizler çocukları göz doktoruna götürdünüzmü ??
Olursa gelirse yaparsa bu nu yaaaTamam canım sen iyisi mi bana haber ver Kısmet olursa görüşelim
Ya evet ya ne zormuş alışkanlık işte özlellikle akşamları yanıma yaklaşınca hemen meme veresim geliyor
gunydin tatli annelerr
Bir haftsonu daha ruzgr gibi gecti ayaklarim geri geri ise geldim
Hani omer icin ev bakiyoruz diyordum ya
Bir proje bulduk icimize cok sindi evin plani malzemeleri cok duzgun istedigim cephe kose daire onu de acik
Hersey gonlume goreydi dun insaatin etrfinda turlarken mezarliga cok yakin oldugunu farkettik
Arada 1parsel daha arsa ve 20m lik bir yol var ama mezarlik o kadar buyuk ve agacsiz ki insan urperiyor
Gerci bizim begendigimiz daire sitenin tam ters ucunda ve mezarligi gormesi mumkund egil
Atiyorum bizim cephenin oldugu sokakta vi calisma olsa da kapansa mecbur o taraftan mexzarligin yanindan yukari cikmak gerek
Oturmayacagiz sonucta, yatirmlik ama yine de pimpiriklendim
Esim ne olacak ki istanbulda dipdibe oturuyor insanlar emzarliklarla diyor
Bi akil verin bana kararsizim sozlesmeyi hala imzalamadim:26:
Herkese güzel sabahlariyi haftalar
Cuma eve 20:30 da gittim ama h.sonu acısını çıkardık kızımla
Geçen hafta yoğundu işler ve bu hafta da yoğun olacak sanırım:18:
Soğuk ve kar olmazsa bu haftasonu izmite gelicem şekersizim yap planları
Karışık karışık yazıyorum idare edin olur mu kızlar
Dün Mira'yı sirke götürdük,sayesinde biz de sirk gördük
Çok eğlendi,sevindi, bağırdı abilere(canbazlara) ve hatta ilk alkışı bile başlattıPür dikkat izledi herşeyi
umarım evde denemeye kalkmazMutlu bir pazar geçirdik çok şükür Onun mutluluğu herşeye bedel
Güzel güzel uyuyup birde annesini mutlu etse herşey tamam olacakMemeyi unutmadı,hala her boşlukta soruyor,
"mee uff oydu" söylemlerine devam ediyorEmzirmeyeceğim karalıyım ama kendimi tutmam çok zor oluyor yaw
Birde alışkanlık ta varya hemen çıkarasım geliyorNe zormuş yahu annezeynom Allah yardımcın olsun canım
Uyutma konusu ise biraz karışık,ne çektim uykudan beee kızlarKendi yatağına alıştı denemez ama bu durumun en az 1 ay böyle gideceğine alıştırdım kendimi,yani bazen kendi yatağında yatıyor bazen bana sarılıp üstümde uyuyor ama benim asıl problemim çoğunuzun bildiği üzere kızımın uykuya direnmesi Yani uyuyor ama gelin birde bana sorun 22.00da başlayan maceramız bazen 2yi bile buluyor beni bitiren de bu hadi 2 de uyudun 3 te neden kalkarsın be kızım
Saatler oynasa da durum hep bundan ibaretDr.a göre benim kızım uykuyu sevmiyormuş,yetiyormuş ona uykusu
Babasına çekmiş bu huyuNeyse ya uyku diye diye uykunuzu getirdim dimi
Nagişim süper walla eşinle kaçamak yapmışsınız oooh misssBende c.tesi bi yolunu bulup 2 saat kızlarla kaçamak yaptım,kızı dedesine bıraktım herkes çocuksuz geldi özlemişim 2.çocuk için en doğru zamanı Rabbim kararlamıştır canım,
isteyen herkesin hakkında hayırlısı
Meleğim afiyet şifa olsun Dilberin gönderdikleri Mahirime
Babycan hamama gittin demek süper bende istiyorum gitmeyi
Leylabahar oyuncak için bişey diyemicem her çocuğun ilgisi farklı ama lego almanı öneriririm bende kızların söylediği gibi...Kızımda; lego, parmak boyası,mikrofon,ve oyuncak mutfak setiyle biraz daha fazla oynuyor şu aralar...
Yani fazla dediysem diğerleriyle 5dk oynuyorsa bunlarla 10dk falanBirde ahşap yapboz al derim
Nagişim beni rüyasında görmüştü bende Bambucanı gördüm hayırlara vesile olsun
Bambucanım iyi misinyoksa hamile misin tatlım Oyun grubunuz nasıl gidiyor
Bende kadın doğuma gitmedim doğumdan bu yana oysa dr. kontrole gel demişti:18:
Ben kızımı götürdüm göz dr.una,benim götürdüğüm dr. çocuk şaşılık uzmanıydı ve damla damlattılar 2 kez aralıklarla, öyle bakıldı.Dr.un demesi damla en iyi sonucu verirmiş yanlış hatırlamıyorsam gözün arkasına bakıyorlarmış bu sayede...
Ama arkadaşım yeni götürdü oğlunu ve kızını(2ve 5yaşındalar) ona da aynı senin bahsettiğin gibi bakmışlar iyi demişler.
Geçmiş olsun
Canım annen torununa çok düşkün olduğu için üzülüp öyle demiştir,sende haklısın tabi...Neyseki iyiymiş KaancığımMutlucum.. Miram yine uyumadı ve seni de uyutmadı ha? Demek ki senin kız gerçekten uykuyu sevmiyor.. Şu emzirme meselesi benim de çok kafamda.. Sanki artık bıraktırsam bırakacak gibi.. gece ben kaldırıp emzirmesem bazen uyanmıyor gibi.. Hiç emzirmesem daha deliksiz uyuyacak sanki.. Ama emzirmeyi ben biraz da kendim için bırakmak istemiyorum.. İkimizin arasında tek özel bağ& bizi başkalarından faklı kılan bağ gibi bakıyorum.. akşam olsun uyku saati gelsin de oğlum sıcacık emsin diye sabırsızlanıyorum.. Belki vermesem hiç aramayacak Neyse marta kadar emzireceğim ve ondan sonra artık kesin bıraktıracağım bende.. kendi kendine uyutma kısmına gelince.. Hafta sonu yeni tanıştığım bir arkadaş da kızını yakın zamanda kendi kendine uyutmaya alıştırmış..
O kızının yatağına girerek bunu yapmış.. Karyolanın içine girip ikisi beraber yatmışlar.. tam 1 hafta bunu her akşam yapmış.. ilk gün 55 dk sürmüş 2. gün 25 dk 3. gün daha az derken derken süre daha az olmaya başlamış.. şimdi de yatakta yanında yatmayıp sandalye ile yatağın başına oturuyormuş.. bu haftadan sonra tamamen yalnız yatmaya başlayacağını düşünüyorum dedi.. Bakalım.. bende denemek istiyorum ama gerçeği söylemek gerekirse çok da ümitli değilim :)
Herkese iyi haftalar arkadaşlar.. Hafta sonumuz güzel ve dolu dolu geçti.. Pazar sabahı Nakkaştepeye kahvaltıya gittik. Eşimin üniversiteden arkadaşlarıyla çocuklarla vs.. Güzeldi keyifliydi ama çok aşırı sıcaktı çocuklar bunaldı.. hava aldırmak için kapının önüne çıkarttım bir kaç kez Kaan'ı.. ve lan oldu üşüttüm galiba..Dün gece burunları tıkalıydı zor nefes alıyordu.. Bütün gece dorğu düzgün uyumadı.. Annem de her ağlayıp uyandığında bana söylendi.. Çocuğu hasta etmişsiniz.. de şöyle olmuş da böyle olmuş da.. ama istisnasız bütün gece her yanlarına gittiğimde bunu söyleyip sıkkın olan canımı iyice sıktı bende patladım.. Anne tamam anladık hasta ettik dedim.. Sende hasta olduğunda da ben sana böyle desem hoşuna gidecek mi dedim.. Sustu ama bozuldu. e bende bozuldum.. suçlar şekilde defalarca aynı şeyi söyledikçe canım sıkıldı..
Çocuk bu işte hasta da olacak.. ne yapalım dimi ama.. Off neyse .. Ama sabah iyiydi paşam keyfi yerinde çok şükür..
Wauuw iyiymiş rüyanAy bende dün gece Nejat İşleri gördüm rüyamdaAcayip yakışıklıydı.. ve bana kur yapıyordu Ben evli değilim tabi bekarım.. Ay çok etkisinde kaldım.. Zaten acayip beğenirin kendilerini..
Herkese iyi haftalar arkadaşlar.. Hafta sonumuz güzel ve dolu dolu geçti.. Pazar sabahı Nakkaştepeye kahvaltıya gittik. Eşimin üniversiteden arkadaşlarıyla çocuklarla vs.. Güzeldi keyifliydi ama çok aşırı sıcaktı çocuklar bunaldı.. hava aldırmak için kapının önüne çıkarttım bir kaç kez Kaan'ı.. ve lan oldu üşüttüm galiba..Dün gece burunları tıkalıydı zor nefes alıyordu.. Bütün gece dorğu düzgün uyumadı.. Annem de her ağlayıp uyandığında bana söylendi.. Çocuğu hasta etmişsiniz.. de şöyle olmuş da böyle olmuş da.. ama istisnasız bütün gece her yanlarına gittiğimde bunu söyleyip sıkkın olan canımı iyice sıktı bende patladım.. Anne tamam anladık hasta ettik dedim.. Sende hasta olduğunda da ben sana böyle desem hoşuna gidecek mi dedim.. Sustu ama bozuldu. e bende bozuldum.. suçlar şekilde defalarca aynı şeyi söyledikçe canım sıkıldı..
Çocuk bu işte hasta da olacak.. ne yapalım dimi ama.. Off neyse .. Ama sabah iyiydi paşam keyfi yerinde çok şükür..
nejat mıııı... uuuu neler kurup yattın kızımAy bende dün gece Nejat İşleri gördüm rüyamdaAcayip yakışıklıydı.. ve bana kur yapıyordu Ben evli değilim tabi bekarım.. Ay çok etkisinde kaldım.. Zaten acayip beğenirin kendilerini..
.
Wauuw iyiymiş rüyanRüyada ünlü görmek çok iyidir Nejatta sağlığına kavuşsun inşallah çok iyi oyuncu bende severim hatta anımız bile var gençliğimde cihangirciliğimde vardı kendisi de ordan çıkmazdı
Bende ibrahim çelikkolu beğeniyorum yani oyunculuğunubirde kamranın oyunculuğunu zaten oyunculuğunu beğendiklerimin hepsi kocama benziyor eşimde çok oyuncudur zaten,,işim var der okey oynamaya gider
Sorma Dilberciğim geçenlerde kızıma dar paça kot giydirip annemlere gitmiştim,evden dönünce arayıp demez mi sen kızına bu soğukta tayt giydirmişsin diyeMeleğim: Görüştünüz mü? Canım yaa ben konuşamadım daha kardeşimle.. Mahirime şifa olsun.. Umarım balık yağ işe yarar :)
Babyceren: Canım geçmiş olsun.. Cerenin yine alerjisi mi tuttu? :) Senin de temizlik yapmadığın gün var mı allah aşkına..
Hamama gitmişsin.. seni çok kıskandım.. Valla öyle çok oldu ki hamama gitmeyeli.. İnanılmaz ihtiyacım var... du bakalım önümüzdeki haftalardan birinde Kaan'ı bırakıp tabiben onunla gidersem yıkanamam onun peşinde koşmaktan
AnneZeynep: Hoş geldin canım.. yatırım amaçlı düşünüyorsun ona hiç takılma.. Al gitsin çok ta takılıyorsan biraz değer kazanınca onu satarsan kafana yatan başka yerden alırsın ..
Mutlucum.. Miram yine uyumadı ve seni de uyutmadı ha? Demek ki senin kız gerçekten uykuyu sevmiyor.. Şu emzirme meselesi benim de çok kafamda.. Sanki artık bıraktırsam bırakacak gibi.. gece ben kaldırıp emzirmesem bazen uyanmıyor gibi.. Hiç emzirmesem daha deliksiz uyuyacak sanki.. Ama emzirmeyi ben biraz da kendim için bırakmak istemiyorum.. İkimizin arasında tek özel bağ& bizi başkalarından faklı kılan bağ gibi bakıyorum.. akşam olsun uyku saati gelsin de oğlum sıcacık emsin diye sabırsızlanıyorum.. Belki vermesem hiç aramayacak Neyse marta kadar emzireceğim ve ondan sonra artık kesin bıraktıracağım bende.. kendi kendine uyutma kısmına gelince.. Hafta sonu yeni tanıştığım bir arkadaş da kızını yakın zamanda kendi kendine uyutmaya alıştırmış..
O kızının yatağına girerek bunu yapmış.. Karyolanın içine girip ikisi beraber yatmışlar.. tam 1 hafta bunu her akşam yapmış.. ilk gün 55 dk sürmüş 2. gün 25 dk 3. gün daha az derken derken süre daha az olmaya başlamış.. şimdi de yatakta yanında yatmayıp sandalye ile yatağın başına oturuyormuş.. bu haftadan sonra tamamen yalnız yatmaya başlayacağını düşünüyorum dedi.. Bakalım.. bende denemek istiyorum ama gerçeği söylemek gerekirse çok da ümitli değilim :)
Merhaba Hanımlaar,nasılsınız?
Bizler iyi sayılırız.Eşim cumartesi döndü,ve nice olumsuzlukları da beraberinde getirdi.Şöyleki;Eşime oralardan tarhana,dağ kekiği,tulum peyniri vs..siparişinde bulunmuştum.Bunları köy pazarından almasını istemiştim.(bunları kaynanam da yapıyor)eşim tarhanayı annesinden almışgetirmiş.Getirmiş ama açıp bi kokladım acayip bayat bi koku hakim.Anlayacağınız kadın bana 2 yıl önceki tarhanasını göndermiş buna,evde bulunan tarhanamla kıyaslayarak daha bi kanaat getirdim.Eşim de aklınca savunmaya geçiyor yok efendim rutubet almışmış bilmem şundanmış bundanmış Adam anasına toz konduramıyor.2 yıl evvel de yaprak sarmasını aynı şekilde göndermişti.Ayrıca annem zeytinyağlı doğal sabun siparişi vermişti.Eşim dediki annemde var verir.İyi dedim bende.Baktım muhteşem cadı çeyrek parça bi sabun vermiş ben az yapmıştım diyor.Ben gene eşime püskürdüm,sen niye gidip gidip ondan istiyorsun diye...Neyse işin asıl BOMBASINA geleyim;İzmir'e giden eşim dönüşte eli boş geldi,yani kimse torununa ve yeğenine al şu oyuncağı da vs.BİR HEDİYE GÖNDERMEDİ İşte benim tahammül edemediğim budur.Üstelik eşim buradan yeğenine satranç seti alıp götürmüştü hediye diye...Şimdi ben bunların yüzünü bir daha görmek ister miyim Ha bir de havaalanında eşim annesini aramış anne ulaştım diye cadı karı gene duygu sömürüsü yapmış sen beni bıraktın da salya sümük bir şekilde.Anlayacağınız eşimin bayağı canını sıkmışlar.
Bugün tarhana yazınızı okuyunca aklıma geldi bi içimi dökeyim dedim...
Bu arada dün rüyamda hepinizi gördüm,sadece beybi yoktu aramızda.Ben de şakasına demiştim ki haydi kızlar beybiye yemeğe gidelim bakalım ne yapcak diye
Meleğim,balık yağı konusunda doktorum bayağı bir araştırma yapmış dış ülkelere ait bir çok makale okumuş ve sonuç olarak balık yağının kilo aldırıcı hiçbir etkisi yokmuş.Dolayısıyla günaşırı vermem şartıyla bize de önerdi.Doğa da 2 haftadır kullanıyor.
Mutlum hayırlı olsun süttün kesmişsin,yine de maşallah sana epey verdin valla.
Nagiş umarım gideceğiniz tatili dinlenmiş,stresi orada bırakmış ve huzuru ,mutluluğu daha bir pekiştirmiş olarak dönersiniz.
Başkaaa,beykozcum bir iki aya kadar ben de çalışmalara başlayacağım bekle bekle beraber hamiş olalım
Ayyy arkadaşım sende dertliymişssin wallaİnsan ister istemez bekliyor torunları sonuçta bir çift çorap al yolla dimi
Walla kaynatam torunlarına karne parası verdi herbirine 100lük Miraya 50 vermiş ona bile bozuldum
Bozulmiim bari seveyim ben bu düşünceli hacıyıElime kağıt kalem verseler senin kvyi çizerim o kadar aklımda resmi
Boşwer canım sen Doğa'ya en güzellerini yaparsın zaten,arkasında kapı gibi annesi babası varÇok haklısın canım...
Babyye yemeğe gitmek süper fikir hadi kalkın gidelimAma evde yok şimdi kahvaltıya gitti,neyse biz gidene kadar dönmüş olur işlaaa Aman arkamızdan laf eder 1000 tane,,geldiler çocuklarıyla evimi dağıttılar diye boşwerin
Hem sonra geri dönüşü de var bunun iyi düşünelim
Gittikce azaliyoruz mu ne?
Nerde bu millet, nerde bu devlet??
Sbhin korunde yolcuyum diyetisyene. Cok uykum var gece 3te yattım
Dun aksam 8:30-1:00 arasi esimle disarki ciktik super geldi.ayda bir yapmaya çalışıyor uz.
Gelelim size;
BAbyceren; hamam sefasi yapmissiniZ. Iyi cesaret valla aklıma bile gelmezdi yaren nur ile gitmek.ooohhh gitsin ocu kirler.bu sabahta kalvaltiya gidiyormussun.yedigini ictifini bosver bana gorduklerini anlat:))
Melegimden dilberegeye dilberegeden melegime:))) balik yagi sifa olsun mahirime.tarhana da yarasin hupletsin hepsini:))
Beykoz; cnm gecmis olsun ameliyat icin. Insallah duzelirsin cok iyi olursun.aklimdayken yazayim dedim icimde kaldi cunku.
Annezeynepcim sagolasin ya cok iyi fikir oldu hepsini tek tek degerlendirecem.omer pasa nasil iyi mi? Senin de primin odenmis ev almayi düşünüyorum yazmissin omere.bulabildin mi? Umarim icinize sinen bir ev olur.
Keza dilberegecim de oyle.kaana simdiden ev plani super valla:))
Dun gece 2, cocuk olayinimkonustuk yine esimle diyoki 5 yasindayken olsun.simdi tum dikkatimiz ilgimiz yaren nur uzerinde.daha buyumedi.ya ikisiyle basa çıkamaz sak dedi.falan filan.bende dun heveslendim bir arkadasim hamile ikinciye.beklemedigi bi gebelik ama simdi mutlu.ay bilmiyorum hangisi doğru zaman.hakkimizda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?