2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bence yatırım için düşündüğünden yakınında mezarlık olması çok önemli değil canım,balkondan görünse biraz ürpertici olabilirdi ama zaten evden de görünmüyormuş...Plan proje içine sindiyse önemseme derim ben Evet eşin haklı İstanbulda yapılıyor
yer sıkıntısı olduğundan...

ah canım yaaa... cumartesi için şu alerji doktoruna randevu alacam bugun.. eğer doluysa ve alamazsam bi de kardeşim doğum falan yapmamış olursa yaparız plan merak etme ben sana haber vericem tamam mı... tüh ya bak görüyo musun üst üste geldi.. du bakalım öğleden sonra arayın dediler muayenehaneden...

sirk cambazı miracıkım. çok tatlı maşallah.. meme olayını çok iyi anlıyorum zira hala çıkarıp veresim geliyo

Olursa gelirse yaparsa bu nu yaaaTamam canım sen iyisi mi bana haber ver Kısmet olursa görüşelim
Ya evet ya ne zormuş alışkanlık işte özlellikle akşamları yanıma yaklaşınca hemen meme veresim geliyor

sizler çocukları göz doktoruna götürdünüzmü ??

oğlumu göz doktoruna götürmedim. babası baktı, "görmesi gayet iyi" dedi, ben de inandım :26: bir de göz hastanesinin dibinde oturuyorum. kendim gitsem, oğlana da baktırırım da :44:geçen gün seminerde "projektör net göstermiyor. resmen çift gösteriyor. netliğiyle oynar mısınız" diye bir çıkış yaptım herkes şaşkın şaşkın baktı meğer benim gözüm iyice bozulmuş, herkes net görüyormuş 2.75 olan numaram daha ne kadar büyüyecek endişeyle izliyorum :18:

konuyu dağıttım. ne diyordum, hah göz doktoru. yok, götürmedim ama ortopediye ve ürolojiye götürmem gerekiyormuş. bizim oğlan parmak uçlarında balerin gibi yürüyor. bir de, anne karnında böbreği çok büyüktü. büyümenin durup durmadığına baktırmamız gerekiyormuş :18:

Bende kadın doğuma gitmedim doğumdan bu yana oysa dr. kontrole gel demişti:18:
Ben kızımı götürdüm göz dr.una,benim götürdüğüm dr. çocuk şaşılık uzmanıydı ve damla damlattılar 2 kez aralıklarla, öyle bakıldı.Dr.un demesi damla en iyi sonucu verirmiş yanlış hatırlamıyorsam gözün arkasına bakıyorlarmış bu sayede...
Ama arkadaşım yeni götürdü oğlunu ve kızını(2ve 5yaşındalar) ona da aynı senin bahsettiğin gibi bakmışlar iyi demişler.
Geçmiş olsun

Nagişim beni rüyasında görmüştü bende Bambucanı gördüm hayırlara vesile olsun
Bambucanım iyi misin yoksa hamile misin tatlım Oyun grubunuz nasıl gidiyor

Meleğim: Görüştünüz mü? Canım yaa ben konuşamadım daha kardeşimle.. Mahirime şifa olsun.. Umarım balık yağ işe yarar :)

Babyceren: Canım geçmiş olsun.. Cerenin yine alerjisi mi tuttu? :) Senin de temizlik yapmadığın gün var mı allah aşkına..
Hamama gitmişsin.. seni çok kıskandım.. Valla öyle çok oldu ki hamama gitmeyeli.. İnanılmaz ihtiyacım var... du bakalım önümüzdeki haftalardan birinde Kaan'ı bırakıp tabi ben onunla gidersem yıkanamam onun peşinde koşmaktan

AnneZeynep: Hoş geldin canım.. yatırım amaçlı düşünüyorsun ona hiç takılma.. Al gitsin çok ta takılıyorsan biraz değer kazanınca onu satarsan kafana yatan başka yerden alırsın ..

Mutlucum.. Miram yine uyumadı ve seni de uyutmadı ha? Demek ki senin kız gerçekten uykuyu sevmiyor .. Şu emzirme meselesi benim de çok kafamda.. Sanki artık bıraktırsam bırakacak gibi.. gece ben kaldırıp emzirmesem bazen uyanmıyor gibi.. Hiç emzirmesem daha deliksiz uyuyacak sanki.. Ama emzirmeyi ben biraz da kendim için bırakmak istemiyorum.. İkimizin arasında tek özel bağ& bizi başkalarından faklı kılan bağ gibi bakıyorum.. akşam olsun uyku saati gelsin de oğlum sıcacık emsin diye sabırsızlanıyorum.. Belki vermesem hiç aramayacak Neyse marta kadar emzireceğim ve ondan sonra artık kesin bıraktıracağım bende.. kendi kendine uyutma kısmına gelince.. Hafta sonu yeni tanıştığım bir arkadaş da kızını yakın zamanda kendi kendine uyutmaya alıştırmış..

O kızının yatağına girerek bunu yapmış.. Karyolanın içine girip ikisi beraber yatmışlar.. tam 1 hafta bunu her akşam yapmış.. ilk gün 55 dk sürmüş 2. gün 25 dk 3. gün daha az derken derken süre daha az olmaya başlamış.. şimdi de yatakta yanında yatmayıp sandalye ile yatağın başına oturuyormuş.. bu haftadan sonra tamamen yalnız yatmaya başlayacağını düşünüyorum dedi.. Bakalım.. bende denemek istiyorum ama gerçeği söylemek gerekirse çok da ümitli değilim :)

Herkese iyi haftalar arkadaşlar.. Hafta sonumuz güzel ve dolu dolu geçti.. Pazar sabahı Nakkaştepeye kahvaltıya gittik. Eşimin üniversiteden arkadaşlarıyla çocuklarla vs.. Güzeldi keyifliydi ama çok aşırı sıcaktı çocuklar bunaldı.. hava aldırmak için kapının önüne çıkarttım bir kaç kez Kaan'ı.. ve lan oldu üşüttüm galiba.. Dün gece burunları tıkalıydı zor nefes alıyordu.. Bütün gece dorğu düzgün uyumadı.. Annem de her ağlayıp uyandığında bana söylendi.. Çocuğu hasta etmişsiniz.. de şöyle olmuş da böyle olmuş da.. ama istisnasız bütün gece her yanlarına gittiğimde bunu söyleyip sıkkın olan canımı iyice sıktı bende patladım.. Anne tamam anladık hasta ettik dedim.. Sende hasta olduğunda da ben sana böyle desem hoşuna gidecek mi dedim.. Sustu ama bozuldu. e bende bozuldum.. suçlar şekilde defalarca aynı şeyi söyledikçe canım sıkıldı..

Çocuk bu işte hasta da olacak.. ne yapalım dimi ama.. Off neyse .. Ama sabah iyiydi paşam keyfi yerinde çok şükür..

Nagişim beni rüyasında görmüştü bende Bambucanı gördüm hayırlara vesile olsun
Bambucanım iyi misin yoksa hamile misin tatlım Oyun grubunuz nasıl gidiyor

Ay bende dün gece Nejat İşleri gördüm rüyamda Acayip yakışıklıydı.. ve bana kur yapıyordu Ben evli değilim tabi bekarım.. Ay çok etkisinde kaldım.. Zaten acayip beğenirin kendilerini..

Bende Kaanı götürmüştüm.. Önce tabancalı laser gibi bir aletle baktılar.. şaşılık vs varmı diye sanırım.. sonra damla damlattılar 30 dk sonra da başka bir makinede baktılar.. çok şükür bişey çıkmadı.. 3,5 yaşından sonra tekrar kontrole getirin demişlerdi.

Canım annen torununa çok düşkün olduğu için üzülüp öyle demiştir,sende haklısın tabi...Neyseki iyiymiş Kaancığım

Bende Mira'nın odasında kalarak arkadaşınınkine benzer bir şekil uyguluyorum canım,zamanla yavaş yavaş tüymeyi planlıyorum Ama her çocuk farklı işte benimki beni daha önce uyutuyorEnerjisine kurban uyumak bilmiyor
Amaç: odasının uyuması gereken yer olduğunu bildirmek ve mantık "sen odanda uyu ben her zaman yanındayım/yakındayım kızım"ama amaçtan hep şaşıyoruz işte

Ay bende dün gece Nejat İşleri gördüm rüyamda Acayip yakışıklıydı.. ve bana kur yapıyordu Ben evli değilim tabi bekarım.. Ay çok etkisinde kaldım.. Zaten acayip beğenirin kendilerini..
Wauuw iyiymiş rüyanRüyada ünlü görmek çok iyidir Nejatta sağlığına kavuşsun inşallah çok iyi oyuncu bende severim hatta anımız bile var gençliğimde cihangirciliğimde vardı kendisi de ordan çıkmazdı
Bende ibrahim çelikkolu beğeniyorum yani oyunculuğunu birde kamranın oyunculuğunuzaten oyunculuğunu beğendiklerimin hepsi kocama benziyoreşimde çok oyuncudur zaten,,işim var der okey oynamaya gider

boşver ya.. ben nasıl tersliyosam artık bana kimse bişey diyemiyo
gecmiş olsun paşama.. çok kıskandım nakkaştepedeki check-in ini zaten.. bi ahhh çektim ki sorma...

.
nejat mıııı... uuuu neler kurup yattın kızım

bana burak özçivit demeyin ya.. o nasıl bi bıyık altından gülüştür. beni benden alıyo..

Merhaba Hanımlaar,nasılsınız?
Bizler iyi sayılırız.Eşim cumartesi döndü,ve nice olumsuzlukları da beraberinde getirdi.Şöyleki;Eşime oralardan tarhana,dağ kekiği,tulum peyniri vs..siparişinde bulunmuştum.Bunları köy pazarından almasını istemiştim.(bunları kaynanam da yapıyor)eşim tarhanayı annesinden almışgetirmiş.Getirmiş ama açıp bi kokladım acayip bayat bi koku hakim.Anlayacağınız kadın bana 2 yıl önceki tarhanasını göndermişbuna,evde bulunan tarhanamla kıyaslayarak daha bi kanaat getirdim.Eşim de aklınca savunmaya geçiyor yok efendim rutubet almışmış bilmem şundanmış bundanmışAdam anasına toz konduramıyor.2 yıl evvel de yaprak sarmasını aynı şekilde göndermişti.Ayrıca annem zeytinyağlı doğal sabun siparişi vermişti.Eşim dediki annemde var verir.İyi dedim bende.Baktım muhteşem cadı çeyrek parça bi sabun vermişben az yapmıştım diyor.Ben gene eşime püskürdüm,sen niye gidip gidip ondan istiyorsun diye...Neyse işin asıl BOMBASINA geleyim;İzmir'e giden eşim dönüşte eli boş geldi,yani kimse torununa ve yeğenine al şu oyuncağı da vs.BİR HEDİYE GÖNDERMEDİİşte benim tahammül edemediğim budur.Üstelik eşim buradan yeğenine satranç seti alıp götürmüştü hediye diye...Şimdi ben bunların yüzünü bir daha görmek ister miyimHa bir de havaalanında eşim annesini aramış anne ulaştım diye cadı karı gene duygu sömürüsü yapmış sen beni bıraktın da salya sümük bir şekilde.Anlayacağınız eşimin bayağı canını sıkmışlar.

Bugün tarhana yazınızı okuyunca aklıma geldi bi içimi dökeyim dedim...
Bu arada dün rüyamda hepinizi gördüm,sadece beybi yoktu aramızda.Ben de şakasına demiştim ki haydi kızlar beybiye yemeğe gidelim bakalım ne yapcak diye
Meleğim,balık yağı konusunda doktorum bayağı bir araştırma yapmış dış ülkelere ait bir çok makale okumuş ve sonuç olarak balık yağının kilo aldırıcı hiçbir etkisi yokmuş.Dolayısıyla günaşırı vermem şartıyla bize de önerdi.Doğa da 2 haftadır kullanıyor.
Mutlum hayırlı olsun süttün kesmişsin,yine de maşallah sana epey verdin valla.
Nagiş umarım gideceğiniz tatili dinlenmiş,stresi orada bırakmış ve huzuru ,mutluluğu daha bir pekiştirmiş olarak dönersiniz.
Başkaaa,beykozcum bir iki aya kadar ben de çalışmalara başlayacağım bekle bekle beraber hamiş olalım

Sorma Dilberciğim geçenlerde kızıma dar paça kot giydirip annemlere gitmiştim,evden dönünce arayıp demez mi sen kızına bu soğukta tayt giydirmişsin diyeYani bir de senin dediğin gibi sürekli tekrarlıyor ya işte canım buna sıkılıyorNe yapalım idare etcez işte

Ayyy arkadaşım sende dertliymişssin walla İnsan ister istemez bekliyor torunları sonuçta bir çift çorap al yolla dimi
Walla kaynatam torunlarına karne parası verdi herbirine 100lük Miraya 50 vermiş ona bile bozuldum
Bozulmiim bari seveyim ben bu düşünceli hacıyı Elime kağıt kalem verseler senin kvyi çizerim o kadar aklımda resmi
Boşwer canım sen Doğa'ya en güzellerini yaparsın zaten,arkasında kapı gibi annesi babası varÇok haklısın canım...
Babyye yemeğe gitmek süper fikir hadi kalkın gidelimAma evde yok şimdi kahvaltıya gitti,neyse biz gidene kadar dönmüş olur işlaaaAman arkamızdan laf eder 1000 tane,,geldiler çocuklarıyla evimi dağıttılar diye boşwerin
Hem sonra geri dönüşü de var bunun iyi düşünelim

Sağol canım ,biraz olsun rahatladım.
Evet bence de beybi kesin öyle derdi,hatta eliboş gelmeyin derdi
Huuuu beybi ne getirelim sanaaaa?

canım cok saol ameliyat oldum burnum acıldı en azından
2.cocuk yasları yakın olsunki bende bebek bakmayı unutmadan tekrar büyütüp o 1seneyi atlatıyım istiyorum
ama daha bebişim gelmedi görev gibi oldu bu ay oyuzden kafama göre isteyerek yapıcam adamda bunalmasın
rabbim hepimize nasip eyler inş eşin 5senede dese o gelecegi zamanı bilir rabbim nezaman yazdıysa gelecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…