geçen yazmıştım sanki çağla nezle olacak gibi diye hatırlıyomusunuzişte o gün öksürmeye hatta gece öksürmekten kustu
balgam çıkardı neyse normalde hemen doktora koşan ben bu sefer öyle yapmadımhemen balla limonu dayadım çocuga
çok şükür ki hemen öksürügü kesildi
sabah akşam bir kaşık bal limon veriyorum çok iyi geldi
doktora götürseydim yine antibiyotigi dayayacaktı kuzuma
tatlıcadım sende bi denesene
bide enes sık sık öksürüyodu sanki:26:beykoz sende yap canım:26:
bide defnoş:26:
şekersiz koruyucu ilaca devam ediyomusun halaben bıraktım 2 ay oldu vermiyorum
çok şükür ki 2 aydır hastalanmadı işte 2 gün önce öksürdü hemen kesildi..ne bileyim bize fayda etti belki sizlerede yararlı olur diye yazıyorum
balımız kestane balı:18:limonumuzda pazar limonubende antekye gülü
ayy çok guldum benmki hala öğrenci yukseklisansi bitiremedi tembelkuzum grip oldu, gece hiç uyumadı. ilaç içmiyo portakalsuyu içirebildm iştah sıfır. benm iştah tam gaz
canımsın
bende senin gibiyim şakamı kaldırabilen insanlarla çok rahatımdırçogu insanada çok mesafeliyimdir hatta benimle samimi olmayanlar bana nofrost bile derler
ama bahsettigim arkadaşım benim için en kıymetli arkadaşım ki herşeyimizi paylaşırız herşeyi rahatça konuşuruz neden böyle oldu anlamıyorum1 yıl önce taşındı,çevresi çok degişti bilemiyorum bunlarmı sebep ama bildigim tek şey ben hala aynıyım hiç degişmedim
ama takmıycam artık ne olursa olsunkoy verdim gitti:)
güzeller güzeli bestemiz nasıl cnm
sen nasılsın okuldaki yaramazlar seni üzüyomu
keşke burda olsaydın benim cadı cerenin ögretmeni olurdun:)
bende sürekli gelirdim cereni sormayaayaküstü dedikodu yapardık
daha hiç bal vermedm tatlıyla hiç arası yok
bütün bebelerde var bu inatkoy ver bence de o kaybetmiş.
Beste iyi teyzesi bi inat bi inat ki sorma işimiz zor valla. Okulum da iyi gidiyo bu senekiler çok akıllılar üzmüyolar beni.
o cadı cereni yerim ben ne güzel olurdu valla zaten çok seviyorum antekyeyi, arkadaşımın kızı diye torpil geçerdim cerenciğime bütün derslerine 10 verirdim
Sanada selam kalpsizGeçmiş olsun kuzuna Bu arada ismi neydi kuzunun?Portakal sıkınca içine limon da ekliyorum ben mutlaka,
benimde iştah hep tamgaz hiç ara gaz yokbiyere girince önce göbeğime selam verecekler yakındır az önce de şeker yerken dolgum düştü hatta:84:
ve dişçiye gitmekten nefret ediyorum
yarın misafirim var:18:3 bayan 4 çocuk:18:ne ikram yapsam bilemedim:18:hepside yiyici
akşam elmalı pasta yapıp hazırlasam sabahta yalancı tramisu yapsamyanınada ne yapsam ne yapsam bilemiyorum
ben gidince süper sofralar hazırlıyolar ya benimde güzel birşeyler yapmam lazım
cuma günüde misafirim var
ben gezdim ya şimdi sıra onlardainsanlar çok kötü hemen gelmeye kalkışıyolar
ne var yani 10 kere ben gitsemde 1 kere onlar gelse
neyse bakmayın böyle yazdıgıma ben misafiri severim:86:gerçekten:86:
sadece onlar gelene kadar biraz stres olurum o kadar:86:
Benimde cuma misafirim var yemeğe gelecekler;
menüm: ezogelin,yeşil salata,sarma,içli köfte,tavuklu ıspanaklı kiş,tas kebabı,pilav
Seninkiler çaya mı geliyorlar canım? tuzlu olarak fırında avcı böreği ve narlı buğday salatası yapabilirsin
demek şeker yerken dolgun düştü
senin bu dişçi dolgunu yaparken sana durmadan soru sorup cevap beklerse işte böyle dolgu yapar:)
al dolgunu git dayan kapısına
dişçiye gitmekten bende nefret ediyorum ve çok korkuyorum:18:
ama sen git ihmal etmehiç acımıycak gerçekten agzını açacan igne yapacak sonrada zırr diye ses çıkaran aleti dişine bastıracak aman Allahım çok korkunç ama korkma canım git sen
yok canım kahveye diye geliyolar ama çay içmedende kalkmazlar:))
avcı böregi nasıl canım:26:tarif verebilirmisin recaa etsem:)
tripken halini yesinler:)Teşekkür ederim içime su serptinGerçi herşeyi göze alıp aradım ama boş günü yokmuş bu hafta Haftaya da ben gitmicem çok umrumdu
Çok tripkenimdir
Tabi canım linke tıklaiçini kaşarlı ,beyaz peynirli maydanozlu da yapabilirsin Ama zengin göstersin istersen kıymalı yap
Hatta fazla yaparsan buzluğa da atarsın
http://www.lezzetli.com/yemek-tarifleri/hamur-isi/borek/avci-boregi
tripken halini yesinler:)
bencede gitme boşver o kaybedersen kazanırsın paran cebine kalır:))
hatta atla gel ben yapıyım dişini valla bak uzman oldum sayılırevde 404 te var hemen yapıştırırız olmadı matkapla oyar japonla yapıştırırım cnm
beyaz renk içinde ceren dişine badana yapr olduda bitti maşallah
canım ya zahmet oldubenim için vidio bile çekmişsin sagol
ama boşver zengin gösterecem diye kıyma koyamam içineetin kilosu ne kadar biliyomusun sen ben bilmiyorum biliyosan söyle
bi inceleyem hoşuma giderse yapıcam cnm mersi
Benimde cuma misafirim var yemeğe gelecekler;
menüm: ezogelin,yeşil salata,sarma,içli köfte,tavuklu ıspanaklı kiş,tas kebabı,pilav
Seninkiler çaya mı geliyorlar canım? tuzlu olarak fırında avcı böreği ve narlı buğday salatası yapabilirsin
sanırım zaman zaman hepimiz arkadaşlarımızdan darbe yiyoruz.ben hala oda arkadaşımla yaşadıklarımı sindiremiyorum en sonundaşu kaanata vardım ben insanları tanıyamıyorum ve galiba safım.şans vereceğini söylemişsin inş. arkadaşın bunun değerini bilir.
evlenmeyeceğim 3 meslek vardı 1-avukat 2-doktor 3-ünüformalı meslekler.o yüzden meslektaşımla evlendim ya.
inş.bütün bebişler ve anneleri iyidir.dün oğluşum ayağını incitti nasıl oldu anlamadım kaşla göz arasında üstüne basınca offf diyor yavrum.böyle şeylerde tamda babamız gidince bizi buluyor.neyse röntgeninde bişey yokmuş incinmiş. doğumgünü hazırlıklarına tam gaz devam ediyorum.süslerim hazır şimdi ikramlara geçtim.dün akşam mititi köfte yapıp dondurucuya attım.bu akşam elmalı kurabiye yapıp atıcam.sizlere sormak istediğim bişey var bu sorum bayb ve bilen arkadaşlara kuru biber ve patlıcan dolması yapmak istiyorum doğumgününe.doldurup dondurucuya atsam ve bi gün önceden pişirsem olurmu.birde kurabiye hamurunu dondurucuya attınızmı kızlar bu konuda bilgiye ihtiyacım var.
musab bilalin gelişimiyle ilgili ise baklagil aktarma faaliyetlerini seviyor ama birtürlü örtünün üstünde yaptıramıyorum mutfağın heryeri baklagil oluyor.
amin tatlı dilli arkadaşım
kaçarım valla neden olmasın:)süper olur:)evin müsaitmi sonra evimi dagıttınız talan ettiniz deme bizeay bide bizden kurtulmak için geri ingiltereye kaçarsan bozuşuruz bilesin:))
canım ya sana ne olduAllah yuvalarımızdan huzuru eksik etmesin,çocuklarımızı bi<lere bagışlasın.amin
evet cnm 7 yaşına bişey kalmadı sadece 2 yılcık:18:ben şunu anladım ki çocuk büyüdükçe daha zorlaşıyoşuanda çağlaya bakmak cerene bakmaktan daha kolay evet ceren fiziksel olarak beni yormuyo ama ruhsal olarak beni çok yoruyo
yinede varlıklarına şükrediyoruz onlar bizim canımız
kontür yiyici senibende ne uyuz olurdum kontür yiyenlere:) demek numaram sende yok dogruyu söyle bilerekmi sildin kızmıycam söyle
senin numaranı ben hem telefona kaydetmişim hemde sim kartaasla peşini bırakmam
ay vallahi işin zormuş şekersizsabah uyanıp ayakta sallamak ne bileyim büyük konuşmayım ama ben olsam çıldırırdım
bence hemen ayakta sallamaktan vazgeçmelisin bak ben çağlayı sallamıyorum ve sabaha kadar hiç uyanmıyo
hadi inşallah darısı başına arkadaşım..
çok tatlısın biliyosun dimi:)
ne güzel şeyler yazmışsın mutlucum miramada sanada hatta bakıcı teyzemizede bravo
öncelikle musab bilale geçmiş olsun canım demek görünmez kaza olmuş:26:
mutluya yazdıgınada çok güldümemek avukatla evlenmiycen:))
neyse gelelim kuru dolmayacanım ben hayatımda kuru dolma yapmadım zamanında çıkan patlıcanla ,kabakla ve biberle dolma yaparım ben
kaynanam kuru dolma yapıyo ama gerçekten çok kuru yapıyohiç begenmiyorum
yani soruna cevap veremiycem bilemedim cnm:26:
ama melegim bilir sanırım:26kuru dolma yapıyo
Gelelim Miroşaaaa
OYUN
Son zamanlarda o ne oynamak isterse oynamaya çalışıyoruz,genelde mutfak takımlarını yada oyun hamurunu seçiyor,minik bir merdane aldım ki eli alışsın bakarsınız hamur açar bize ilerdeBirkaç gündür havalar fena değil diye dışarı çıkartıyorum,annemin demesi;dışarda toprak kuvveti alması hem gelişimi hem yorulması açısından önemliymiş...Yaz gelse de parklara açılsak Birde geçen bahsettiğim renkli elişi kağıtlarını kesmeyi seviyor
EGITIM
Bakıcımızla birlikte hareket ediyoruz bu konuda,,yani gündüz o ne öğretirse ben akşam ve h.sonu devam ediyorum ki öğrensin diye...
Minik bir liste hazırlıyorum bazen,,genelde netten bakıyorum... Son 2 haftadır zıtlık öğretmeye çalışıyoruz oyunlarla,,büyük-küçük ,sıcak-soğuk ,
yüksek-alçak...vs Hakkını yiyemem bakıcı teyzemiz gelişimi için uğraşıyor çünkü gözlemlediğimde benim öğretmediğim birçok şeyi öğrendiğini görüyorum
INATCIYIZ:)
Israrla bişeyleri başarmak istiyor ve bizde müsaade ediyoruz mümkün olduğunca,kendi giyinecek ama "yüreğin bitecek anne mesajıyla"
Arada kendini yerlere atıyor bişey istediğinde,,evdeysek oyuna çevirebiliyorum ama dışardaysak şimdilik ilgisini dağıtıyorum ve bu durumdan korkuyorum:18:
MINIK DEGISIKLIKLERIMIZ
Mama sandalyesinden hariç haftasonları yanımızda sandalyeye oturuyorBazen de biz ailecek salonda onun masasında yemek yiyoruz
Yer değişikliği olduğunda yemek yemesini gözlemliyorum, şimdilik bir değişiklik yok
Sabahları süt vermiyorum artık yerine öğlen uykusundan önce süt veriyor bakıcı teyzemiz,,çünkü kızım sütü uyuma ritüeli yerine koydu..
Yani öğlen ve akşam uyumadan önce süt içiyoruz.
UYKU
Evet teyzeleri benim kuzum kendi yatağında uyumaya devam ediyor geceleriAma uyuyana kadar benimde yanında beklemem koşuluyla tabi
Uyuma ritüelimiz çok uzun sürüyor ama napiim bu da bişey dimiUyumamak için aklına gelen numarayı yapıyor ve çok yıpratıcı da oluyor ama
bi şekilde yatağında uyması gerektiğini bilmesi sevindirici
Bizden haberler böyle teyzeleriunutmadan,, çocuklara kitabı sevdirmek için gece yatmadan önce değil,,aksine sabahları uyandıkları zaman
en dinç oldukları anda okunmaları gerektiğini okudum geçenlerdeBebeği kitap okunmasını sevmeyen ve bunu denemeyen bir annemiz varsa denemekte fayda var diye düşünüyorum
Gunaydın
Cansuyu nasıl göstermezler annesine. Ben orda kaldımgerizekalılar
Çok üzgünüm
Mutlu ve beybi; boşverin ve keyfinize bakın... Arkadaş değilmiş demek ki... Öyle olsa böyle olmazdı...
Tatlıcadı gecmiş olsun. Temiz hava iyi geliyo demek kuzuya
Eladuru oda cezasının (kapıyı kapatmadan) olması gerektiğini biliyorum. Hatta ödül-ceza yönteminin olmaması gerektiğini düşünüyorum ama şu an "bekara karı boşamak kolay" tabi :) allah sabır versin
Meleğim sllama olayından ben de daraldım
Klasik sabaha karşı uyanıp "sanna anne sanna" söxleri ve böğürmeli ağlamalarla gecen 1.5 saat sonunda sızış, harap olan sinirler, ağlamaktan içi çıkan bi bebe güne nasıl basladığımı özetler herhalde... Ve seninle aynı durumdayım. Çok yalnız ve mutsuzum... Tek güzel şey defne karen. Hadi hep birlikte kaçalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?