2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

geçen yazmıştım sanki çağla nezle olacak gibi diye hatırlıyomusunuzişte o gün öksürmeye hatta gece öksürmekten kustu
balgam çıkardı neyse normalde hemen doktora koşan ben bu sefer öyle yapmadımhemen balla limonu dayadım çocuga
çok şükür ki hemen öksürügü kesildi
sabah akşam bir kaşık bal limon veriyorum çok iyi geldi
doktora götürseydim yine antibiyotigi dayayacaktı kuzuma
tatlıcadım sende bi denesene
bide enes sık sık öksürüyodu sanki:26:beykoz sende yap canım:26:
bide defnoş:26:
şekersiz koruyucu ilaca devam ediyomusun halaben bıraktım 2 ay oldu vermiyorum
çok şükür ki 2 aydır hastalanmadı işte 2 gün önce öksürdü hemen kesildi..ne bileyim bize fayda etti belki sizlerede yararlı olur diye yazıyorum
balımız kestane balı:18:limonumuzda pazar limonubende antekye gülü

daha hiç bal vermedm tatlıyla hiç arası yok

yarın misafirim var:18:3 bayan 4 çocuk:18:ne ikram yapsam bilemedim:18:hepside yiyici
akşam elmalı pasta yapıp hazırlasam sabahta yalancı tramisu yapsamyanınada ne yapsam ne yapsam bilemiyorum
ben gidince süper sofralar hazırlıyolar ya benimde güzel birşeyler yapmam lazım
cuma günüde misafirim var
ben gezdim ya şimdi sıra onlardainsanlar çok kötü hemen gelmeye kalkışıyolar
ne var yani 10 kere ben gitsemde 1 kere onlar gelse
neyse bakmayın böyle yazdıgıma ben misafiri severim:86:gerçekten:86:
sadece onlar gelene kadar biraz stres olurum o kadar:86:

ayy çok guldum benmki hala öğrenci yukseklisansi bitiremedi tembel kuzum grip oldu, gece hiç uyumadı. ilaç içmiyo portakalsuyu içirebildm iştah sıfır. benm iştah tam gaz

Sanada selam kalpsiz Geçmiş olsun kuzunaBu arada ismi neydi kuzunun?Portakal sıkınca içine limon da ekliyorum ben mutlaka,
benimde iştah hep tamgaz hiç ara gaz yok biyere girince önce göbeğime selam verecekler yakındır az önce de şeker yerken dolgum düştü hatta:84:
ve dişçiye gitmekten nefret ediyorum

Son düzenleme:

koy ver bence de o kaybetmiş.
Beste iyi teyzesi bi inat bi inat ki sorma işimiz zor valla. Okulum da iyi gidiyo bu senekiler çok akıllılar üzmüyolar beni.
o cadı cereni yerim ben ne güzel olurdu valla zaten çok seviyorum antekyeyi, arkadaşımın kızı diye torpil geçerdim cerenciğime bütün derslerine 10 verirdim

daha hiç bal vermedm tatlıyla hiç arası yok

ver canım ver,elini korkak alıştırma:))
neden vermiyosun ki bal faydalı sonuçta
çağla tatlıyı seviyo ama balla limonu yinede isteyerk içimiyo mecbur korkutup veriyorum:18:iç yoksa miyavlar gelecek falan diyorumçocuk benim yüzümden kedileri hiç sevmiycek:)
cerene içirmek daha zor 1 kaşık içene kadar 500 kelime konuşuyobukadar çeneni yoracagına aç agzını kurtul dimi
babası çok konuşuyo ya ondan almış dna sını

bütün bebelerde var bu inathepsine babalarından geçmiş olmalıay benim kocaya sinirim ya ne bileyim herşeyide ona baglamassam olmaz
çağla sinirlendigi zaman aglıyo:18:bende aglama sesine gelemiyorum:18:hemen susturmassam başım agırıyo:18:
eger cerene sinirliyse gidip cereni ısırıyo:)
babasına snirliysede gidip yüzüne vuruyoeşimde hakediyo yani
antekyede seni seviyo cicim
canım demek torpil geçerdintabikide geçeceksin10 da neymişgerekirse 15 bile verirdinhemde 3 yıldızlı

demek şeker yerken dolgun düştü
senin bu dişçi dolgunu yaparken sana durmadan soru sorup cevap beklerse işte böyle dolgu yapar:)
al dolgunu git dayan kapısına
dişçiye gitmekten bende nefret ediyorum ve çok korkuyorum:18:
ama sen git ihmal etmehiç acımıycak gerçektenagzını açacan igne yapacaksonrada zırr diye ses çıkaran aleti dişine bastıracak aman Allahım çok korkunçama korkma canım git sen

Benimde cuma misafirim var yemeğe gelecekler;
menüm: ezogelin,yeşil salata,sarma,içli köfte,tavuklu ıspanaklı kiş,tas kebabı,pilav
Seninkiler çaya mı geliyorlar canım? tuzlu olarak fırında avcı böreği ve narlı buğday salatası yapabilirsin

yok canım kahveye diye geliyolar ama çay içmedende kalkmazlar:))
avcı böregi nasıl canım:26:tarif verebilirmisin recaa etsem:)

Teşekkür ederim içime su serptinGerçi herşeyi göze alıp aradım ama boş günü yokmuş bu haftaHaftaya da ben gitmicem çok umrumdu
Çok tripkenimdir

Teşekkür ederim içime su serptinGerçi herşeyi göze alıp aradım ama boş günü yokmuş bu haftaHaftaya da ben gitmicem çok umrumdu
Çok tripkenimdir
tripken halini yesinler:)
bencede gitme boşver o kaybedersen kazanırsın paran cebine kalır:))
hatta atla gel ben yapıyım dişini valla bak uzman oldum sayılırevde 404 te var hemen yapıştırırız olmadı matkapla oyar japonla yapıştırırım cnm
beyaz renk içinde ceren dişine badana yapr olduda bitti maşallah

canım ya zahmet oldubenim için vidio bile çekmişsinsagol
ama boşver zengin gösterecem diye kıyma koyamam içineetin kilosu ne kadar biliyomusun sen ben bilmiyorum biliyosan söyle
bi inceleyem hoşuma giderse yapıcam cnm mersi

Hiçte gelemem canımSen benim dişimi yapıcan diye ben oturup börek mi sarıcam olmazhaftaya gelirim ben bu hafta işim var
Çağlama da geçmiş olsunCereni de takma bende küçükkken

Kizlar her zamanki desteginiz ve dualariniz icin cok sagolun mutlum ve bebegim formunuzdasiniz bugun yine masallah tarik bugrala musab bilale gecmis olsun biz yine yollarda evimize gidiyoruz evimi ozledim

menüye bak bee kaç kişi gelecekler kontenjanda yer varsa bende geleyim.
azraece hayırlı yolculuklar keşke sözden daha fazlasını yapabilseydik.

Talaycım ben kuru dolma yapacağım zaman zaten hep bir gün öncesinden yapıyorum , zeytinyağlı olarak yaptığım için akşamdan yapmam sorun olmuyor .. Eğer bir hafta öncesinden yapmam gerektiğinde yapıp pişirmeden üzerini kapatarak buzlukta muhafaza edilebiliyor . Kurabiye hamuru hiç yapmadım ama kanımca oda olur sanki ..

Musab Bilal için çok üzüldüm , inş çabuk iyileşir .. Ayağında çok büyük bir sorun çıkmamış çok şükür..geçmiş olsun .

Evim müsait CNm , çok güzel terasım var ; ada ve deniz manzaralı ) ben zirna birşey demen kuruntu yapma hemi :))
Mutlumda evt demiş süper o zaman geldiğimde bekliyorum ..

Maşallah fıstığıma herşeyi gayet yerinde geldi bana bundan daha iyidi Şam'da kayısı
Bizde mahir ne isterse o oluyor , çok huysuz birşey yaptıramıyorum , inatlaşıp iyice inada binmesinide istemediğim için kaptan oğlum bu aralar :))

Evt CNm bu sallama işi gerçekten sinir bozucu ( ben istanbula bıraktım bu işi çünkü eşim Mahir'in biran önce uyumasını ve rahata kavuşmak istediği yüzünden çalışmalarım sonuç vermedi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…