bütün bebelerde var bu inathepsine babalarından geçmiş olmalı ay benim kocaya sinirim ya ne bileyim herşeyide ona baglamassam olmaz
çağla sinirlendigi zaman aglıyo:18:bende aglama sesine gelemiyorum:18:hemen susturmassam başım agırıyo:18:
eger cerene sinirliyse gidip cereni ısırıyo:)
babasına snirliysede gidip yüzüne vuruyoeşimde hakediyo yani
antekyede seni seviyo cicim
canım demek torpil geçerdintabikide geçeceksin 10 da neymiş gerekirse 15 bile verirdin hemde 3 yıldızlı
Talaycım ben kuru dolma yapacağım zaman zaten hep bir gün öncesinden yapıyorum , zeytinyağlı olarak yaptığım için akşamdan yapmam sorun olmuyor .. Eğer bir hafta öncesinden yapmam gerektiğinde yapıp pişirmeden üzerini kapatarak buzlukta muhafaza edilebiliyor . Kurabiye hamuru hiç yapmadım ama kanımca oda olur sanki ..
Musab Bilal için çok üzüldüm , inş çabuk iyileşir .. Ayağında çok büyük bir sorun çıkmamış çok şükür..geçmiş olsun .
Evim müsait CNm , çok güzel terasım var ; ada ve deniz manzaralı) ben zirna birşey demen kuruntu yapma hemi :))
Mutlumda evt demiş süper o zaman geldiğimde bekliyorum ..
ver canım ver,elini korkak alıştırma:))
neden vermiyosun ki bal faydalı sonuçta
çağla tatlıyı seviyo ama balla limonu yinede isteyerk içimiyo mecbur korkutup veriyorum:18:iç yoksa miyavlar gelecek falan diyorumçocuk benim yüzümden kedileri hiç sevmiycek:)
cerene içirmek daha zor 1 kaşık içene kadar 500 kelime konuşuyobukadar çeneni yoracagına aç agzını kurtul dimi
babası çok konuşuyo ya ondan almış dna sını[/QU
bal reçel falan yemez bana çekmiş, elinde limonla dolaşır
Sanada selam kalpsizGeçmiş olsun kuzuna Bu arada ismi neydi kuzunun?Portakal sıkınca içine limon da ekliyorum ben mutlaka,
benimde iştah hep tamgaz hiç ara gaz yokbiyere girince önce göbeğime selam verecekler yakındır az önce de şeker yerken dolgum düştü hatta:84:
ve dişçiye gitmekten nefret ediyorum
teras mı ben de geleym mihem çok güzel kahve yaparım. okul müdürm bile boş saatimde kahve yaptırıyo la havle çekerek yapırm. kuzum grip olmuştu ya hala devam. gece devamlı öksürdü burnum aktı diye dolaşıyo. peçeteye kendince siliyo:)) . azılar mı geliyo acaba. kızım sen nesin diyorm BAL BAL diye bağıriyo. 10 a kadar saymayı öğrendi. merdiven çıkarken basamak sayıyo parmaklarını sayıyo. derin gel diyorum geldim nunuydın ( günaydın) diye öpüyo. ayy çok özledim. akşama daha çok var.
meleğim tarifin için sağol çok işime yarıyacak bende bi hafta önceden yapıp kaldırayım diyorum.
şekersiz sallama işi kötü olmuş artık bilinçlendikleri için alışkanlıklarını değiştirmek çok zor oluyor.3 yaşındaki çocuğunu sallayarak uyutan arkadaş biliyorum dediğin gibi bir an evvel normal uykuya geçersiniz.
Maşallah derin Hanım'a) akıllı bıdık vesselam aferin derine ..teras evt CNm bende iyi kahve yapan birini asla geri çevirmem buyur gel :)) ne olursa ol sorun değil kahve bahane muhabbet şahane
Geçmiş olsun umarım derin çabuk atlatır gribini , bu Arada adı çok güzel tanış olduk bu sayede memnun olduk)
kızımın adı derin canım
Selam annekuşlar
Stresli bir iş gününü geride bırakacağız inşallah
Akşam eve giderken alışveriş yapmam lazım cuma için. Yarın akşam kolları sıvamam lazım
Sonra da gelsiin misafirler
Mira'nın yaşgünü için baktım elimden tutan yok kolları azıcık sıvadımEn azından temamı seçtim
"vintage rose" yapmaya karar verdim inşallah becerebilirim:18: Gülünce yüzünde güller açan kızım için gül temasını uygun gördüm
iyi yapmış mıyımBu da ilk calismam Eki Görüntüle 1009961
selam
nerdeyse bir haftadır burda karnaval var. köln karnavalı. rio karnavalı olmasada yinede çok renkli. bizde evimizin ordan geçen yürüyüşe katıldık. daha doğrusu yol kenarından geçidi izledik. çocuklar çok eğlendi. geçite arabalardan şeker çikolata oyuncak falan atılıyor. lorin nerdeyse bir torba topladı. kendisi şeker yemiyor ama mama benim diyor kimseye vermiyor. karnavaldan birkaç foto attım arkadaşı denizle birlikte deniz 4 yaşında lorin onu abi ilan etti kuyruğundan ayrılmıyor. kızım bu yıl kedi oldu. dedim bu yıl kedi olsun zaten kreşe gidince ya prenses ya uğur böceği falan olmak istiyorlar. inek ve kedi arasında karar veremedi ama arkadaşın bir kedisi var ondan kedi ağır bastı.
Selam annekuşlar
Akşam eve giderken alışveriş yapmam lazım cuma için. Yarın akşam kolları sıvamam lazım
Mira'nın yaşgünü için baktım elimden tutan yok kolları azıcık sıvadımEn azından temamı seçtim
"vintage rose" yapmaya karar verdim inşallah becerebilirim:18: Gülünce yüzünde güller açan kızım için gül temasını uygun gördüm
selam
nerdeyse bir haftadır burda karnaval var. köln karnavalı. rio karnavalı olmasada yinede çok renkli. bizde evimizin ordan geçen yürüyüşe katıldık. daha doğrusu yol kenarından geçidi izledik. çocuklar çok eğlendi. geçite arabalardan şeker çikolata oyuncak falan atılıyor. lorin nerdeyse bir torba topladı. kendisi şeker yemiyor ama mama benim diyor kimseye vermiyor. karnavaldan birkaç foto attım arkadaşı denizle birlikte deniz 4 yaşında lorin onu abi ilan etti kuyruğundan ayrılmıyor. kızım bu yıl kedi oldu. dedim bu yıl kedi olsun zaten kreşe gidince ya prenses ya uğur böceği falan olmak istiyorlar. inek ve kedi arasında karar veremedi ama arkadaşın bir kedisi var ondan kedi ağır bastı.
Selam annekuşlar
Bakıcam ilk fırsatta bende english home a,pike takımı da almak istiyorum kuzuyaBayıldımmmm temaya. Benim gecen seneki temam böyle pastel tonlardaydı. Bayılıyorum vintage a :) mirama dayakışır :)
Bu arada english home a cok guzel bebek nevresim takımları gelmiş ama lastik çarşaflıbize uymuyo uyuz oluyorum ayrı da satsalar ya
Sağol teyzesiBem çok beğendim mira için çok uygun , yakışır güzel mavişime ..
Vintage pek sevmem aslında,,daha şıkır şıkır severim ama birdaha bu tarz bi tema yapamam diye düşündümvintageci bende çok seviyorum elimden gelse bütün evimi retro- vintage dekore ederim.gül zaten çok güzel.
bende mamalara devam ediyorum dün akşamda ıspanaklı gül böreği yapıp attım.lorinin resimlerine bakıcam şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?