2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

öğrenim benimde var... kiradayız bizde ve burası çok pahalı napcaz bilmiyorum eşimd eçok taar böle şeyleri. Allah rızkını vericektir bebişlerimizin ama

öğrenim benimde var... kiradayız bizde ve burası çok pahalı napcaz bilmiyorum eşimd eçok taar böle şeyleri. Allah rızkını vericektir bebişlerimizin ama

merhaba....

allah büyüktürrrrrrr korkmayın,hepimiz kıt kanaat geçiniyoruz,hayat şartları malum. ama allah büyüktür insan başa düşünce bir yol bulurda altından kalkarda endişelenmeyin...

ınsallah cnm allah hepımızın yardımcısı olsun evet benımde esım dedı cok para harcıoz flnn kredı cekelım en ıyısı gene dıoo:)

selincim yemekteydim anca yazabiliyorum ya face grubundan ayrıldım pek sevemedim orayı burası daha sıcak geldi sanki , belkide orayı tam takip edemediğimdendir bilemiyorum :)

mutluyumm yeni işin hayırlı olsunn çok sevindim senin adına bizde hafta sonu doktordaydık 20 cm vee 320 gr olmuşuz :)

zeynepcim meltem mobilya kesinlikle harikaaaaa sanırım bizde kral bebek odasını alıcaz :)

insan ister istemez panik yapıyo nasıl kalkıcaz bu yükten diye ama Allah yardım eder diyoruz .. kiraydı kredi kartlarıydı bebeğin masrafları işimiz iş yani :)

kızlar para bırıktırebılıomusunuz yaa bız esımle ıkımızde calısıoz ama nedense her ay ekstra bısey cıkıo paramız hıc artmaz oldu nıyeyse bereketımı kactı nedırrr :18::18::18:

sorma canım aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz sanırım evin tüm faturaları için geçen ay ödediğimiz rakam 400 tl ye yakın dile kolay benzindi mutfak harcamaları kredi kartı zaten ocaklara incir ağacı gelen gidiyor Allah yardımcımız olsun bebişelerimiz bereketleriyle gelsinler , bolluk cebimizden eksik olmasın Rabbim kimseye muhtaç etmesin ....bügünümüze de şükürler olsun .. amin

hadi bakalım gözün aydın inşalah bebişin uğur getirsin yeni işinde sana meyve gerçekten çok kilo aldırıyor bende hızlı kilo aldığım için biraz kestim farketti diye düşünmekteyim cuma günü belli olacak yine dr odasında yüzüm kızara kızara dururum artık görenler hiç kilo almamıssın diyo bende anlamadım 5 kilo nerede

para biriktiremiyoruz maalesef ve ben nedenini hala anlayamadım.bu aylarda şu kredi kartı ekstrelerini bitirip bişeyler yapmak şart çünkü seneye ben ücretsiz izne çıkıcam

valla biz de ilk zamanlar öyleydik çok şükür çok sıkışmadık ama yine de israf oluyor diye bi akşam oturup bütün eski harcamalarımızın listesini çıkardık

en çok dışarda yemek yemeğe harcıyormuşuz. bir de memlekete giderken hediye almak için bayaa bir para harcamışız. her gittiğimizde birşeyler almışız.

sonra karar verdik dışarda daha az yicez diye. mesela 2-3 saat çıkınca acıkıp hemen birşeyler yiyorduk. evimde börek çörek eksik olmuyor nasılsa diye çıakrken yanımıza birşeyler almaya başladım. azcık acıkınca atıştırıyorduk (tabi durumuna göre. alışveriş merkezinde fln olmuyor da yürüyüşe çıkınca ya da açık alandayken).

bence kesinlikle cimrilik değil bu. hem düzenin oturuyor hem de evinin bereketi çoğalıyor.

hoş bu aralar iş nedeniyle yine dışarda yemek zorunda kalıyoruz özene bezene aldığımız şeyler dolapta çürüyor içim gidiyor.

Allah evlerimize bereket versin..

selam kızlar günaydın geç oldu ama sabah ayrıntılı ultrasona gittik ancak geldik

oğluğum 30 cm olmuş yaklaşık 650 gr neden göbeğimin kocaman olduğuna şaşırmıyorum artık

haha bayıldım buna benim kocam da küsüyo bu çocuk beni sevmiyo diyo aynen o elini koyunca hopp kımıldanmıyo oğluşum

zeynepcim nerelerdesin özletiyosun kendini, sağlığın nasıl düzeldinmi biraz??? yeni yıl sanada güzellikler getirsin inşallah...
canım eşimin sanayide tanıdığı mobilyacı arkadaşları var, meltemi tavsiye etmişler, oda bi uğrayıp modellere bakmış ve güzel modeller var dedi,,,biraz fiyatları yüksek sadece...bende ona burda sizinle konuştuğumuzu söledim,,,pazar günü gidip birlikte bakacaktık, ama yılbaşı gecesinin yorgunluğundan ben kılımı kıpırdatamadım,, ama mutlaka uğrıcam.. bide e- bebek vardıya orayada uğrıcam,orası haftaiçi kaça kadar açık acaba iş çıkışı gitsem??

amin canım amiiinnnn

selam kızlar günaydın geç oldu ama sabah ayrıntılı ultrasona gittik ancak geldik

oğluğum 30 cm olmuş yaklaşık 650 gr neden göbeğimin kocaman olduğuna şaşırmıyorum artık

maşallaaaaaaaaahhh hemde kocamann maşallahhhhhhhhhoğluşuna, ay canım benim ya bizimkilerde okadar olacakmı acaba,,kaç kilo aldın şuana kadar???

çok şükür iyiyiz sen nasılsın
iyi olmana sevndim cnm
çok şükür bizde iyiyiz teyzesi

ohh ne güzell oğluşunun iyi olmasına sevndm
cnm allah bağışlasın size cnm

oy maşallah tosuna uzun boylu olacak desene! benim o hafta 26cm idi kilosunu hatırlayamadım doktor normal demişti ama bu hafta besleyemedim yavrumu cevizim sütüm ilaçlarım hep aksadı hastalıktan

şimdi iyiyiz çok şükür

durmaksızın su içip lavaboya koşturuyorum o sancıyı çekmektense...

maşallaaaaaaaaahhh hemde kocamann maşallahhhhhhhhhoğluşuna, ay canım benim ya bizimkilerde okadar olacakmı acaba,,kaç kilo aldın şuana kadar???

cnm sen hiç kontrole gittinmi buaralar aynı ya satlarımız boyunu falan merak ediyorum 11 ocakta 2. düzey usg var dahaaa cok var anlıycan senin ne zaman.

evet dısarı cıkınca yıyosun acıkılıoo ama çalısıncada her zaman yemek yapamıosun yorgun oluosn vs. yemege gıdıoo para dedıgın gıbı bende artık dikkatli harcıcam fazla kısıtlamadan harcamalarımı kontrol altına almaya calıscam sıkısmıyoruz ama yınede cocuk olcak daha dıkkatlı olmalyızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…