aynen bızde ıkımızde memuruzzz evlenırken kredı cektık onu ödüozz kıraydı kredı kartlarıydı benım ögrenım kredısı var bıde para ucup gıdıoo vallaa ne kadar kazanırsak o kadar harcıosunn bebıs olunca napcaz bakalımmm:)
öğrenim benimde var... kiradayız bizde ve burası çok pahalı napcaz bilmiyorum eşimd eçok taar böle şeyleri. Allah rızkını vericektir bebişlerimizin ama
öğrenim benimde var... kiradayız bizde ve burası çok pahalı napcaz bilmiyorum eşimd eçok taar böle şeyleri. Allah rızkını vericektir bebişlerimizin ama
mutluyummm yeni işin hayırlı olsun canım
kızlar para bırıktırebılıomusunuz yaa bız esımle ıkımızde calısıoz ama nedense her ay ekstra bısey cıkıo paramız hıc artmaz oldu nıyeyse bereketımı kactı nedırrr :18::18::18:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmmmm biz geldik
Bir haftadır yoktuk,yeni iş yerine başladım,burası hem çok yoğun hem de ekran biraz gözönünde rahat giremiyorum.Şimdi yemek saatindeyiz gireyim dedim.
Haftasonu biraz okumaya çalıştım ama 100 sayfa kadar birikmiş hepsini okuyamadım.Umarım hepiniz iyisinsizdri.Biz kızımla iyiyiz allahıma şükür,24 aralıkta kontrolümüz vardı kızım 24 cm 420 gr olmuş,çok hareketliydi,doktorumuz yaramazlık diz boyu dedi
Hareketli bir bebek olacak heralde.Herşeyimiz şu an normal gidiyor,yalnız 6 kilo aldığımı duyunca doktor hızlı gidiyoruz dedi,hamur işi ve ekmek azalt dedi,zaten yemiyorum aram yok dedim,meyve çok yiyorum deyince ,bir öğünde en fazla 2 mandalina ye dedi,ben 4 tane filan yiyorurdum bebişime vitamin olsun diye.Meyveyi azaltacağız biraz,gerisi herşey normal çıktı.Umarım sizinde herşey normaldir,ben vakit oldukça girmeye çalışacağım.Hepinizi öpüyorum inanın her gün aklımdasınız kızlar ne yapıyordur diye,bu arada herkesin yeni yılını kutluyorum ,umarım hepimize başta sağlık olmak üzere,huzur ,mutluluk ve bereket getirir,kendinize iyi bakın çok öptükkkkkkkk
para biriktiremiyoruz maalesef ve ben nedenini hala anlayamadım.bu aylarda şu kredi kartı ekstrelerini bitirip bişeyler yapmak şart çünkü seneye ben ücretsiz izne çıkıcam
Merhaba canım.İnşaallah bi an önce yerleşirsin evine.Allah kolaylık versin.
Bu arada benim bebişimde kıpır kıpır maaşallah.Ayaktayken,otururken,yatarken,her şekilde hissettiriyor artık kendisini.
Bazen gece uyanıyorum,bakıyorum benimki kıpır kıpır
Benim afacan böyle hareketli ama bi babamız hissedemedi bi türlü tekmeleri.Babamız eline koyunca bizim oğlan tekmelemeyi kesiyor.Sanki gıcıklığına yapıyor diyorum eşime,o da "yok o beni hissedince sakinleşiyor"diyor
günaydın mayıs ayının müstakbel güzel anneleri!!
bebişlerimize kavuşacağımız yılı da gördük çok şükür. çoğumuz 5. ayını doldurdu dolduracak bundan sonrası yokuş aşağı
biz geçen haftanın yorgunluğunu atamadık hala
üstüne bir de yılbaşı gecesi hazır aynı şehirde denk gelmişken bütün sülaleyi toplayınca feleğimiz iyice şaştı (normalde farklı şehirlerdeyiz çoğumuz)
keyifli bir geceydi ama çok yoruldum. çay servisi falan yapamadım açık büfe gibi hazırladım masayı =) sanırım artık rahat hareket edememe dönemine girdim.
eski sayfaları okuyabilir miyim bilmiyorum ama siz de görmeyeli iyisinizdir bir sıkıntı yoktur inşallah.
bu arada bursalı anneler; meltem mobilyaya gittik tüm modelleri inceledik zaten aşağı yukarı ölçüsel olarak hepsi aynı sadece dolap ve şifonyerdeki çekmeceler 2li ya da tekli falan oluyor.
kral odasının fiyatı 3700tl, peşin 3270tl
prens odasının fiyatı 3640tl, peşin 3200tl
denizci konseptli bir oda vardı, biz düz renk istiyoruz ama onu da görünce çok beğendik, ilgilenenler için yazayım o da 3640tl, peşin 3200tl
kız bebişler için daha fazla alternatif var.
süslü beşikler 390tl, peşin 340
sallanan emzirme sandalyesi 560tl, peşin 490
sallanan sandalyeye bayıldım jokerdekinin aynısı gibi ama bana daha rahat geldi
bebek odalarının yatakları da 80cm genişliğinde. karyola olunca cidden çocuk büyüyünce bile kullanır.
beşikler de aynı şekilde. jokerdeki gibi dar değiller. derin olduğu için 6 aya kadar kullanır yüksek olanlar gibi 3 aydan sonra düşme tehlikesi olmaz. ilk başlarda da altına birşeyler koyarak yükseltilebilir.
mobilyalar cidden çok güzel ve kaliteli görünüyordu fiyatına değer muhtemelen ama biz yine de mudanya yolundaki Aveci ve birkaç mağazaya daha bakacağız belki İnegöl'e de gideriz ev alırsak bu fiyatlar fazla gelir. ha ev almazsak cidden meltem'den alıp tepe tepe kullanmayı isterim...
böyle işte bebişler... yine gitmem gerekiyor... özledim ama sizi çokkk :26:
valla biz de ilk zamanlar öyleydik çok şükür çok sıkışmadık ama yine de israf oluyor diye bi akşam oturup bütün eski harcamalarımızın listesini çıkardık
en çok dışarda yemek yemeğe harcıyormuşuz. bir de memlekete giderken hediye almak için bayaa bir para harcamışız. her gittiğimizde birşeyler almışız.
sonra karar verdik dışarda daha az yicez diye. mesela 2-3 saat çıkınca acıkıp hemen birşeyler yiyorduk. evimde börek çörek eksik olmuyor nasılsa diye çıakrken yanımıza birşeyler almaya başladım. azcık acıkınca atıştırıyorduk (tabi durumuna göre. alışveriş merkezinde fln olmuyor da yürüyüşe çıkınca ya da açık alandayken).
bence kesinlikle cimrilik değil bu. hem düzenin oturuyor hem de evinin bereketi çoğalıyor.
hoş bu aralar iş nedeniyle yine dışarda yemek zorunda kalıyoruz özene bezene aldığımız şeyler dolapta çürüyor içim gidiyor.
Allah evlerimize bereket versin..
selam kızlar günaydın geç oldu ama sabah ayrıntılı ultrasona gittik ancak geldik
oğluğum 30 cm olmuş yaklaşık 650 gr neden göbeğimin kocaman olduğuna şaşırmıyorum artık
iyi olmana sevndim cnmçok şükür iyiyiz sen nasılsın
selam kızlar günaydın geç oldu ama sabah ayrıntılı ultrasona gittik ancak geldik
oğluğum 30 cm olmuş yaklaşık 650 gr neden göbeğimin kocaman olduğuna şaşırmıyorum artık
haha bayıldım buna benim kocam da küsüyo bu çocuk beni sevmiyo diyo aynen o elini koyunca hopp kımıldanmıyo oğluşum
haha bayıldım buna benim kocam da küsüyo bu çocuk beni sevmiyo diyo aynen o elini koyunca hopp kımıldanmıyo oğluşum
maşallaaaaaaaaahhh hemde kocamann maşallahhhhhhhhhoğluşuna, ay canım benim ya bizimkilerde okadar olacakmı acaba,,kaç kilo aldın şuana kadar???
valla biz de ilk zamanlar öyleydik çok şükür çok sıkışmadık ama yine de israf oluyor diye bi akşam oturup bütün eski harcamalarımızın listesini çıkardık
en çok dışarda yemek yemeğe harcıyormuşuz. bir de memlekete giderken hediye almak için bayaa bir para harcamışız. her gittiğimizde birşeyler almışız.
sonra karar verdik dışarda daha az yicez diye. mesela 2-3 saat çıkınca acıkıp hemen birşeyler yiyorduk. evimde börek çörek eksik olmuyor nasılsa diye çıakrken yanımıza birşeyler almaya başladım. azcık acıkınca atıştırıyorduk (tabi durumuna göre. alışveriş merkezinde fln olmuyor da yürüyüşe çıkınca ya da açık alandayken).
bence kesinlikle cimrilik değil bu. hem düzenin oturuyor hem de evinin bereketi çoğalıyor.
hoş bu aralar iş nedeniyle yine dışarda yemek zorunda kalıyoruz özene bezene aldığımız şeyler dolapta çürüyor içim gidiyor.
Allah evlerimize bereket versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?