2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

maşallaaaaaaaaahhh hemde kocamann maşallahhhhhhhhhoğluşuna, ay canım benim ya bizimkilerde okadar olacakmı acaba,,kaç kilo aldın şuana kadar???

berbat durumdayım 9 kiloydu en son ama 10 olmuştur eskiden üzülüyordum ama oğlumu 30 cm 650 gr görünce artık üzülmüyorum en azından sadece ben almıyorum

ben de özledim esracım ya şaka maka birbirimizi görmeden birbirimize alışmışız
çok şükür iyiyim artık ama çabuk yoruluyorum bu hafta oğluşuma da ilgi gösteremedim gerçi onun keyfi yerinde zaten o iyi olsun da ben idare ederim

meltemdeki kral ve prens çok güzel eşim bile baştan ne gerek var diyordu ama görünce tav oldu. doğuma o kadar para vermeyecek olsam fazla kararsız kalmaz alırdım

meltem 8'e kadar e-bebek 9'a kadar açık ama e-bebekte oda yok park yatak ve beşik var sadece
mudanya yolunda Aveci Concept diye bir mağaza gördüm orda da bebek mobilyası vardı düz beyaz renklerde

berbat durumdayım 9 kiloydu en son ama 10 olmuştur eskiden üzülüyordum ama oğlumu 30 cm 650 gr görünce artık üzülmüyorum en azından sadece ben almıyorum

Kocaman masallah bebeğine,ne kadar büyümüş bıcırık.Ben geçen hafta (20+5te )gittim detaylı ultrasona,kızım 400 g olmuştu.detaylı ultrasonu nerede çektirdin,kontrole gittiğin hastanede mi?

kızlar ya ben doktoruma ayrıntılı ultrasona ne zaman girmeliyim diye sordum , oda bana ben bakıyorum zaten her seferinde bizim cihazımızladedi çok kafam karıştı ya , ama gerçekten her seferinde yok parmakları tam yok böbreklri kalbi temiz yüzünde leke yok filan diyoo yani ultrason kağıdımızda 4d yazıyo 4 boyutlumu oluyo yani ..bilemedim ben şimdiii napiyim sizcee

oyy kuzucuğuna kocaman bi maşallahhhhh :):)

sağolun teyzeleri darısı sizin bebişlere inşallah

Kocaman masallah bebeğine,ne kadar büyümüş bıcırık.Ben geçen hafta (20+5te )gittim detaylı ultrasona,kızım 400 g olmuştu.detaylı ultrasonu nerede çektirdin,kontrole gittiğin hastanede mi?

yok hayatım atatürk eğitim araştırmada ali ipek'e yaptırdık

canım ya herşeyini ölçtü biçti bebeğin bir sürü şeye baktı sen bilirsin ama bebeğin kordonundaki kan akışına kadar detaylı baktı yok midesi yok mesanesi filan

cnm sen hiç kontrole gittinmi buaralar aynı ya satlarımız boyunu falan merak ediyorum 11 ocakta 2. düzey usg var dahaaa cok var anlıycan senin ne zaman.
evet canım satlarımız aynı en son 23 aralıkta gittim detaylı ultrasona 310gr dı 21-22 cm dedi boyunuda,,,ama nerdeyse 10 günü geçmiş, birdahakine 1 ay sonra gel dedi, ama ben 3 hafta sonra gelirim dedim oda 13 ocağa falan denk geliyo...sen en son ne zaman gittin ???
canım benim alıştık tabi,dikkat et kendine bende hafta sonu çok yoruldum okumuşsuzndur beli geçmişi, oyüzden hem bel bacak ağrılarım var hemde davul gibi şiş heryerim...e-bebeğe kıyafet için bakmak istiyorum zaten,,, mudaanya yolunda bebek mobilyacılarının olduğunuda duydum arkadaşlarımdan oralarada bakarım canım...bu arada bende meltemde kral ve dream bebeği beğendim ama şimdi tekrar bakınca prenste çok güzelmiş,,ben direk kırık beyaza şartlamıştım kendimi, ama sadece düğmelerinde olması okadar farkettirmez, hem düğmeler masif , ben masifede bayılırım, hatta eşim tamamen masif istiyo, ama nasıl durur bilmiyorum...

olsun canım napalım onlar sağlıklı olsunlarda, ölçülerini okurken ben bile heyecanlandım, ki seni düşünemiyorum, boşver kilolar verilir...

4d en boy yükseklik ve renk şeklinde 4 özellik veriyor
4D detaylı ultrason demek değil ama doktorun damarlarına kalbine organlarına falan bakıyorsa bir nevi parça parça detaylı ultrason yapıyordur belki
istersen doktoruna sor ama bazı doktorlar fazla didiklenmekten rahatsız oluyor
birkaç özellik yazayım sana, onlara baktı mı bir hatırla bakalım

el parmak sayımı
el serçe parmağının orta boğumu
kulak sayımı
kol ve ayakların sayımı
organların sayımı ve yerlerinin doğruluğu (mide solda mı karaciğer sağda mı gibi)
bacak kemiklerinin uzunluğu
ense kalınlığı
kafa çapı
rahim yolu uzunluğu
plasentanın yeri ve büyüklüğü
kalp odacıklarının kontrolü
odacıklar arası deliğin kontrolü
damarlardaki akışın kontrolü

meltemde ahşap vardı bir tane çok beğendik boyasız değişik bir görüntüsü var eşim direkt bunu alalım dedi ama 7bin liraydı :)

defnecim nerelerdesin yoksun bayadır, naptın bizim satlar aynıydı diye hatırlıyorum,,maşallah bebişine,bende 20 de gitmiştim detaylıya 310gr dı,,,bakalım bidahakine ne kadar olacak, bu ara çok kiloalıyorum....

benimde doktorum detaylı inceliyo her ultrason muayenesinde,ama radyoloğun yaptığı detaylı, çok fazla ayrıntılı canım,,tüm iç dış organların ölçümü işlevi sayısı yeri, inceleniyor...

Maşallah canım oğluşuna.
Kocaman olmuş.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşaallah
Bu arada düne kadar bizim babamızda elini koyduğunda ufaklık hareketi kesiyordu.
Babamızda artık alınmaya başlamıştı.Dün akşam baktım çok hareketli,hemen çağırdım aşkımı.Elini koydu ve bizimki tekme atınca göbeğini sallama diyor benimki
Dedim ben sallamıyorum tekme atıyor .Sonra arka arkaya gelmeye başladı zaten tekmeler.Dışardan bakılıncada çok belli oluyor pıtpıtlar

ya bunların hepsinden bahsetmedi ama sürekli o boyu iyi bilmem ne büyüklüğü normal bende heyecandan aklımda tutamıyorum ki :) evet 3 lüyü bile yaptırmana hiç gerek yok dedi..Ben anormal bişey görsem öyle şeylerin üstüne düşerim dedi bilmiyorum çok ilgili bi doktor hemen başından savmıyo anlatıyo duruyo..

hangi doktora gidiyorsun canım?

aslına bakarsan detaylı ultrason ileri tanı yöntemlerine giriyor
yani bebekte ikili/3lü/4lü testlerde bir risk görülürse isteniyormuş ama artık herşeyi ticarete döktüklerinden anne babaların kulağına suyu kaçırıyorlar biz de yaptırmadan duramıyoruz

doktorun gerek görmediyse problem etme dicem ama diyorum ya en hassas yanımız çocuklarımız olunca insan ne duysa aklında kalıyor

için nasıl rahat edecekse onu yap tatlım. çok istiyorsan ve özel sigortan varsa bilson'u tavsiye ederim 600 liralık muayeneyi 60liraya anlaşma+özel sigorta vasıtasıyla yaptırdık

iyi günler mayıs anneleri ve datlu bebişleri :)

camları sildim yoruldum yaaa hamile kadınlara iş yaptırmayan bir yasa yokmu

ama ev sahibimin getirdiği bitabak sarma galiba tüm yorgunluğumu aldı:))))

meltemde ahşap vardı bir tane çok beğendik boyasız değişik bir görüntüsü var eşim direkt bunu alalım dedi ama 7bin liraydı :)

yuhaaaaha dicem müsadenizle arkadaşlar bu ne yaaa, muhtemelen benim eşimin bahsettiğide odur, ama bu ne be kardeşim millet o paraya evlenirken kampanyalardan evinin bütün mobilyasını düzüyo ya hatta okadar bile tutmuyo , yuh yani....

iyi günler mayıs anneleri ve datlu bebişleri :)

camları sildim yoruldum yaaa hamile kadınlara iş yaptırmayan bir yasa yokmu

ama ev sahibimin getirdiği bitabak sarma galiba tüm yorgunluğumu aldı:))))

ohh bal olsun ama benim canım da çektiii :)
hatta sanırım çok çekti ağzım tükrük doldu yine :26:
kızlar hala geçmedi acıkınca ve canım birşeyler çekince ağzımın sulanması yutunmaya yetişemiyorum resmen

sabah ben de aynını dedim... hamile kadınlara iş yaptırmayan yasa yok muuu
bi kere hamile dediğin uyur, biz 7de ayaktayız. yemek çay evimizin işi derken de 12 oluyor zaten

ahh ahhh hiç sorma canım 6 da ayaktayım akşam 6,30 7 arası evdeyim , bu akşamki işlerimi sayıyım hemen size kısaca yemeğim var ama ısıt ye kaldır , sonra ütüm birikti onları yapıcam kociş kaç gündür kek diye sayıklıyo yazık adamcağıza bu akşam yapıyım bari al işte saat kim bilir kaç olucak :)
Bu arada kocaelide özel bi hastanede gittiğim doktor.

maşallah canım büyümüşşşş amanda aman

battık battıkk baksana fiyatlara :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…