2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

aynen yaa hem hamıleyız hem calısıoz eve gıdınc yemek utu cayy temızlıkkkkkk kadın olmak zor vallaaa

valla gene senın yemegın varmıs ben daha gıdıp yemek yapcam ama ne yapcam bılmıommm:18::18::18::18:

bende 5 falan aldım galiba, bu ara gidiyo kilo tutamıyorum, kesinlikle kontolü bizim elimizde değil bence,,ama seninki normal, okadar olacak, bak yavrus nurtopu gibi olmuş 400gr maşallah...

bende 5 falan aldım galiba, bu ara gidiyo kilo tutamıyorum, kesinlikle kontolü bizim elimizde değil bence,,ama seninki normal, okadar olacak, bak yavrus nurtopu gibi olmuş 400gr maşallah...

valla kesınlıkle elımızde degıl normalden farklı yemıorum ama kılo almam hızlııı bunyeden bunyeye degısıooo umarım kolay vereblırz bu kılolarııı

ay kıyamam valla ama başkasının yaptığı mama daha datlu gelio bende yapamıom saolsun komşular yapıp getirio :)

yasayı çıkaran olursa ilk oy benden valla =D

valla gene senın yemegın varmıs ben daha gıdıp yemek yapcam ama ne yapcam bılmıommm:18::18::18::18:

dondurucu kısmına birşeyler koyuyorum ben fasulye bamya falan. domates rendesi de koyuyorum
eve gidince hepsini birleştirmek kalıyor geriye
her akşam annemlere gideriz diyordum ama onun da misafirleri var mecbur evde bir başımızayız

yemek sorun olmuyor da salata yapmak sofra kurup kaldırmak üstüne çay varsa tatlı sürekli mutfakla eşim arasında mekik dokuyorum
ayda 1 / 3 haftada 1 temizlikçi alıyorum onun dışında çamaşır ve bulaşık dışında elimi hiçbirşeye sürmüyorum desem yeridir
en son ne zaman süpürdüğümü hatırlamıyorum o açıdan biraz rahatım ama akşam dağ gibi bir ütü yığını beni bekliyor

huff darlandım.. aaa bu arada. vakumlu saklama kapları almıştım, eskiden de vardı ama hemen bozuluyordu bunun contaları falan sağlam
geçen hafta domates koymuştum içine unutmuşum dün baktım hiçbirşey olmamış!
haftasonu ona salata malzemesi ayarlayıp haftaiçi kullanıcam sanırım

tavuk al haşlaa suyundan çorba yap yanınada fırın patates en kolay yemek işte :)

tefalin actifry'ı var arkadaşımda eve gider gitmez tavukları atıyorum diyor o pişerken salata yapıyormuş çok rahat diye anlata anlata bitiremedi
ben de alıcam sanırım
kızartma yemiyoruz muhakkak fırında yapyıorum o da 45dakka 1 saat sürüyor haliyle

bende kızartma taraftarı değilim bazen haftasonları sabahları patates kızartıroyum ama fırındada uzun sürüyo , bende genelde akşamdan hallediyorum bi önceki akşamın temel şeylerini eve gidince işim baya kısalıyo ..Buzluğa annem sağolsun hazırlayıp hazırlayıp getiriyo çokta iyi oluyo

ekıncım tavuk kurtarıcı oluooo bende gıderken tavuk almayı dusunuodum mantar fln basıt bıseyler yapayım hıc ugrasasım gelmıo yemekle fln önüme hazır gelse keske hergunnn:))))) evet salatasayıdı cayıydı meyvesıydı yatana kadar mutfaktan esıme hızmet edıomm ha bıde utum varsaaa vah halımeee bebıs olunca nasıl yetısecez merak edıyorum

ya mesela arkadasımm hafta sonu 3-4 cesıt yapıom hafta sonuna kadar yıyoz yanıan bıgun salata bı gun cacık tursu flnn hergun yemek yapmıorum dıooo ama ne bılım eve yemek depolamak benım tarzım değıl genelde eve gıdınce halletmeye calısıom esım gec gelıo genelde oda buyuk bı etken tabııı yetıstırıom bazen annem gönderıo yemek öyle ıdare edıozzz

kızlar bebetto'da bebek arabaları piyasada baktığım diğer yerlerden daha ucuz geldi haberiniz olsun

bir de unnado ve lmangoda avent marka indirimdeymiş. karar verebilenler varsa biberonlar baya hesaplıydı özellikle limangoda.

walla ben akşamları yemekten sonrayı bulaşıkları makinaya yerleştiriyorum ocğı silip odaya geçiyorum gerisine eşim bakıyo meyvesiydi çekirdeğiydi getir götür yapıyo kaldırmıyo sağolsun beni , ama bu akşam ütüm çoook var yavaş yavaş yapıcam artık

banada o haftasonundan yapma işi mantıklı gelmiyo zaten haftasonu hep bi plan program oluyo ne zaman yapıcam ki :)

valla bravo esıne benımkı koca bebek herseyı benden bekler bazen gönlü olursa getırırr cayı fln servıs eder ama genelde ben yapıorum dıorum hamıle kadına su getırmek bıle ne kadar buyuk sevap allah katında ama dınleyen kımm

ben eskiden naz kısmını geçersek rahatça yapabiliyordum. bir de o tam olarak bebeği hissetmediği için bu döneme adapte olması daha zor diye kıyamıyordum eskisi gibi gönlünü hoş tutmaya çalışıyordum

ama çabuk yoruluyorum artık iş yerinde fln da yoğun günlerde koşturmaktan bacaklarım ya da bil. başında oturmaktan belim ağrıyor geçen haftaki sıkıntıdan sonra çok yormak istemiyorum kendimi

afallıyor tabi ama alışacak ben pişiriyorsam o da servis edecek bebiş doğmadan alıştırmamız lazım yoksa bebek doğunca bütün yük omuzlarımızda gibi hissedip daralırız

haftaya hamile kursuna başlıyorum ben eşimi de çağırdılar ordan ilham gelir belki :) ynie de hakkını yemeyeyim kocişimin

böyle bir grubun varlığından henüz haberdar olmuş bulunmaktayım...biraz geç oldu ama çok güzel paylaşımlar var .okumaya çalıştım biraz...bende 23+0 haftalık hamileyim 9 mayıs dedi dr doğum için..alanyada yaşıyorum.
ayrıca bir oğluşum olacak...bende sürekli kitap okuyorum netten bakıyorum ama tabi canlı tecrübeleri duymak bir başka oluyor...bundan sonra takip etmeye çalışacam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…