ohh bal olsun ama benim canım da çektiii :)
hatta sanırım çok çekti ağzım tükrük doldu yine :26:
kızlar hala geçmedi acıkınca ve canım birşeyler çekince ağzımın sulanması yutunmaya yetişemiyorum resmen
sabah ben de aynını dedim... hamile kadınlara iş yaptırmayan yasa yok muuu
bi kere hamile dediğin uyur, biz 7de ayaktayız. yemek çay evimizin işi derken de 12 oluyor zaten
defnecim nerelerdesin yoksun bayadır, naptın bizim satlar aynıydı diye hatırlıyorum,,maşallah bebişine,bende 20 de gitmiştim detaylıya 310gr dı,,,bakalım bidahakine ne kadar olacak, bu ara çok kiloalıyorum....
Canım forumu okumaya çalışıyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor.Ben de 28inde gidicem,şeker yüklemesi için.Kiloya gelince 53le hamile kaldım,şimdi 57 kiloyum.eşim arada takılıyo,ben 4 kilo aldım bebek 400g,bu oranla giderse hamilelik bebek normal doğduğunda senin 32 kilo alman gerekiyo diyo:)Bünyeden bünyeye farkediyor galiba kilo,yemekle çok alakası yok gibi.
ahh ahhh hiç sorma canım 6 da ayaktayım akşam 6,30 7 arası evdeyim , bu akşamki işlerimi sayıyım hemen size kısaca yemeğim var ama ısıt ye kaldır , sonra ütüm birikti onları yapıcam kociş kaç gündür kek diye sayıklıyo yazık adamcağıza bu akşam yapıyım bari al işte saat kim bilir kaç olucak :)
Bu arada kocaelide özel bi hastanede gittiğim doktor.
Canım forumu okumaya çalışıyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor.Ben de 28inde gidicem,şeker yüklemesi için.Kiloya gelince 53le hamile kaldım,şimdi 57 kiloyum.eşim arada takılıyo,ben 4 kilo aldım bebek 400g,bu oranla giderse hamilelik bebek normal doğduğunda senin 32 kilo alman gerekiyo diyo:)Bünyeden bünyeye farkediyor galiba kilo,yemekle çok alakası yok gibi.
bende 5 falan aldım galiba, bu ara gidiyo kilo tutamıyorum, kesinlikle kontolü bizim elimizde değil bence,,ama seninki normal, okadar olacak, bak yavrus nurtopu gibi olmuş 400gr maşallah...
valla gene senın yemegın varmıs ben daha gıdıp yemek yapcam ama ne yapcam bılmıommm:18::18::18::18:
ohh bal olsun ama benim canım da çektiii :)
hatta sanırım çok çekti ağzım tükrük doldu yine :26:
kızlar hala geçmedi acıkınca ve canım birşeyler çekince ağzımın sulanması yutunmaya yetişemiyorum resmen
sabah ben de aynını dedim... hamile kadınlara iş yaptırmayan yasa yok muuu
bi kere hamile dediğin uyur, biz 7de ayaktayız. yemek çay evimizin işi derken de 12 oluyor zaten
sağol hayatım darısı başınıza
bu arada juadan bebek uyku seti aldım 70 tlye indirimdeydi haberiniz olsun
Eki Görüntüle 319456
valla gene senın yemegın varmıs ben daha gıdıp yemek yapcam ama ne yapcam bılmıommm:18::18::18::18:
tavuk al haşlaa suyundan çorba yap yanınada fırın patates en kolay yemek işte :)
tefalin actifry'ı var arkadaşımda eve gider gitmez tavukları atıyorum diyor o pişerken salata yapıyormuş çok rahat diye anlata anlata bitiremedi
ben de alıcam sanırım
kızartma yemiyoruz muhakkak fırında yapyıorum o da 45dakka 1 saat sürüyor haliyle
dondurucu kısmına birşeyler koyuyorum ben fasulye bamya falan. domates rendesi de koyuyorum
eve gidince hepsini birleştirmek kalıyor geriye
her akşam annemlere gideriz diyordum ama onun da misafirleri var mecbur evde bir başımızayız
yemek sorun olmuyor da salata yapmak sofra kurup kaldırmak üstüne çay varsa tatlı sürekli mutfakla eşim arasında mekik dokuyorum
ayda 1 / 3 haftada 1 temizlikçi alıyorum onun dışında çamaşır ve bulaşık dışında elimi hiçbirşeye sürmüyorum desem yeridir
en son ne zaman süpürdüğümü hatırlamıyorum o açıdan biraz rahatım ama akşam dağ gibi bir ütü yığını beni bekliyor
huff darlandım.. aaa bu arada. vakumlu saklama kapları almıştım, eskiden de vardı ama hemen bozuluyordu bunun contaları falan sağlam
geçen hafta domates koymuştum içine unutmuşum dün baktım hiçbirşey olmamış!
haftasonu ona salata malzemesi ayarlayıp haftaiçi kullanıcam sanırım
bende kızartma taraftarı değilim bazen haftasonları sabahları patates kızartıroyum ama fırındada uzun sürüyo , bende genelde akşamdan hallediyorum bi önceki akşamın temel şeylerini eve gidince işim baya kısalıyo ..Buzluğa annem sağolsun hazırlayıp hazırlayıp getiriyo çokta iyi oluyo
ekıncım tavuk kurtarıcı oluooo bende gıderken tavuk almayı dusunuodum mantar fln basıt bıseyler yapayım hıc ugrasasım gelmıo yemekle fln önüme hazır gelse keske hergunnn:))))) evet salatasayıdı cayıydı meyvesıydı yatana kadar mutfaktan esıme hızmet edıomm ha bıde utum varsaaa vah halımeee bebıs olunca nasıl yetısecez merak edıyorum
ya mesela arkadasımm hafta sonu 3-4 cesıt yapıom hafta sonuna kadar yıyoz yanıan bıgun salata bı gun cacık tursu flnn hergun yemek yapmıorum dıooo ama ne bılım eve yemek depolamak benım tarzım değıl genelde eve gıdınce halletmeye calısıom esım gec gelıo genelde oda buyuk bı etken tabııı yetıstırıom bazen annem gönderıo yemek öyle ıdare edıozzz
walla ben akşamları yemekten sonrayı bulaşıkları makinaya yerleştiriyorum ocğı silip odaya geçiyorum gerisine eşim bakıyo meyvesiydi çekirdeğiydi getir götür yapıyo kaldırmıyo sağolsun beni , ama bu akşam ütüm çoook var yavaş yavaş yapıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?