valla bravo esınebenımkı koca bebek herseyı benden bekler bazen gönlü olursa getırırr cayı fln servıs eder ama genelde ben yapıorum dıorum hamıle kadına su getırmek bıle ne kadar buyuk sevap allah katında ama dınleyen kımm
böyle bir grubun varlığından henüz haberdar olmuş bulunmaktayım...biraz geç oldu ama çok güzel paylaşımlar var .okumaya çalıştım biraz...bende 23+0 haftalık hamileyim 9 mayıs dedi dr doğum için..alanyada yaşıyorum.
ayrıca bir oğluşum olacak...bende sürekli kitap okuyorum netten bakıyorum ama tabi canlı tecrübeleri duymak bir başka oluyor...bundan sonra takip etmeye çalışacam ..
ben eskiden naz kısmını geçersek rahatça yapabiliyordum. bir de o tam olarak bebeği hissetmediği için bu döneme adapte olması daha zor diye kıyamıyordum eskisi gibi gönlünü hoş tutmaya çalışıyordum
ama çabuk yoruluyorum artık iş yerinde fln da yoğun günlerde koşturmaktan bacaklarım ya da bil. başında oturmaktan belim ağrıyor geçen haftaki sıkıntıdan sonra çok yormak istemiyorum kendimi
afallıyor tabi ama alışacak ben pişiriyorsam o da servis edecek bebiş doğmadan alıştırmamız lazım yoksa bebek doğunca bütün yük omuzlarımızda gibi hissedip daralırız
haftaya hamile kursuna başlıyorum ben eşimi de çağırdılar ordan ilham gelir belki :) ynie de hakkını yemeyeyim kocişimin
Allah razı olsun yapıyo walla canım evi bile süpürüyo gecen haftasonu o evi süpürdü ben vileda ile sildim bide toz aldım , ben mutfağı toparladım o da kendi eşyalarını kaldırdı evin bütün işi bitmiş oldu , ben 15 te bir filan temizlikçi alıyorum camlar kapılar vs için o yüzden çok dip köşe temizlik yapmıyorum
böyle bir grubun varlığından henüz haberdar olmuş bulunmaktayım...biraz geç oldu ama çok güzel paylaşımlar var .okumaya çalıştım biraz...bende 23+0 haftalık hamileyim 9 mayıs dedi dr doğum için..alanyada yaşıyorum.
ayrıca bir oğluşum olacak...bende sürekli kitap okuyorum netten bakıyorum ama tabi canlı tecrübeleri duymak bir başka oluyor...bundan sonra takip etmeye çalışacam ..
hoşgeldin dharma; grubumuz gayet keyifli, bazen sırf sohbet bazen fikir danışma bazen psikolojik terapi ne istersen var :)
benim de temizlikçi işini sıklaştırmam ve düzene koymam lazım
ayda 1 bazen 3 haftada 1 alıyorum ama sarkabiliyor da... 2 haftada 1 alsam hiçbir sıkıntım kalmaz ütülerimi bile yaptırırım zaten derli topluyuzdur eşim de ben de geldiğinde bi silip süpürüyor o kadar ama anahtarı verebileceğim kadar güvenilir biri bulamadım henüz her seferinde annemi çağırmaya da kıyamıyorum
alışıcaklar canım sonuçta onlarda görüyo nel kadar yoruluyoruz ediyoruz ufacık bişi yapıyım nefes nefese kalıyorum hemencik heleki bebiş olduktan sonra dahada çok onların yardımına ihtiyacımız olucak
Nasıl bi kurs bu canım ?
canım hoşgeldin aramıza bebeğin hayırlı olsun biz burda çok keyifli vakit geçiriyoruz umarım sende eğlenirsin :)
senin bebiş ne zaman olcak kısmetse?benim kilolarla başım dertteçok uyudum il aylarda ben aslında hareketiydim beden eğitimi öğretmeniyim..hareketsizlik ve uyku birleşince kilo kaçınılmaz oldu..23 haftalıkken 11 kilo aldım bakalım nolcakkk:)
benimki nisan sonu olacak teyzesi ama başlarda 4 mayısta demişti doktorum mayıs annelerine dahil oldum sonra da bırakmadım arkadaşlarımı =)
hareketsizlikle benim de başım dertte evimizin yanında kocaman park yürüyüş yolları fln var ama üşürüm diye bahane edip gitmiyorum :)
11 biraz fazla gibi ama boyun uzunsa ya da zayıf başladıysan anlaşılmıyor geçen hafta öğrendm kuzenim toplamda 23 kilo almış çok şaşırdım hiç belli olmuyordu
ama yine de dikkat et bebişin sağlıklı olamsı yeterli alınca vermek de zor ama ekmeği şekeri falan kesebilirsin
ben 4 kilo aldım, ilk 3 ayda verdiğimle beraber 7 ilo oluyor ama 60la başlamıştım 64 oldum bebiş de en son 500grama yakındı
nerdeyse hiç ekmek yemiyorum hatta bazen doymadan aklkyıorum sofradan yemekleri silip süpürsem de, iyi oluyor üstüne ceviz meyve fln yemeye bahane oluyor
hoşgeldin canım...mutlu ve sağlıklı hamilelikler diliyorum, umarım hayırlısıyla kavuşursun oğluna...
çok teşekür ederimmm:)evet dört gözle bekliyoruz onuu:)sen kaçıncı haftadasın?belli olmuştur cinsiyetimizde:)
zeynepYUS+, kelebeklerim0407, kibela24, babymerve, dharma33, mfalcon, esrayhan
TOPİCİ TAKİP EDEN HERKESLERE İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUMM BİZİM İŞTEN ÇIKMA VAKTİMİZ GELDİ YARIN GÖRÜŞÜRÜZ KALIN SAĞLICAKLAA :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?