2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben az önce keçe aldım hem eskisi kadar gezemediğim için eve hapsolmuş hissetmem onunla uğraşırım diye hem de bebek şekerlerimi kendim yapmak için

bir de farkettim ki işe gel eve git ev işi yap tv izle yat iyice hantallaştım en azından oturduum yerde zevkli faydalı birşeyler yapayım

keçeye zaman ayırmak için diğer işlerimi daha bir düzenli yaparım belki

Allah razı olsun yapıyo walla canım evi bile süpürüyo gecen haftasonu o evi süpürdü ben vileda ile sildim bide toz aldım , ben mutfağı toparladım o da kendi eşyalarını kaldırdı evin bütün işi bitmiş oldu , ben 15 te bir filan temizlikçi alıyorum camlar kapılar vs için o yüzden çok dip köşe temizlik yapmıyorum

hoşgeldin dharma; grubumuz gayet keyifli, bazen sırf sohbet bazen fikir danışma bazen psikolojik terapi ne istersen var :)

alışıcaklar canım sonuçta onlarda görüyo nel kadar yoruluyoruz ediyoruz ufacık bişi yapıyım nefes nefese kalıyorum hemencik heleki bebiş olduktan sonra dahada çok onların yardımına ihtiyacımız olucak

Nasıl bi kurs bu canım ?

benim de temizlikçi işini sıklaştırmam ve düzene koymam lazım

ayda 1 bazen 3 haftada 1 alıyorum ama sarkabiliyor da... 2 haftada 1 alsam hiçbir sıkıntım kalmaz ütülerimi bile yaptırırım zaten derli topluyuzdur eşim de ben de geldiğinde bi silip süpürüyor o kadar ama anahtarı verebileceğim kadar güvenilir biri bulamadım henüz her seferinde annemi çağırmaya da kıyamıyorum

canım hoşgeldin aramıza bebeğin hayırlı olsun biz burda çok keyifli vakit geçiriyoruz umarım sende eğlenirsin :)

haklısın zeynepcım yavas yavas alıstırmak lazım cunku gerckten cabuk yoruluo ınsan artık ılerleyen aylarda dahada zor olack ama benımkı eskı kafa bırazz sadece temızlık yaparken yardım edıoo yerlerı sılıoo fln okdarr yemege fln karısmıooo nasıl alıstırcam bılmıomm

hoşgeldin dharma; grubumuz gayet keyifli, bazen sırf sohbet bazen fikir danışma bazen psikolojik terapi ne istersen var :)

senin bebiş ne zaman olcak kısmetse?benim kilolarla başım dertte çok uyudum il aylarda ben aslında hareketiydim beden eğitimi öğretmeniyim..hareketsizlik ve uyku birleşince kilo kaçınılmaz oldu..23 haftalıkken 11 kilo aldım bakalım nolcakkk:)

canım ben iki hafta bir alıyorum ama yarım gün yani sabahtan öğlene kadar cumartesileri geliyo bende evde olmuş oluyorum ne kadar güvenli olursa olsun anahtar bırakamam ben heralde ya ..sık sık geldiği için yarım gün yetiyo bütün işleri hallediyo

DOĞUMA HAZIRLIK KURSU diye geçiyor. arkadaşım özel bir kurs var demişti onu araştırırken Acıbadem'in de kursu olduğunu gördüm. benim doktorum da Acıbadem'de olduğu için ücretsiz olacak ama dışardan da geliniyor sanırım.

nefes egzersizleri emzirme falan bir sürü konu var 6 hafta sürecek

benimki nisan sonu olacak teyzesi ama başlarda 4 mayısta demişti doktorum mayıs annelerine dahil oldum sonra da bırakmadım arkadaşlarımı =)
hareketsizlikle benim de başım dertte evimizin yanında kocaman park yürüyüş yolları fln var ama üşürüm diye bahane edip gitmiyorum :)

11 biraz fazla gibi ama boyun uzunsa ya da zayıf başladıysan anlaşılmıyor geçen hafta öğrendm kuzenim toplamda 23 kilo almış çok şaşırdım hiç belli olmuyordu

ama yine de dikkat et bebişin sağlıklı olamsı yeterli alınca vermek de zor ama ekmeği şekeri falan kesebilirsin

ben 4 kilo aldım, ilk 3 ayda verdiğimle beraber 7 ilo oluyor ama 60la başlamıştım 64 oldum bebiş de en son 500grama yakındı
nerdeyse hiç ekmek yemiyorum hatta bazen doymadan aklkyıorum sofradan yemekleri silip süpürsem de, iyi oluyor üstüne ceviz meyve fln yemeye bahane oluyor

hoşgeldin canım...mutlu ve sağlıklı hamilelikler diliyorum, umarım hayırlısıyla kavuşursun oğluna...

iyi aksamlar herkesee bebıslerımızle saglıklı ve huzurlu yıllar dılıyorum mayısada ne kaldıkı surda:):)

valla boyum uzun evet 1.75 ama aslında tek derdim sağlık problem,i çıkartmaması onun dışın da veririm zaten ondan endişem yok.

ekmek yemiyorum ki hiç tatlıylada aram yok.meyve çok tüketiyorum..

birde hiç bulantım olmadı iştahım hep iiyiydii..hep uyudum zaten hareketsizlikten kaynaklıı..sen tam olarak kaçıncı haftadasın acaba?

herkese iyi akşamlar kızlar.bugün bi tatlıya acaip aşerdim. hatta iki gündür aşeriyodum.bugün çarşıyı altüst ettim tam 3 tur hiç bi yerde yok.en son bi yerde buldum muradıma erdim:)) benim pıtırcık onu yiyene kadar hiç hareket etmemişti bugün. tatlıyı yedikten sonra kudurdu yine yavrum için çarşıyı talan ettim (ADI ONA TADI BANA) :))))

zeynepYUS+, kelebeklerim0407, kibela24, babymerve, dharma33, mfalcon, esrayhan
TOPİCİ TAKİP EDEN HERKESLERE İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUMM BİZİM İŞTEN ÇIKMA VAKTİMİZ GELDİ YARIN GÖRÜŞÜRÜZ KALIN SAĞLICAKLAA :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…