2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

esraayhan ne guzelll bırsuru yetenegın merakın varrr ben hıc anlamam böle seylerden keçelerden yapılan seylere bayıldım yaa bende istiyorummmm

merhabalar,
uzun uzun yazılanları okudum. grubun maşallahı var, ne güzel katılım çok.
eskişehire detaylı ultrasona gidecektim ya, afyondayım ben. gideceğim gün çok kar yağdı. yola çıkamadık. o hafta göremedik oğluşumuzu.sonraki hafta izmire gidip detaylıya girdim. çok duygulandım ya. hala detaylıya gitmeyen varsa ve imkanları da varsa mutlaka gitsinler. hem içi rahat ediyor insanın hem de ufaklığın her şeyini uzun uzun görebiliyorsun.
benim kansızlık sıkıntım da olmuştu. çok şükür hiç olumsuz etkilememiş bebişim.

erkek ismi araştıran arkadaşlardan "aras" bence cok güzel. benim yeğenimin adı o yüzden koyamıyorum. ben de "anıl" düşünüyorum. ne dersiniz. bir de "doruk". isim bulma işi hem cok zevkli hem de zormuş. biz erkek olursa ben kız olursa eşim koyacak diye baştan anlaştık. şimdi tüm sorumluluk bende.

park yatak ve puset için önerebileceğiniz internet sitesi ve marka varmı. internetten almak ne kadar mantıklı ona da karar veremedim.
hangi siteleri inceliyorsunuz. afyonda çok çeşit yok ben de internete yöneldim.

kızlar şimdi doğuma hazırlık forumunda okudum kraftın sallanan park yatağından bi kadıncağız illallah demiş çok gıcır gucur ses çıkartıyomuş çocuğunu hiç uyutamıyomuş filan sallanmayan modellerini tercih edin diyorlar park yatak alacaklara duyruluuuuuuur

esraayhan ne guzelll bırsuru yetenegın merakın varrr ben hıc anlamam böle seylerden keçelerden yapılan seylere bayıldım yaa bende istiyorummmm

sağoll canım valla şimdi sen deyince ampul yandı eve çıkınca çok güzel bir iş sahası olabilir bu benim için , hem parada lazım

Son düzenleme:

canım öncelikle başın sağolsun çok duygulandım.rabbim sabır versin.ben rüyada görülen isimlerin koyulması gerektiğini duymuştum ki bence de böyle güzel bir rüya görmüşsen kesinlikle erkek olacaksa YUSUF koy ben senin yerinde olsaydım koyardım.çok çok çok güzel bi rüyaymış....

canım öncelikle başın sağolsun çok duygulandım.rabbim sabır versin.ben rüyada görülen isimlerin koyulması gerektiğini duymuştum ki bence de böyle güzel bir rüya görmüşsen kesinlikle erkek olacaksa YUSUF koy ben senin yerinde olsaydım koyardım.çok çok çok güzel bi rüyaymış....

sevgili mayıs anneleri bir süredir giremiyordum umarım tüm annişler ve bebişleri iyidir geçmişi okumak saatlerimi alır heralde inşallah yeni yıl hepimize sağlık,mutluluk, para ve bebişlerimizi getirir

hastane kendi veriyordur sanırım ama evde de ikram etmek isterim ben sonuçta herkes hastaneye gelemez ki

sağol canım bilgi için bende park yatak almayı düşünüyorum

Bayanlar hepinize selam...

Güzel haberlerinizi işlerden fırsat buldukça ara ara okumaya çalışıyorum ama yılsonu ve yılbaşı yoğunluğu derken yetişemiyorum hepsine...

Normalde yılbaşıları dışarıda kutlamayı sevmesemde her sene bir şekilde kendimizi biyerlerde buluyorduk, bu sene hamilelikten dolayı eşim biraz acıdı bana sanırım ve ailecek evde kutlamamızı yaptık... Benim içinde iyi oldu...

Uzun zamandır yazamadığımdan neleri söyeleceğimi hatırlayamıyorum tam olarak... Mesela normal doğum istediğimden dolayı kolay olsun çok zorlanmıyayım diye Hamilelik Yogasına başladım. Haftada 2 gün gidiyorum... İlk gittiğim gün 39 haftalık hamile biri vardı hareketleri yaparken her an doğurucak diye korktum ama gayet güzel yaptı valla. Herhalde bu hafta görmem doğurmuştur diye düşünüyorum :)

Bunun haricinde oda araştırmalarımız devam ediyor. Bu haftasonu İstanbul Modoko'ya gideceğiz umaraım güzel aklımıza yatacak birşeyler buluruz zira çok fazla dolanmak istemiyorum kafam daha çok karışıyor.

Hepinizin bahsettiği kasık ağrıları bende de devam ediyor özellikle sağ tarafta bazen yürümeyi zorlaştıracak kadar...

Detaylı ultrason içinde 9 Ocak akşamına randevumuz var o zamana kadar heyecanla bekliyorum oğlumu göreceğim için 2 haftadan fazla oldu son görüşüm.

Bu arada ben halen hareketlerini hissetmeye başlamadım. 20. haftaya kadar yolu var diyorlar ama hissedenleri okudukça o günler gelsin diye çok sabırsızlanıyorum.

kızlar bız sımdık cıkıozz yarın ıse gelmıcezzz ablamın oğlusuna bakmam gerekıo yarın ablamın baska yere tayını cıktııı yrn gıdıoo ve annemın dayısını kaybettık maleseff yıgenıme bakmak bana kaldııı hepınızı öpüyorummm kendınıze ve bebıslere ıyı bakınnn.... buyuklerınızın kıymetını bılınnn... amcanız dayınız kım varsa onlara daha bı sıkı sarılınn....

canım sen dogumdan sonra ısımı bırakıosun calısmayacak mısın hıc bebıs olunca?

yok canım doğumdan sonra değil, haftaya son benim sözleşmem bitiyo... bi arkadaşım doğum iznine ayrıldığında onun yerine girmiştim, o döndü, ondan sonrada başka bi kız çıktı doğumiznine, o yüzden benim sözleşme uzamıştı, ama 10 gün sonra oda geliyo, kadroda yer olmadığından çıkıcam malesef...

hamilelilk yogası mı ne güzel yaa bende gitmek istiyorum ama uygun bir şey bulamadım zamanım uymaz diye düşünüyorum .. sen nerede gidiyorsun canım

bu arada Ataşehir memorial hastanesinde hamilelik yogası ücretsiz veriliyormuş yakın olan arkadaşlar var ise tercih edebilirler ...

merak etme canım az kaldı sende çok yakında hissedrsin,,benim ya 19 ya 20 haftadaydı ilk... yalnız bugün ilk defa bi tekme attıki, kolum karnımın üstündeydi, koluma vurdu resmen,,akşama eşime dinletmek için sabırsızlanıyorum...

güle güle canım başın sağolsun, bahsettiğin amca değil heralde bu başkası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…