http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...bebislerinize-nerden-kiyafet-aliyorsunuz.html
ayrıca ben şöyle bi topic açmıştım.siz burda mı yazıyorsunuz paylaşıyorsunuz aldığınızı şeyleri?
siyahlale benim iki erkek kardeşim var birinin adı muhammed enes diğeri taha :) taha ismini ben koydum vede bayılıyorumm :)
esraayhan ne guzelll bırsuru yetenegın merakın varrr ben hıc anlamam böle seylerden keçelerden yapılan seylere bayıldım yaa bende istiyorummmm
Kızlar dün gece rüyamda rahmetli babamı gördüm. Kaybedeli 29 ay oldu ve çok düşkündük birbirimize.uzun zamandırda görmüyordum rüyamda...
Rüyamda bi koltuğa oturmuş sürekli gülüyor. ben ordan geçerken görüyorum babam bu diye bağırıyorum oda bana hemen kollarını açıyor. Ben koşuyorum sarılıyoruz. Sonra baba oğlum olacak diyorum şaşırıyor oğlun mu olacak diye tepki veriyor (bir kere daha görmüştüm rüyamda bana kızın olacak kızım demişti ) sonra baba adını da metehan koyucaz dedim ( ki gerçekte koyacağız değişmezse) neden yusuf koymuyorsunuz? dedi bana...
Sizce ne demek istedi babam bana? O kadar güzel gülüyordu ki...
Kızlar dün gece rüyamda rahmetli babamı gördüm. Kaybedeli 29 ay oldu ve çok düşkündük birbirimize.uzun zamandırda görmüyordum rüyamda...
Rüyamda bi koltuğa oturmuş sürekli gülüyor. ben ordan geçerken görüyorum babam bu diye bağırıyorum oda bana hemen kollarını açıyor. Ben koşuyorum sarılıyoruz. Sonra baba oğlum olacak diyorum şaşırıyor oğlun mu olacak diye tepki veriyor (bir kere daha görmüştüm rüyamda bana kızın olacak kızım demişti ) sonra baba adını da metehan koyucaz dedim ( ki gerçekte koyacağız değişmezse) neden yusuf koymuyorsunuz? dedi bana...
Sizce ne demek istedi babam bana? O kadar güzel gülüyordu ki...
sağoll canım valla şimdi sen deyince ampul yandıeve çıkınca çok güzel bir iş sahası olabilir bu benim için , hem parada lazım
http://www.lohusashop.com/shop/products/img041v.jpg
https://www.lohusashop.com/shop/products/polarkisa.jpg
kızlar benim pijamamm ve sabahlığımmm nasılll rengi daha tatlı bi mavi resimde biraz koyu çıkmış bide sabahlığın pembe olan çizgileri mavi aslında pijamalyla takım yanii :)
Kızlar bugün bi arkadaşım doğum yaptı.. benimde detaylım vardı.. oda aynı hastanede.. denk geldi yani. Ziyarete girdim.. maşallah ikisi de çok iyi..
Bize loğusa şerbeti ikram ettiler.. bide bebek şekeri verdiler. Sizde ziyarete gelenlere loğusa şerbeti vermeyi düşünüyor musunuz? Yada başka bişey ikram etmeyi filan?
kızlar şimdi doğuma hazırlık forumunda okudum kraftın sallanan park yatağından bi kadıncağız illallah demiş çok gıcır gucur ses çıkartıyomuş çocuğunu hiç uyutamıyomuş filan sallanmayan modellerini tercih edin diyorlar park yatak alacaklara duyruluuuuuuur
canım sen dogumdan sonra ısımı bırakıosun calısmayacak mısın hıc bebıs olunca?
Bayanlar hepinize selam...
Güzel haberlerinizi işlerden fırsat buldukça ara ara okumaya çalışıyorum ama yılsonu ve yılbaşı yoğunluğu derken yetişemiyorum hepsine...
Normalde yılbaşıları dışarıda kutlamayı sevmesemde her sene bir şekilde kendimizi biyerlerde buluyorduk, bu sene hamilelikten dolayı eşim biraz acıdı bana sanırım ve ailecek evde kutlamamızı yaptık... Benim içinde iyi oldu...
Uzun zamandır yazamadığımdan neleri söyeleceğimi hatırlayamıyorum tam olarak... Mesela normal doğum istediğimden dolayı kolay olsun çok zorlanmıyayım diye Hamilelik Yogasına başladım. Haftada 2 gün gidiyorum... İlk gittiğim gün 39 haftalık hamile biri vardı hareketleri yaparken her an doğurucak diye korktum ama gayet güzel yaptı valla. Herhalde bu hafta görmem doğurmuştur diye düşünüyorum :)
Bunun haricinde oda araştırmalarımız devam ediyor. Bu haftasonu İstanbul Modoko'ya gideceğiz umaraım güzel aklımıza yatacak birşeyler buluruz zira çok fazla dolanmak istemiyorum kafam daha çok karışıyor.
Hepinizin bahsettiği kasık ağrıları bende de devam ediyor özellikle sağ tarafta bazen yürümeyi zorlaştıracak kadar...
Detaylı ultrason içinde 9 Ocak akşamına randevumuz var o zamana kadar heyecanla bekliyorum oğlumu göreceğim için 2 haftadan fazla oldu son görüşüm.
Bu arada ben halen hareketlerini hissetmeye başlamadım. 20. haftaya kadar yolu var diyorlar ama hissedenleri okudukça o günler gelsin diye çok sabırsızlanıyorum.
merak etme canım az kaldı sende çok yakında hissedrsin,,benim ya 19 ya 20 haftadaydı ilk... yalnız bugün ilk defa bi tekme attıki, kolum karnımın üstündeydi, koluma vurdu resmen,,akşama eşime dinletmek için sabırsızlanıyorum...Bayanlar hepinize selam...
Güzel haberlerinizi işlerden fırsat buldukça ara ara okumaya çalışıyorum ama yılsonu ve yılbaşı yoğunluğu derken yetişemiyorum hepsine...
Normalde yılbaşıları dışarıda kutlamayı sevmesemde her sene bir şekilde kendimizi biyerlerde buluyorduk, bu sene hamilelikten dolayı eşim biraz acıdı bana sanırım ve ailecek evde kutlamamızı yaptık... Benim içinde iyi oldu...
Uzun zamandır yazamadığımdan neleri söyeleceğimi hatırlayamıyorum tam olarak... Mesela normal doğum istediğimden dolayı kolay olsun çok zorlanmıyayım diye Hamilelik Yogasına başladım. Haftada 2 gün gidiyorum... İlk gittiğim gün 39 haftalık hamile biri vardı hareketleri yaparken her an doğurucak diye korktum ama gayet güzel yaptı valla. Herhalde bu hafta görmem doğurmuştur diye düşünüyorum :)
Bunun haricinde oda araştırmalarımız devam ediyor. Bu haftasonu İstanbul Modoko'ya gideceğiz umaraım güzel aklımıza yatacak birşeyler buluruz zira çok fazla dolanmak istemiyorum kafam daha çok karışıyor.
Hepinizin bahsettiği kasık ağrıları bende de devam ediyor özellikle sağ tarafta bazen yürümeyi zorlaştıracak kadar...
Detaylı ultrason içinde 9 Ocak akşamına randevumuz var o zamana kadar heyecanla bekliyorum oğlumu göreceğim için 2 haftadan fazla oldu son görüşüm.
Bu arada ben halen hareketlerini hissetmeye başlamadım. 20. haftaya kadar yolu var diyorlar ama hissedenleri okudukça o günler gelsin diye çok sabırsızlanıyorum.
kızlar bız sımdık cıkıozz yarın ıse gelmıcezzz ablamın oğlusuna bakmam gerekıo yarın ablamın baska yere tayını cıktııı yrn gıdıoo ve annemın dayısını kaybettık maleseff yıgenıme bakmak bana kaldııı hepınızı öpüyorummm kendınıze ve bebıslere ıyı bakınnn.... buyuklerınızın kıymetını bılınnn... amcanız dayınız kım varsa onlara daha bı sıkı sarılınn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?