arkadaşlarım benim vücutumda kırmızı kırmızı lekeler çıktı.ilk başat kaşınmıyordu ama şimdi kaşınıyor ve yayılıyor.sağlık ocağındaki doktora gösterdim tam bişey demedi alerji olabilir dedi.sizde oldu böyle bişey.yaşayan varsa cevap yazsın lütfen çok korkuyırum((
Benim ilk hamileliğimde olmuştu. Göbeğimim tamamı ve kolumum iç kısımları tamamen kıpkırmızıydı ve çok kaşınıyordu. Kadın doğum uzmanım uyuz olmuş olabilirsin diye beni hemen dermatoloğa yollamıştı :)
Elini sürememişti bana korkmuştu
Dermatoloğa uyuz mu oldum ben diye gittiğimde kadın güldü ve bişeyin yok sadece alerjik dedi. Son zamanlarda kullandığım kozmetik bi ürün olup olmadığını sordu.
Ben de o ara kakao yağı sürüyodum göbeğime çatlamaım diye. O alerji yapmış meğersem. Alerji şurubu vermişti. Onu kullanınca da geçmişti. Ondan sonra da göbeğime hiçbişey süremedim.
Ama yine de fazla çatlamadım Allah'tan.
kakao yağını bende kullanıyorum ama Allahtan oyle bişey olmadı, olsaydı baştan olurdu heralde dimi....
kızlar bende çatlamamak için bebe yağı kullanıyorum. çok kaşınıyor karnımı ve göğüslerim,
acaba çatlamış olsaydım şimdi belli olurmuydu yoksa sonradan mı çıkıyor ortaya. şunda çatlayan bi yanım yok. inş.. olmaz..
kızlar moralım bozuk bugun hastaneye gidip bebeğimin cinsiyetini öğrenecektim ssk olmadığı için ücretliye gidiyorum.eşim hastane paramı aldı sonra gidersin diye adamın umrunda değil anlaşılan ben doğurmaya gidicem hastaneye hamile kaldım kalalı bir kez gittim.insanın eşinde bebeğe karşı heves olmayınca benımde duygularım kırılıyor bu sefer keşke hamile kalmasaydın diyorum.
bende size bişey danışmak istiyorum.normalde hiç hoşlanmam ama bu aralar bebeişin ismini murat(eşimin adı)emir mi koysam die içimden geçiyo.annemde o ne öyle ölmüş gb dedi.malum burasıda terör bölgesi ya içim cız etti.ama koymak da istiyorum.arada kaldım
zeynepcim bak bende bunları çok beğenmiştim daha önceki araştırmalarımda, 10 gün sonra işten çıkınca Allahın izniyle bende başlıcam böyle şeylere, arkalarına birer mıknatıs, alsana şirinmi şirin dolap süsü....
Eki Görüntüle 320196 Eki Görüntüle 320197 Eki Görüntüle 320198 Eki Görüntüle 320199 Eki Görüntüle 320200 Eki Görüntüle 320201 Eki Görüntüle 320202 Eki Görüntüle 320204
canim acikcasi bende beden konusunda kararsiz kaliyorum ama dogumdan sonra hemen gobek gitmedigi icin buyuk beden almakta fayda var ,malum kilolarda henuz uzerimizde olacak valla gobek ilk bi hafta icinde nerdeyse 6-7 aylik gibi oluyor ,hem genis oldumu oturup kalkarken rahat ederiz ben 4 tane alirim sanirim belki daha cok hastanede kalma surem uzun olur sezeryan olucam cunku:97:[/QUO
canım bende şimdilik bi tane var sabahlığıyla beraber takım sabahlığı polardan gibi hatta çok şirin bişi kadeşim almış hediye , iki tane dada pijama tarzında alıyım diyorum bi tanede eşofman takımı şeklinde hastaneden çıkarken eve geçerken filan o tarz iyi olabilir toplamda 4 takım yapıyo az mı ki acaba bide eve gelincede giden gelen çok olur bizde
4 az değil canım bence
ben bir tane sıcak olmak için kalın, bir tane şık pijama gecelik takımı -evde giymek için-, bir tane hastanede giymek için takım (kan lekesi fln olabilir diye korkuyorum kimin doğumuna gittiyse hep leke vardı) bir tane de hastaneden çıkışa eşofman takımı alacağım
sağoll canım valla şimdi sen deyince ampul yandıeve çıkınca çok güzel bir iş sahası olabilir bu benim için , hem parada lazım
hç arada kalma bence çok güzel olur
ben de eşimin adını koymayı istiyordum bir adı onunki olsun bir adı da başka ama eşimle ciddi ciddi paylaşmadım henüz bi de ben de acayip bir duygu oluştu bebekten sonra eşimle yeterince ilgilenemeyeceğim için bu aralar çok düştüm üstüne bebeğe birşeyler alırken ona da alıyorum fln ismi sadece eşimde kalsın tek olsun gibi bir düşünceye de kapılmadım değil
off ghala işyerindeyim ve kocacımı özledim
büyüklerin ısrarcı olması tabi ki saçma ama bulduğunuz isimler de çok hoş
hani bazı büyüklerin ismi çok eski söylemesi bile zor oluyor o zaman daha kötü ama sizinkilerin isimleri gayet güzel bence
faruk ismini de çok beğeniyorum bugün kafamda o var eşime bir sorayım bakalım
Eki Görüntüle 320627 Eki Görüntüle 320628
arkadaşlar örgü oyuncak (amigurumi ) duydunuz mu ben örüyordum bayada ördüm hem saglıklı oyuncak plastik içermiyor ..keçeden söz edince siz belki bunuda denersinizi diye paylaşıyorum
,aranızda ören var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?