2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Benim ilk hamileliğimde olmuştu. Göbeğimim tamamı ve kolumum iç kısımları tamamen kıpkırmızıydı ve çok kaşınıyordu. Kadın doğum uzmanım uyuz olmuş olabilirsin diye beni hemen dermatoloğa yollamıştı :)
Elini sürememişti bana korkmuştu
Dermatoloğa uyuz mu oldum ben diye gittiğimde kadın güldü ve bişeyin yok sadece alerjik dedi. Son zamanlarda kullandığım kozmetik bi ürün olup olmadığını sordu.
Ben de o ara kakao yağı sürüyodum göbeğime çatlamaım diye. O alerji yapmış meğersem. Alerji şurubu vermişti. Onu kullanınca da geçmişti. Ondan sonra da göbeğime hiçbişey süremedim.
Ama yine de fazla çatlamadım Allah'tan.

kakao yağını bende kullanıyorum ama Allahtan oyle bişey olmadı, olsaydı baştan olurdu heralde dimi....

kakao yağını bende kullanıyorum ama Allahtan oyle bişey olmadı, olsaydı baştan olurdu heralde dimi....

Evet olsa şimdiye olurdu endişelenme. Ben zaten alerjik bünyeli birisi olduğum için böyle şeyler genelde alerji yapıyo bende. Eğer öyle bi sorunuz yoksa bişi olmaz zaten.

kızlar bende çatlamamak için bebe yağı kullanıyorum. çok kaşınıyor karnımı ve göğüslerim,

acaba çatlamış olsaydım şimdi belli olurmuydu yoksa sonradan mı çıkıyor ortaya. şunda çatlayan bi yanım yok. inş.. olmaz..

onu bende çok merak ediyorum.. acaba çatlayan daha baştan kendini belli edermi? yoksa ileride de olabilir mi?

bide kızlar bu arada acıbadem yada international hospital e giden varsa onlarında ücretsiz doğumöa hazırlık kursları var.
ben haftaya gidicem kısmetse

Son düzenleme:
Ben de kakao yagini kullaniyorum suana kadar catlak görünmüyo ama bence dogumdan sonra belli olur catlayip catlamadigimiz bebek dogunca karin birdenbire iniyo cünkü balon gbi.insallah büzülmez göbüslerimiz

canım benim ya, pişmanlık duyması gereken sen değilsin sen Allah'ın bu güzel lütfunun tadını çıkar

eşin neden böyle yapıyor ilk bebekte de böyle miydi? acaba maddi bir sıkıntıda da seninle paylaşamıyor mu?

hç arada kalma bence çok güzel olur
ben de eşimin adını koymayı istiyordum bir adı onunki olsun bir adı da başka ama eşimle ciddi ciddi paylaşmadım henüz bi de ben de acayip bir duygu oluştu bebekten sonra eşimle yeterince ilgilenemeyeceğim için bu aralar çok düştüm üstüne bebeğe birşeyler alırken ona da alıyorum fln ismi sadece eşimde kalsın tek olsun gibi bir düşünceye de kapılmadım değil
off ghala işyerindeyim ve kocacımı özledim

ay bayıldım bayıldım çok güzeller hemen kaydettim keçelerim de yola çıkmış bir an önce başlayasım var!! aslında biraraya gelip yapsak ne güzel olur bursalı baaayanlar

tatlım garip bi psikoloji burası terör bölgesi eşim polis annemde ölmüş gb falan deyince:2:

teşkkürler ya faruk benim babamın adı.Anlamı 1. Haklıyı-haksızı ayırmakta güçlü olan. 2. Doğruyu yanlıştan ayıran. 3. Keskin. - Hz. Ömer'in lakabı; haklıyı haksızdan ayırederek adaleti tam yerine getirmekte ün kazandığı için "Faruk" kelimesiyle adlandırılmıştır.Bence de gayet hoş:)artık benimsedim göbüşümü ali faruk diye seviyorum:)

arkadaşlar örgü oyuncak (amigurumi ) duydunuz mu ben örüyordum bayada ördüm hem saglıklı oyuncak plastik içermiyor ..keçeden söz edince siz belki bunuda denersinizi diye paylaşıyorum
,aranızda ören var mı???

sevgili duduu isimini bence eşinin adını koyma annen haklı bence başka güzel isimlerde var yaw ne kadar aşıkın be kocana bölee :)))

Kızzlar Günaydınn ,
Nasılsınız bakalımm bugun ? Ya bu sabah beyaz bi gömleğim vardı üzerime oturan artık yokk çünkü olmadı ya göğüslerimden dolayı :) gülsem mi ağlasam mı bilemedim :)) bide herkes bugünler iyi günlerin diyo Alllah sonumuzu hayır etsin hepimizin ne diyim walla :)

kızlar hepinize günaydınnnn :)

ekins bende de aynı problem var canım.. hiç bişeyin düğmesi kapanmaıyor

bu arada gece abuk subuk rüyalar görüyorum ya.. güya bebeğim yokmuş artık.. bi kalktım hemen elim göbeğime gitti.
nerdeyse ağlıcaktım
sizde böyle rüyalar görüyormusunuz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…