- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
bu arada kizlar benim doktor bu hafta ici seker yuklemesini yaptirmami soyledi biraz erken gibi geldi ama bakalim yarin yaptiricam,size soyledimi ne zaman yaptiracaginizi doktorunuz:44:
merya canım bebişi hissettinmi hiç ?
hadi canım inşallah. bide bnimki biraz baktıktan sonra 3'lü yaptırdın mı diye sormasın mı ben başladım titremeye... bişey mi var diyorum söylicem diyo salak sonunda gayet iyi dedi ama 10 dk gel de bana sor yaniii.. böylelerini çalıştırmıcaksın aslında...
bu arada kizlar benim doktor bu hafta ici seker yuklemesini yaptirmami soyledi biraz erken gibi geldi ama bakalim yarin yaptiricam,size soyledimi ne zaman yaptiracaginizi doktorunuz:44:
slm kızlar ve sevgili bebişleri
bizde doktordan geldik yeni cok şükür herşey yolunda
bebişim bacaklarını kapatmıştı yine dr emin değilim ama kıza benziyor dedi :))
bende başından beridir kız hissediyorum :))
23 haftalık cıktı
şeker yüklememiz oldu 137 cıktı normal dedi dr:))
ben ilaçları bırakmıştım kan demir doktordan tahlillerimi istedim cok şükür herşey normal dedi kanım demirim iyi cıktı :))
31 ocakta tekrar gel dedi daha detaylı bakılacak dedi
kızlar ben her sabah dut pekmezi yiyorum 1 yemek kaşıgı kadar kanım cok iyi cıktı tafsiye ederim ilaç kullanacagımıza doğal beslenelim...
bizde havadisler böyle şimdilik :)))
slm kızlar ve sevgili bebişleri
bizde doktordan geldik yeni cok şükür herşey yolunda
bebişim bacaklarını kapatmıştı yine dr emin değilim ama kıza benziyor dedi :))
bende başından beridir kız hissediyorum :))
23 haftalık cıktı
şeker yüklememiz oldu 137 cıktı normal dedi dr:))
ben ilaçları bırakmıştım kan demir doktordan tahlillerimi istedim cok şükür herşey normal dedi kanım demirim iyi cıktı :))
31 ocakta tekrar gel dedi daha detaylı bakılacak dedi
kızlar ben her sabah dut pekmezi yiyorum 1 yemek kaşıgı kadar kanım cok iyi cıktı tafsiye ederim ilaç kullanacagımıza doğal beslenelim...
bizde havadisler böyle şimdilik :)))
merhaba kızlar.bebeğinize aılşverişe başladınızmı.
ber bir iki parça kıyafet aldım ama diğer şeylere
bebek arabası yatağı vb. şeyleri yavaş yavaş
almak istiyorum sizler ne yapıyorsunuz.birde ürünlerde gerek mağaza gerek internette olan indirimleri
paylaşırsak çok sevinirim.
merhaba kızlar.bebeğinize aılşverişe başladınızmı.
ber bir iki parça kıyafet aldım ama diğer şeylere
bebek arabası yatağı vb. şeyleri yavaş yavaş
almak istiyorum sizler ne yapıyorsunuz.birde ürünlerde gerek mağaza gerek internette olan indirimleri
paylaşırsak çok sevinirim.
kizlar dut surubuyla dut pekmezi farkli dimi?belkide cok sacma gelecek ama ben aradaki farki bilmiyorum.kayinvalidem birsey verdi dut surubu dedi.dutu sekerle kaynatip siseye doldurdu.bunu bardaga bi parmak koy ustune su ekle dedi.benim aklima takilan pekmezde ayni sekilde yapilmiyor mu?ben acaba dut surubu icsem olur mu
kizlar ocak anneleri bir normal dogum videosu linki paylasmislar ,bende onlardan aldim,cok guzel kolay dogum yapiyor cokta duygusal dogar dogmaz emziriyor buyrun izleyin Parto natural en una clínica en Chile - YouTube
kizlar ocak anneleri bir normal dogum videosu linki paylasmislar ,bende onlardan aldim,cok guzel kolay dogum yapiyor cokta duygusal dogar dogmaz emziriyor buyrun izleyin Parto natural en una clínica en Chile - YouTube
kizlar dut surubuyla dut pekmezi farkli dimi?belkide cok sacma gelecek ama ben aradaki farki bilmiyorum.kayinvalidem birsey verdi dut surubu dedi.dutu sekerle kaynatip siseye doldurdu.bunu bardaga bi parmak koy ustune su ekle dedi.benim aklima takilan pekmezde ayni sekilde yapilmiyor mu?ben acaba dut surubu icsem olur mu
kızlar hastaneden geliyorum sonunda öğrendim bebeğimi oğlum olucak nasipse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?