2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bu arada kizlar benim doktor bu hafta ici seker yuklemesini yaptirmami soyledi biraz erken gibi geldi ama bakalim yarin yaptiricam,size soyledimi ne zaman yaptiracaginizi doktorunuz:44:

canım benim dr 24. hafta gel dedi bana...ben 24+2 de gidicem..

hayatbayramolsa yemekteydim canım ama ben gelene kadar bakmış arkadaşlar :))

kelebeklerim banada 20. haftamda yaptı şeker yüklemesini banada erken gibi gelmişti :S

tostii kız bencede senin ki çok nazlandı :))bu arada ilaçlarını niye bırakmıştın ?? bende düzgün içemiyorum hatta içmiyorum gibi kan ve vitamini acaba yanlış mı yapıyorum ama herşeyden yiyip içiyorum kendimide çok iyi hissediyorum doktorumada söleyemiyorum içmiyorum diye kan hapı bende çok yan etki yaptı

merya canım bebişi hissettinmi hiç ?

ya canım anlamıyorum ki ben. bu konuda kafayı yicem artık. bazen içimde acaip bi kaşıntı oluo bazen bağırsak hareketlei gibi birşey. ama kızların anlattığı gibi bi tekme henüz hiç yemedim yada ben anlayamıyorum... sen hissediyo musun?

kesinlikle ya...hasta psikolojisi diye bişey var....

bu arada kizlar benim doktor bu hafta ici seker yuklemesini yaptirmami soyledi biraz erken gibi geldi ama bakalim yarin yaptiricam,size soyledimi ne zaman yaptiracaginizi doktorunuz:44:

23 ocakta olacak benim...23 haftama denk geliyor....

tosticim gözün aydın bebeğin iyimiş şükür...bende her gün dut pekmezi yiyorum her gün iyi kan yapıyo dediler o günden bu yana hep yiyorum

gözünaydın canım çok şükür hepsi iyiymiş.ben de arada yiyorum dut pekmezini.her gün yemeye çalışcam artık..

merhaba kızlar.bebeğinize aılşverişe başladınızmı.
ber bir iki parça kıyafet aldım ama diğer şeylere
bebek arabası yatağı vb. şeyleri yavaş yavaş
almak istiyorum sizler ne yapıyorsunuz.birde ürünlerde gerek mağaza gerek internette olan indirimleri
paylaşırsak çok sevinirim.

kizlar dut surubuyla dut pekmezi farkli dimi?belkide cok sacma gelecek ama ben aradaki farki bilmiyorum.kayinvalidem birsey verdi dut surubu dedi.dutu sekerle kaynatip siseye doldurdu.bunu bardaga bi parmak koy ustune su ekle dedi.benim aklima takilan pekmezde ayni sekilde yapilmiyor mu?ben acaba dut surubu icsem olur mu

canım dediğin gibi artık yavaş yavaş
bebeişlerin alışverişlerini yapıyoruz
hayırlısıyla allah kucağımıza almayı
nasip eder inşallah gerçekten çook
güzel oluyo onlara alışveriş yapınca

selam canım biz kıyafet işini baya hafiflettik , beşiğini aldık bi bebek odası kaldı onuda en geç önümüzdeki ay başı siparişini vericez son zamana bişey bırakmak istemiyorum şuan kanz da ve chicco da indirim var baya bişey stokladık biz :)

Canım onlar aynı şeyler değiller. Dut şurubu çok güzel olur, hele yazın içine 1-2 kalıp buzla şerbet olarak içilir. Dut pekmezi bildiğin üzüm pekmezi gibi tüketilir. Biz Antakya'da eskiden misafirlere yazın dut şurubu ikram ederdik.

yok canım şurup dediği şerbet gibi bişeydir.pekmez çok daha aşamalı yapılıyo çook kaynatılıyo süzülüyo çok zor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…