kızlar hastaneden geliyorum sonunda öğrendim bebeğimi oğlum olucak nasipse
ohh erkekler bi kişi daha arttı hayırlı olsun canım:)
kızlar hastaneden geliyorum sonunda öğrendim bebeğimi oğlum olucak nasipse.
arkadaşlar doktor 11+3 de biz sormadan hayırlı olsun erkek bebek geliyor dedi.14+3 de %80-90 erkek bebek dedi 17+3 de ise kordondan göremedim dedi.Ben bişeyler alıcaktım tüh diyince sen al al dedi bana.size ultrason görüntüsü yolluyorum bana fikirleriniz söylerseniz çok sevinirim :) Yalnız görüntüyü ekleyemiyorum :)bana yardımcı olabilir misiniz?
slm kızlar ve sevgili bebişleri
bizde doktordan geldik yeni cok şükür herşey yolunda
bebişim bacaklarını kapatmıştı yine dr emin değilim ama kıza benziyor dedi :))
bende başından beridir kız hissediyorum :))
23 haftalık cıktı
şeker yüklememiz oldu 137 cıktı normal dedi dr:))
ben ilaçları bırakmıştım kan demir doktordan tahlillerimi istedim cok şükür herşey normal dedi kanım demirim iyi cıktı :))
31 ocakta tekrar gel dedi daha detaylı bakılacak dedi
kızlar ben her sabah dut pekmezi yiyorum 1 yemek kaşıgı kadar kanım cok iyi cıktı tafsiye ederim ilaç kullanacagımıza doğal beslenelim...
bizde havadisler böyle şimdilik :)))
teşekkürler kızlar adını çok evvelden belirlemiştim kızımın adını babası koymuştu. erkek olursa ben koyucam demiştim.berat olucak kısmetse.sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum.
Kızlar ya şu aralar bebek odalarını araştırıyorum hep yok duvarları nasıl olmalı yok aksesuarları filan geceleri gözümü kapatıyorum gözümün önüne geliyo :))
hiç üzülme canım mutlaka işe yarar iğneler ve kalınlaşır rahmin, Allahın izniyle bişeycik olmaz bebeğine, ya evet erken doğumla doğrrudan ilgisi var doktorumda oyle ima etmişti ama açıkça erken doğum riskin var demedi, belkide progestanın bana iyi geleceğini bildiği için beni evhamlandırmak istememiştir, sende oyle düşün doktorun bunu sana tedbir olarak söylemiştir... yalnız erken doğum riski olduğunda ilişkiyi yasaklıyolar, ondan bahsettimi doktorun??evet canım bahsettiğin banada yapılan sey bakalım canım ben iğneye baslıom bugün haftada bir defa seklinde devam etcem 15 gün sonra kontrole gitcem bakalım ne olcak benmde artar inşallh kalınlığı doktorun peki bu kalınlık için ne dio erekn doğum falan seklinde bişey söylüyormu
hadi gözün aydın canım şekeride atlattın, seninki kız gibi geliyo banada, bence sen ona artık kızım diye seslenmeye başla... ölçülerini sormadınmı kızınınslm kızlar ve sevgili bebişleri
bizde doktordan geldik yeni cok şükür herşey yolunda
bebişim bacaklarını kapatmıştı yine dr emin değilim ama kıza benziyor dedi :))
bende başından beridir kız hissediyorum :))
23 haftalık cıktı
şeker yüklememiz oldu 137 cıktı normal dedi dr:))
ben ilaçları bırakmıştım kan demir doktordan tahlillerimi istedim cok şükür herşey normal dedi kanım demirim iyi cıktı :))
31 ocakta tekrar gel dedi daha detaylı bakılacak dedi
kızlar ben her sabah dut pekmezi yiyorum 1 yemek kaşıgı kadar kanım cok iyi cıktı tafsiye ederim ilaç kullanacagımıza doğal beslenelim...
bizde havadisler böyle şimdilik :)))
gözünaydın canım sonunda öğrnedin sende, sağlıklı haberini aldın ya en önemlisi o aslında....kızlar hastaneden geliyorum sonunda öğrendim bebeğimi oğlum olucak nasipse.
Kızlar ya şu aralar bebek odalarını araştırıyorum hep yok duvarları nasıl olmalı yok aksesuarları filan geceleri gözümü kapatıyorum gözümün önüne geliyo :))
offf ekins beniim rüyalarıma giriyo o kadar düşünüyoz ki nasıl bişi olcak çok merak ediyom :)
aynen bende çok merak ediyorum ve sabırsızlanıyorum :))
rozbin geçmiş olsun canım , burda dişçiye giden arkadaşlar olmuştu ama kacıncı haftalarıydı inan hatırlayamıyorum bi dişçiye gidip dişçiyle görüşsen en sağlıklı sonucu alırsın hatta ben yerinde olsam bi iki dişçiyle görüşürdüm
Kimsenin dişi ağırmıyo galiba, ben ne yapcam ya. Diş yaptırabilir miyim bilen yok mu?
esracım istanbulda nerdeymiş bu fuarr ????? bizde gidelim olmazsa ya mantıklıymış yanii ben daha 2000 tl ye bi odaya bile rastlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?