2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar doktor 11+3 de biz sormadan hayırlı olsun erkek bebek geliyor dedi.14+3 de %80-90 erkek bebek dedi 17+3 de ise kordondan göremedim dedi.Ben bişeyler alıcaktım tüh diyince sen al al dedi bana.size ultrason görüntüsü yolluyorum bana fikirleriniz söylerseniz çok sevinirim :) Yalnız görüntüyü ekleyemiyorum :)bana yardımcı olabilir misiniz?

canım mesaja cvp yazacağın yerin altında eklenti ekle diye bi yer var oraya gir dosyayı seç işaretleyip bitir yap

gozun aydin canim,benim seker yuklememde yarin olacak,ne guzel degerlerin normal cikmis benim kan hep dusuk cikiyor,bizim fistiklar utangac olucak galiba kapatip duruyorlar

teşekkürler kızlar adını çok evvelden belirlemiştim kızımın adını babası koymuştu. erkek olursa ben koyucam demiştim.berat olucak kısmetse.sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum.

Kızlar ya şu aralar bebek odalarını araştırıyorum hep yok duvarları nasıl olmalı yok aksesuarları filan geceleri gözümü kapatıyorum gözümün önüne geliyo :))

Kızlar ya şu aralar bebek odalarını araştırıyorum hep yok duvarları nasıl olmalı yok aksesuarları filan geceleri gözümü kapatıyorum gözümün önüne geliyo :))

offf ekins beniim rüyalarıma giriyo o kadar düşünüyoz ki nasıl bişi olcak çok merak ediyom :)

hiç üzülme canım mutlaka işe yarar iğneler ve kalınlaşır rahmin, Allahın izniyle bişeycik olmaz bebeğine, ya evet erken doğumla doğrrudan ilgisi var doktorumda oyle ima etmişti ama açıkça erken doğum riskin var demedi, belkide progestanın bana iyi geleceğini bildiği için beni evhamlandırmak istememiştir, sende oyle düşün doktorun bunu sana tedbir olarak söylemiştir... yalnız erken doğum riski olduğunda ilişkiyi yasaklıyolar, ondan bahsettimi doktorun??
hadi gözün aydın canım şekeride atlattın, seninki kız gibi geliyo banada, bence sen ona artık kızım diye seslenmeye başla... ölçülerini sormadınmı kızının
kızlar hastaneden geliyorum sonunda öğrendim bebeğimi oğlum olucak nasipse.
gözünaydın canım sonunda öğrnedin sende, sağlıklı haberini aldın ya en önemlisi o aslında....

canım bende bu ara odalarla kafa yiyorum, bende rüyalarımdakini buldum ama fiyatı 3600tl,,,istanbulda 19-22 ocakta bebek mobilyaları fuarı var, dün bi arkadaşım dedi, fuardan almış, 2000tl lik mobilyayı 1500e almış ve diğer arabası anakucağı vs hepsi indirimli gelmiş ona,,,banada çok mantıklı geliyo fuara gidip almak,ama eşimi nasıl kandırırım bilmiyorum...

Son düzenleme:
Kimsenin dişi ağırmıyo galiba, ben ne yapcam ya. Diş yaptırabilir miyim bilen yok mu?

esracım istanbulda nerdeymiş bu fuarr ????? bizde gidelim olmazsa ya mantıklıymış yanii ben daha 2000 tl ye bi odaya bile rastlamadım

offf ekins beniim rüyalarıma giriyo o kadar düşünüyoz ki nasıl bişi olcak çok merak ediyom :)

aynen bende çok merak ediyorum ve sabırsızlanıyorum :))

rozbin geçmiş olsun canım , burda dişçiye giden arkadaşlar olmuştu ama kacıncı haftalarıydı inan hatırlayamıyorum bi dişçiye gidip dişçiyle görüşsen en sağlıklı sonucu alırsın hatta ben yerinde olsam bi iki dişçiyle görüşürdüm

ekins şimdi baktım da mükemmel özellikle katılımcılar da iyi bizim 19-22 arası mutlak ziyaret edeceğimiz yer oldu iyi ki söyledin

ekins ve sevgi006 arkadaşım teşekkür ederim cevabınız için. hafta sonu gidicem o zaman dişçiye.
Ben de bebişimi çok merak ediyorum kime benziycek, nasıl bişey olcak diye. Bu arada küçük tekmeler atıyo oğluşum. iyi akşamlar herkese.

esracım istanbulda nerdeymiş bu fuarr ????? bizde gidelim olmazsa ya mantıklıymış yanii ben daha 2000 tl ye bi odaya bile rastlamadım

canım ben fuarı meltem mobilaynın sitesinde görmüştüm 19-22 ocak arası istanbuldayız diyodu, bak bulduğum bi yazıyı kopyalıyorum....
21 yıldan beri, sektörün önde gelen kuruluşlarının katılımıyla gerçekleştirilen Anne-Bebek ve Çocuk Fuarı’nın yirmi ikincisi, 19-22 Ocak 2012 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde açılıyor.22. Anne-Bebek ve Çocuk Fuarı’nda tekstilden mobilyaya, araç gereçten kozmetiğe, oyuncaktan gıdaya, hizmet kuruluşlarından sağlık kuruluşlarına kadar pek çok firma ile alıcılar karşı karşıya gelecek.Diğer taraftan fuar süresince, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da bebek ve çocuk sağlığı konusunda paneller yapılacak, birçok konuda annelerin bilgi sahibi olmasına ve bilinçlenmesine yardımcı olunacak.
arkadaşlarımın aldığıda ayşen bebe diye biyer bursada biliniyo ama başka şehirlerde şubesi varmı bilmiyorum ama oda muhtemelen fuara gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…