2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şöyle bir link buldum ilginizi çekebilecek bilgiler olabilir

http://www.kadinlarkulubu.com/agust...-oldugunu-sonradan-anladigimiz-esyalar-2.html

okudum herkesın önerılerını dedıklerı gıbı fazla kıyafet depolamak saçma gelıo hemen kuculecekler ve bır suru hedıye gelecek daha alısverıse baslamadım zaten ama ocak maaşıylaa buyuk bı alısverıs dusunuorum:))))))) valla herkes odalara bakmaya başlamıs kıyafetlerını almıss özendım vallaaa :)))))

ya bende okudum ve bazı şeylere çok güldüm ya :))))) bi tanesi şey yazmış o telsizlere hiç gerek yok çünkü kızım ağlayınca evin heryerinde duyuluyo :)))

Hepinize iyi akşamlar biz kaçıyoruzz oğluşumla öptük hepinizi :)

İyi akşamlar kızlar.
Bugün biraz yoğundum,ara ara okudum yazdıklarınızı ama cevap yazamadım.
Biz babamızla ve oğluşumla yemeğimizi yedik ve geldik.Akşam yemeğini böyle geciktirmeyince çok rahat oluyorum.
Bide bu aralar inanılmaz ekmeğe düştüm.Zaten çok severdim ama şimdi kokusu bile bi ayrı güzel geliyor.
Gerçi sadece sabah kahvaltısında yiyorum ama arada ölçüyü kaçırıyorum gerçekten.Biraz daha dikkat etmem lazım

Bitanemo canım rahim uzunluğunu ilk defa senden duydum ben.Benim doktorum sadece İlk haftalar ultrasonda bebek görünmediği için vajinal bakmıştı,sonrasında hep ultrason ile devam etti.
Şubat tatilinde annemlerin yanına gittiğimde farklı bir doktora gidip bunu soracağım.
Bu arada geçmiş olsun

Tosti canım şeker yüklemesinde sorun çıkmaması çok güzel.Darısı bizlere olsun inşaallah.
Bu arada ben de senin kızın olacağını tahmin ediyorum.Hadi hayırlısı bakalım

Pembefidan oğluşun hayırlı olsun.Berat ismide gayet güzel.Sen beğendikten sonra gerisi önemli değil zaten.
Rabbim sağlıkla doğmayı nasip eylesin inşaallah

tosticim gözün aydın bebeğin iyimiş şükür...bende her gün dut pekmezi yiyorum her gün iyi kan yapıyo dediler o günden bu yana hep yiyorum

gözünaydın canım çok şükür hepsi iyiymiş.ben de arada yiyorum dut pekmezini.her gün yemeye çalışcam artık..

gozun aydin canim,benim seker yuklememde yarin olacak,ne guzel degerlerin normal cikmis benim kan hep dusuk cikiyor,bizim fistiklar utangac olucak galiba kapatip duruyorlar

sağolun kızlar darısı başınıza
dr ölçü demedi haftasıyla uyumlu oldugunu söyledi sadece

herkese merhaba iyi akşamlar, bir günü daha bitirdik, birazdan çıkacağım işten bende...
epeydir yazmıyordum ama ara ara okuyourm burayı. yarın bende doktor kontrolüne gideceğim.
İnş. güzel gelişmeler olmuştur, kızımın güzel haberlerini alırım inş. Maşallah çok hareketli hergün
onu hissediyorum, özellikle akşam bu saatlerde çok hareketli oluyor.:))
Kızlar bende artık yavaş yavaş alışverişlere başladım. Netten uyku seti aldım yanında nevresim takımı hediyesi ile birlikte çok uygun fiyatı,
ertesi gün elimdeydi, çok güzel, sizlere de tavsiye ederim. Ayrı ayrı uyku seti ve nevresimi hesapladığınızda bu çok uygun oluyor.
Görmek isteyenler için linkini de vereyim... herkese iyi akşamlar, görüşmek üzere....
Kristal Baby Bebek Uyku Seti - ocukmarket.com

burdan diğer aldıklarımı da paylaşayım...

Son düzenleme:

canım tekme şeklinde değilde.. böle bişi kayıyor dönüyor şeklinde hissediyorum ben..

İyi akşamlar kızlar...
Belimin ağrısından bi türlü rahat oturamıyorum bugün.Odanın içinde dört dönüyorum rahat pozisyon bulabilmek için.
Bunlar daha iyi günlerimiz biliyorum,Allah kolaylık versin hepimizede

Bide göbeğim iyice geriliyor bu hafta.Ayakta dik durduğum zaman derimin böyle gerilerek acıdığını hissediyorum.Oğluş artık yer açmaya başlıyor kendisine

Merhaba herkese... doktor 2kez erkek dedi son randevuda kordondan göremedi. ekte ultrason görüntüsünü yolluyorum.sizce cinsiyeti ne? o bacakalrın arasında görünen ne?

gunaydin kizlarrrrrr....bugun cok yogunum ama yinede topige ugramadan edemiyorumiiki ugramisim ne guzel seyler paylasilmis gercekten cok mutlu oldum

evet bizde iskenderunluyuz zatenyazin cok iciliyor.kaynanamda verdi iste iyi gelir ic dogal dedi.aldim bende.
kızlar hastaneden geliyorum sonunda öğrendim bebeğimi oğlum olucak nasipse.

gozun aydin canim.ismide cok guzel.

Kızlar ya şu aralar bebek odalarını araştırıyorum hep yok duvarları nasıl olmalı yok aksesuarları filan geceleri gözümü kapatıyorum gözümün önüne geliyo :))

bende hic birsey almamanin vermis oldugu huzunle hep ruyamda goruyorum

ya evet bende ne alacaz ne almicaz hic bilmiyorum.gereksiz birseyde almak istemiyorum sonucta dogunca daha gerekli seyler icin harcama yapmamiz gerekecek.biz misir isi kesinlessin bende o zaman alacam ins:26:

yaaa bu cok guzel bi topicmis.benim haberim yoktu bundan.kizlar ben cok foruma bakamiorum bizim topice bile zor bakabiliyorum.isim cok yogun bu aralar.boyle paylasimlar oldukca bizim topice de yazarsaniz cok sevinirim.inanilmaz begendim tam istedigim ve ihtiyacim olan bir topicmis turuncu eline saglik canim.http://www.kadinlarkulubu.com/agust...li-oldugunu-sonradan-anladigimiz-esyalar.html bunu kimin paylastigini hatirlamiyorum ama bunuda cok begendim.tesekkurler kizlar....

bu arada kizlar benim doktor bu hafta ici seker yuklemesini yaptirmami soyledi biraz erken gibi geldi ama bakalim yarin yaptiricam,size soyledimi ne zaman yaptiracaginizi doktorunuz:44:

bende sizleri okuyunca kendimden endişe ediyordum 24W yım ocak sonuna şeker yüklemesi demişti. Tetenoz ignesindede en son ben oldum 6 ocakta oldum.23 W iken. doktorlar ne diyosa onu uyguluyoruz bakalım sağlıkla gelsin bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…