kızlar şöyle bir link buldum ilginizi çekebilecek bilgiler olabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...-oldugunu-sonradan-anladigimiz-esyalar-2.html
hiç üzülme canım mutlaka işe yarar iğneler ve kalınlaşır rahmin, Allahın izniyle bişeycik olmaz bebeğine, ya evet erken doğumla doğrrudan ilgisi var doktorumda oyle ima etmişti ama açıkça erken doğum riskin var demedi, belkide progestanın bana iyi geleceğini bildiği için beni evhamlandırmak istememiştir, sende oyle düşün doktorun bunu sana tedbir olarak söylemiştir... yalnız erken doğum riski olduğunda ilişkiyi yasaklıyolar, ondan bahsettimi doktorun??
YOK CANIM HİÇ BAHSETMEDİ NORMAL HAYATINA DEVAM ET DEDİ ÜST SÜTE BİRKAÇ KEZ SÖLEDİ BUNU GİDİNCE SORCAM AMA MUHAKKAK SAĞOL CANIM İNSALLH KALINLASIR KARAMSAR DEĞİLİM COK SÜKÜR
okudum herkesın önerılerını dedıklerı gıbı fazla kıyafet depolamak saçma gelıo hemen kuculecekler ve bır suru hedıye gelecek daha alısverıse baslamadım zaten ama ocak maaşıylaa buyuk bı alısverıs dusunuorum:))))))) valla herkes odalara bakmaya başlamıs kıyafetlerını almıss özendım vallaaa :)))))
kızlar turuncunun açtığı topiktede çok güzel şeyler paylaşılmış mutlaka okuyun ben hepsini not aldım...
''tecrübeli annelerden 2012 mayıs annelerine tavsiyeler'' sanırım buydu adı..
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...elerden-2012-mayis-annelerine-tavsiyeler.html
Esra canim senle haftalarimiz ayni ama senin cizelgende 128 gün kalmis görünüyo bende 123 niye oyle biliyor musun?
tosticim gözün aydın bebeğin iyimiş şükür...bende her gün dut pekmezi yiyorum her gün iyi kan yapıyo dediler o günden bu yana hep yiyorum
gözünaydın canım çok şükür hepsi iyiymiş.ben de arada yiyorum dut pekmezini.her gün yemeye çalışcam artık..
gozun aydin canim,benim seker yuklememde yarin olacak,ne guzel degerlerin normal cikmis benim kan hep dusuk cikiyor,bizim fistiklar utangac olucak galiba kapatip duruyorlar
hiç üzülme canım mutlaka işe yarar iğneler ve kalınlaşır rahmin, Allahın izniyle bişeycik olmaz bebeğine, ya evet erken doğumla doğrrudan ilgisi var doktorumda oyle ima etmişti ama açıkça erken doğum riskin var demedi, belkide progestanın bana iyi geleceğini bildiği için beni evhamlandırmak istememiştir, sende oyle düşün doktorun bunu sana tedbir olarak söylemiştir... yalnız erken doğum riski olduğunda ilişkiyi yasaklıyolar, ondan bahsettimi doktorun??
hadi gözün aydın canım şekeride atlattın, seninki kız gibi geliyo banada, bence sen ona artık kızım diye seslenmeye başla... ölçülerini sormadınmı kızının
gözünaydın canım sonunda öğrnedin sende, sağlıklı haberini aldın ya en önemlisi o aslında....
canım bende bu ara odalarla kafa yiyorum, bende rüyalarımdakini buldum ama fiyatı 3600tl,,,istanbulda 19-22 ocakta bebek mobilyaları fuarı var, dün bi arkadaşım dedi, fuardan almış, 2000tl lik mobilyayı 1500e almış ve diğer arabası anakucağı vs hepsi indirimli gelmiş ona,,,banada çok mantıklı geliyo fuara gidip almak,ama eşimi nasıl kandırırım bilmiyorum...
İyi akşamlar kızlar.
Bugün biraz yoğundum,ara ara okudum yazdıklarınızı ama cevap yazamadım.
Biz babamızla ve oğluşumla yemeğimizi yedik ve geldik.Akşam yemeğini böyle geciktirmeyince çok rahat oluyorum.
Bide bu aralar inanılmaz ekmeğe düştüm.Zaten çok severdim ama şimdi kokusu bile bi ayrı güzel geliyor.
Gerçi sadece sabah kahvaltısında yiyorum ama arada ölçüyü kaçırıyorum gerçekten.Biraz daha dikkat etmem lazım
Bitanemo canım rahim uzunluğunu ilk defa senden duydum ben.Benim doktorum sadece İlk haftalar ultrasonda bebek görünmediği için vajinal bakmıştı,sonrasında hep ultrason ile devam etti.
Şubat tatilinde annemlerin yanına gittiğimde farklı bir doktora gidip bunu soracağım.
Bu arada geçmiş olsun
Tosti canım şeker yüklemesinde sorun çıkmaması çok güzel.Darısı bizlere olsun inşaallah.
Bu arada ben de senin kızın olacağını tahmin ediyorum.Hadi hayırlısı bakalım
Pembefidan oğluşun hayırlı olsun.Berat ismide gayet güzel.Sen beğendikten sonra gerisi önemli değil zaten.
Rabbim sağlıkla doğmayı nasip eylesin inşaallah
senin son adetin 5 ağutosmu canım
ya canım anlamıyorum ki ben. bu konuda kafayı yicem artık. bazen içimde acaip bi kaşıntı oluo bazen bağırsak hareketlei gibi birşey. ama kızların anlattığı gibi bi tekme henüz hiç yemedim yada ben anlayamıyorum... sen hissediyo musun?
Merhaba herkese... doktor 2kez erkek dedi son randevuda kordondan göremedi. ekte ultrason görüntüsünü yolluyorum.sizce cinsiyeti ne? o bacakalrın arasında görünen ne?Eki Görüntüle 323695
Merhaba herkese... doktor 2kez erkek dedi son randevuda kordondan göremedi. ekte ultrason görüntüsünü yolluyorum.sizce cinsiyeti ne? o bacakalrın arasında görünen ne?Eki Görüntüle 323695
Canım onlar aynı şeyler değiller. Dut şurubu çok güzel olur, hele yazın içine 1-2 kalıp buzla şerbet olarak içilir. Dut pekmezi bildiğin üzüm pekmezi gibi tüketilir. Biz Antakya'da eskiden misafirlere yazın dut şurubu ikram ederdik.
kızlar hastaneden geliyorum sonunda öğrendim bebeğimi oğlum olucak nasipse.
Kızlar ya şu aralar bebek odalarını araştırıyorum hep yok duvarları nasıl olmalı yok aksesuarları filan geceleri gözümü kapatıyorum gözümün önüne geliyo :))
okudum herkesın önerılerını dedıklerı gıbı fazla kıyafet depolamak saçma gelıo hemen kuculecekler ve bır suru hedıye gelecek daha alısverıse baslamadım zaten ama ocak maaşıylaa buyuk bı alısverıs dusunuorum:))))))) valla herkes odalara bakmaya başlamıs kıyafetlerını almıss özendım vallaaa :)))))
kızlar turuncunun açtığı topiktede çok güzel şeyler paylaşılmış mutlaka okuyun ben hepsini not aldım...
''tecrübeli annelerden 2012 mayıs annelerine tavsiyeler'' sanırım buydu adı..
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...elerden-2012-mayis-annelerine-tavsiyeler.html
bu arada kizlar benim doktor bu hafta ici seker yuklemesini yaptirmami soyledi biraz erken gibi geldi ama bakalim yarin yaptiricam,size soyledimi ne zaman yaptiracaginizi doktorunuz:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?