2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnn biz geldik biz geldik :)
Dün akşam benimde belim inanılmaz ağrıdı ama benim bacağıma vuruyo sanırım bel fıtığı çok ağrım oldu akşam hemen yattım bide dün akşam hamurişi yedim bugun yüzüm biraz şiş gibi ellerimde öyle , hemen etkileniyorum artık daha çok dikkat etmem lazım , kızlar bu akşam misafirim gelicek bi tatlı yapsam az mı olur ya.
Bu arada markafonide KANz indirime girmiş , şuan mağazalarındada indirim var fiyatlar aynı yani ama yakınında mağaza olmayanlar netten alabilirler..
 
herkese günaydınnnnnn mutlu mutlu günleriniz olsun inşallah:)
 
günaydın annecikler


Merhaba herkese... doktor 2kez erkek dedi son randevuda kordondan göremedi. ekte ultrason görüntüsünü yolluyorum.sizce cinsiyeti ne? o bacakalrın arasında görünen ne?Eki Görüntüle 323695
canım bencede o pipiye benziyo,hatta altında torbaları bile var sanki
evet canım bende çok yararlandım....
sorma canım akşam resmen koltuktan kalkarken kitlendim, bi süre yürüyemedim bende fıtıktan cok korkuyorum sol bacağıma vuruyo, acaba bu kadarı normalmi hamilelikte bilmiyorumki yaaaa..
 


günaydın cnmm benımde bacagıma vuruoo bel agrım çok kötüüü bısııı:18::18::18: yeter cnm ya caya mı gelceklerr onlar senın durumunu bılıo sonuçtaa mısafır agırlamak zor artık hele de yemeklıı
 

herkeslere günaydınnn....ekins bendede dediğin gibi bel ağrısı var kalçama vuruyo ağrı..ayrıca kimse senden birşey beklemez hem hamile hem çalışıyo olmak çok zor kasmaa kendini tatlım :)
 
kızlar sağolun ya yok ne yemeği zaten 6,30 gibi evde oluyorum o saatten sonra yemek filan yetiştiremem ki zaten çaya gelicekler bende bi tatlı yeter diye düşündüm bide ardından kuruyemiş meyve filan yeter heralde , Allahtan dün akşamdan bu akşam ki yemeğimi yapmıştımda bide onunla vakit harcamıycam bugun ...


Walla bel ağrısına gelince benide koltuktan kaldırmadı dün akşam resmen kitlendim bende bu kadarının normal olacağını sanmıyorum bu fel fıtığı ağrısı bence zaten bende başlangıcı var demişti gecen sene doktorum , hamileliktede tetikliyomuş ve en kötüsü normal doğumu engelleyebiliyomuş of çok korkutuyo beni (
 


haftaiçi yemekli misafir imkansız zaten canımmm :) kendimize zor pişiriyorum
 
günaydın annişler.bu hafta ayrıntılıya gitcem çok heyecanlıyımnerdeyse 2 aydır görmedim bebeğimi
 
herkeslere günaydınnn....ekins bendede dediğin gibi bel ağrısı var kalçama vuruyo ağrı..ayrıca kimse senden birşey beklemez hem hamile hem çalışıyo olmak çok zor kasmaa kendini tatlım :)


hemde nasııı... bu hafta çalışıyorum önümüzdeki hafta çalışıyorum ondan sonra tamam kızlar benden bu kadar :)))
 

ekins inşallah bel fıtığı değildir eğer öyleyse hepimizin sorunu aynı eşimin desteği olmadan yataktan kalkamıyorum ama inşallah hiçbirimizdeki fıtık falan değildir..
 
Kızlarrrrrrr hepinize günaydın,biz geldik.Çok bakamıyorum forma hepinizi çok özlüyorum.Nadir girebiliyorum forma işler çok yoğun yeni girdiğim yerde,çoğu zamanda dışarı çıkıyoruz ölçü almaya filan.Kızımla çok şükür iyiyiz,gece benimde sol tarafımda karnımın altında ağrılar oldu uykumdan uyandım,şükür sabah kalktığımda geçmişti,bebişim yer değiştirdi heralde,zaten kıpır kıpır hiç durmuyor,umarım hepiniz iyisinizdir,hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.Cinsiyetlerde belli olmuş artık iyice,heralde prensesler çoğunlukta bu sene,kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsunlar yeter,allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
 
hemde nasııı... bu hafta çalışıyorum önümüzdeki hafta çalışıyorum ondan sonra tamam kızlar benden bu kadar :)))
meryacım bol bol dinlenirsin artık benim ssk iznim için martın ortasına kadar çlışmam gerekiyo Allah hepimize güç kuvvet versin vermezse de bırakırım olur biter :)))))
günaydın annişler.bu hafta ayrıntılıya gitcem çok heyecanlıyımnerdeyse 2 aydır görmedim bebeğimi

duduuu inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ben geçen hafta gittim mükemmel ötesi bişeyyy....
 

umarım herşey yolundadır canım.burda atatilde yok kızlar biliyo musunuz.15 tatil boyunca c.tesi de dahil çalışacakmışız
 


Canım yeni işinden memnun olmana çok sevindim ama fazla yormasınlar seni :)) bebişler artık kıpır kıpır bizim kide akşam 9 dan sonra coşuyo resmen şov yapıyo bize :)
 
eşimle konuştum şimdi kar var burda yollar fena arabanın lastikleri tutmaz yolu haftaya gidebiliriz dio offffffffffffffff
 
Canım yeni işinden memnun olmana çok sevindim ama fazla yormasınlar seni :)) bebişler artık kıpır kıpır bizim kide akşam 9 dan sonra coşuyo resmen şov yapıyo bize :)
O konuda anlayışlılar canım çok şükür,yememe içmeme kadar özen gösteriyor herkes,zaten önceden çalıştığım yerdi,tanıdık gibi herkes ,o bakımdan rahatım canım.İyiki de değiştirmişim işimi,hamilelikte rahat edeyim diye o kadar beklemem yersizmiş,insan işini iyi yaptıktan sonra aynı rahatlığı her yerde görüyormuş.Allah inşallah yüzümü kara çıkarmaz verdiğim kararda,herşey çok güzel şimdilik.Bakalım artık.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…