2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ekins inşallah bel fıtığı değildir eğer öyleyse hepimizin sorunu aynı eşimin desteği olmadan yataktan kalkamıyorum ama inşallah hiçbirimizdeki fıtık falan değildir..
ya demeyin kızlar fıtık mıtık, ilerde çok kilo alınca naparız..ya neyin azdırdığıda belli değil, dün akşamüstü saat 5 gibi bir başladı, yatana kadar canımı yedi...bide ben normal doğum için deliriyorum heran dua ediyorum, tabi en hayırlısı ama, normal olmasını çok çok çok istiyorum...
canım hoşgeldin, yeni işin seni yoruyo galiba dikkat et kendine bizde iyiyiz şükür, çok öpüyoruz sizi kızımla.....

kızlar benimde şafak 2,,,perşembe bitiyo Allahın izniyle, ondan sonra gelsin döne döne yatmalar, sıcak yorganın altından çıkmamalar,,,öğlende kahvaltı yapmalar...

kızlar benimde şafak 2,,,perşembe bitiyo Allahın izniyle, ondan sonra gelsin döne döne yatmalar, sıcak yorganın altından çıkmamalar,,,öğlende kahvaltı yapmalar...

ahh ahhh ne güzel yaa ben bugün yataktan o kadar zor kalktım ki eve gider gitmez yatmak istiyorum. çalıştırmasınlar bizi yaaa

ahh ahhh ne güzel yaa ben bugün yataktan o kadar zor kalktım ki eve gider gitmez yatmak istiyorum. çalıştırmasınlar bizi yaaa

doğru sölüyosun hamilelere çalışmak yasaklanmalı yada uygun şartlarda olmalı, mesela işe öğlende gelmek gibi

MERYA doğru canım ya ben unuttum sömestır tatilini :)) bende diyorum işimi bırakıyo bu kız

ESRA ohhh iyi özendirirsin artık bizi öğlenden önce seenden ses seda çıkmaz o zaman :)

Mutluyum ne güzel canım senin adına sevindim gerçekten umarım hep böle devam eder işin :)

dudu sizde nden öyle canım ?

Günaydın kızlarrr...

tatlım seninle günlemiz aynı fazla yazamasamda takip ediyorum vudumuzun verdiği tepkiler hemen hemen aynı :))
dün aynanın karşısına geçtim bayağı bi inceledim göbeğimi, zaten hep büyüktü ama şu son 3-4 gündür acayip gerildi kasıyor sanki resmen gözle görünür halde gerginliği. şimdiden böyle davul gibi gerilirse son aylarda patlarım heralde :))))

bel ağrısı çok fena uykuda bile rahat vermiyor. hamile yastığı almadım ama 3 tane küçük kırlent tarzı yastıkla anca yatıyorum

canım el, yüz,vs.. şişkinliği gizli şeker belirtisi diye biliyorum ben.. şeker yüklemeni yaptırdın mı ne çıktı sonucun?

bu arada kanzı kaçırmayın bence de. mağazadan almıştım ben indirim zamanında yazmıştım buraya. ürünler %50 indirime rağmen çok çok düşük fiyatta değil ama her kuruşuna değer yumuşacık çok kaliteli %100 pamuk hepsi

http://www.markafoni.com/product/1614836/

http://www.markafoni.com/product/1614837/

http://www.markafoni.com/product/1614843/

http://www.markafoni.com/product/1615045/

bunları almıştım ben..Allah sağlıklıca giydirmeyi nasip eder inşallah

Son düzenleme:
yokya şakamaka çalışırkenki düzenimi koruyup erken kalkmam lazım, yoksa yeme içme düzenim bozulur, normalde ben öğlene kadar, kahvaltı+ 1öğün süt+1 öğün meyve, badem ceviz vs, bunları yiyorum,metabolizma çalışıyo yani, kalkmassam uykudan hem çok kilo alırım hem kabız olurum, her türlü bela,,, oyüzden napıp edip kalkmam lazım...iş yerindeki arkadaşım hersabah arayıp beni kaldırcakmış,geceden telimi kapatsam acaba

canımcım hepsi çok güzeller, bende aldım geçen akşam özdilekten, bebetto nun ürünleri vardı, insan kendine dur diyemiyo....
o sonuncuyu büyük alsaydın bari, yazın pek lazım olmucak çünkü...

dilara şeker yüklemem yapıldı doktorum bi problem yok dedi ödem yapıyo vucudum dikkat etmeyince aksi gibide hep canım tuzlu baharatlı ekşi şeyler istiyo tatlı görmek istemiyorum :)

öğlen işe gelmek benim için anca rüyamda olur :))) meryaa o tatil bana pek yaramadığı için unutmuşum walla :)

Kıslar günaydın...
Belim ve karnımda ağrı var..Beli anladımda karnım neden ağrıyor acaba?? benim bebeğimin eşi aşağıda ya iyice tedirgin oldum valla

haklısın canım algıda seçicilik :))) bu arada kızlar tartıda 69 u da gördüm

gunaydin kizlar
bgun 22. haftamiz bitti 23 e girdik, geriye kaldi normal sartlarda 15 hafta:)

Son düzenleme:
canımcım hepsi çok güzeller, bende aldım geçen akşam özdilekten, bebetto nun ürünleri vardı, insan kendine dur diyemiyo....
o sonuncuyu büyük alsaydın bari, yazın pek lazım olmucak çünkü...
:) ya 6-9 yada 9-12 almıştım şimdi hatırlayamadım ama ay hesabı yapıp öle aldım :))
aynı şekilde diğerlerini de 6 aylık aldım çünkü küçükleri çoooktan bitmişti. ama iyi yapmışım diğer annelerin söyledikelrine göre ilk 1-1.5 ayda olan kıyafetler 2. ayın sonuna bile gelemiyormuş küçülüyormuş

dilara şeker yüklemem yapıldı doktorum bi problem yok dedi ödem yapıyo vucudum dikkat etmeyince aksi gibide hep canım tuzlu baharatlı ekşi şeyler istiyo tatlı görmek istemiyorum :)

iyi çok şükür şekerin çıkmamış..demek tuz tutuyor vucudun. ben de 1 gr bile tatlı istemiyorum.. tuzu yalaya yalaya bile yiyebilirim, turşu mesela bayılıyorummmmmm :)) sen yine de bool bol su iç bence

Son düzenleme:
gunaydin kizlar

günaydın canım...

hemen geçicektir bu zamana kadar anladık mı??? bir bakmışız bir avazda biizz :)))

dün link göndermişti bi arakadaş 2012 ocak annelerinden almış. doğum videosu. ben korktum açıkçası zaman yaklaştıkça nedense cesaretim kırılıyo (

günaydın güzel mayıs anneleri ve şirin mi şirin bebişleri hepinizi öpüyoruz
koçiş evde benım daha kahvaltı yapmadık o yüzden
300 ml süt
5 hurma
1 elma yedim
az önce ac karınla tartıldım 76,700 geldim toplamda 8,700 gr almışım şimdiye kadar 23+1 iz bu gün nasıl sizce 6. ayımızı 9 kilo almış bir şekilde bitirecegiz inş.

Kıslar günaydın...
Belim ve karnımda ağrı var..Beli anladımda karnım neden ağrıyor acaba?? benim bebeğimin eşi aşağıda ya iyice tedirgin oldum valla

canım merak etme senin özel durumunla alakası yok bence karın ağrının .. ben de öyle bir durum olmamasına rağmen bazı sabahlar ve gecenin bi yarısı böyle göbeğimin içi ağrıyor hem de nasıl bel ağrısıyla aynı anda tutuyor. doktora sordum hiiç panik yok doğal bunlar dedi. evham yapma, herşey iyi olur inşallah

gunaydin kizlar

ama böyle söyleyince çok kısa zaman kalmış gibi oldu :))))))) heycanımmm arttıııı

moralini bozmak istemem ama bence fazla canım. aynı şekilde 61 ile hamile kalıp 69.5 im şimdi. 8,500 kilo almışım. doktorum yuhhhh yavaş biraz son aylarda ne kadar fazla kilo alınıyor biliyor musun böyle giderse normal doğuma güle güle dedi.. iyice korkuttu beni. paylaşılan tabloya göre baktım 2-3 kilo fazlam var benim.. hiç fazla yiyormuş gibi hissetmiyorum kendimi ama yürüyüş yapmıyorum hiç..sen yürüyüş yapıyor musun ?

doktora gideli 4 gün oldu . o günden beri resmen acayip dikkat ediyorum. bebeğe yarayan şeyler dışında 1 gr bile yemiyorum :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…