canım merak etme senin özel durumunla alakası yok bence karın ağrının .. ben de öyle bir durum olmamasına rağmen bazı sabahlar ve gecenin bi yarısı böyle göbeğimin içi ağrıyor hem de nasıl bel ağrısıyla aynı anda tutuyor. doktora sordum hiiç panik yok doğal bunlar dedi. evham yapma, herşey iyi olur inşallah
gunaydin kizlar
bgun 22. haftamiz bitti 23 e girdik, geriye kaldi normal sartlarda 15 hafta:)
moralini bozmak istemem ama bence fazla canım. aynı şekilde 61 ile hamile kalıp 69.5 im şimdi. 8,500 kilo almışım. doktorum yuhhhh yavaş biraz son aylarda ne kadar fazla kilo alınıyor biliyor musun böyle giderse normal doğuma güle güle dedi.. iyice korkuttu beni. paylaşılan tabloya göre baktım 2-3 kilo fazlam var benim.. hiç fazla yiyormuş gibi hissetmiyorum kendimi ama yürüyüş yapmıyorum hiç..sen yürüyüş yapıyor musun ?
doktora gideli 4 gün oldu . o günden beri resmen acayip dikkat ediyorum. bebeğe yarayan şeyler dışında 1 gr bile yemiyorum :2:
moralini bozmak istemem ama bence fazla canım. aynı şekilde 61 ile hamile kalıp 69.5 im şimdi. 8,500 kilo almışım. doktorum yuhhhh yavaş biraz son aylarda ne kadar fazla kilo alınıyor biliyor musun böyle giderse normal doğuma güle güle dedi.. iyice korkuttu beni. paylaşılan tabloya göre baktım 2-3 kilo fazlam var benim.. hiç fazla yiyormuş gibi hissetmiyorum kendimi ama yürüyüş yapmıyorum hiç..sen yürüyüş yapıyor musun ?
doktora gideli 4 gün oldu . o günden beri resmen acayip dikkat ediyorum. bebeğe yarayan şeyler dışında 1 gr bile yemiyorum :2:
Tşk ederim canım beni rahatlattın..
günaydın arkadaşlar
yarın 2.düzey ultrasonum var çok heyacanlıyım.lütfen bana dua edermisiniz kötü birşey yoktur inşallah dualarınıza ihtiyacım var.
ay böle diyince çok az kalmış gibi görünüyo yaaaaaa heyecan bastı şimdi :))
Merya ben ben 74 ü gördüm ne diyosunn yaa allahtan boy var yoksa bildiğin top olurdum off
Esra bencede bu düzenini bozma canım evde arada spor bile yapabilirsin hatta :) özendim şimdi
papatya canım doktoruna bi görün istersen için rahat etsin.
tostii günaydın canım senin peşinden geliyorum kilo olarak üzülme yanlız değilsin :))
Kızlar hepinize günaydın...
Sessiz çoğunluğun bir parçası olarak yazılanları okuyorum ama pek birşey yazamıyordum.
Kafamda türlü soru işaretleri vardı, bebeğim acaba büyüdümü, hareket ediyor mu, burun kemiği gelişimi ne durumda vs diye...
Dün akşam sonunda Atıl Yüksel ile randevumuza gittik. İçerde tek kelime konuşamadım hem gerginlik hemde 1 aydan beri oğlumu görmemiş olmanın verdiği heyecanla bekledim. Heyecandan 2 defa tuvalete gitmem gerekti...
Sonunda içerdeydik ve Atıl beyle tanıştık. Son derece güler yüzlü ve herşeyi anlatan biri. Her sorumuza sıkılmadan cevap verdi. Anlamadığımız yerleri bidaha bidaha anlattı.
Oradan çıktığımda gerçekten ne kadar için sıkılıyormuş esasında farkında bile değilmişim dedim, nasıl rahatlamıştım anlatamam...
Umarım hepiniz iyi sonuçlarınızı alır ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günü beklemeye devam ederiz.
canım naptın randevuyu nerden aldın???günaydın arkadaşlar
yarın 2.düzey ultrasonum var çok heyacanlıyım.lütfen bana dua edermisiniz kötü birşey yoktur inşallah dualarınıza ihtiyacım var.
canım turuncu arkadaşımızın açtığı topik,,,buna mutlaka bak dün konuşuldu ama sen varmıydın bilmiyorum,,, çok faydalı bilgiler paylaşılmış:) ya 6-9 yada 9-12 almıştım şimdi hatırlayamadım ama ay hesabı yapıp öle aldım :))
aynı şekilde diğerlerini de 6 aylık aldım çünkü küçükleri çoooktan bitmişti. ama iyi yapmışım diğer annelerin söyledikelrine göre ilk 1-1.5 ayda olan kıyafetler 2. ayın sonuna bile gelemiyormuş küçülüyormuş
ben yürüyüşü arada yapıyorum artık havalar sogudu kar var pek cıkamıyorum ben kilomu dr söylemiyorumbenim doktorda kızar yoksa ama canım doktorlarda cok abartıyor gibime geliyor sanki ben kendi yapıma göre şimdiye kadar iyi geldim diyorum cok hızlı alan alan bir yapımvar bende tatlı hamur işlerini falan pek yemiyorum hep faydalı şeyler yiyorum birazda bünye meselesi hiç bulantı falan da olmadı hep yedim yani senin boyun kaç
normal doğumu ben de çok istiorum ve çok araştırdım. bol bol yürüyüş yapmak çatının doğum sırasında açılmasını kolaylaştırıp kasları güçlendiriyormuş. ayrıca fazla kilo zorlaştırıyormuş.. eskiden millet nasıl yapıyormuş haklısın ama devir değişti ve malesef vucudumuzda yeni durumlara alıştı bence. ya da sürekli etraftaki lafları duya duya şartlanıyoruzfazla kilo kesinlikle iyi değil bunu kabule diyorum ama doktorlarda bazen çok abartıyolar ya eskiden millet nasıl doğuruyomuş çatır çatır walla ben sonuna kadar normal konusunda ısrarcı olucam bu arada 8 kilo aldım bende
günaydın canım...
hemen geçicektir bu zamana kadar anladık mı??? bir bakmışız bir avazda biizz :)))
dün link göndermişti bi arakadaş 2012 ocak annelerinden almış. doğum videosu. ben korktum açıkçası zaman yaklaştıkça nedense cesaretim kırılıyo(
canım nasıl 15 hafta kalıyor 18 haftan kalmış olmuyormu 40 hafta için :44:
1.70 boyum. bana göre ben de iyi direniyorum kilolara, iyi devam ediyorum diye düşünüyorum ama çevremde yeni doğum yapanlar bile son aylar bildiğin gibi değil bir anda şişiyorsun diyor. bide 4 kilomu bu son 1 ayda aldım gözüm korktu. üstüne üstlük 2.5 ay kesintisiz günde 8-9 defa kustum buna rağmen aldım kiloları.. ilk zamanlar sonra yürürüm diyordum , şimdide dışarda fırtına var resmen şakır şakır yağmur yağıyor nereye çıkıcam da yürücem...
normal doğumu ben de çok istiorum ve çok araştırdım. bol bol yürüyüş yapmak çatının doğum sırasında açılmasını kolaylaştırıp kasları güçlendiriyormuş. ayrıca fazla kilo zorlaştırıyormuş.. eskiden millet nasıl yapıyormuş haklısın ama devir değişti ve malesef vucudumuzda yeni durumlara alıştı bence. ya da sürekli etraftaki lafları duya duya şartlanıyoruz
canım naptın randevuyu nerden aldın???
canım turuncu arkadaşımızın açtığı topik,,,buna mutlaka bak dün konuşuldu ama sen varmıydın bilmiyorum,,, çok faydalı bilgiler paylaşılmış
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...en-yeni-anne-olacaklara-tavsiye-oneriler.html
kızlar evham yapmamaya çalışın hiçbirşeyi.. zaten hayat zor,, zaman zaman canımızı sıkan şeyler olabiliyor o zamanlar da hemen hissediyor bence bebekler. benimki sanki böyle top gibi kendini kasıyor bir yere toplanıyor resmen.. bir de kendi kendimize evham yapmayalım bence.. laletaha ' cım hiçbir terslik olmaz inşallah. güzel haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?