2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Tşk ederim canım beni rahatlattın..

günaydın arkadaşlar

yarın 2.düzey ultrasonum var çok heyacanlıyım.lütfen bana dua edermisiniz kötü birşey yoktur inşallah dualarınıza ihtiyacım var.

gunaydin kizlar
bgun 22. haftamiz bitti 23 e girdik, geriye kaldi normal sartlarda 15 hafta:)

ay böle diyince çok az kalmış gibi görünüyo yaaaaaa heyecan bastı şimdi :))

Merya ben ben 74 ü gördüm ne diyosunn yaa allahtan boy var yoksa bildiğin top olurdum off

Esra bencede bu düzenini bozma canım evde arada spor bile yapabilirsin hatta :) özendim şimdi

papatya canım doktoruna bi görün istersen için rahat etsin.

tostii günaydın canım senin peşinden geliyorum kilo olarak üzülme yanlız değilsin :))

Kızlar hepinize günaydın...

Sessiz çoğunluğun bir parçası olarak yazılanları okuyorum ama pek birşey yazamıyordum.

Kafamda türlü soru işaretleri vardı, bebeğim acaba büyüdümü, hareket ediyor mu, burun kemiği gelişimi ne durumda vs diye...

Dün akşam sonunda Atıl Yüksel ile randevumuza gittik. İçerde tek kelime konuşamadım hem gerginlik hemde 1 aydan beri oğlumu görmemiş olmanın verdiği heyecanla bekledim. Heyecandan 2 defa tuvalete gitmem gerekti...

Sonunda içerdeydik ve Atıl beyle tanıştık. Son derece güler yüzlü ve herşeyi anlatan biri. Her sorumuza sıkılmadan cevap verdi. Anlamadığımız yerleri bidaha bidaha anlattı.

Oradan çıktığımda gerçekten ne kadar için sıkılıyormuş esasında farkında bile değilmişim dedim, nasıl rahatlamıştım anlatamam...

Umarım hepiniz iyi sonuçlarınızı alır ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günü beklemeye devam ederiz.

ben yürüyüşü arada yapıyorum artık havalar sogudu kar var pek cıkamıyorum ben kilomu dr söylemiyorumbenim doktorda kızar yoksa ama canım doktorlarda cok abartıyor gibime geliyor sanki ben kendi yapıma göre şimdiye kadar iyi geldim diyorum cok hızlı alan alan bir yapımvar bende tatlı hamur işlerini falan pek yemiyorum hep faydalı şeyler yiyorum birazda bünye meselesi hiç bulantı falan da olmadı hep yedim yani senin boyun kaç

fazla kilo kesinlikle iyi değil bunu kabule diyorum ama doktorlarda bazen çok abartıyolar ya eskiden millet nasıl doğuruyomuş çatır çatır walla ben sonuna kadar normal konusunda ısrarcı olucam bu arada 8 kilo aldım bende

Tşk ederim canım beni rahatlattın..

günaydın arkadaşlar
yarın 2.düzey ultrasonum var çok heyacanlıyım.lütfen bana dua edermisiniz kötü birşey yoktur inşallah dualarınıza ihtiyacım var.

kızlar evham yapmamaya çalışın hiçbirşeyi.. zaten hayat zor,, zaman zaman canımızı sıkan şeyler olabiliyor o zamanlar da hemen hissediyor bence bebekler. benimki sanki böyle top gibi kendini kasıyor bir yere toplanıyor resmen.. bir de kendi kendimize evham yapmayalım bence.. laletaha ' cım hiçbir terslik olmaz inşallah. güzel haberlerle gel

tosti yalnız değilsiiinn .... :)))

ekins canım senin içinde uygun olursa seninle tanışmak bir yerde çay içmek isterim... hamildaşım benim :)))

öncelikle gözünaydın canım .yaptırdığın 1.düzeymi yoksa 2.düzey ultrasonmu biliyormusun

günaydın arkadaşlar

canım naptın randevuyu nerden aldın???
canım turuncu arkadaşımızın açtığı topik,,,buna mutlaka bak dün konuşuldu ama sen varmıydın bilmiyorum,,, çok faydalı bilgiler paylaşılmış
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...en-yeni-anne-olacaklara-tavsiye-oneriler.html bunu yanlış kopyalamışım alttaki doğru

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...elerden-2012-mayis-annelerine-tavsiyeler.html

Son düzenleme:

1.70 boyum. bana göre ben de iyi direniyorum kilolara, iyi devam ediyorum diye düşünüyorum ama çevremde yeni doğum yapanlar bile son aylar bildiğin gibi değil bir anda şişiyorsun diyor. bide 4 kilomu bu son 1 ayda aldım gözüm korktu. üstüne üstlük 2.5 ay kesintisiz günde 8-9 defa kustum buna rağmen aldım kiloları.. ilk zamanlar sonra yürürüm diyordum , şimdide dışarda fırtına var resmen şakır şakır yağmur yağıyor nereye çıkıcam da yürücem...

normal doğumu ben de çok istiorum ve çok araştırdım. bol bol yürüyüş yapmak çatının doğum sırasında açılmasını kolaylaştırıp kasları güçlendiriyormuş. ayrıca fazla kilo zorlaştırıyormuş.. eskiden millet nasıl yapıyormuş haklısın ama devir değişti ve malesef vucudumuzda yeni durumlara alıştı bence. ya da sürekli etraftaki lafları duya duya şartlanıyoruz

hehhee bendim linki gonderen cok guzel bir normal dogumdu ,kadin kendibasina dogurdu ne guzel
canım nasıl 15 hafta kalıyor 18 haftan kalmış olmuyormu 40 hafta için :44:

canim benimki sezeryan yani 38. haftanin icinde olucam allah kismet ederse ,23. haftaya girincede geriye 15 kaliyo

dilara ben son 2 ayda 5 kilo aldım cok hızlı gittiğimi düşünmüyorum birde ben hiç kusmadım dikkat ettiğim halde bu kadar oluyor anca bu kadar kiloylada allah nasip ederse cattır çatır normal dogururuz doktorlar cok abartıyor

ay kilo konsunu hic sormayin kizlar bende toplamda 7 kiloyu tamamladim son aylarda napicaz acaba ,66 ile basladim 72.5 oldum:18::18::18:

kızlar....bebeğe neler gaz yapar anne sütünü arttıran ve azaltan besinler nelerdir araştırma yapıyorum not alıyorum ilerde lazım olur dimi ama :)

dün gece bakmıştım canım saol. üstelik not bile aldım :)) birkaç topik daha vardı. hepsi çok faydalıydı.. bebek yağı, kremi, deterjanı, ıslak mendili, bebek bezi markası, kıyafet önerileri, beşik konusu hepsi süperdi..

sen neler aldın mobilya kısmını tamamladın mı?

sağol canım iyi dileklerin için rabbim hepimizin bebeklerini sağsağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

merya neden olmasın canım ikimiz içinde musait bi zamanda bi ayarlama yapabiliriz :)

kelebeklerim seninle aynı başlamışız canımm 66 ile bende 74 oldum puuuf

dilara haklısın söylediklerinde ama hemen pes etmemek gerekiyo , benim hiç bulantım ve kusmam olmadı aksine iştahım çok açıktı ve kendimi tutamadan yedim hep bu durumuma şükür diyorum yaniii ...

dilara bende senin gibi 8 kilo almışım doktor banada yavaş fazla gidiyorsun diyo ama karnımda kazınıyor inş güzel dogumlar yaparız kıslar

ayy bugün haberler hep kötü burdan.allahım 8 hazirana kadar .ctesileride okul olacakmış tüm van da.sanki depremi biz yaptık.ara tatil yok okuldayız.ayrıntılı ultrasona gidemiyorum yollar kardan kapalı.allahım sen başka dert verme inşaallah.çok sinirliyim bugünnnn.uçak biletini almıştık mecburen iptal ettirdim.promosyon bilet ancak vergisini geri verdiler ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…