2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

:))) inşallah..

bu arada yerden birşey alırken filan çömelirken yani buna benzer bir şekilde alıyorum hep çatı için çok faydalıymış

bilsondan aldım esra doktoru aradım burda yapılan 1.düzey dedi senin yaptıracağın 2.düzey dedi.sen çok pipiriklisin diye onu istedim onu yaptır dedi.bende bunun üzerine napayım bilsondan aldım ama kafam dahada karıştı herhalde bişey olsa söylerdi diye düşünüyorum ama yinede bişeymi var acaba diyede düşünmüyo değilim ne düşüneceğimi şasırdım anlıcağın neolur bana dua edin.

canım bu kadar evham yapma bebeğine yazık , biraz rahat ol kötü şeyler düşünme hep iyi düşün ki iyi şeyler olsun

canım bunda kafanı karıştıracak bi durum yok inan bana.ben de ilk hamileliğimde çok pimpirikliydim.o yüzden drum bana 19. haftada hemen ayrıntılı ultrason tetkiki istedi.çok şükür bişeycik de çıkmadı ama ben daha rahat etmiştim o zaman.sanırım senin drunda o yüzden vermiştir.

kızlar bu arada biz bebek odası hakkında %100 son kararımızı verdik . türlü araştırmalar, anne olmuş kişilerin deneyimleri ve önerileri ile bebek odası yapmıyoruz.
içinde yüksek yatak olan sonradan çıkarılabilen park yataklardan ve ayrıca ayaklı hasır olan yeni doğan sepetinden aldık. kıyafetleri için dolabımızda yer açabilirsek ayrıca bir dolap da almayacağız. açamazsak zorlanırsak dolabını alacağız.böyle yapmamızın sebepleri :
1. büyüyen beşik denilen tahta mobilyalı beşiğin çok büyük olup çok yer tutması
2.bu beşiğin odadan odaya taşınmasının tek başıma mümkün olmaması , yazlığa - yaylaya yanımızda kolayca götüremiyecek olmamız
3. her ne kadar bebeğin odasını ayırırım diye düşünsem de herkesin en az 1 yıl asla odanızdan çıkarmazsınız, aklınız kalır, içiniz rahat etmez, çocuk gece sürekli uyanır, emmek ister, kucak ister , pışpışlanmak ister demeleri..
3.park yatağın bebek büyüyünce de oyun oynama alanı olarak çok işe yaraması
4.yeni nesil çocukların bi tuhaf olması :) ve 5-6 yıl sonra bebek odasını kullanmak istemiyecek olmaları :) şaka bir yana ilerde güzel bir genç odası yapmayı planlıyorum. o günler bir gelsin de hayırlısıyla..

Son düzenleme:

herhalde öyledir bende öyle düşünmek istiyorum sağol arkadaşım ilgin için

kesinlikle yerinde bi karar canım

park yataktan memnun olanlar kadar olmayanlarda var iyi düşünmek lazım , bi tanıdığım oda yapmamıştı kıyafetlerini kendi dolabıma sığdırırım diye ama çocuk 6. ayında gitti hem 3 kapılı dolap hem çekmece aldı şimdi anca sığıyoruz keşke baştan takım olarak alsaydım dedi..

Park yataklarla ilgili olarak bide sallananları çok ses çıkarıyomuş , bide yatagın seviyesini düşürünce yatak kuyu gibi bişi oluyomuş bide çocuğu onun içinde tutmak imkansızmışş burdaki tecrübeli annelerin bi forumunda okumuştum.bunlarıda

park yatakla ilgili bilgim yok ben tahta beşik kullanıyom ama tam oda takımı eğer tayinci ya da kiracıysanız heba oluyor ve her eve sığmıyor canım.dolap konusunda da en azından bi etejer şart.

dolap olayında haklısın bana da zaten %90 alırız gibi geliyor. bebek alışverişinde birçok şeyi aldım ben ama hala çok alınacak şey var ama şimdiden kocaman bir yığın oldu. zaten bizim kendi eşyamız da fazla dediğin gibi bebeğe yer kalmaz..

park yatağı kurduk içine de 3 yaşında tosun gibi yiğenimizi bırakıp test ettik şimdilik ses mes yok vallahi :)) kaliteli görünüyor şimdilik.. ama tabiki ileri zamanları bilemem.. herşeyi alırken en baştan kalitelisini almaktan yanayım büyük kalem eşyalardan bahsediyorum.. istediğim tarzda ve ahşap kalitesindeki mobilya takımları 2.400 - 2.600 civarındaydı. ince suntadan yapılan takımlar da bizim içimize sinmedi. biz de park yatağında kendimize göre kaliteli olduğuna inandığımız bir modeli aldık.. bakalım pişman olmayız gibi hissediyorum.. ama o kadar çok kafaya takmışım ki ne yapıcam nasıl olsa şu mu bu mu diye.. karar verince inan üstümden yük kalkmış oldu

park yatakla ilgili bilgim yok ben tahta beşik kullanıyom ama tam oda takımı eğer tayinci ya da kiracıysanız heba oluyor ve her eve sığmıyor canım.dolap konusunda da en azından bi etejer şart.

canım zaten oda takımındada sölediklerin dışında bi dolabı daha oluyo toplam 3 parça yani , biz kirada oturuyoruz ama oda yapıcam

arkadaşlar süt plarak ne içiyorsunuz paktörize sütler iyi değilmiş siz neyi tercih ediyorsunuz ne öneririsiniz

mesajını okuyunca farkettim 1 yaşında oğluşun varmış :)))

bi sorum olacak cnm sana : buhar makinalarından kullandınız mı odayı nemlendirsin diye?

canım doğru söylüyosun bende senin gibi düşünüyorum sonuçta bi çocuk daha Allah nasip ederse düşünüyorum o yüzden gelende kullanıcak bu aldıklarımızı mdf mobilyalar 3000 civarlarında ama bi kere alıcam bi dahada oda yapmıcam ikinci gelen kardeş içinde aynı takımın yatağını alıcam , zaten karar vermek en önemlisi şuan ben duvarlara takmış durumdayım kağıtmı yapsam boya mı diye geceleri bile rüyalarıma giriyo artık yapsakta atlatsak bizde :)

mesajını okuyunca farkettim 1 yaşında oğluşun varmış :)))

bi sorum olacak cnm sana : buhar makinalarından kullandınız mı odayı nemlendirsin diye?

evet canım kullanıyoruz.çok işe yarıyor.ankaradaydık tayinden önce oranında havası kurusu ama burası çok daha kuru o yüzden çok kullanıyoruz

arkadaşlar süt plarak ne içiyorsunuz paktörize sütler iyi değilmiş siz neyi tercih ediyorsunuz ne öneririsiniz

bende pınarın yarım yağlı sütünü içiyorum. bir ara light almıştım bir kaç kişi yarım yağlı içmemin daha iyi olacağını söyledi ama ben kilo almayayım diye light içiyordum (

bence tüm duvarları aynı yapma. 2 duvar boya diğer karşılıklı 2 duvar duvar kağıdı olunca çok şık oluyor. nette bir sürü örnek var. bak istersen. bu arada 2. bebek aynı cinsiyette olmayabilir. mobilyayı ona göre seç bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…