2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

aynen dilara benim düşündüklerimi yazmışsın

öncelikle gözünaydın canım .yaptırdığın 1.düzeymi yoksa 2.düzey ultrasonmu biliyormusun

Valla çok emin olmamakla beraber ikinci düzey diye biliyorum. Çünkü ikinci düzeyde ayrıca doppler ile kan damarlarına vs bakılıyor. Bende de baktı. Hatta ben Coraspin kullanıyordum damarlardaki dirençten dolayı artık onu bırakabilirsin dedi.

evet canım kullanıyoruz.çok işe yarıyor.ankaradaydık tayinden önce oranında havası kurusu ama burası çok daha kuru o yüzden çok kullanıyoruz

hangi markayı kullanıyorsunuz. ben weewell i beğendim. fiyatı 159 mağazalarda 120 internette. ya onu ya da 50-60 tl lik başka bir markayı alıcam. karar veremedim. ikisi de sonuçta aynı işi yapacak. memnun musunuz? odada hep açık mı tutuyorsunuz çocuk uyuduğu sürece

bende weewell kullanıyorum burdayken her daim açık oluyor hava çok kuru çünkü

canım bende öle düşüyorum bi duvar kağıdı beğenip boyasını ona göre seçeyim diyorum farklı farklı olsun diye , ben krem yada beyaz alıcam öyle ayılı arabalı hayvancıklı filanda istemiyorum düz olucak ikinci bebişede bi duvarları değiştirmek kalır heralde :) yani mesela yarısı pembeli yarısı mavili olabilir :))

evet canım kullanıyoruz.çok işe yarıyor.ankaradaydık tayinden önce oranında havası kurusu ama burası çok daha kuru o yüzden çok kullanıyoruz

bebiş doğar doğmaz kullanmaya başladınız mı canım ne zaman almak gerekiyo bide hangi marka kulanıyosun sen ??

bizim fazladan odamız olmadığı için bebek karyolası aldık yatak odasına koyacağız( 70*130 ebatlarında ön tarafında bulunan parmaklığı uzun olan bi model beğendik bebek ilerde ayaklanınca atlamasın diye :) park yatakları araştırdım hepsi çin malı amerikan fransız italyan markaları bile çinde üretilmiş(made in çin prc yazısını görünce irite oluyorum ben helede bebek için ) vazgeçtik ahşap yatağıda araştırdım en kötüsü dahi genelde 450-600 arası kötü derken kullanılan boya malzemesi su bazlı değil hiçbirinde.Şimdi sıra yatakta yarı ortopedik diolar markası ne olursa olsun marka olarak kullanan ve önerisi olan varmı ?

bende pınarın yarım yağlı sütünü içiyorum. bir ara light almıştım bir kaç kişi yarım yağlı içmemin daha iyi olacağını söyledi ama ben kilo almayayım diye light içiyordum (

süt içmek bana işkence resmen işe gelirken ufak kutulardan alıyorum , evede lıght alıyorum kalsiyumu daha fazla oluyo light olanlarda ..ama 200ml lik olanların lıghtları yok malesef bu arada ben illaki yanında çikolatalı bişeyle içebiliyorum sütü yinede faydası oluyomudur ???

bende weewell kullanıyorum burdayken her daim açık oluyor hava çok kuru çünkü
çok sevindim kullanan biri bulduğum için :)) tavsiye eder misin yani cnm?

ayy süper olurrr :))) iyi fikir bence mobilyalar sade olsun duvar kağıdıyla renklendirirsin mis gibi bebiş odası olur.

bu arada ben de kendi odamı boyatmak istiyorum :)) eşimle annem iş çıkarma şimdi kış vakti derler diye ses çıkarmıyorum şimdilik ama içten içten bi ses dürtüyor beni :))))

yatakları hiç araştırmadım ben ama ben yatağın üstüne yünden koruyucu yaptırıcam en sağlıklısı bebekler için oymuş

ben gayet memnunum hatta üst kat komşumunda yeni bebişi var oda aynı markanın farklı modelini kullanıyor.ikimizde menunuz canım

ben de sadece nesquik le birlikte içebiliyorum. tabiki faydalı hala. kalsiyumunu yok etmezki kakao veya başka birşey için rahat olsun eminim yani.. tek zararı fazladan kalori almış oluyoruz

paktörize sütlerin pek yararı yokmuş bazı yazıları okudum günlük süt daha yararlıdır diye düşünüyorum günlük süt üçen var mı

canım sütün içine kakao ktınca ne olur hiç bi fikrim yk. çünkü ben kahverengi hiç bişey yiyemiyorum...

light sütlerde kalsiyum daha mı fazlaa. bana da tam tersini söylediler yarım yağlı iç çocuğa daha çok yarar diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…