arkadaşlar süt plarak ne içiyorsunuz paktörize sütler iyi değilmiş siz neyi tercih ediyorsunuz ne öneririsiniz
kızlar bu arada biz bebek odası hakkında %100 son kararımızı verdik . türlü araştırmalar, anne olmuş kişilerin deneyimleri ve önerileri ile bebek odası yapmıyoruz.
içinde yüksek yatak olan sonradan çıkarılabilen park yataklardan ve ayrıca ayaklı hasır olan yeni doğan sepetinden aldık. kıyafetleri için dolabımızda yer açabilirsek ayrıca bir dolap da almayacağız. açamazsak zorlanırsak dolabını alacağız.böyle yapmamızın sebepleri :
1. büyüyen beşik denilen tahta mobilyalı beşiğin çok büyük olup çok yer tutması
2.bu beşiğin odadan odaya taşınmasının tek başıma mümkün olmaması , yazlığa - yaylaya yanımızda kolayca götüremiyecek olmamız
3. her ne kadar bebeğin odasını ayırırım diye düşünsem de herkesin en az 1 yıl asla odanızdan çıkarmazsınız, aklınız kalır, içiniz rahat etmez, çocuk gece sürekli uyanır, emmek ister, kucak ister , pışpışlanmak ister demeleri..
3.park yatağın bebek büyüyünce de oyun oynama alanı olarak çok işe yaraması
4.yeni nesil çocukların bi tuhaf olması :) ve 5-6 yıl sonra bebek odasını kullanmak istemiyecek olmaları :) şaka bir yana ilerde güzel bir genç odası yapmayı planlıyorum. o günler bir gelsin de hayırlısıyla..
öncelikle gözünaydın canım .yaptırdığın 1.düzeymi yoksa 2.düzey ultrasonmu biliyormusun
evet canım kullanıyoruz.çok işe yarıyor.ankaradaydık tayinden önce oranında havası kurusu ama burası çok daha kuru o yüzden çok kullanıyoruz
hangi markayı kullanıyorsunuz. ben weewell i beğendim. fiyatı 159 mağazalarda 120 internette. ya onu ya da 50-60 tl lik başka bir markayı alıcam. karar veremedim. ikisi de sonuçta aynı işi yapacak. memnun musunuz? odada hep açık mı tutuyorsunuz çocuk uyuduğu sürece
bence tüm duvarları aynı yapma. 2 duvar boya diğer karşılıklı 2 duvar duvar kağıdı olunca çok şık oluyor. nette bir sürü örnek var. bak istersen. bu arada 2. bebek aynı cinsiyette olmayabilir. mobilyayı ona göre seç bence
günaydın arkadaşlar
yarın 2.düzey ultrasonum var çok heyacanlıyım.lütfen bana dua edermisiniz kötü birşey yoktur inşallah dualarınıza ihtiyacım var.
evet canım kullanıyoruz.çok işe yarıyor.ankaradaydık tayinden önce oranında havası kurusu ama burası çok daha kuru o yüzden çok kullanıyoruz
aynen dilara benim düşündüklerimi yazmışsın
bende pınarın yarım yağlı sütünü içiyorum. bir ara light almıştım bir kaç kişi yarım yağlı içmemin daha iyi olacağını söyledi ama ben kilo almayayım diye light içiyordum(
çok sevindim kullanan biri bulduğum için :)) tavsiye eder misin yani cnm?bende weewell kullanıyorum burdayken her daim açık oluyor hava çok kuru çünkü
canım bende öle düşüyorum bi duvar kağıdı beğenip boyasını ona göre seçeyim diyorum farklı farklı olsun diye , ben krem yada beyaz alıcam öyle ayılı arabalı hayvancıklı filanda istemiyorum düz olucak ikinci bebişede bi duvarları değiştirmek kalır heralde :) yani mesela yarısı pembeli yarısı mavili olabilir :))
bebiş doğar doğmaz kullanmaya başladınız mı canım ne zaman almak gerekiyo bide hangi marka kulanıyosun sen ??
bizim fazladan odamız olmadığı için bebek karyolası aldık yatak odasına koyacağız( 70*130 ebatlarında ön tarafında bulunan parmaklığı uzun olan bi model beğendik bebek ilerde ayaklanınca atlamasın diye :) park yatakları araştırdım hepsi çin malı amerikan fransız italyan markaları bile çinde üretilmiş(made in çin prc yazısını görünce irite oluyorum ben helede bebek için ) vazgeçtik ahşap yatağıda araştırdım en kötüsü dahi genelde 450-600 arası kötü derken kullanılan boya malzemesi su bazlı değil hiçbirinde.Şimdi sıra yatakta yarı ortopedik diolar markası ne olursa olsun marka olarak kullanan ve önerisi olan varmı ?
çok sevindim kullanan biri bulduğum için :)) tavsiye eder misin yani cnm?
ayy süper olurrr :))) iyi fikir bence mobilyalar sade olsun duvar kağıdıyla renklendirirsin mis gibi bebiş odası olur.
bu arada ben de kendi odamı boyatmak istiyorum :)) eşimle annem iş çıkarma şimdi kış vakti derler diye ses çıkarmıyorum şimdilik ama içten içten bi ses dürtüyor beni :))))
süt içmek bana işkence resmen işe gelirken ufak kutulardan alıyorum , evede lıght alıyorum kalsiyumu daha fazla oluyo light olanlarda ..ama 200ml lik olanların lıghtları yok malesef bu arada ben illaki yanında çikolatalı bişeyle içebiliyorum sütü yinede faydası oluyomudur ???
tmm cnm saol içim rahat etti. teşekkürlerben gayet memnunum hatta üst kat komşumunda yeni bebişi var oda aynı markanın farklı modelini kullanıyor.ikimizde menunuz canım
süt içmek bana işkence resmen işe gelirken ufak kutulardan alıyorum , evede lıght alıyorum kalsiyumu daha fazla oluyo light olanlarda ..ama 200ml lik olanların lıghtları yok malesef bu arada ben illaki yanında çikolatalı bişeyle içebiliyorum sütü yinede faydası oluyomudur ???
tmm cnm saol içim rahat etti. teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?