canım sütün içine kakao ktınca ne olur hiç bi fikrim yk. çünkü ben kahverengi hiç bişey yiyemiyorum...
light sütlerde kalsiyum daha mı fazlaa. bana da tam tersini söylediler yarım yağlı iç çocuğa daha çok yarar diye...
rica ederim her türlü deneyimi paylaşmaya hazırım annişler.15 aylık annelik tecrübemi yani
rica ederim her türlü deneyimi paylaşmaya hazırım annişler.15 aylık annelik tecrübemi yani
biran önce karar vermek yükümü azalttı sanki.iyi bir karar oldu diye düşünüyorum.. bakalım..dolap işini de ayarlarsam aklım tam rahat edecek.. çok iş var çooookk :)))
ben mobilya almadım daha canım ama araştırmalar sürüyor,daha birtek meltem mobilyaya gidebildik, orda fiyatlar biraz yüksek, eşim işlerinden fırsat bulursa başka yerlerede bakcaz...dün gece bakmıştım canım saol. üstelik not bile aldım :)) birkaç topik daha vardı. hepsi çok faydalıydı.. bebek yağı, kremi, deterjanı, ıslak mendili, bebek bezi markası, kıyafet önerileri, beşik konusu hepsi süperdi..
sen neler aldın mobilya kısmını tamamladın mı?
canım doktorun ole dediyse yapcak bişey yok napalım, sen rahat ol için rahat olsun inşallah sağ salim mutlucanak dönersiniz ordanbilsondan aldım esra doktoru aradım burda yapılan 1.düzey dedi senin yaptıracağın 2.düzey dedi.sen çok pipiriklisin diye onu istedim onu yaptır dedi.bende bunun üzerine napayım bilsondan aldım ama kafam dahada karıştı herhalde bişey olsa söylerdi diye düşünüyorum ama yinede bişeymi var acaba diyede düşünmüyo değilim ne düşüneceğimi şasırdım anlıcağın neolur bana dua edin.
canım doktor fitil verdiyse kullan, çünkü hamilelikte ıkınmak hiç iyi değil,,,sonuçta zararlı bi ilça olsa doktorun vermez onu sana...kızlar merhaba kabızlık rahatsızlığı çekiyorum 2-3 haftadır. doktorla görüştüm. affedersiniz ama makattan kullanabileceğim bir fitil verdi.
ben ilacı almamıştım kendim geçiririm die. ama ne yapsam aynı geçmedi kabızlığım. karnımda şişkinlik yok yani rahatım ama basur olurum diye korkuyorum. gerçi basurun nasıl bişey olduğunuda bilmiyorum. zorlayınca mı oluyor?
acaba o ilacı alsam mı? kullananız oldu mu aranızda?
kızlar merhaba kabızlık rahatsızlığı çekiyorum 2-3 haftadır. doktorla görüştüm. affedersiniz ama makattan kullanabileceğim bir fitil verdi.
ben ilacı almamıştım kendim geçiririm die. ama ne yapsam aynı geçmedi kabızlığım. karnımda şişkinlik yok yani rahatım ama basur olurum diye korkuyorum. gerçi basurun nasıl bişey olduğunuda bilmiyorum. zorlayınca mı oluyor?
ne güzel yaş farkı olmadan iki bebeişinde büyücek :) kaç tane hastane çıkışı almamız gerekiyo ?
biberon için soruyosan benim oğlum hiç kullanmadı biberon o yüzden ihtiyacımız olmadıııtaze anniş bende şey sorucam sterilizatör almalı mıyız???
aman dikkat gizemcim ben şu anda o dertten muzdaribim keşke bende kabzılık çekerken çaresine baksaymışım şimdi hemeroidim. yattıgımı kalktıgımı bilmiyorum bende neci nesi oldugunu bilmiodum saf saf buda ne ki derken belayı kapmışım dün dayanılmaz acı ile doktora gittim igneli bi operasyon geçirdim merhem kullanıyorum. günlük incir kaysı tüket sanki aç karına daha iyi geldi kayısı. zorlama evet sakın ıkınma yeni yaşamış biri olarak çok dikkat et derim
kızlar merhaba kabızlık rahatsızlığı çekiyorum 2-3 haftadır. doktorla görüştüm. affedersiniz ama makattan kullanabileceğim bir fitil verdi.
biberon için soruyosan benim oğlum hiç kullanmadı biberon o yüzden ihtiyacımız olmadııı
Merhaba herkese... doktor 2kez erkek dedi son randevuda kordondan göremedi. ekte ultrason görüntüsünü yolluyorum.sizce cinsiyeti ne? o bacakalrın arasında görünen ne?Eki Görüntüle 323695
herkese merabalar nasılsınz inşallah herkes bebişleriyle iyiler
kızlar bişi soracam size hiç ilişki sonrası sizde kanama
oldumu acaba neden öyle oldu anlamadım yaaa kızlar :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?