2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım ben karşılaştırma yaptım tablolarından lıghtlarda daha fazla yazıyodu şu an aklımda değil ama rakamları

kızlar merhaba kabızlık rahatsızlığı çekiyorum 2-3 haftadır. doktorla görüştüm. affedersiniz ama makattan kullanabileceğim bir fitil verdi.

ben ilacı almamıştım kendim geçiririm die. ama ne yapsam aynı geçmedi kabızlığım. karnımda şişkinlik yok yani rahatım ama basur olurum diye korkuyorum. gerçi basurun nasıl bişey olduğunuda bilmiyorum. zorlayınca mı oluyor?

acaba o ilacı alsam mı? kullananız oldu mu aranızda?

ben mobilya almadım daha canım ama araştırmalar sürüyor,daha birtek meltem mobilyaya gidebildik, orda fiyatlar biraz yüksek, eşim işlerinden fırsat bulursa başka yerlerede bakcaz...
canım doktorun ole dediyse yapcak bişey yok napalım, sen rahat ol için rahat olsun inşallah sağ salim mutlucanak dönersiniz ordan
canım doktor fitil verdiyse kullan, çünkü hamilelikte ıkınmak hiç iyi değil,,,sonuçta zararlı bi ilça olsa doktorun vermez onu sana...

aman dikkat gizemcim ben şu anda o dertten muzdaribim keşke bende kabzılık çekerken çaresine baksaymışım şimdi hemeroidim. yattıgımı kalktıgımı bilmiyorum bende neci nesi oldugunu bilmiodum saf saf buda ne ki derken belayı kapmışım dün dayanılmaz acı ile doktora gittim igneli bi operasyon geçirdim merhem kullanıyorum. günlük incir kaysı tüket sanki aç karına daha iyi geldi kayısı. zorlama evet sakın ıkınma yeni yaşamış biri olarak çok dikkat et derim

canm çok teşekkrü ederim verdiğin bilgi için. ilacı o şekilde kullanmak işime gelmedi hap şurup falan verseydi kullanırdım. ama durumumuzdan dolayı böylesi daha ii.

hemen ilacı alıp kullanmaya başlıcam cnm çok sağol. sanada çok çok geçmiş olsun. inş. bi an önce atlatırsın.

ilacını mutlaka kullan.yoksa daha büyük sorunlar yaşıyo insan.kanama,ağrı vs.ben hatta sürekli vazelinle yumuşak tutmaya da çalışıyorum.eğer çok uzun süre kabızlık çekiyorsan duphalac die bi şurup vermişti bana dr kendi jinekoloğumda hiç bir yan etkisinin olmadığını söylemişti onu kullanabilirsin

herkese merabalar nasılsınz inşallah herkes bebişleriyle iyiler
kızlar bişi soracam size hiç ilişki sonrası sizde kanama
oldumu acaba neden öyle oldu anlamadım yaaa kızlar :26::26::26:

banada gliserin kansuk adında bir fitil verdi direk. internette araştırdım da bebeklerde falanda kullanılıyor muş..

kızlar benim bir sorum olcak... doktorum beni detaylı ultrason için başka bir hastaneye yönlerdirdi 2hafta sonra randevu al dedi ama hastaneden 3hafta sonraya verebildiler... o günde tam 24cü haftanın bitimine denk geliyo... heryerde 20-24 haftalar arası yapılır diye yazdığı için kafam karıştı bi sorun olmaz herhalde dimi?

herkese merabalar nasılsınz inşallah herkes bebişleriyle iyiler
kızlar bişi soracam size hiç ilişki sonrası sizde kanama
oldumu acaba neden öyle oldu anlamadım yaaa kızlar :26::26::26:

edancım benim kanamam olmadı ama çok canım yanıyo doktor iltihap var dedi ilaç verdi ama hala yanıyo

slm mkızlar nasılsınız bende şükür iyiyim küçük kızım hasta oldu teyzeleri bu aralar dua edin küçüğüme hamile hamile çok zor oluyo hastahanelerde dolaşmak onu öyle hasta görmek idrar yolu enfeksiyonu geçirirmiş kuzucum ondan pek giremedim bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…