2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Rica ederim canım ne demek.Beraber bilgilenelim istedim

arkadaşlar süt plarak ne içiyorsunuz paktörize sütler iyi değilmiş siz neyi tercih ediyorsunuz ne öneririsiniz

Ben dost marka yarım yağlı süt içiyorum.
Arada birde yoğurt mayalamak için aldığım günlük sütten içiyorum ama o çok yağlı olduğu için ağır geliyor biraz.
Bu arada günlük sütü burda büyük marketlerde özel ambalajları ile satıyorlar,o yüzden güvenerek alıyorum.
Diğer türlü temiz mi değil mi diye düşünmekten tiksiniyordum resmen.

mesajını okuyunca farkettim 1 yaşında oğluşun varmış :)))

bi sorum olacak cnm sana : buhar makinalarından kullandınız mı odayı nemlendirsin diye?

Bebekler ilk baharda doğacakları için buhar makinasının gerekli olduğunu düşünmüyorum açıkcası.Kış mevsimine girerkende peteğe su koymayı tercih edeceğim sanırım.

Bu konuyu bende uzun uzun düşündüm.Kiracıyım evet ama bebeğime eninde sonunda bi oda yapmak zorundayım.
Taş çatlasa 1 yaşına kadar yatırırım yanımda,Sonrasında yine ayrı bi oda hazırlamak gerekecek.
Düşünüyorum şimdi park yatak alsam en fazla 2 sene yatar içinde çünkü yürümeye başladıklarında yataklarına kendileri girip çıkmak isteyecekler, hemde 2 sene sonra hem çocuğun çok fazla eşyası olacağı için bizim dolaba sığmayacak,hem de çocuk odası gibi takımlarda henüz yatmak için çok küçük olacak.
Birde yiğenimden biliyorum,çocuklar park yatakta oynamaktan hiç zevk almıyorlar gerçekten.Taş çatlasa 15 dakika dururdu yiğenim içinde sonra sıkılırdı.
Ben tek renk büyüyen bir beşik,yanınada şifonyer almaya karar verdim.Kendi odam şuan oldukca büyük ve bunlar rahatlıkla sığacaktır.Odasını ayırdığımda ise tek renk beyaz bir dolap alırım bi yerden ve takım olmuş olur.
Eninde sonunda en geç 1 sene sonra oğluma ayrı bir oda yapmak zorundayım.O yüzden odasına koyacağım eşyalarını şimdiden alıp kullanmak daha mantıklı geldi bana.

taze anniş bende şey sorucam sterilizatör almalı mıyız???

Eski usul tencerede kaynatmayı düşünüyorum

herkese merabalar nasılsınz inşallah herkes bebişleriyle iyiler
kızlar bişi soracam size hiç ilişki sonrası sizde kanama
oldumu acaba neden öyle oldu anlamadım yaaa kızlar :26::26::26:

Doktoruna danışmanı öneririm.Pek normal bişeymiş gibi gelmedi

Laletaha canım yanılmıyorsam bilsondaki detaylı için 500 lira gibi bi ücret istemişlerdi senden öyle değil mi ?
Bu gerçekten çok yüksek bir rakam.Sırf doktor içinin rahat etmesini istiyorum dedi diye bu kadar para veremezdim ben herhalde.
Durumunu bilmiyorum ama kim olursa olsun 500 lira çooook fazla.Eminim bebeğinde son derece sağlıklıdır.
Sen ne düşünüyorsun bu konuda ?

canım bende hiç olmadı ama sen mutlaka doktora git bildiğim kadarıyla böyle durumlarda ya ilişkiyi azaltın diyolar yada afedersinizde gebeliğe uygun pozisyonları öneriyo doktorlar.ama mutlaka doktora gitmelisin kanamalar erken doğum tehlikesini de gösterebiliyo bazen.

canım benimde oldu. hemen bıraktık zorlamamıştık da ama korktuk. doktora sordum ilişki demeden dinlen dedi bi süre de ilişki yok dedi..

bende olmadi canim ,bi doktoruna sor istersen zorlama falan olms olabilir:44:

evet canım 500 lira banada çok geliyor ama doktor böyle deyincede çok bi seçenek bırakmadı bize içime dahada kuşku düşürdü
hastanedeki 1.düzey senin yaptıracağın 2.düzey dedi.napabilirimki bilemedim artık bebeğim sağlıklı olsunda razı oldum bu rakama
yarın gidicem kısmetse.ben 36 yaşındayım 11 yaşında bir oğlum var daha sonrada 2 senede 2 düşüğüm oldu belki bu yüzden
doktor daha ayrıntılı görmek istemiştir diye düşünüyorum.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

canım gliserin kansuk nasıl bi etki yaptı.kullandın mı?bende şu an sertlik hissediyorum o yüzden evde oğlumun vardı onu kullanmayı planlıyorum

soruma cvp veren yokmuuu.... tekrar soruyorum belki gözden kaçmıştır...

doktorum beni detaylı ultrason (4boyutlu) için başka bir hastaneye yönlerdirdi 2hafta sonra randevu al dedi ama hastaneden 3hafta sonraya verebildiler... o günde tam 24cü haftanın bitimine denk geliyo... heryerde 20-24 haftalar arası yapılır diye yazdığı için kafam karıştı bi sorun olmaz herhalde dimi?

ben bi sorun olacağını sanmıyorum canım

canım gliserin kansuk nasıl bi etki yaptı.kullandın mı?bende şu an sertlik hissediyorum o yüzden evde oğlumun vardı onu kullanmayı planlıyorum

canım ben daha kullanmadım. geçen doktora gittiğimde kabızım deyince bunu yazmıştı. bende alıp kullanmadım ogün bugündür geçmedi.

basur falan deyince korktum. affedersin çok zorlanıyorum. bugün aldırıp kullanıcam inş. etkisini söylerim sanada.

birde bunun küçük ve büyükler için olanları var. bana yanına yazmış büyük die. çocukların kullandığı küçük olanı herhalde bir bak istersen.

hiç bi fikrim yok bu konuda ben ayrıyetten herhangi bi yerde ultrasona girmedim.

Doktorunu arasan,o en doğru cevabı verecektir sana,geç derse en azından yeni bir yer önerir.Benim doktorum ilk gittiğimde kontrole geleceğim haftaların yazılı olduğu bi kağıt vermişti mesela,o kağıtta detaylı ultrason için 20-22.haftalar yazıyordu.

tamam canım.zaten benimki artık kanıyor yani küçük büyük ne kadar fayda eder bilmiyorum ama sakın ihmal yaşam enerjini yok edebilecek bi acısı oluyo

ben bi sorun olacağını sanmıyorum canım

hiç bi fikrim yok bu konuda ben ayrıyetten herhangi bi yerde ultrasona girmedim.

tmm çok tşkler arkadaşlar...

tamam canım.zaten benimki artık kanıyor yani küçük büyük ne kadar fayda eder bilmiyorum ama sakın ihmal yaşam enerjini yok edebilecek bi acısı oluyo

kızlar o sorun bendede var ama hissettiğim anda kuru kayısı yiyorum veya hoşafını yapıyorum çok iyi geliyo... ayrıca doğal... ama doktorumda bi şurup verdi bana şimdilik ihtiyacım olmadı ama çok kötü olursa ondan içerim

şimdi kociş aradı sanırım yarın gidebilcez hava açtı burda azcık lütfen göreyim bebeğimi hem çok özledim hemde merak ediyorum her şey yolunda mı die.lütfen dua edin bize hayırlısıyla gidip gelebilelimmm

duphalac mı canım şurubun adı.ben fitil bile kullandım bi süre ama sanırım artık müzminleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…