- 26 Kasım 2007
- 7.839
- 4.930
- 448
yaaa bu cok guzel bi topicmis.benim haberim yoktu bundan.kizlar ben cok foruma bakamiorum bizim topice bile zor bakabiliyorum.isim cok yogun bu aralar.boyle paylasimlar oldukca bizim topice de yazarsaniz cok sevinirim.inanilmaz begendim tam istedigim ve ihtiyacim olan bir topicmis turuncu eline saglik canim.http://www.kadinlarkulubu.com/agust...li-oldugunu-sonradan-anladigimiz-esyalar.html bunu kimin paylastigini hatirlamiyorum ama bunuda cok begendim.tesekkurler kizlar....
Rica ederim canım ne demek.Beraber bilgilenelim istedim
arkadaşlar süt plarak ne içiyorsunuz paktörize sütler iyi değilmiş siz neyi tercih ediyorsunuz ne öneririsiniz
Ben dost marka yarım yağlı süt içiyorum.
Arada birde yoğurt mayalamak için aldığım günlük sütten içiyorum ama o çok yağlı olduğu için ağır geliyor biraz.
Bu arada günlük sütü burda büyük marketlerde özel ambalajları ile satıyorlar,o yüzden güvenerek alıyorum.
Diğer türlü temiz mi değil mi diye düşünmekten tiksiniyordum resmen.
mesajını okuyunca farkettim 1 yaşında oğluşun varmış :)))
bi sorum olacak cnm sana : buhar makinalarından kullandınız mı odayı nemlendirsin diye?
Bebekler ilk baharda doğacakları için buhar makinasının gerekli olduğunu düşünmüyorum açıkcası.Kış mevsimine girerkende peteğe su koymayı tercih edeceğim sanırım.
kızlar bu arada biz bebek odası hakkında %100 son kararımızı verdik . türlü araştırmalar, anne olmuş kişilerin deneyimleri ve önerileri ile bebek odası yapmıyoruz.
içinde yüksek yatak olan sonradan çıkarılabilen park yataklardan ve ayrıca ayaklı hasır olan yeni doğan sepetinden aldık. kıyafetleri için dolabımızda yer açabilirsek ayrıca bir dolap da almayacağız. açamazsak zorlanırsak dolabını alacağız.böyle yapmamızın sebepleri :
1. büyüyen beşik denilen tahta mobilyalı beşiğin çok büyük olup çok yer tutması
2.bu beşiğin odadan odaya taşınmasının tek başıma mümkün olmaması , yazlığa - yaylaya yanımızda kolayca götüremiyecek olmamız
3. her ne kadar bebeğin odasını ayırırım diye düşünsem de herkesin en az 1 yıl asla odanızdan çıkarmazsınız, aklınız kalır, içiniz rahat etmez, çocuk gece sürekli uyanır, emmek ister, kucak ister , pışpışlanmak ister demeleri..
3.park yatağın bebek büyüyünce de oyun oynama alanı olarak çok işe yaraması
4.yeni nesil çocukların bi tuhaf olması :) ve 5-6 yıl sonra bebek odasını kullanmak istemiyecek olmaları :) şaka bir yana ilerde güzel bir genç odası yapmayı planlıyorum. o günler bir gelsin de hayırlısıyla..
Bu konuyu bende uzun uzun düşündüm.Kiracıyım evet ama bebeğime eninde sonunda bi oda yapmak zorundayım.
Taş çatlasa 1 yaşına kadar yatırırım yanımda,Sonrasında yine ayrı bi oda hazırlamak gerekecek.
Düşünüyorum şimdi park yatak alsam en fazla 2 sene yatar içinde çünkü yürümeye başladıklarında yataklarına kendileri girip çıkmak isteyecekler, hemde 2 sene sonra hem çocuğun çok fazla eşyası olacağı için bizim dolaba sığmayacak,hem de çocuk odası gibi takımlarda henüz yatmak için çok küçük olacak.
Birde yiğenimden biliyorum,çocuklar park yatakta oynamaktan hiç zevk almıyorlar gerçekten.Taş çatlasa 15 dakika dururdu yiğenim içinde sonra sıkılırdı.
Ben tek renk büyüyen bir beşik,yanınada şifonyer almaya karar verdim.Kendi odam şuan oldukca büyük ve bunlar rahatlıkla sığacaktır.Odasını ayırdığımda ise tek renk beyaz bir dolap alırım bi yerden ve takım olmuş olur.
Eninde sonunda en geç 1 sene sonra oğluma ayrı bir oda yapmak zorundayım.O yüzden odasına koyacağım eşyalarını şimdiden alıp kullanmak daha mantıklı geldi bana.
taze anniş bende şey sorucam sterilizatör almalı mıyız???
Eski usul tencerede kaynatmayı düşünüyorum
herkese merabalar nasılsınz inşallah herkes bebişleriyle iyiler
kızlar bişi soracam size hiç ilişki sonrası sizde kanama
oldumu acaba neden öyle oldu anlamadım yaaa kızlar :26::26::26:
Doktoruna danışmanı öneririm.Pek normal bişeymiş gibi gelmedi