ya şu nicklerinizin altındaki çiçek isimlerini nasıl değiştiriyorsunuz?
duphalac mı canım şurubun adı.ben fitil bile kullandım bi süre ama sanırım artık müzminleşti
ya şu nicklerinizin altındaki çiçek isimlerini nasıl değiştiriyorsunuz?
evet cnm duphalac...
onlar forumda yazışma ve paylaşım oranına göre site tarfından veriliyo canım.
yok yani sende mesela çiçek ismi yok sanırım çocuklarının ismi onu soruyorum...
kontrol paneli var canım sayfanın üstünde ordan yapabilirsin.evet biri evdekinin biri de nasipse karnımdakinin ismi
ayy ne güzel isimler allah sağlıklı uzun ömür versin... tşk ederim snırım becerdim hehe
teşekkür ederim canım.cümlemizinkine rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşaallah.senin bebişin cinsiyeti ne.bu arada olmuşşşş
benimkide dün tüm uğraşmalardan sonra anca belli oldu çok edepli maşallah kızımız geliyoo
melek nekadara yaptırdın ayrıntılı ultrasonu özeldemi yaptırdın
soruma cvp veren yokmuuu.... tekrar soruyorum belki gözden kaçmıştır...
doktorum beni detaylı ultrason (4boyutlu) için başka bir hastaneye yönlerdirdi 2hafta sonra randevu al dedi ama hastaneden 3hafta sonraya verebildiler... o günde tam 24cü haftanın bitimine denk geliyo... heryerde 20-24 haftalar arası yapılır diye yazdığı için kafam karıştı bi sorun olmaz herhalde dimi?
hayırlısıyla gelsin inşaallah prenses.bizde nasipse yarın ayrıntılıya gidicez o zaman kesinleşecek.13. haftadan beri maalesef gidemedik dr a.tarama testimizi yaptırdık o kadar.allah sağlığını verir inşaallah bebeğimin
amin inş çok üzülme sen eskiden hiç gitmiyolarmış doktora... sen rahat olki bebiş etkilenmesin
canım ben 20de yaptırdım ama en son kaça kadar oluyo bilmiyorum...soruma cvp veren yokmuuu.... tekrar soruyorum belki gözden kaçmıştır...
doktorum beni detaylı ultrason (4boyutlu) için başka bir hastaneye yönlerdirdi 2hafta sonra randevu al dedi ama hastaneden 3hafta sonraya verebildiler... o günde tam 24cü haftanın bitimine denk geliyo... heryerde 20-24 haftalar arası yapılır diye yazdığı için kafam karıştı bi sorun olmaz herhalde dimi?
şimdi kociş aradı sanırım yarın gidebilcez hava açtı burda azcık lütfen göreyim bebeğimi hem çok özledim hemde merak ediyorum her şey yolunda mı die.lütfen dua edin bize hayırlısıyla gidip gelebilelimmm
kızlar benim bir sorum olcak... doktorum beni detaylı ultrason için başka bir hastaneye yönlerdirdi 2hafta sonra randevu al dedi ama hastaneden 3hafta sonraya verebildiler... o günde tam 24cü haftanın bitimine denk geliyo... heryerde 20-24 haftalar arası yapılır diye yazdığı için kafam karıştı bi sorun olmaz herhalde dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?