2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

benimkide dün tüm uğraşmalardan sonra anca belli oldu çok edepli maşallah kızımız geliyoo

hayırlısıyla gelsin inşaallah prenses.bizde nasipse yarın ayrıntılıya gidicez o zaman kesinleşecek.13. haftadan beri maalesef gidemedik dr a.tarama testimizi yaptırdık o kadar.allah sağlığını verir inşaallah bebeğimin

melek nekadara yaptırdın ayrıntılı ultrasonu özeldemi yaptırdın

Fİyat konusunda burada birşey söylemek uygun olurmu bilemedim. Burada söylenen fiyatların üzerinde bir rakam ama özel sağlık sigortam olduğundan büyük kısmını oradan alacağım.

Özel bir muaynehane de yaptırdım. Atıl Yüksel bu konuda uzman 1-2 doktordan biri. İnternet üzerinden araştırabilirsi.

Benim yaptırdığım yerde imzalatılan formda 19-23. haftalar arasında yapılır yazıyordu. Bence sen mümkün olan en kısa zamanda yaptır.

amin inş çok üzülme sen eskiden hiç gitmiyolarmış doktora... sen rahat olki bebiş etkilenmesin

amin inş çok üzülme sen eskiden hiç gitmiyolarmış doktora... sen rahat olki bebiş etkilenmesin

olmaya çalışıyorum canım.ama ha dediğinde dr gidemeyeceğimi bilmek beni çok korkutuyor.allahıma dualarım evlatlarımın hayırları başka bişey değil

canım ben 20de yaptırdım ama en son kaça kadar oluyo bilmiyorum...

hadi inşallah gidersinde bebeğinin sağlıklı haberleriyle geri dönersin...

bence sorun olmaz banada 22. haftada gel dedi 22. haftada kalbin gelişim süreci tamamlanıyormuş 22 ile 24 arasında çok birşey farketmez diye düşünüyorum

Merhaba kızlar çalışınca öyle çok sık giremiyorum yorumları hızlıca okumaya çalışıyorum. Bu ara yoğunuz malum 1.dönem bitiyor evrak işleri falan. Umarım her şey yolundadır.
Bel ve karın ağrısı olan arkadaşlar geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşirsiniz.
2.düzey ultrasona girecek olan arkadaşım da inşallah güzel haberlerle gelirsin.
Benim doktorum ayrıntılı ultrasona gerek yok dedi. Ben yaptırmıycam o yüzden kızlar. 13.haftamda bakılmıştı o yüzden mi gerek yok dedi bilemiyorum artık. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız. Öpüyorum hepinizi.

ya kızlar size yetişemiyorum artık işler yogunnn gecmısı okumakla geçiooo vaktımm katılamıom sohbetlere özlüyorum sizii bebegım çok hareketli artıkkkk sürekli hissettirio varlııgınııııııııııııı oysss yerım ben onuuu:)

canım bence geç kalmış olursun çünkü ben 21 haftalıkken gittiğimde doktor 10 gün içinde yapmamız gerekiyor yoksa zamanı geçer demişti ben de 22 haftalıkken gitmiştim.internette de 19-23 haftalar arsında bakılır yazıyor bence geç olmadan git derim.

çünkü en iyi sonuç 19-23 haftalar arasında çıkıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…