2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

slm mayıs anneleri umarım herkes iyidir, bazen göz atıyorum burayada genelde face daha kolay geliyo girenler biliyordur:) ayrıntılı yaptıranların inşallah iyi çıkmıştır, ben daha yaptıramadım 20 de yapılacak hayırlısı bakalım inşallah iyi çıkar, bebişlerde kilo almaya, boyları uzamaya başladı sağlıkla gelsinler inşallah, Allahım sen koru yavrularımızı.alışverişe gelince bi tane badi aldım sadece 7. aydan sonra başlıcaz, maşallah bazıları tam düzmüş her şeyi güle güle kullansınlar inşallah:) öptük sizleri...

kızlar bu arada hafta sonu biraz gezindik.bebek arabası düşünenler chicco nun "I MOVE" diye bir modeli var.çok güzel.normal araba çıkabilioy onun yerine portbebe ve ana kucağı yerleşebiliyor.ayrıca yön 360 derece dönebiliyor.eşimle çok hoşumuza gitti.fiyat biraz fazla galiba ama pazarlık yapcaz.
amaaaaa beşik konusunda çok kararsızım.park yataklara içim hiç ısınmadı.pek hoşuma gitmedi.şu ahşap beşiklerden mi alsam diyorum.içinizde seçim yapanlar yada daha önce bebişi olup tecrübesi olanlar varsa bilgi istiyorum:) ayrıca bizim yatak odası küçük.bebişi yanımıza alcaz ya ahşap beşikler daha mı iyi olur.
ANKARADA alışveriş yapan arkadaşlar nerelerden seçim yapıyorlar nerelere gidilir yaaaaaaaaaa.hep bursalılar istanbullular mağaza paylaşımı yapıyor haydi ankaralılar biz de atak olalım:))))))

Son düzenleme:

Eveeeeettt o beşiğe hayran kaldım bennn.
Gerçekten bayıldım bayıldımmmm ama fiyatı çook tuzlu geldi bize.
Sade beşik için 850 tl nakit istedi satıcı bizden.Ana kucağı ve portbebe hariç.

Bak bu sitede de travel set diyor ama üçlü fiyatımı oradaki yazan bilmiyorum.
CHCCO I MOVE TRAVEL SET 2012 KIRMIZI | Bebemarkt.com - Bebek rnleri online maazas. | bebek arabas, mama sandalyesi, bebek mama sandalyesi, oto koltuu, biberon, emzik, cam biberon, bebek banyo, bebek telsizi, bebek beslenme, yrte, chicco, kraft, gs po

Araştırmaya devam edeceğim bakalım.

yok canım 3lü fiyt değil sadece araba.bize bir mağaza 2li takımına 1100 tl dedi ama biz portbebeyi de istiyoruz.sanırım onla 1500-1600 falan olur.ama çok güzel bi set.yakından gördüm test ettim:))acaba gereksiz mi bu kadar fiyata diyorum

kızlar buarada benim bebiş bir gün çok hareket ediyo bir gün tık yok.dün hiç hissetmedim ağlıycaktım artık.ilk gebeliğimde düşük olduğu için çok korkuyorum.acaba kalbi mi durdu falan diye.böle olan var mı.yani bir gün hareketli birgün değil

canım bizede concord neo yu arabası ve anakucağını 1350 dediler süper ikiside ama çok pahalı geldi, chicco da bitane beğendik, yine anakucağıyla birlikte 660 tl nerdeyse 2 katı sırf estetik için okadar para verilirmi bende karar veremiyorum...

ben bu beşik konusuna daha öncede deyinmiştim... senin gibi bende hiç sevmedim park yatakları... o büyüyen karyolalarda çok kaba duruyor bence, heryerdede onlardan var... en son şöyle bi model buldum buna karar verdim... sayfadaki üçüncü resim

Bebek Beşikleri Modelleri ve Fiyatları | Mobilya Dekorasyon Rehberi, Ev, Ofis, Mağaza Dekorasyonu için tasarımlar ve fikirler...

valla çok güzel arabalar var, güzelinde sonuda yok parasıda güzel.... ben ne pahalı bişey istiyorum nede dandik olsun... ayrıca anakucaklarıyla ilgili kardeşimden biliyorum taşıması çok zor oluyo, kimsede tavsiye etmiyo... o yüzden ilk zamanlar için eltimden ödünç alırım dedim arabada kullanmak için...

korkma canim benimkide oyle dun hic hareket etmedi ,bgun oynadi biraz bu haftalarda normalmis bide gunun cogunu uyuyarak geciriyorlar..

Canım bebek arabasının tamamen yatabilme özelliği sayesinde portbebeye çok da ihtiyaç olacağını düşünmüyorum ben.
Zaten portbebeyi sadece 2-3 ay kadar kullanabiliyorsun,sonrasında rahatlıkla anakucağı ile seyahat edebilirsiniz.
Birde bu beşik o kadar rahat görünüyor ki anakucağınada gerek kalmıyor sanki.Kademeli indirilen sırt yeri bebişlere göre ayarlanabilir.
Ama ben ana kucağını araba koltuğu olarak da kullanmak istediğim için ikili set olarak düşünmüştüm.
Fiyatı evet pahalı,sadece haftasonları dışarda gezmek için veya günlük yarım saat-1 saatlik geziler için yüksek bir rakam bence.
Sonuçta kilometrelerce yürümeyeceğiz beşikle ne bileyim.Maddi imkanım yeterli olsaydı düşünmeden alırdım bu beşiği ama şimdi kırk kere düşünmem gerekiyor alabilmem için.
Hayırlısı bakalım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…