2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Korkma canım,benim oğlumda bazı günler çok hareketli bazı günlerde çok az hareket ediyor.

o bende de oluyo... korkmana gerek yok... ben dikkat ettim çok yorulunca daha az hissediyorum... ama bi uzanim dinlenim başlıyo tekmelemeye yavrum

biraz tatlı bişeyler ye bazen oturuş pozisyonuna göre rahat edemediğimde dizlerimi kendime çektiğimde falan bizimki hemen hareketleniyo.

çok heyecanlıyım kızlar.yarın ayrıntılıya gidicem.ne olur dualarınızı esirgemeyin herşey yolunda olsun

Melek gibi bende Atıl Yüksel'e gittim ayrıntılı ultrason için , Atıl bey bu konuda en iyilerinden biri olduğundan çok yoğun oluyor malesef 2-3 ay önce randevu alanlar oluyor . Benim doktorumun arkadaşı olduğundan ben hızlı almıştım ancak araştırıp gitmek isteyenler varsa hızlı bir şekilde hareket etmeleri lazım. Atıl bey özellikle sorunlu olabilen hastaları araya alıyor bildiğim kadarıyla.

Bu konuda bana doktoru söylediği ayrıntılı ultrasonu 20-24 haftaları arasında yapıyorlar ancak genelde 21. haftada yapılması ve sonuçta kötü bir durum ile karşılaşılırsa aminosentez yapılması isteniyormuş ancak bu çok düşük bir ihtimal olduğunuda belirtmişti doktor. 25. haftada eğer bebekte ciddi problem olursa gebelik sonlandırma yapılabiliniyormuş. Dediğim gibi bu zamana kadar zaten kontroller yapıldığından genelde sorun olmuyormuş.

Sen yinede doktoruna danışabilirsin sorun olduğunda doktor zaten hemen yönlendirme yapıyor.

kızlar benimde şafak 2,,,perşembe bitiyo Allahın izniyle, ondan sonra gelsin döne döne yatmalar, sıcak yorganın altından çıkmamalar,,,öğlende kahvaltı yapmalar...
Hoşbulduk canım biraz geç cevap yazdım galiba:))))Anca girebildim esracım ya,işten geldim biraz evi toparladım anca açtım bilgisayarı,işte zaten pek giremiyorum.Canım iş yoğun geçiyor ama sadece beyin olarak fazla yoruluyorum,diğer tarafta hamlamışım biraz orda iş fazla değildi,burda da gün içinde forma girilecek vakit oluyor ama ekranım çok gözönünde ondan giremiyorum,açık ofis tarzı biraz,ondan sık giremiyorum çok yorulmuyorum yani canım.Bu arada oh sen ne güzel bitirmişsin işi gücü ,senin adına çok seviniyorum canım,keşke hepimizin böyle şansı olsa,en azından öğlen işe gitmeyi tercih ederdim,sabah kalkmak zor oluyor artık,bir de kuyruk sokumum çok acıyor ya oturmaktan heralde,ama yapacak bişey yok,son aya kadar allah güç kuvvet verirse devam edeceğim,allahşükür hiç mide bulantım bel ağrılarım filan olmadı,allah güç kuvvet veriyor canım,ama senin adına çok sevindim keyfini çıkar canım hamileliğinin.
İnşallah canım,çok sağol

sağol canım, evet ya baya aldım ben ama büyük büyük alıyorum genelde 3-6 6-9 aylık alıyorum...doğru söylüyosun herkes alma diyo ama dayanamıyorum yine alıyorum

tetanoz aşısını yaptırmadım daha canım 24. haftada yaptır dedi doktor ikincisinide 28. haftada dedi

herkese günaydınnnnn bugunhava çok soğuk ama bizim keyfimiz yerinde sabah evden çıkarken bi kurabiye yedim yolda bizimki bi hareketlendi içinden çıkıcak sandım ya ilk defa böyle uzun ve sertti hareketlerii kuzum benim yaaa :)

Günaydınn herkese..
Bugün cidden soğuk dikkat edin kıslar..
Dün oğluma kipadan %100 pamuklu çıtçıtlı badiler aldım %50 indirimde..Çok kaliteli öneririm..
Bende 3-6 arası aldım hep ama 6-9 almadım alsammı acaba??

ayyy göbüşümü çektim sabah...teyzelerine baksın diye ekleyecektim ayy çıldırdım resmen ekleyemiyorum bu resim nasıl ekleniyo

Kızlar size bişey sorucam : )
Hani bebişlerimize müzik dinlettiğimiz zaman algılıyorlar ya, acaba kulaklık takıp dinlediğimizi de algılarlar mı ?

canım 6-9 al bence bazılarını çünkü çok çabuk büyüyomuş bebişler hem birazda büyük giyinir baktın olmadı yani nolucak ki :) küçük olmasından iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…