kızlar buarada benim bebiş bir gün çok hareket ediyo bir gün tık yok.dün hiç hissetmedim ağlıycaktım artık.ilk gebeliğimde düşük olduğu için çok korkuyorum.acaba kalbi mi durdu falan diye.böle olan var mı.yani bir gün hareketli birgün değil
kızlar buarada benim bebiş bir gün çok hareket ediyo bir gün tık yok.dün hiç hissetmedim ağlıycaktım artık.ilk gebeliğimde düşük olduğu için çok korkuyorum.acaba kalbi mi durdu falan diye.böle olan var mı.yani bir gün hareketli birgün değil
ben bu beşik konusuna daha öncede deyinmiştim... senin gibi bende hiç sevmedim park yatakları... o büyüyen karyolalarda çok kaba duruyor bence, heryerdede onlardan var... en son şöyle bi model buldum buna karar verdim... sayfadaki üçüncü resim
Bebek Beşikleri Modelleri ve Fiyatları | Mobilya Dekorasyon Rehberi, Ev, Ofis, Mağaza Dekorasyonu için tasarımlar ve fikirler...
park yataklar çok kaba ve dandik geldi bana.senin beşik de güzelmiş ama sanırım ben daha küçük bişey bulmalıyım çünkü yatak odası küçük.hani şu eski beşiklere benzeyen tür beşiklerden.odasına da biraz daha büyük yatak alıyım diyorum.
bende bu gösterdiğimi zaten odasına istiyorum... benim yatak odasıda küçük, orayada bi yakınım geçen sene doğum yaptı ondan beşiğiğni ödünç alıcaz... çok güzel bi beşikti bizede nasipmiş inşallah
çok heyecanlıyım kızlar.yarın ayrıntılıya gidicem.ne olur dualarınızı esirgemeyin herşey yolunda olsun
Fİyat konusunda burada birşey söylemek uygun olurmu bilemedim. Burada söylenen fiyatların üzerinde bir rakam ama özel sağlık sigortam olduğundan büyük kısmını oradan alacağım.
Özel bir muaynehane de yaptırdım. Atıl Yüksel bu konuda uzman 1-2 doktordan biri. İnternet üzerinden araştırabilirsi.
soruma cvp veren yokmuuu.... tekrar soruyorum belki gözden kaçmıştır...
doktorum beni detaylı ultrason (4boyutlu) için başka bir hastaneye yönlerdirdi 2hafta sonra randevu al dedi ama hastaneden 3hafta sonraya verebildiler... o günde tam 24cü haftanın bitimine denk geliyo... heryerde 20-24 haftalar arası yapılır diye yazdığı için kafam karıştı bi sorun olmaz herhalde dimi?
çok güzel haberlerle dönersin inşallah güzelim
ya demeyin kızlar fıtık mıtık, ilerde çok kilo alınca naparız..ya neyin azdırdığıda belli değil, dün akşamüstü saat 5 gibi bir başladı, yatana kadar canımı yedi...bide ben normal doğum için deliriyorum heran dua ediyorum, tabi en hayırlısı ama, normal olmasını çok çok çok istiyorum...
canım hoşgeldin, yeni işin seni yoruyo galiba dikkat et kendine bizde iyiyiz şükür, çok öpüyoruz sizi kızımla.....
Hoşbulduk canım biraz geç cevap yazdım galiba:))))Anca girebildim esracım ya,işten geldim biraz evi toparladım anca açtım bilgisayarı,işte zaten pek giremiyorum.Canım iş yoğun geçiyor ama sadece beyin olarak fazla yoruluyorum,diğer tarafta hamlamışım biraz orda iş fazla değildi,burda da gün içinde forma girilecek vakit oluyor ama ekranım çok gözönünde ondan giremiyorum,açık ofis tarzı biraz,ondan sık giremiyorum çok yorulmuyorum yani canım.Bu arada oh sen ne güzel bitirmişsin işi gücü ,senin adına çok seviniyorum canım,keşke hepimizin böyle şansı olsa,en azından öğlen işe gitmeyi tercih ederdim,sabah kalkmak zor oluyor artık,bir de kuyruk sokumum çok acıyor ya oturmaktan heralde,ama yapacak bişey yok,son aya kadar allah güç kuvvet verirse devam edeceğim,allahşükür hiç mide bulantım bel ağrılarım filan olmadı,allah güç kuvvet veriyor canım,ama senin adına çok sevindim keyfini çıkar canım hamileliğinin.kızlar benimde şafak 2,,,perşembe bitiyo Allahın izniyle, ondan sonra gelsin döne döne yatmalar, sıcak yorganın altından çıkmamalar,,,öğlende kahvaltı yapmalar...
İnşallah canım,çok sağolMERYA doğru canım ya ben unuttum sömestır tatilini :)) bende diyorum işimi bırakıyo bu kız
ESRA ohhh iyi özendirirsin artık bizi öğlenden önce seenden ses seda çıkmaz o zaman :)
Mutluyum ne güzel canım senin adına sevindim gerçekten umarım hep böle devam eder işin :)
çok güzeller ben ilk önlüklü takımı çok beğendim, güle güle giydir canım, eğer yanılmıyosam sen bayaa aldın canım ya, bak giydiremeden küçülüyo diyolar, elinde kalcak sonra...
bu arada sen tetanoz aşısı yaptırdınmı?????????
Günaydınn herkese..
Bugün cidden soğuk dikkat edin kıslar..
Dün oğluma kipadan %100 pamuklu çıtçıtlı badiler aldım %50 indirimde..Çok kaliteli öneririm..
Bende 3-6 arası aldım hep ama 6-9 almadım alsammı acaba??
Kızlar size bişey sorucam : )
Hani bebişlerimize müzik dinlettiğimiz zaman algılıyorlar ya, acaba kulaklık takıp dinlediğimizi de algılarlar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?