2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

darısı başıma ekins... senin adına çok sevindiimm.

ayyy göbüşümü çektim sabah...teyzelerine baksın diye ekleyecektim ayy çıldırdım resmen ekleyemiyorum bu resim nasıl ekleniyo

ben dün faceye ekledim canım. kzıalr artık otobüste yer verilmeyi hakettiğimi söyledi :)) aşağıda eklenti ekle bölümü var sanırım ordan canım...

Kızlar size bişey sorucam : )
Hani bebişlerimize müzik dinlettiğimiz zaman algılıyorlar ya, acaba kulaklık takıp dinlediğimizi de algılarlar mı ?

:))) hakkaten yaaa...

Eklentiler

• $Görüntü332.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:

meryacım face grubunun linki ne acaba ? eklentileri kurcaladım yükleyemedim

meryacım face grubunun linki ne acaba ? eklentileri kurcaladım yükleyemedim

canım ben meb in modeminden faceye bağlanamıyorum. bloklu :)))) aklımda da değil ki 2012 mayıs anneleri yaz bakalım. 90 na yakın üye var ordan bulmaya çalış...

canım konuya cevap ver dedikten sonra bu mesaj yazdığımız yerin altında eklenti ekle var. ona tıkla sonra dosya ekel çıkacak onu seç bilgisayarından istediğin dosyayı seç. uploas file de yükler..

ay evet gördüm o tarz çoraplar biz bi kilotlu çorap aldık kışın giyinmesi için içine lacivert maymunlu totiş kısmı , evde üşenmesem çekip hepsini yüklicem ama fırsat bulamıyorum :)

pardon canım ya sen benden 2 haftad agerideydin, ama doktorun 24 dediyse geç kalmadım demektir...

olsun canım önemli olan iyi olman, nasıl bebişle keyifler gayet iyi galiba, işlerde yolunda sevindim canım,,,hepimizin bi yerine vuruyo işte, beniimde çok bel bacak ağrım var, napalım sayılı bu günler sabredicez, umarım kalıcı bişi değildir ...dediğim gibi sen kendini zorlama, biz senden arada sırada iyi haber alsak yeter, sonuçta orayada yeni girdin, sevimsiz bi durum yaratamaya gerek yok canım...bende çıkayım bakalım evede dahamı çok yorulcam yoksa dinlencemmi bilmiyorum, hayırlısı görcez bakalım...

esrayhan;

elimizden gelse kocaman uydu anteniyle dolaşırız biz hamileyiiimm diye :)) açıkçası ben göbeğimi saklama ihtiyacı duyuyorum ne biliim garip gelyo... ama bol hamile kıyafetleri giymek cicili taçlar takmak çok hoşuma gidiyor...

ay evet gördüm o tarz çoraplar biz bi kilotlu çorap aldık kışın giyinmesi için içine lacivert maymunlu totiş kısmı , evde üşenmesem çekip hepsini yüklicem ama fırsat bulamıyorum :)

benim tv ünitemin 4 tane çekmecesi var... 1 i ayakkabı diğerleri kıyafetlerle dolu. ayrıca bir valizin içinde battaniyeleri yelekleri var abarttım galiba biraz... bu arada ekin gölcükte 17 ağs çarşısı var. orda çok büyük bi bebek mağazası var adını hatırlayamıyorum ama dikkat çekiyo zaten. ordan çok espirili body ler almıştım ben... şimdi body ler bitmiş ama alt üst takımlar vardı en son gittiğimde...

[

:)))) güldürdün beni ya hepimiz aynı moddayız o tacı yada bandanayı takınca herkes anlıcakmış gibi geliyo dimi :))

esracım detaylı anlatım için teşekkürler...

kızçeler bugün sabah göbüşümün hali tamı tamına da 7 kg almışız...:)

Eklentiler

• $SAM_3072-crop.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $SAM_3075-crop.webp
    16 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…