bende bunu düşünmüştüm ama cevabı bilmiyorum :)
herkese günaydınnnnn bugunhava çok soğuk ama bizim keyfimiz yerinde sabah evden çıkarken bi kurabiye yedim yolda bizimki bi hareketlendi içinden çıkıcak sandım ya ilk defa böyle uzun ve sertti hareketlerii kuzum benim yaaa :)
ayyy göbüşümü çektim sabah...teyzelerine baksın diye ekleyecektim ayy çıldırdım resmen ekleyemiyorum bu resim nasıl ekleniyo
Kızlar size bişey sorucam : )
Hani bebişlerimize müzik dinlettiğimiz zaman algılıyorlar ya, acaba kulaklık takıp dinlediğimizi de algılarlar mı ?
darısı başıma ekins... senin adına çok sevindiimm.
ben dün faceye ekledim canım. kzıalr artık otobüste yer verilmeyi hakettiğimi söyledi :)) aşağıda eklenti ekle bölümü var sanırım ordan canım...
ya burayada eklesene canımm :) face grubuna ben katılmıştım ama sonradan çıktım pek takip edemiyorum orayı burayı daha çok sevdim sanırım :)
ben dün faceye ekledim canım. kzıalr artık otobüste yer verilmeyi hakettiğimi söyledi :)) aşağıda eklenti ekle bölümü var sanırım ordan canım...
ya burayada eklesene canımm :) face grubuna ben katılmıştım ama sonradan çıktım pek takip edemiyorum orayı burayı daha çok sevdim sanırım :)
eklemeye çalışayım canım inş olmuştur... Dün çektiğim fotoyu ekleyemedim. "too large" mış :))
bu arada bu 3 hafta önceki halim...
:))) hakkaten yaaa...
:))) hakkaten yaaa...
oyyy maşallah bu göbüşe ve içindeki kuzuya...eklemeye çalışayım canım inş olmuştur... Dün çektiğim fotoyu ekleyemedim. "too large" mış :))
meryacım face grubunun linki ne acaba ? eklentileri kurcaladım yükleyemedim
oğluşumun eşofman takımı :)
eklemeye çalışayım canım inş olmuştur... Dün çektiğim fotoyu ekleyemedim. "too large" mış :))
bu arada bu 3 hafta önceki halim...
oyy maşallah pek şeker çıkmışsınız canımm :))
oyy maşallah pek şeker çıkmışsınız canımm :))
saol canım günden güne şişiyoruz :))
oy çok güzelmiş yaa hele üstüne bayıldım kapşonlu olana... bebe dünyasında çoraplar var ekins. adam çoraplarının miniğini yapmışlar ben aldım bi tane lacivert bilek kısmında baklava deseni var :))
pardon canım ya sen benden 2 haftad agerideydin, ama doktorun 24 dediyse geç kalmadım demektir...sağol canım, evet ya baya aldım ben ama büyük büyük alıyorum genelde 3-6 6-9 aylık alıyorum...doğru söylüyosun herkes alma diyo ama dayanamıyorum yine alıyorum
tetanoz aşısını yaptırmadım daha canım 24. haftada yaptır dedi doktor ikincisinide 28. haftada dedi
Hoşbulduk canım biraz geç cevap yazdım galiba:))))Anca girebildim esracım ya,işten geldim biraz evi toparladım anca açtım bilgisayarı,işte zaten pek giremiyorum.Canım iş yoğun geçiyor ama sadece beyin olarak fazla yoruluyorum,diğer tarafta hamlamışım biraz orda iş fazla değildi,burda da gün içinde forma girilecek vakit oluyor ama ekranım çok gözönünde ondan giremiyorum,açık ofis tarzı biraz,ondan sık giremiyorum çok yorulmuyorum yani canım.Bu arada oh sen ne güzel bitirmişsin işi gücü ,senin adına çok seviniyorum canım,keşke hepimizin böyle şansı olsa,en azından öğlen işe gitmeyi tercih ederdim,sabah kalkmak zor oluyor artık,bir de kuyruk sokumum çok acıyor ya oturmaktan heralde,ama yapacak bişey yok,son aya kadar allah güç kuvvet verirse devam edeceğim,allahşükür hiç mide bulantım bel ağrılarım filan olmadı,allah güç kuvvet veriyor canım,ama senin adına çok sevindim keyfini çıkar canım hamileliğinin.
İnşallah canım,çok sağol
meaşallaaaaaaaaaaaaah diyorum, yesinler o göbüşü, banada geçen ilk defa biri yer verdi metroda, ama hamile olduğumu farkettimi bilmiyorum...eklemeye çalışayım canım inş olmuştur... Dün çektiğim fotoyu ekleyemedim. "too large" mış :))
bu arada bu 3 hafta önceki halim...başımda kocaman lohusa tacı gibi göbeğimden daha büyük bi taç vardı ondan olabilir..
ay evet gördüm o tarz çoraplar biz bi kilotlu çorap aldık kışın giyinmesi için içine lacivert maymunlu totiş kısmı , evde üşenmesem çekip hepsini yüklicem ama fırsat bulamıyorum :)
meaşallaaaaaaaaaaaaah diyorum, yesinler o göbüşü, banada geçen ilk defa biri yer verdi metroda, ama hamile olduğumu farkettimi bilmiyorum...başımda kocaman lohusa tacı gibi göbeğimden daha büyük bi taç vardı ondan olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?