2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

[
:)))) güldürdün beni ya hepimiz aynı moddayız o tacı yada bandanayı takınca herkes anlıcakmış gibi geliyo dimi :))

ya ne bilim hoşuma gidiyo evdeyken bi ara süslü püslü taçlar kolyeler yüzükler falan tasarladım, satamayınca kendim değiştirip değiştirip takıyorum,,,dediğin gibi bi çeşit sinyal

Eki Görüntüle 324402 Eki Görüntüle 324403

az önce paylaştım ama bi önceki sayfada kaldı ,,,resum1453 for you

esracım detaylı anlatım için teşekkürler...

kızçeler bugün sabah göbüşümün hali tamı tamına da 7 kg almışız...:)

valla canım süper... bel oyuntun hala var. ben resmen bir odun parçası gibiyim :)) kendinde çok kilo almamışsın. bende kendim çok almadım ama belim ve yanlar acaip doldu (

valla canım süper... bel oyuntun hala var. ben resmen bir odun parçası gibiyim :)) kendinde çok kilo almamışsın. bende kendim çok almadım ama belim ve yanlar acaip doldu (

canım 1.68 boyum var 70 ile başladım 77yim ama hiçte umrumda değil bebişimi iyice besliyorum sende hiç üzülme bugünlerin tadını çıkaralım her zaman mı hamile olcaz beaaa

ay evet gördüm o tarz çoraplar biz bi kilotlu çorap aldık kışın giyinmesi için içine lacivert maymunlu totiş kısmı , evde üşenmesem çekip hepsini yüklicem ama fırsat bulamıyorum :)

Kızlar ben hiç kilotlu çorap almadım bebeğime yaa.. hiç aklıma bile gelmedi. ne zaman giydiricez dar gelmez mi. kan dolaşımını filan etkilemesin. sıcak tutar ama ne bilim

canım 1.68 boyum var 70 ile başladım 77yim ama hiçte umrumda değil bebişimi iyice besliyorum sende hiç üzülme bugünlerin tadını çıkaralım her zaman mı hamile olcaz beaaa

boylarımız aynı ben 59 ile başladım ama sen daha zayıf duruyosun bence kıymetini bil hiç bel oyuntum yoooooooooookkkkkk((

kızlarrrr ben çok fena gribim sağlık ocağında parol verdi doktor içsemmi yaaa ama içime sinmio(

Bence belli olmuyo 7 kg aldığın maşallah çok güsel güle güle karnın büyüsün
teşekkür ettik yavru kedii
boylarımız aynı ben 59 ile başladım ama sen daha zayıf duruyosun bence kıymetini bil hiç bel oyuntum yoooooooooookkkkkk((

aman meryacım olmasın sağlık olsun canım yarasın tosuncuklarımıza herşey onlar içinnn :2:

esracım detaylı anlatım için teşekkürler...

kızçeler bugün sabah göbüşümün hali tamı tamına da 7 kg almışız...:)

sonunda kavuştuk göbüşe maşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh kocaman maşallah, onun kafasındaki yumurta kabuğunu yerim ben,,,
bana yılbaşı çekilişinde arkadaşım bu body yi almış, benimki kız ama napalım olsun,hoşuma gitti, giycem...

sağol esracım dün iş çıkışı lcw gittim bir hamile pantolon tunik birde bu badiyi aldım sonra hemen heves ettim çektim

kızlarrrr ben çok fena gribim sağlık ocağında parol verdi doktor içsemmi yaaa ama içime sinmio(

Ben de 2 hafta önce ağır bi grip geçirdim,ateşin çıkarsa parol iç dedi doktor.Allahtan ateşim çıkmadı ama eğer ateşin çıkarsa iç mutlaka paroldan çünkü ateş gebelikte tehlikeli.Onun dışında bol bol meyve ve su tüket.Çok geçmiş olsun

gunaydın kızlarrrr oğlumla bız geldıkk...hava cok guzel bugun ankara da:)))))

resumm göbüş cok sekerr sadece karnın cıkmıs ne guzel hıc 7 kılo almıs gıbı durmuosunn masallahh

canım geçmiş olsun geçen hafta ben öyle bir badire atlattım banada ilaç verdiler minoset falan ama içmedim onun yerine bir elma bir ortakal ıhlamur karabiber tarçın attım kaynattım sonra onun buharına kafamı tuttum burnum açıldı biraz sonra o içeçeği içtim birde meyve ye bol bool sonra taş gibi olursun :)
gunaydın kızlarrrr oğlumla bız geldıkk...hava cok guzel bugun ankara da:)))))

resumm göbüş cok sekerr sadece karnın cıkmıs ne guzel hıc 7 kılo almıs gıbı durmuosunn masallahh

teeşekkür ettik sevgi teyzesi hepimize maşallah....

haklısın canım zaten eşim korkuyo bişi olur diye o yüzden affedersiniz ama
8günde bir ilişkiye giriyoz ve hafif kanama gördüm çok korktum:26::26::26:
canım benimde oldu. hemen bıraktık zorlamamıştık da ama korktuk. doktora sordum ilişki demeden dinlen dedi bi süre de ilişki yok dedi..
doğru canım biz enisi daha uzun süre ara verelim
bende olmadi canim ,bi doktoruna sor istersen zorlama falan olms olabilir:44:

ya doktorum erkek ama ne yapim mecbur soracam artık ne olur ne olmaz:26:
zaten ilk gebe kaldığımda hep hafif hafif kanama leke görüyodum doktor
bana düşük tehlikesi için alttan bi fitil vermişti ve ilişkiyi o zaman yasaklamıştı
inşalla kötü bişi olmaz

kızlar kilolardan bahsetmissiniz
ben 49ile gebe kaldım şimdide
57 kiloyum :26::26::26::26:

Buyrun size göbiş kızlar.
Yanlız lütfen alıntı yapmayalım ki kaldırması kolay olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…