[
:)))) güldürdün beni ya hepimiz aynı moddayız o tacı yada bandanayı takınca herkes anlıcakmış gibi geliyo dimi :))
esracım detaylı anlatım için teşekkürler...
kızçeler bugün sabah göbüşümün hali tamı tamına da 7 kg almışız...:)
eklemeye çalışayım canım inş olmuştur... Dün çektiğim fotoyu ekleyemedim. "too large" mış :))
bu arada bu 3 hafta önceki halim...
maşallah sanada ve bebişedeee
valla canım süper... bel oyuntun hala var. ben resmen bir odun parçası gibiyim :)) kendinde çok kilo almamışsın. bende kendim çok almadım ama belim ve yanlar acaip doldu(
ay evet gördüm o tarz çoraplar biz bi kilotlu çorap aldık kışın giyinmesi için içine lacivert maymunlu totiş kısmı , evde üşenmesem çekip hepsini yüklicem ama fırsat bulamıyorum :)
canım 1.68 boyum var 70 ile başladım 77yim ama hiçte umrumda değil bebişimi iyice besliyorum sende hiç üzülme bugünlerin tadını çıkaralım her zaman mı hamile olcaz beaaa
teşekkür ettik yavru kediiBence belli olmuyo 7 kg aldığın maşallahçok güsel güle güle karnın büyüsün
boylarımız aynı ben 59 ile başladım ama sen daha zayıf duruyosun bence kıymetini bil hiç bel oyuntum yoooooooooookkkkkk((
kızlarrrr ben çok fena gribim sağlık ocağında parol verdi doktor içsemmi yaaa ama içime sinmio(
sonunda kavuştuk göbüşe maşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh kocaman maşallah, onun kafasındaki yumurta kabuğunu yerim ben,,,
bana yılbaşı çekilişinde arkadaşım bu body yi almış, benimki kız ama napalım olsun,hoşuma gitti, giycem...
kızlarrrr ben çok fena gribim sağlık ocağında parol verdi doktor içsemmi yaaa ama içime sinmio(
canım geçmiş olsun geçen hafta ben öyle bir badire atlattım banada ilaç verdiler minoset falan ama içmedim onun yerine bir elma bir ortakal ıhlamur karabiber tarçın attım kaynattım sonra onun buharına kafamı tuttum burnum açıldı biraz sonra o içeçeği içtim birde meyve ye bol bool sonra taş gibi olursun :)kızlarrrr ben çok fena gribim sağlık ocağında parol verdi doktor içsemmi yaaa ama içime sinmio(
gunaydın kızlarrrr oğlumla bız geldıkk...hava cok guzel bugun ankara da:)))))
resumm göbüş cok sekerr sadece karnın cıkmıs ne guzel hıc 7 kılo almıs gıbı durmuosunn masallahh
haklısın canım zaten eşim korkuyo bişi olur diye o yüzden affedersiniz amacanım bende hiç olmadı ama sen mutlaka doktora git bildiğim kadarıyla böyle durumlarda ya ilişkiyi azaltın diyolar yada afedersinizde gebeliğe uygun pozisyonları öneriyo doktorlar.ama mutlaka doktora gitmelisin kanamalar erken doğum tehlikesini de gösterebiliyo bazen.
doğru canım biz enisi daha uzun süre ara verelimcanım benimde oldu. hemen bıraktık zorlamamıştık da ama korktuk. doktora sordum ilişki demeden dinlen dedi bi süre de ilişki yok dedi..
bende olmadi canim ,bi doktoruna sor istersen zorlama falan olms olabilir:44:
sağol esracım dün iş çıkışı lcw gittim bir hamile pantolon tunik birde bu badiyi aldım sonra hemen heves ettim çektim
canım 1.68 boyum var 70 ile başladım 77yim ama hiçte umrumda değil bebişimi iyice besliyorum sende hiç üzülme bugünlerin tadını çıkaralım her zaman mı hamile olcaz beaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?