2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canm çok şeker çıkmış
ama benimki okadarda olmamış daha saklanıyomu ne
bizimki anlamadım

kızlar size bir sorum olacak aranızda internet üzeri sipariş
veren varmı hiç nasıl yapıyorsunuz kargo aynı günmü getiriyo getirdiği gün
saat kaç civarı geliyo bide evde olmasanız nasıl yapıyonuz kargocucnun eve geldiğini
nereden anlıyonuz kızlar ben hanzadeden örgü siparişi vermiştim bitirmiş yollayacakta
ben perşembe günü evde değilim gelirse nasıl olacak yaa nasıl anlayacam :26::26::26:

edan evde yoksan şubeden alırsın canım

Kızlar göbiş özellikle bu hafta müthiş bir atak yaptı.Dün eşimde şaşırdı,tam hamileler gibi olmuşun diyor

Edan canım ben arada alıyorum internetten bişeyler.
Gönderimi bulunduğun şehire ve aldığın ürünün ellerinde olup olmadığına bağlı ama çoğu sitede en geç 3 gün içerisinde kargoya veriliyor.
Eğer kargo geldiğinde evde olmazsan o zaman şubeden gidip teslim alman gerekiyor.

canım kargo şirketi evde bulamadığına dair bi kağıt bırakır ve arar seni. evine en yakın o kadrgonun şubesinden gelip almanı ister... şubenin adını da söyler sana zaten...

canım kargo şirketi evde bulamadığına dair bi kağıt bırakır ve arar seni. evine en yakın o kadrgonun şubesinden gelip almanı ister... şubenin adını da söyler sana zaten...

sağolun kızlar tşk ederim inşallah evde olduğum zaman gelir

turuncu canım ben senden 2 hafta gerideyim ama benimde göbişim sana yakın 4-5 sayfa öncesinde bende eklemiştim istersen bakabilirisn. benimde bir anda çıktı canım hele akşamları yemekten sonra sanırsın ki davul. senin bebiş oğlan mı canım benimde seni gibi yandan sivrilerek geliyo bide kaldırma olayı yapabiliyo muyuz??

Maaşallah o zaman göbişine canım .Benimki bu hafta baya belirginleşti.
Bu arada oğluşum olacak inşaallah da kaldırma olayını anlayamadım ?

oğluş olacağı belli canım hehe bend ekocakarılar gibi oldum :)) canım resimleri sayfadan aldırabiliyo muyuz???

Aaaa ben kaldırılabiliyor diye biliyordum ama sadece son gönderdiğin mesajda oynama yapabiliyormuşun
Neyse dursun bakalım,yapacak bişi yok

kızlarr göbişleriniiizz çok şeker çıkmışş tü tü tü maşallahh sizee :)

Kızlar unnado.com da bebekli hamiş badilerinden var.. çok tatlı çeşitler var. 16 lira..

ayyy ne ciciler dimi

Eklentiler

• $292046_256682934356889_249246248433891_957413_6835959_n.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 25
  • $şş.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $şşşşş.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 35
Bugün forumumuz çok sessiz.
Dışarıdaki kasvetli hava etkiliyor sanırım.
Ben evde olduğum halde bir ağırlık var üzerimde,çalışmak zorunda olanları düşünemiyorum bile.:18:

Yarın sabah şeker testi için doktora gideceğim.
Dün annemle konuştum,4 hamileliğinde de 6.aydan itibaren insulin vurulmuş hep şeker yüzünden.
Şuan bişeyi yok ama gebelik şekeri oluyormuş onda.İnşaallah ben de çıkmaz.

Kizlar hepinize merhaba. Turuncu resum bi de merya arkadasimizdi sanirim hepinizin göbisleri cok sirin cikmis bebisler kendilerini belli ediyo masallah.bu arada TURUNCU beni listeye ekledin mi canim bilgilerimi vermstm kizim olcak benimdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…