2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar hepinize merhaba. Turuncu resum bi de merya arkadasimizdi sanirim hepinizin göbisleri cok sirin cikmis bebisler kendilerini belli ediyo masallah.bu arada TURUNCU beni listeye ekledin mi canim bilgilerimi vermstm kizim olcak benimdee

Kizlar hepinize merhaba. Turuncu resum bi de merya arkadasimizdi sanirim hepinizin göbisleri cok sirin cikmis bebisler kendilerini belli ediyo masallah.bu arada TURUNCU beni listeye ekledin mi canim bilgilerimi vermstm kizim olcak benimdee

Evet canım eklemiştim

kizlar hergun bir avuc taze uzum yemek,

5-6 inciri bolup kaynatip suyunu icmek anne sutunu fiskirtiyormus akliizda bulunsun,ben not aldim

Son düzenleme:
Kızlar göbüşleriniz çok şeker çıkmış maşallah size de bebişlerinize de
Kıskandım sizi bi ara ben de ekleyeyim bari

Selam kıslarrrrrrr
Yeni bir site keşfettim belki bilen vardır. Sadece bebek kıyafetleri üzerine indirimli güzel şeyler vardı..Hemen ordan eldiven çorap battaniye ve oğluşuma havlu aldım. İnş. bir aksilik olmazsa sapa sağlam gelirler...Sizde bir bakın..unnado yazın çıkar.

Evet canım orası çok güzel. Az önce söledim ya size çok tatlı hamiş badyleri var bakın diye.. ben orayı sürekli takip ederim : )

kizlar hergun bir avuc taze uzum yemek,

5-6 inciri bolup kaynatip suyunu icmek anne sutunu fiskirtiyormus akliizda bulunsun,ben not aldim

sağol canım hemencecik not aldım...
kızlar böle bilgiler öğrenen duyan olursa kendimize saklamayalım paylaşalım, hepimizin sütleri fışkırtsınnn

Evet canım orası çok güzel. Az önce söledim ya size çok tatlı hamiş badyleri var bakın diye.. ben orayı sürekli takip ederim : )

Bende öyle dolaşırken rastgeldim :) Aldıkların eline ulaştı mı? Nasıllar kaliteli mi? Ben öyle gözlemledim ama bakalım bir gelsin siparişler..

kızlar ya tetanos aşılarını ne zman vurdurdunuz 21. haftadayım ama fena gribim ateş falan yapar die korkuommm

Bende öyle dolaşırken rastgeldim :) Aldıkların eline ulaştı mı? Nasıllar kaliteli mi? Ben öyle gözlemledim ama bakalım bir gelsin siparişler..

canım henüz elime ulaşmadı ama.. oradaki ürünlerin kaliteli olduğunu düşünüyorum.. belkli ediyor kendini

o sıteyı bende takıp edıyorum sureklı ama bısı almadım daha eve gıdınce bakcam o badıleree ıs yerı acmıoo o sıteyııı... kızlar ben yuruyuse basladım kosu bandında hız olarak kaçta yürümelıyım sızce 4te yuruyorum ama daha hzlı yurumekte sakınca varmı?

sevgicim ben önceden koşu bandında 6.5 7 arası tempolu yürüyüş yapıordum bu hafta bende başlayacağım heralde 5.5 ta yürürüm...ama sen kendini kaça kadar rahat hissedersen o hızda yürü doktorlar ağrı olduğu zaman hemen bırakın diyor ona göre sende kendini ayarlarsın canım

Bende bugün işe gitmedim biraz hasta gibiyim boğazım kaşınmaya başladı ve üşüyorum...
Hemen ıhlamur, portakal ve bol bl sıvı alımına başladım. Biraz dinlenme iyi geldi.

Bu arada bi itiraf işteyken evde olanlarınızı çok kıskanıyordum oh ne güzel, ne rahatlar diyordum ama ben işte olmayı tercih ediyorum bunu anladım. Evde oturarak zaman geçmez gibi geldi. Doğru düzgün işte yapamıyorum evde en iyisi işe gitmek...

Bugün tam 20 haftalık oldu oğluşum yolu tam yarıladık. Artık buradan sonrası yokuş aşağı gider herhalde.

bu tetanoz aşısı işini ben çözemedim hangi haftada olduğu pek önemli değil sanırım ben bi doz yazın oldum bi doz da bu cuma olucam çok tırsıyorum ilk seferki gibi ağrım olursa diye (

unnadoyu bende takip ediyorum ama hiç bişey almadım şimdiye kadar , markafoniden aldım çokta memnun kaldım :)

Bu insanlar bazen canımı sıkıyo (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…