Kizlar hepinize merhaba. Turuncu resum bi de merya arkadasimizdi sanirim hepinizin göbisleri cok sirin cikmis bebisler kendilerini belli ediyo masallah.bu arada TURUNCU beni listeye ekledin mi canim bilgilerimi vermstm kizim olcak benimdee
Kizlar hepinize merhaba. Turuncu resum bi de merya arkadasimizdi sanirim hepinizin göbisleri cok sirin cikmis bebisler kendilerini belli ediyo masallah.bu arada TURUNCU beni listeye ekledin mi canim bilgilerimi vermstm kizim olcak benimdee
kizlar hergun bir avuc taze uzum yemek,
5-6 inciri bolup kaynatip suyunu icmek anne sutunu fiskirtiyormus akliizda bulunsun,ben not aldim
Buyrun size göbiş kızlar.
Yanlız lütfen alıntı yapmayalım ki kaldırması kolay olsun.
Eki Görüntüle 324513
Selam kıslarrrrrrr
Yeni bir site keşfettim belki bilen vardır. Sadece bebek kıyafetleri üzerine indirimli güzel şeyler vardı..Hemen ordan eldiven çorap battaniye ve oğluşuma havlu aldım. İnş. bir aksilik olmazsa sapa sağlam gelirler...Sizde bir bakın..unnado yazın çıkar.
kizlar hergun bir avuc taze uzum yemek,
5-6 inciri bolup kaynatip suyunu icmek anne sutunu fiskirtiyormus akliizda bulunsun,ben not aldim
Evet canım orası çok güzel. Az önce söledim ya size çok tatlı hamiş badyleri var bakın diye.. ben orayı sürekli takip ederim : )
Bende öyle dolaşırken rastgeldim :) Aldıkların eline ulaştı mı? Nasıllar kaliteli mi? Ben öyle gözlemledim ama bakalım bir gelsin siparişler..
Selam kıslarrrrrrr
Yeni bir site keşfettim belki bilen vardır. Sadece bebek kıyafetleri üzerine indirimli güzel şeyler vardı..Hemen ordan eldiven çorap battaniye ve oğluşuma havlu aldım. İnş. bir aksilik olmazsa sapa sağlam gelirler...Sizde bir bakın..unnado yazın çıkar.
o sıteyı bende takıp edıyorum sureklı ama bısı almadım daha eve gıdınce bakcam o badıleree ıs yerı acmıoo o sıteyııı... kızlar ben yuruyuse basladım kosu bandında hız olarak kaçta yürümelıyım sızce 4te yuruyorum ama daha hzlı yurumekte sakınca varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?