2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

evet fazla yormak da ıstemıorum ama spor ıyı geldı bana bel agrılarım azaldıı dıyebılırım kendımı daha zınde hıssedıyorm... ama bu aralarr hiç uyuyamıyorum nedense dönüp duruyorum bı sıkıntımda yok anlamadımmm

ekins hayırdır inşallah neler oluyor ? iş yerinde mi problem var, biraz temiz hava al sakinleş...

ekins hayırdır inşallah neler oluyor ? iş yerinde mi problem var, biraz temiz hava al sakinleş...

ya işte böyle insanlara çok değer veriyosun sonra tepene çıkıyolar misali canım iş yerimizde bi çaycı ablamız var tamda bu tetanozdan konuşuyoduk cuma günü olucam napıcam ya filan dedim herkesin içinde ekin hanım abartmayın görende ameliyat olucaksınız sanır dedi ayy sanane dimi bende benim canım tatlıdır dedim cvp vermedim of kimsin sen ya

sıkma canınıı yaaa ıs yerınde oluoo sorunlarr her zaman uzme bebısınııııı cık hava al aksam bırazzz dusunmee :)

bizde bu ay koşu bandı alıcaktık canım ama evdeki hesap çarşıya uymadı malesef maddi açıdan sıkıştık biraz koşu bandı işi yattı yani bi süreliğine sen benim içinde yürü canım :)

senin ne haddine demi ama patavatsızlık her yerde diz boyu....

sıkma canınıı yaaa ıs yerınde oluoo sorunlarr her zaman uzme bebısınııııı cık hava al aksam bırazzz dusunmee :)

yok insanlara bu fırsatı ben kendim yaratıyorum diye kendime kızıyorum aslında ben evet eşimde dedi zaten ben seni bi yere götüriyim diye bende sevindim meğersem maç izlemeye gidicekmişiz hay allahım :)))

maşallah canım epeyi büyümüş kac haftalıksın sen canım...

Bugün itibari ile 23+1.
Yani 24.haftadayız.

kızlar ya tetanos aşılarını ne zman vurdurdunuz 21. haftadayım ama fena gribim ateş falan yapar die korkuommm

Ben 20+3te vurdurdum ve hiç sıkıntım olmadı.Sadece hafif bir hassasiyet vardı kolumda.
İkinci dozuda haftaya vurulacağım.

Ben bebişten önce ter atmak için 6.5-7de yürüyordum.
Şimdi çok tempolu yürüyüp terlemeye gerek yok,hafif tempoda bi yürüyüş yeterli bence.En fazla 5 diyorum

sevgicim ben dr a sormuştum max 5 seviyesini tavsiye ediyoruz dedi .. bilgin olsun

herkese iyi akşamlar kızlarr yarın güzel bi gün olsun hepimiz için ( bol tekmeli ) :))

kızlar şuanakadar yaklaşık 2 litre su ve yarım litre yarım yağlı süt içtim. tuvaletten çıkamıyorum. ama canım kızım için herşeye değer.

kızlarr herkese ıyı aksamlar faceden nasıl takip ediyorsunuz merak ettim ben acamadım sayfayıda... oglusumla 21+5 olduk Rabbim bebişlerimizi korusun:)

kızlar herkese güzel hamilelikler diliyorum...umarım herkes bebişleriyle mutlu ve keyiflidir. ben 3 gündür işten ağrıyla dönüyorum.sol kaburgam ve göğüs boşluğum sanki aşağı çekiliyor. uzanır ya da oturursam geçiyor.ama ayakta durduğum zaman zorlanıyorum.sebebini merak ettim.aranızda bu gibi sorunlar yaşan varsa lütfen paylaşabilir mi?(23+2 yim)

selam kızlar
göbek şow yapılmış bugün
turuncu maşallah canım cok kibar göbüşün sadece göbek cıkmış
resum1453 senle aynıyız bende 77 kiloyum nerdeyse ve boyum 1,68 23+2 deyiz senle denk gidiyoruz
meyraydı sanırım diger koyanda ismi karıştırıyor olabilirim senın göbüşte pek bir kibar cıkmış maşallah hepinize

Kızlar ZeynepYus rumuzlu arkadaşı bikaç gündür göremiyorum.
Haberi olan var mı acaba ?

Kızlar ZeynepYus rumuzlu arkadaşı bikaç gündür göremiyorum.
Haberi olan var mı acaba ?

huhuuu biri beni mi çağırdı???
çok özledik biz sizi güzel mayıs anneleri!! Allah kimseyi gurbette koymasın öyle aradım ki hepinizi!!

iş gereği şehir dışına gitmem gerekti sabahtan akşama kadar süren toplantılar eğitimler o kadar yorucuydu ki otele döner dönmez pestilim çıkmış bir şekilde sızıp kalıyordum
bir daha büyük konuşmayayım ama kolay kolay adımımı atmam kariyer falan bir yere kadar insanın evinde uyuması gibisi yok

1-2 saat buralardayız oğlumla enstrümental müzik dinleyerek ben yokken neler olup bittiğini okuyacağım

öncelikle bursalı mısın diye sorayım?? 5 kişi olacağız seninle beraber =)
rahmimiz genişledikçe organlarımız yer değiştiriyor ya, ondan oluyormuş
bir de bebiş büyüdükçe ağırlık merkezimiz iyice öne kaydığından omurgamız dengede kalmak için zorlanıyor kemiklerimiz ağrıyor
benim belim çok ağrıyor mesela, o nedenle düzgün oturamıyorum kuyruk sokumum zonk zonk zonkluyor bütün gün :s
ofiste biri çağırınca yerimden kalkana kadar gözümden yaş geliyor o derece :s
ama bu ağrıları çektikçe bebişim büyüdüğü için çekiyorum diye düşünüp seviniyorum bile =)

çok fazla ovdurmuyorum eşime özellikle ön ve yan kısımları hiç ovdurmuyorum bebeğe zararlı diye
sırtımı ovduruyorum kuyruk sokumunaysa yapacak bişey yok :s

seninki de bir problemden kaynaklanmıyordur inşallah sadece gebelik nedeniyle yaşadığımız birşeydir çok geçmiş olsun

sevgicim ben 24. haftanın dolduğu günden beri resmen saat başı uyanıyorum hatta bazen bir önceki saat uyuyamadığım için uyanmama gerek kalmıyor
dün gece 3-4 saat ancak uyudum önceki gece daha da az ama ne hikmetse hafif yorgun da olsam dayanabildim belki bünyelerimizi böyle böyle alıştırıyordur ufaklıklar
onların canı sağ olsun ya bi tekme attı geçen akşam eşim eli karnımda uyuyakalmış o bile uyandı
mest olduk tabi uyuyamadık sonra oğlumuzla konuşmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…