sevgicim ben önceden koşu bandında 6.5 7 arası tempolu yürüyüş yapıordum bu hafta bende başlayacağım heralde 5.5 ta yürürüm...ama sen kendini kaça kadar rahat hissedersen o hızda yürü doktorlar ağrı olduğu zaman hemen bırakın diyor ona göre sende kendini ayarlarsın canım
bu tetanoz aşısı işini ben çözemedim hangi haftada olduğu pek önemli değil sanırım ben bi doz yazın oldum bi doz da bu cuma olucam çok tırsıyorum ilk seferki gibi ağrım olursa diye(
unnadoyu bende takip ediyorum ama hiç bişey almadım şimdiye kadar , markafoniden aldım çokta memnun kaldım :)
Bu insanlar bazen canımı sıkıyo(((
ekins hayırdır inşallah neler oluyor ? iş yerinde mi problem var, biraz temiz hava al sakinleş...
bu tetanoz aşısı işini ben çözemedim hangi haftada olduğu pek önemli değil sanırım ben bi doz yazın oldum bi doz da bu cuma olucam çok tırsıyorum ilk seferki gibi ağrım olursa diye(
unnadoyu bende takip ediyorum ama hiç bişey almadım şimdiye kadar , markafoniden aldım çokta memnun kaldım :)
Bu insanlar bazen canımı sıkıyo(((
evet fazla yormak da ıstemıorum ama spor ıyı geldı bana bel agrılarım azaldıı dıyebılırım kendımı daha zınde hıssedıyorm... ama bu aralarr hiç uyuyamıyorum nedense dönüp duruyorum bı sıkıntımda yok anlamadımmm
ya işte böyle insanlara çok değer veriyosun sonra tepene çıkıyolar misali canım iş yerimizde bi çaycı ablamız var tamda bu tetanozdan konuşuyoduk cuma günü olucam napıcam ya filan dedim herkesin içinde ekin hanım abartmayın görende ameliyat olucaksınız sanır dedi ayy sanane dimi bende benim canım tatlıdır dedim cvp vermedim of kimsin sen ya
sıkma canınıı yaaa ıs yerınde oluoo sorunlarr her zaman uzme bebısınııııı cık hava al aksam bırazzz dusunmee :)
senin ne haddine demi ama patavatsızlık her yerde diz boyu....
maşallah canım epeyi büyümüş kac haftalıksın sen canım...
kızlar ya tetanos aşılarını ne zman vurdurdunuz 21. haftadayım ama fena gribim ateş falan yapar die korkuommm
o sıteyı bende takıp edıyorum sureklı ama bısı almadım daha eve gıdınce bakcam o badıleree ıs yerı acmıoo o sıteyııı... kızlar ben yuruyuse basladım kosu bandında hız olarak kaçta yürümelıyım sızce 4te yuruyorum ama daha hzlı yurumekte sakınca varmı?
o sıteyı bende takıp edıyorum sureklı ama bısı almadım daha eve gıdınce bakcam o badıleree ıs yerı acmıoo o sıteyııı... kızlar ben yuruyuse basladım kosu bandında hız olarak kaçta yürümelıyım sızce 4te yuruyorum ama daha hzlı yurumekte sakınca varmı?
Kızlar ZeynepYus rumuzlu arkadaşı bikaç gündür göremiyorum.
Haberi olan var mı acaba ?
kızlar herkese güzel hamilelikler diliyorum...umarım herkes bebişleriyle mutlu ve keyiflidir. ben 3 gündür işten ağrıyla dönüyorum.sol kaburgam ve göğüs boşluğum sanki aşağı çekiliyor. uzanır ya da oturursam geçiyor.ama ayakta durduğum zaman zorlanıyorum.sebebini merak ettim.aranızda bu gibi sorunlar yaşan varsa lütfen paylaşabilir mi?(23+2 yim)
evet fazla yormak da ıstemıorum ama spor ıyı geldı bana bel agrılarım azaldıı dıyebılırım kendımı daha zınde hıssedıyorm... ama bu aralarr hiç uyuyamıyorum nedense dönüp duruyorum bı sıkıntımda yok anlamadımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?