2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

pokahontas kullanıcısından alıntı

Kızlar size bişey sorucam : )

Hani bebişlerimize müzik dinlettiğimiz zaman algılıyorlar ya, acaba kulaklık takıp dinlediğimizi de algılarlar mı ?
büyük bir kulaklık ile duyarlar tabisi

sesi mekanik olarak duyamayacağı için sesi algılamaz ama senin müzikle beraber değişen ruh halinden etkilenir tabi
ben şu an kulaklıkla dinliyorum ama yazarken oynuyorum resmen keyfim gıcır o da oynuyor içerde =)
kulaklıksız dinlediğimde genelde çok hareket etmiyor dinliyor
genelde öyle zaten, hareket ederken bile ses çıkınca duruyor

biz geldik teyzeler.çok şükür ayrıntılımız da temiz çıktı çok mutluyum.ve kesin olarak emir geliyooo:)

Kızlar ben hiç kilotlu çorap almadım bebeğime yaa.. hiç aklıma bile gelmedi. ne zaman giydiricez dar gelmez mi. kan dolaşımını filan etkilemesin. sıcak tutar ama ne bilim
ben almıcam 40 çıkmadan zaten giyemicek azcık ele avuca gelmesi lazım
3 aylıkken de yazın ortasında olucaz
sonra kilosuna boyuna göre alırım
benimki nisan sonu doğacağından ekimde 6 aylık olcak hava yeni soğuyo
o zamana kadar olan yazlık eşyalarını aldım 6-9 ayları bebişin durumuna göre alıcam
tabi arasırqa çok beğenip almadan duramadıklarım oluyor

iyi akşamlar kızlar bugün gezmelere gittik oğluşumla, bursada hava çok soğuktu felaket donduk
sonrada patilaya girdik ve ben tam iki tane menü 15 yedim kardeşimin gözler faltaşı gibi açıldı abla ne yapıyosun sen diyo, ne yapayım doymuyorum, senin içinde fil var galiba diyo
dönüşte metroya bindim önümde 2 tane 15 yaşlarında genç vardı beni görünce birbirlerine bakıp hamile galiba dediler ve yerverdiler
ee beni koca göbeğimle farketmemek mümkün değil artık hamileliğin avantajlarını yaşamaya başladık sanırım

kızlar bu da geçen haftasonu göbeğim.
bursaya yeni döndüğüm için bu haftaki fotoğrafımız yok daha
bu hafta biraz daha büyüdük sanırım. 1 haftada 1 kilo aldım ama geçen hafta hiç almadığım için toplamda 5 kilo almış oldum
24. hafta doldu yatakta dönememeye başladım önce oturup sonra dönüyorum nefesim daralıyor öbür türlü :s
sırtüstü de yatamıyorum artık geriliyor karnım zaten o da sadece sola yatınca rahat duruyor bilhassa sağa dönükken tepiklerinden uyuyamıyorum
bazen özleyince sırf tekme atsın diye sağa dönüp yatıyorum ne fenayım:26:

fil yok ama koç var koççç deseydin =) bana da markette sırasını veren çok oluyor =)
bir de hep kullandığım koltuk ayarında göbeğim direksiyona değdiği için koltuğumu 1 tık geri attım bugün, sonra içim huzur doldu çok şükür bebeğim büyüyor diye
klasik müzik dinlerim genelde arabada bu sefer açmadım tam da güneş batmak üzereydi ayetel kürsi okudum oğluma sonra Yunus peygamberin duasını zikrettik İsm-i Azam duasını zikrettik Allah nasip etti çok şükür

kızlar ben Acıbadem'de Cemile Hanım'a gidiyordum ya; çok da memnundum hani;
geçen hafta doğum fiyatlarına 1000lira civarında zam yaptıklarını öğrendim ve çok canım sıkıldı
mevcut fiyatlar bile çok uçukken bin lira zam ne demek ya!!

işyerinden birkaç arkadaşla görüştüm; hanımı Pembe Mavi'de doğum yapan herkes çok methetti
kendisi PM'de doğum yapan bayan bulamadım maalesef sadece erkeklerden bilgi alabildim

siz araştırmışsınızdır PM'de erken doğum ünitesi yoğun bakım ünitesi falan var mı? bir de orda hangi doktoru önerirsiniz?
ofisten 1 bayan arkadaş başladı ilk randevusunda 1,5 saat beklemiş benzer şekilde problem yaşayan oldu mu? belki o gün ona denk gelmiştir di mi ama?

huff 6 aylık olcaz değiştirdim değiştirdim değiştiremezsem bi daha kolay kolay değiştiremem

ben pembe maviye gidiyorum canım çokda memnunum.2. katta doğum yapanlar oluyo, doydan camlı biyer var orda bebekler yatıyo küvezde, 3 4 tane küvez var
ama yoğun bakım ünitesi varmı hiç bilmiyorum.bırak yarım saat beklemeyi ben şimdiye kadar 10 dk bile beklemedim tam saatinde gidersen hemen alıyolar
ben nedret hanıma gidiyorum ama genelde nilgün ve feride hanımı tavsiye ediyolar
bide şu varki çok güzel ilgileniyolar, ben ordaki ilgiyi hiçbiyerde görmedim.. kürtaj oldum ilgi mükemmeldi 10dk da bir birileri geldi isteğiniz varmı diye
hem fiyatlarıda biçok özele göre uygun bence, acıbademe de gittim ben ama verdiğimiz ücret kadar ilgi göremedim

herkese günaydınn , dün çekirdek yemiştim sabah yüzüm balon gibi uyandım nerdeyse ya ( bi daha asla yemicem hep eşimin yüzünden dışarı çıkmıştık eve geldik baktım çekirdek yiyo bide güzel koktu dayanamadım bende off ama şimdi çok pişmanım yaa

zeynepcim acıbademin fiyatları gerçekten çok uçuk bide 1000 tl zam yapmışlar bravo walla iyi cesaret onlarınkide , en yakın arkadaşım orda doğum yaptı ve doğum zamanı memnun kalmamış o kadar para veriliyo ama ilgi çok göremedik dedi biz hiç düşünmedik bile orayı ama benim dediğim acıbadem kocaelide olan.

ayyy ne ciciler dimi
evet ya bende cok begendim dediginiz sayfaya girdim gercekten fiyatlar cok uygun tr de olsam kesin alirdim...

sağol canım hemencecik not aldım...
kızlar böle bilgiler öğrenen duyan olursa kendimize saklamayalım paylaşalım, hepimizin sütleri fışkırtsınnn
evet bende not aldimyeni birsey ogrenen olursa yazsin lutfen

sevgicim bende ki kosu bandi 4-5-6 die gitmiyorda 0 dan 60 a kadar oluyor hiz ayari.doktorda dediki onceden 50-60 yapiyorsan simdi 30-40 la yuru ona gore ayarla dedi.yoruldugun agri hissettigin anda birakacaksin ama.

yok insanlara bu fırsatı ben kendim yaratıyorum diye kendime kızıyorum aslında ben evet eşimde dedi zaten ben seni bi yere götüriyim diye bende sevindim meğersem maç izlemeye gidicekmişiz hay allahım :)))

ay cok hossunuzzz yaa sabah sabah iyi guldum,hatta esimde futbol manyagi biri olarak cok begendi esinin bu tutumunusabah sabah guldurdunuz bizi

zeynepcim kolay gelsin cnm.bende buyuk konusmayim ama gercekten kariyer bi yere kadar ozellikle hamileyken 2 kat enerjin gidiyor.bende gecenlerde baslicam kariyerine diip mesai bitmeden 1 saat once eve gittim

gunaydin canim.aman dikkat et.bizde disarda bi yemek yedik.yemek sirasinda yemegin tuzlu oldugunu anlamadim ama aradan 2 saat gecince elim ayagim sisti.bende de ilk defa oldu hic dusunemedim oyle birsey olacagini.evde kendim yaptigim icin koca tencereye yarim cay kasigi tuz atiyorum.disarda yiyince birden sistim.corabim o kadar sikmiski lastik bilegimi morartmisti.yuzugumde parmagimi kesti zorla cikardik.aman dikkat edelim.....

eşim koyu beşiktaşlı canım , oğlumuda şimdiden alıştırıyo maçlara napıcam ben bilmiyorum iki taraftarla :)
aynen öyle çorap öyle bi sıkmışki eve gelince çıkardığımda ayaklarım zonkluyodu resmen , soğuk suyla yıkadım masaj yaparak , şimdide ofiste ikidebir soğuk suyla ellerimi yıkıyorum gerçekten şişliği iniyo , aslında şişen yere buz koymak iyi geliyomuş ama burda nerde bulucaz buzu iş yerinde yani
tuza çok dikkat etmek lazım

kızlar hepinize günaydın.. sabah bi kalktım her yerim şiş

herkese günaydın....Allahın rahmeti bereketi hepinizin ve de bebişlerinizin üzerine olsun inşaAllah
tosticim ne güzel boylarımız kilolarımız günlerimiz aynı
duduu çok sevindim bebişinin iyi olmasına maşallah emirimize
zeynepYus göbişin nede güzel çıkmış hiçte kilo almamışşsın 5 kilo haftana göre çok iyi
ekins canım şişlik için ayaklarını akşamları havaya dik kan akışımı hızlandığı için ödem oluşmasını engelliyomuş
esrayhan seni kıskansak mı ne :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…